Krokodilos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αδερφέ, ξεκίνησες έναν αγώνα εναντίον των mods αυτού του thread, επειδή σου διέγραψαν ένα post (το οποίο δεν πρόλαβα και να διαβάσω) Μπα. Καμια σχεση. Καλως μου διεγραψαν το ποστ τελικως. Και αυτο γιατι στο ποστ εκεινο μιλουσα για διαιτησια ενω οπως μου ειπαν απαγορευεται στο παρον τοπικ να μιλαω για διαιτησια. Διαμαρτυρία στο χάλι της ομάδας. Βέβαια δεν θα έπρεπε να πατήσει κανένας, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Εγω ειμαι διαφορετικης φιλοσοφιας, οτι πρεπει δηλαδη να πηγαινουμε(οι φιλαθλοι-οπαδοι-- συνωνυμα ειναι) παντα στο γηπεδο και μονο σε εξαιρετικες καταστασεις να κανουμε αποχη. Τωρα το οτι ο Κοκκαλης σας κοροιδευει τα τελευταια Χ χρονια το βλεπω, αλλά πετωντας μερικα "οι κοτες", "Χοχοχοοο", κλπ και παιρνοντας το πρωταθλημα στο τελος σας εξαπαταει(οχι ολους) για τα καλα καθε φορα. Σιγα σιγα ξυπνατε αν και φετος ειμαι σιγουρος οτι και παλι δεν θα υπηρχε και καμια μεγαλυτερη αντιδραση αν τελικα βγαινατε πρωταθλητες. Αλλα δεν βγηκατε. Ειχατε ομως ευκαιρια αν νικουσατε χθες να βγαινατε παλι τσ.λ. Και παιζατε εντος εδρας. Επρεπει λοιπον να ενισχυσετε την προσπαθεια αυτη. Αλλά δεν το κανατε. Αυτη ακριβως ειναι η ολη διαφωνια μου. Την αποχη σας επρεπε να την κανετε πολυ πιο νωρις. Οχι στην αρχη της φετινης χρονιας καν, αλλά πολλα χρονια πριν, οταν ειχε φανει οτι ο ανθρωπος σαν δουλευει.
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ε δεν μπορει να σας πιασει κανενανς απο πουθενα ειλικρινα! Βγαινει ο ενας και λεει κοροιδα εχετε γεματο γηπεδο και ο Σωκρατης βρισκει και τα κανει!Βγαινει ο αλλος και λεει αισχος ντροπη να μην γεμισετε το γηπεδο σε εναν κρισιμο αγωνα! Και στις δυο περιπτωσεις οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου ειναι κοροϊδα!Τωρα περιμενω να μαθω στα επομενα Posts σε ποιες απο τις δυο περιπτωσεις ειμαστε λιγοτερο κοροϊδα!
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εγω ειμαι διαφορετικης φιλοσοφιας, οτι πρεπει δηλαδη να πηγαινουμε(οι φιλαθλοι-οπαδοι-- συνωνυμα ειναι) παντα στο γηπεδο και μονο σε εξαιρετικες καταστασεις να κανουμε αποχη. Τωρα το οτι ο Κοκκαλης σας κοροιδευει τα τελευταια Χ χρονια το βλεπω, αλλά πετωντας μερικα "οι κοτες", "Χοχοχοοο", κλπ και παιρνοντας το πρωταθλημα στο τελος σας εξαπαταει(οχι ολους) για τα καλα καθε φορα. Σιγα σιγα ξυπνατε αν και φετος ειμαι σιγουρος οτι και παλι δεν θα υπηρχε και καμια μεγαλυτερη αντιδραση αν τελικα βγαινατε πρωταθλητες. Αλλα δεν βγηκατε. Ειχατε ομως ευκαιρια αν νικουσατε χθες να βγαινατε παλι τσ.λ. Και παιζατε εντος εδρας. Επρεπει λοιπον να ενισχυσετε την προσπαθεια αυτη. Αλλά δεν το κανατε. Αυτη ακριβως ειναι η ολη διαφωνια μου. Την αποχη σας επρεπε να την κανετε πολυ πιο νωρις. Οχι στην αρχη της φετινης χρονιας καν, αλλά πολλα χρονια πριν, οταν ειχε φανει οτι ο ανθρωπος σαν δουλευει. Ο αγώνας έλαβε μέρος ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.45 μεσημβρινή. Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά έχει και δουλειές ο κόσμος για να ασχολείται με τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα στα play off. Εσύ από την άλλη διαφωνείς με τη λογική της αποχής, αλλά παρακάτω την αναδεικνύεις, απλά θεωρείς ότι έπρεπε να γίνει νωρίτερα. Να σου πω κάτι για να το ξέρεις. Ο οπαδός του Ολυμπιακού δεν απείχε στα πέτρινα χρόνια της ομάδας που τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα, δεν ήταν δυνατόν να απέχει τώρα και δεν θα απέχει ποτέ. Θα είναι εκεί να πετάει τον κορνέ του και να πηγαίνει για καφέ. Δεν υπάρχει αχαριστία στον πρωταθλητισμό. Όταν είσαι φανατικός πελάτης ενός προϊόντος, απαιτείς πάντα την καλύτερη ποιότητα και γι' αυτό την πληρώνεις. Ο Κόκκαλης θα μπορούσε φέτος να πει εξ' αρχής: Μάγκες, τόσα χρόνια σαρώσαμε τα πάντα, έχουμε βγάλει μια 10ετή γενιά πρωταθλητών, καιρός για αναδιάρθρωση, γιατί στεγνώσαμε κιόλας από την υπερπροσπάθεια. Κόουτς ο τίμιος Τιμούρ και σκοπός της χρονιάς η δεύτερη - τρίτη θέση και να αναδείξουμε 2-3 ταλέντα από τους πιτσιρικάδες. Δημιουργείς εξ' αρχής μικρές προσδοκίες και δεν μπορεί να σου πει κανένας και τπτ. Αντίθετα προτίμησε να ακολουθήσει τη γνωστή πολιτική με το κρυφτούλι και φάνηκαν σε μία χρονιά όλες οι άστοχες επιλογές που έχει κάνει μια πενταετία τώρα. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, με μερεμέτια ουρανοξύστη δε σηκώνεις. Ή πούλα ή εξηγήσου. Ειλικρινά όμως, γιατί φωνή λαού, οργή θεού από εδώ και πέρα.
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Στο μεταξύ στο λιμάνι οι φάπες πέφτουν πανταχόθεν και η χλεύη πάει σύννεφο: " Δεν κερδίσαμε και τους Λέικερς ." , είπε ο Πιτ Μάικλ της Μπαρτσελόνα...
alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Στο μεταξύ στο λιμάνι οι φάπες πέφτουν πανταχόθεν και η χλεύη πάει σύννεφο: " Δεν κερδίσαμε και τους Λέικερς ." , είπε ο Πιτ Μάικλ της Μπαρτσελόνα... Ευτυχως τους κερδισατε εσεις φετος δυο φορες μεσα εξω ... Oh wait ... Δε τους κερδισατε ουτε μεσα ουτε εξω ...
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Λουστειτε τα λοιπον! Λουστειτε τα προβληματα! Καλα να παθετε! Γυρισε ο τροχος! Αφορμή για κουβέντα. Τί ακριβώς να λουστούμε; Νομοτελειακά μετά την ακμή έρχεται η παρακμή. Τα χρόνια της ακμής, "λουστήκαμε" ένα καράβι κούπες. Φέτος, μετά από πολλές επιτυχίες και μέσα από πολλά προβλήματα "κατορθώσαμε" να χάσουμε το πρωτάθλημα. Μη γελιέστε, δεν ανέβηκε ο ΠΑΟ ή ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να πέσει στα τάρταρα και πιο κάτω σε συνδυασμό με την ανάληψη των πόστων από ανθρώπους του ΠΑΟ για να συμβεί η ανατροπή του σκηνικού (50-50 πάντα, μη ξεχνιόμαστε ). Θεωρώ ευχής έργο το γεγονός ότι ούτε πρωτάθλημα πήραμε αλλά ούτε τη δεύτερη θέση που θα κουκούλωνε τα προβλήματα. Ευκαιρία για ανασυγκρότηση και ξεσκαρτάρισμα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Χάθηκε ένα πρωτάθλημα και σιγά τα ωά. ΥΓ. οι άλλοι περιμένουν να σηκώσουν σεντόνι, έτσι; οκ...
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ελα kirleman περιμενε τωρα την απαντηση:Ε ρε οτι σαν λεει ο κηπουρος και ο πρωταθλητης τα πιστευετε! Φέτος, μετά από πολλές επιτυχίες και μέσα από πολλά προβλήματα "κατορθώσαμε" να χάσουμε το πρωτάθλημα. Μη γελιέστε, δεν ανέβηκε ο ΠΑΟ ή ο ΠΑΟΚ
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ελα kirleman περιμενε τωρα την απαντηση:Ε ρε οτι σαν λεει ο κηπουρος και ο πρωταθλητης τα πιστευετε! Μάλιστα...
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μάλιστα... Δεν ηρθε ακομα?Να ανησυχω? ---------- Προσθήκη στις 17:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ---------- Στο μεταξύ στο λιμάνι οι φάπες πέφτουν πανταχόθεν και η χλεύη πάει σύννεφο: " Δεν κερδίσαμε και τους Λέικερς ." , είπε ο Πιτ Μάικλ της Μπαρτσελόνα.. Μαλιστα.Κατα ενα παραξενο λογο μας λες για τις δηλωσεις του Πιτ Μαικλ.Γιατι δεν μας λες και τις δηλωσεις του Μπονιφάσε Ν'ντογκ? Ο Παναθηναϊκος κερδισε φετος την Μπαρτσελόνα?Α ναι ξεχασα περιμενω την απαντηση:Ήμασταν ντεφορμε δυο μηνες πριν!Αν την πετυχαιναμε τωρα θα την νικουσαμε
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν ηρθε ακομα?Να ανησυχω? Την περιμένουμε με ψαλμούς και συνοδεία αγγέλων!
adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αν ο Ολυμπιακος τα προηγουμενα καλα χρονια ηταν στο 9 οι αλλοι ηταν στο 6 Παιρναμε το πρωταθλημα και τα τελευταια χρονια ο γερος μας εριχνε στο 8 στο 7 στο 6 και φετος στο 5 Απλα ο Βαζελος ανεβηκε απο το 6 στο 6,5 και το πηρε Ενα δωρο του γερου ηταν Γερο ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Mika Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 " Δεν κερδίσαμε και τους Λέικερς ." , είπε ο Πιτ Μάικλ της Μπαρτσελόνα... Ευτυχως τους κερδισατε εσεις φετος δυο φορες μεσα εξω ... Oh wait ... Δε τους κερδισατε ουτε μεσα ουτε εξω ... πουλια στον αερα πιανεις
alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ποιο 6 ή 7 .... Στο 2 μας εριξε ... Κι ο Παο ειναι τωρα στο 9 ... Εριξε χρημα εκανε ορισμενες σωστες κινησεις και εφτσε εκει που ειναι ....
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Με τι κριτήριο να μιλήσει ο Μάικλ για τον Παναθηναϊκό? Η Μπαρτσελόνα για να φτάσει τα κατορθώματα του Παναθηναϊκού θέλει πολλά ψωμιά ακόμα.
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 πουλια στον αερα πιανεις Απόψεις με επιχειρήματα, όχι μλκίες. Τί να λέμε τώρα? Το'να τ'άλλο, τα πάντα όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.