adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 H αληθεια ειναι φετος οτι μας ισοφαρισαν στα πρωταθληματα εφτασαν τα 37 κι αυτοι (ολοι μαζι ομως :-D:-D )
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Σου έχω ξαναπεί πως η Δέσποινα είχε πει επίσης πως στην 7ετία είχαμε Δημοκρατία. Προφανώς το αποδέχεσαι και αυτό, ε? Στον κύκλο της δημοκρατία είχανε! Έξω απ 'αυτόν δεν είμαι σίγουρος
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Α καλά. Εσείς ασχολείστε ακόμα με την χούντα, την στιγμή που ο ΟΣΦΠ κοντεύει να καταντήσει ΑΕΚ. Ωραίους οπαδούς έχουμε.
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Σου έχω ξαναπεί πως η Δέσποινα είχε πει επίσης πως στην 7ετία είχαμε Δημοκρατία. Προφανώς το αποδέχεσαι και αυτό, ε? Να την και η νοσος Αλτσχαιμερ........έλεγα θα εμφανιστει δεν θα εμφανιστει........ Για τα λουλουδια θα μας πεις τιποτα και ποιος σε εσωσε απο τον υποβιβασμο?
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 μισο να ρωτησω το παππού μου ποτε συνεβη αυτο!Μολις με ενημερωσε,το ενδοξο 1930 Ε και? Από ποια χρονιά και μετά "μετράει" ένα αποτέλεσμα? Στο κάτω κάτω και εσείς τις κούπες τις πολλές (εκτός από τις κάλπικες τελευταίες) τις πήρατε πριν το 60 με το γνωστό σύστημα πρωταθλημάτων Αθηνών - Πειραιά κτλ. Αυτές πως τις μετράτε και λέτε "μόνοι μας - όλοι σας" ? Ο παππούς σου βέβαια δικαιούται να τις πανηγυρίζει όλες
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Α καλά. Εσείς ασχολείστε ακόμα με την χούντα, την στιγμή που ο ΟΣΦΠ κοντεύει να καταντήσει ΑΕΚ. Ωραίους οπαδούς έχουμε. Και ΑΕΚ να καταντήσουμε, ο βάζελος σε τίτλους δεν μας φτάνει
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Οι τίτλοι μας ενδιαφέρουν? Ή το ότι εγώ με την ομάδα μου στο 7χ7 παίζουμε καλύτερη μπάλα απο τον ΟΣΦΠ?
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Στο κάτω κάτω και εσείς τις κούπες τις πολλές (εκτός από τις κάλπικες τελευταίες) τις πήρατε πριν το 60 με το γνωστό σύστημα πρωταθλημάτων Αθηνών - Πειραιά κτλ. Αυτές πως τις μετράτε και λέτε "μόνοι μας - όλοι σας" ? μου παραθετεις ενα αποτελεσμα του 1930,σωστα?και με υπερηφανεια μου λες εγω σας εριξα 8 σε εναν αγωνα! Άρα και εγω με υπερηφανεια θα σου πω 37 μονος μου 37 ΟΛΟΙ σας Με το να μου λες ναι σε κερδισα το 1930 8-2 και μετα να μου λες ξερουμε πως πηρατε τις κουπες το 60 ακολουθεις την τακτικη που ανεφερα και προηγουμένως:Με λένε Ρίζο και όπως θέλω το ΓΥΡΙΖΩ
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Να την και η νοσος Αλτσχαιμερ........έλεγα θα εμφανιστει δεν θα εμφανιστει........ Για τα λουλουδια θα μας πεις τιποτα και ποιος σε εσωσε απο τον υποβιβασμο? Ποιο αλτσχάιμερ βρε άνθρωπε? Θα σου πω εγώ για τα λουλούδια όταν θα μου πεις και εσύ γιατί φτιάχθηκε το ΠΟΚ και με ποιανού τα @@ απέκτησες υπόσταση σαν σύλλογος.
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Οι τίτλοι μας ενδιαφέρουν? Ή το ότι εγώ με την ομάδα μου στο 7χ7 παίζουμε καλύτερη μπάλα απο τον ΟΣΦΠ? Καλά τώρα, εσύ βαλτός είσαι? Τι ψάχνεις να βρεις? Εδώ ο άλλος μπαίνει και μας γράφει τί δήλωσε ο άχρηστος της Μπαρτσελόνα και το φτάνει μέχρι το 1930 το ζήτημα κι εσύ θέλεις να κάνεις σοβαρή κουβέντα? Log out και ξαναμπαίνεις αύριο.
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 μου παραθετεις ενα αποτελεσμα του 1930,σωστα?και με υπερηφανεια μου λες εγω σας εριξα 8 σε εναν αγωνα!Άρα και εγω με υπερηφανεια θα σου πω 37 Με το να μου λες ναι σε κερδισα το 1930 8-2 και μετα να μου λες ξερουμε πως πηρατε τις κουπες το 60 ακολουθεις την τακτικη που ανεφερα και προηγουμένως:Με λένε Ρίζο και όπως θέλω το ΓΥΡΙΖΩ Καλα, με δουλεύεις τώρα? Ο άλλος κοκορεύεται για τις 4άρες που έχει ρίξει στο κύπελλο και εγώ στο ίδιο επίπεδο του απαντάω για τα 8 που έχει φάει. Αν απαντούσα στα σοβαρά θα του έλεγα για την 4άρα και την 3άρα που έχει φάει σε τελικούς κυπέλλων και θα τελείωνε η κουβέντα εκεί. Σας έχει βαρέσει ο ήλιος που παίζετε μεσημεριάτικα στα πλέυ ωχ και τρελένεστε με την μία. Ηρεμήστε.
Absinthe Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Στην τελική δεν τα λέω εγώ, η Δέσποινα τα έχει πει. Ε δεν το πε και ο κατμαν.
geovard Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Στην επόμενη Χούντα, θα φροντίσω πάντως να πάω σε τελικό και θα το πάρω κιόλας.Μισές δουλειές θα κάνουμε? Αφού λες σε επόμενο μήνυμά σου ότι το είπε αυτό η Δέσποινα, σημαίνει ότι θεωρείς αξιόπιστους τους δικτάτορες όταν μιλάνε. Έπειτα πιστεύεις οτι ο "δικός μας" δικτάτορας ήταν πιό μάγκας από τον Γιουγκοσλάβο δικτάτορα Τίτο ώστε να τον πιάσει κορόιδο με ένα φορτηγό κατεψυγμένα ψάρια? Και ας πουμε ότι η Χούντα πλήρωσε τους Γιουγκοσλάβους,Πιστεύεις ότι πλήρωσε και τους Άγγλους της Έβερτον τότε γιά να μπεί η ομάδα στην τετράδα? Βέβαια δεν περιμένω σοβαρές αναλύσεις.Είναι εξ άλλου πολύ μακρινή εκείνη η εποχή.Αλλά δεν μπορείς να κάθεσαι να ακούς μιά τρελή η οποία στη συνέντευξή της πριν αρχίσει να κελαηδάει ξακαθαρίζει ότι εγώ ξέρετε είμαι ΑΕΚ! Αν δήλωνε Παναθηναϊκός πιστεύεις ότι θα τα έλεγε αυτά? Είναι τα πέντε λεπτά δημοσιότητας μιάς ξεπεσμένης κυράς που κάποτε στέκονταν προσοχή οι πάντες μπροστά της.Και αμετανόητοι δυστυχώς στην ιδεολογία τους.Πιστεύουν ότι ωφέλησαν τον τόπο! Και μιάς που εσύ έκανες αναφορά σε εκείνη την εποχή, ανέσυρα κι εγώ ένα βιντεάκι από το youtube. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qtJU9QFCZWA[/ame]
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Σας έχει βαρέσει ο ήλιος που παίζετε μεσημεριάτικα στα πλέυ ωχ και τρελένεστε με την μία. Ηρεμήστε. Κοίτα να δεις που το ίδιο σκέφτομαι και εγω!ήμουν μπόμπιρας και κοντεύω να παντρευτω και ο παναθηναϊκος απο την σεζον 1995-1996 εως 2009-2010 ο Παναθηναϊκος εχει παρει 5 κουπες!Πόσες? 5 Δύσκολα τα εφηβικα χρόνια χωρις τιτλο!Σας κατανοω,Ειλικρινά σας κατανοω 30 εγχωριοι τιτλοι και κατεκτησε τους 5!Ο συλλογος μεγαλος ΔΕΝ υπαρχει αλλος!
Deponakias Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Υγ. Συνεχίζετε και αναμασάτε αυτή την αηδία με την χούντα. Κάποια στιγμή θα τα πάρω και θα ποστάρω κανένα κατεβατό βασιζόμενο σε αποδείξεις και ονόματα για το ποια ήταν η ευνοημένη ομάδα της χούντας και θα γίνουμε μπίλιες εδώ μέσα. Κανονίστε. :lol::lol: Καλα πολυ youtube βλεπεις εσυ... Οι τιτλοι του ολυμπιακου επι χουντας ηταν ολοι ηγ στην αρχη 67-68 η προσ το τελος 73-74...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.