alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Με τι κριτήριο να μιλήσει ο Μάικλ για τον Παναθηναϊκό? Η Μπαρτσελόνα για να φτάσει τα κατορθώματα του Παναθηναϊκού θέλει πολλά ψωμιά ακόμα. Ρε φιλε για φετος μιλαμε ... Αν το παμε ετσι εσυ με ποιο κριτηριο μιλας για τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ... Θες να σου θυμισω ποσα ψωμια θες ακομα ...
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Με τι κριτήριο να μιλήσει ο Μάικλ για τον Παναθηναϊκό? Η Μπαρτσελόνα για να φτάσει τα κατορθώματα του Παναθηναϊκού θέλει πολλά ψωμιά ακόμα. Με το κριτήριο που μιλάει ο Κατσουράνης για τον Ολυμπιακό.
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αν το παμε ετσι εσυ με ποιο κριτηριο μιλας για τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ... Θες να σου θυμισω ποσα ψωμια θες ακομα ... Δεν χρειάζεται να μου θυμίσεις. Πρέπει κατ'αρχήν να φάω 7 γκολ σε αγώνα τσ. λ. Και ύστερα να πας εσύ μια φορά τελικό και δύο σε ημιτελικό :lol:
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Με τι κριτήριο να μιλήσει ο Μάικλ για τον Παναθηναϊκό? Η Μπαρτσελόνα για να φτάσει τα κατορθώματα του Παναθηναϊκού θέλει πολλά ψωμιά ακόμα. Εγώ σου βαλα +1, πάντως. I don't know why. Because i can!
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Στο μεταξύ στο λιμάνι οι φάπες πέφτουν πανταχόθεν και η χλεύη πάει σύννεφο: " Δεν κερδίσαμε και τους Λέικερς ." , είπε ο Πιτ Μάικλ της Μπαρτσελόνα... Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα, αλλά εμείς ξέραμε πώς να τον σταματήσουμε. Είχαμε σχέδιο το οποίο και ακολουθήσαμε μέχρι τέλους. Η διαφορά άνοιξε στα τελευταία λεπτά γιατί οι παίκτες του Ολυμπιακού παράτησαν το παιχνίδι. Εμείς από την άλλη, παίξαμε καταπληκτικά και στο τέλος βλέπαμε το καλάθι πολύ μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι. Έτσι, η διαφορά έφτασε στους 18 πόντους». Στον ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι νέοι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έδειξαν και το καλύτερο δυνατό του; πρόσωπο, κάτι, όμως, το οποίο, σύμφωνα με τον 33χρονο σέντερ, έγινε βάσει σχεδίου. «Αν και δεν φάνηκε, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Ο ημιτελικός σε ένα Φάιναλ Φορ απλά χρειάζεται να κερδηθεί. Τίποτα παραπάνω. Στον τελικό, όμως, πρέπει να παίξεις το καλύτερο μπάσκετ που μπορείς. Και εμείς αυτό κάναμε. Αν δώσεις στον Ολυμπιακό χώρο να πιστέψει πως μπορεί να σε κερδίσει, θα σε καταστρέψει. Εμείς πριν μπούμε στο ματς, είπαμε στα αποδυτήρια πως από το πρώτο δευτερόλεπτο έπρεπε να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό και το καταφέραμε. Με εξαίρεση την αρχή του τρίτου δεκαλέπτου, σε όλο το υπόλοιπο ματς είχαμε τον απόλυτο έλεγχο». Για οσους ποστάρουν επιλεκτικά και ότι τους "συμφέρει Πηγη: Sport-fm
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν χρειάζεται να μου θυμίσεις. Πρέπει κατ'αρχήν να φάω 7 γκολ σε αγώνα τσ. λ. Και ύστερα να πας εσύ μια φορά τελικό και δύο σε ημιτελικό :lol: Έχεις φάει 8 σε 2 συναντήσεις για το κύπελλο από εμένα. Δεν σε χαλάει όμως, γιατί έχεις μεγάλο στόμα και επικαλείσαι τους άλλους όταν εσύ δεν μπορείς. Στην επόμενη Χούντα, θα φροντίσω πάντως να πάω σε τελικό και θα το πάρω κιόλας. Μισές δουλειές θα κάνουμε?
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Έχεις φάει 8 σε 2 συναντήσεις για το κύπελλο από εμένα. Δεν σε χαλάει όμως, γιατί έχεις μεγάλο στόμα και επικαλείσαι τους άλλους όταν εσύ δεν μπορείς. Στην επόμενη Χούντα, θα φροντίσω πάντως να πάω σε τελικό και θα το πάρω κιόλας. Μισές δουλειές θα κάνουμε? Εγώ σου έχω βάλει 8 σε έναν αγώνα. Τίποτα άλλο? Υγ. Συνεχίζετε και αναμασάτε αυτή την αηδία με την χούντα. Κάποια στιγμή θα τα πάρω και θα ποστάρω κανένα κατεβατό βασιζόμενο σε αποδείξεις και ονόματα για το ποια ήταν η ευνοημένη ομάδα της χούντας και θα γίνουμε μπίλιες εδώ μέσα. Κανονίστε.
Linus_21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αν ο Ολυμπιακος τα προηγουμενα καλα χρονια ηταν στο 9 οι αλλοι ηταν στο 6Παιρναμε το πρωταθλημα και τα τελευταια χρονια ο γερος μας εριχνε στο 8 στο 7 στο 6 και φετος στο 5 Απλα ο Βαζελος ανεβηκε απο το 6 στο 6,5 και το πηρε Ενα δωρο του γερου ηταν Γερο ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Όλα τα προηγούμενα πρωταθλήματα λοιπόν ήταν δικαιότατα, αφού ο ολυμπιακός ήταν στο 9 και οι άλλοι στο 6. Αναρωτιέμαι πάντως γιατί σε αρκετά από αυτά χρειαστήκατε βοήθεια διατητών και στην κορυφαία των περιπτώσεων δικηγόρων. Ακόμα περνάει αυτή η δικαιολογία, με τα δωράκια... Οι τύποι που σας κάνουν πλύση είναι master. Θα τους πω αρχικα οτι ειναι τελειως αχαριστοι. Αχαριστοι γιατι οταν ο Κοκκαλης εστηνε την παραγκα και οταν αυτη λειτουργουσε σε full ρυθμους τα πρωτα 3 χρονια τοτε τον επεφημουσαν και πιναν νερο στο ονομα του, χωρις καν να νοιαζονται για τις διαιτητικες και παραγοντικες σφαγες που γινοντουσαν σε καθημερινη βαση και για το οτι ηταν η καταστροφη του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Τοτε ηταν θεος! Τωρα που η διαιτησια δεν τους σπρωχνει 80-20(παροτι χθες για ενα ημιχρονο αυτο συνεβαινε) για να παιρνουν τα ματς το ενα πισω απο το αλλο, τωρα κλαιγονται για ολα. Για διαιτησια(!), για παικτες του ΠΑΟΚ που πανηγυριζουν τα γκολ τους(!!), για παραγκα του ΠΑΟ, για τον κακο ξεμωραμενο γερο Κοκκαλη, κλπ κλπ. Λουστειτε τα λοιπον! Λουστειτε τα προβληματα! Καλα να παθετε! Γυρισε ο τροχος! Χαιρομαι να πατε και στον βουρκο ακομα, γιατι ησασταν οι δικτατορες του Ελληνικου ποδοσφιαου, τρωγωντας και το κεικ και τα ψιχουλα του. Οχι οτι οι πρασινοι παλια δεν ηταν το ιδιο. Μην ξεχνιομαστε! Αλλα ρε παιδι μου εδω και 13 χρονια μας τα ειχατε πρηξει. Βαρεθηκα να σας ακουω για την Ολυμπιακαρα σας και ποσο μεγαλοι ειστε που παιζετε τσ.λ καθε χρονια, για το ποσοι ειστε και εχετε κυριαρχησει στην Ελλαδα με εκατομμυρια φιλαθλους, κλπ..... Τριχες! Οι Αριανοι(με τα χιλιαδες άλλα ελαττωματα τους) καλυτεροι απο εσας ειναι σαν φιλαθλοι. Αυτοι ενω εχουν να παρουν τιτλο 40 χρονια, ενω εχουν πεσει Β εθνικη 2 φορες, ενω δεν εχουν δει στον ηλιο μοιρα, εχουν 0 στους 4 τελικους, απο τη μια απογοητευση στην αλλη, και ομως ειναι εκει και στηριζουν. Καθε χρονια(τους κραταει η προπαγανδα του σ3 θα μου πεις αλλα εστω και ετσι). Εσεις? Εσεις με τοσα πρωταθληματα κρατιεστε! Χανετε ενα και δεν εχετε ουτε 20000 στο πιο κρισιμο ματς στα playoff. Ωραια στηριξη! Σαν μισθοφοροι. Συμφωνώ απόλυτα.
adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μην ασχολειστε με αυτους που απο τη νηπιο ως το στρατο ειχαν δει ενα πρωταθλημα Φυσικο ειναι να κανουν ετσι Να ασχολουμαστε μονο με το πως θα συνερθει η θα φυγει ο γερος
Linus_21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μην ασχολειστε με αυτους που απο τη νηπιο ως το στρατο ειχαν δει ενα πρωταθλημα Φυσικο ειναι να κανουν ετσι Να ασχολουμαστε μονο με το πως θα συνερθει η θα φυγει ο γερος Ναι το ξέρουμε ότι το μόνο που μετράει για σένα(σας) είναι η κούπα. Για αυτό και καθόσασταν σούζα τόσα χρόνια, και τώρα σπάτε τον ναό σας
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εγώ σου έχω βάλει 8 σε έναν αγώνα. Τίποτα άλλο? μισο να ρωτησω το παππού μου ποτε συνεβη αυτο!Μολις με ενημερωσε,το ενδοξο 1930 Υγ. Συνεχίζετε και αναμασάτε αυτή την αηδία με την χούντα. Κάποια στιγμή θα τα πάρω και θα ποστάρω κανένα κατεβατό βασιζόμενο σε αποδείξεις και ονόματα για το ποια ήταν η ευνοημένη ομάδα της χούντας και θα γίνουμε μπίλιες εδώ μέσα. Κανονίστε. :fear::fear: να μας πεις και για τα λουλουδια ομως και για τον ερυθρο αστερα και για αλλες "πρασινες" ομορφιες Μην ακολουθησεις την τακτικη "με λενε Ριζο και οπως θελω το γυριζω".Πες μας για την χουντα αλλα να μας πεις και για τις υπολοιπες υποθεσεις
margaritagr Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δηλ τωρα που ο αγκαμεζ εδειξε προς την εξεδρα τα αυτια του, αν του ρθει κανα μπουκαλι μετα τι θα λεει;; Πολλη αστυνομια εδω καμια σχεση με χτες Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Υγ. Συνεχίζετε και αναμασάτε αυτή την αηδία με την χούντα. Κάποια στιγμή θα τα πάρω και θα ποστάρω κανένα κατεβατό βασιζόμενο σε αποδείξεις και ονόματα για το ποια ήταν η ευνοημένη ομάδα της χούντας και θα γίνουμε μπίλιες εδώ μέσα. Κανονίστε. Στην τελική δεν τα λέω εγώ, η Δέσποινα τα έχει πει.
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Στην τελική δεν τα λέω εγώ, η Δέσποινα τα έχει πει. Πασχει απο την νόσο του Αλτσχάιμερ ρε αυτη!Δεν ξερει τι λεει! :lol:
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Έλα νταή, ηρέμησε, μην μας πάθεις τπτ και με ποιον θα γελάμε μετά. Στην τελική δεν τα λέω εγώ, η Δέσποινα τα έχει πει. Με μένα μόνο εσύ γελάς. Με εσένα ...μάντεψε. Και don't worry, δεν παθαίνω τίποτα. Σου έχω ξαναπεί πως η Δέσποινα είχε πει επίσης πως στην 7ετία είχαμε Δημοκρατία. Προφανώς το αποδέχεσαι και αυτό, ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.