MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 φετος,σας εχω σεβαστεί, δεν εχω πει κουβεντα...Αλλά, η αλήθεια είναι ότι η 1η θέση στα Play off δεν εχει χαθεί ακόμα! Θα γίνει κοινή συνέντευξη τύπου, του κηπουρού, με τον σουηδό και τον βουντιόγκο, στην οποία θα αναφερθούν, στην απίστευτη πρόκληση που γνώριζαν από πριν (για το μπουκάλι του ίβιτς μιλάω), καθως ο σερβος τους προειδοποιούσε απο το 5ο λεπτό ότι θα πετάξει μπουκάλι, με αποτέλεσμα να χάσουν την αυτοσυγκεντρωση τους... Ετσι, επειδή οι αγωνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα, ο κηπουρος δακρυσμένος θα ζητήσει επαναληψη.... Ταυτόχρονα, η παε οσφπ, για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της,σαν σύλλογος και σαν ανωνυμη εταιρεία, θα προσφύγει στα ευρωπαικά δικαστήρια, καθώς ήταν το 1ο παιχνίδι εδώ και πολλούς μήνες, που ο μέλλμπεργκ ΔΕΝ πρόλαβε κόψει επίθεση αντίπαλου κάνοντας πέναλτυ, το οποίο και να του χαριστεί! Αυτό συνιστά κατάφορη αλλοίωση αποτελεσμάτος! Με τις συντονισμένες αυτές ενέργειες, ο οσφπ θα πάρει 12 βαθμούς δώρο, και το 13ο πρωτάθλημα! Edit: Προβλέπω ερχομό αλενατόρε για διετή προγραμματισμό, ώστε το 2012 να πάρει το τσου λου η ομαδα!!!!!!!!!!!!!! Δεν ειναι να κανεις αστεια με αυτα, γιατι ακομα υπαρχει το χαρτι ως πρωτη υλη, αρα ποτε δε ξερεις. Μη δινεις ιδεες γενικως, γιατι δε το εχει και σε πολυ ο θειος να σκαρφιστει κανα σκανδαλο παλι και να δικεδικησει τιτλο
Krokodilos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Κωστας Νικολακοπουλος στο BLOG του: "ΚΑΤΑ τα άλλα, νομίζω πως δικαιώθηκα και για τον Δαλούκα. Εγγύηση δεν αποδεικνύεται για τον ΠΑΟΚ; Πέμπτο φετινό παιχνίδι που τον έπαιξε και πέμπτη νίκη του ΠΑΟΚ! Από τις πέντε, οι τρεις σε ντέρμπι.. Και πέμπτο παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον ομάδας Θεσσαλονίκης με Δαλούκα, με πέμπτη ήττα του Ολυμπιακού! ΟΧΙ, ο άνθρωπος δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα με τα σφυρίγματά του. Αλλά πρέπει να καταλάβετε πως η παρουσία ενός διαιτητή μπορεί να επηρεάσει και ψυχολογικά μία ομάδα. Όταν, δηλαδή, μία ομάδα βλέπει ότι με ένα συγκεκριμένο διαιτητή πάντα κερδίζει, έχει άλλη ψυχολογία από εκείνη που έχει αν παίζει με ένα διαιτητή, με τον οποίο σπάνια έχει καλά αποτελέσματα. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε…. Κ. Νικολακόπουλος" Του χρονου αν ειναι καντε ενα καταλογο με ποιους διαιτητες δεν θελετε να παιζετε γιατι εχετε ασχημα στατιστικα. Να σας παιζουν ρε παιδι μου διαιτητες που δεν σας προκαλουν ψυχολογικα προβληματα! Εστω και αν σας παιζουν υπερ 80-20 στο ημιχρονο(χθες). Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε!
margaritagr Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Γιατι ποσταρετε Νικολακοπουλο ηθελα να ξερα Αυτος μονο για φτυσιμο ειναι Σχετικα με τα έεισοδια κι αυτους που τα κανουν..δε ξερω γιατι αλλα τους βολευουν να γινονται.οποτε μη περιμενετε ποτε να τους πιασουν! Στο κλειστο Μ.Μερκουρη ειναι πανευκολο να αποκλεισεις τις εισοδους κι ομως δεν εκαναν τιποτα. Και την ωρα που εκαναν ντου, αυτους που εφαγαν τις γκλοπιες γιατι δε τους πηγαν κλουβα; Αν ηξεραν οτι παιζει αυτοφωρο θα το σκεφτονταν 2 κ 3 φορες πριν το κανουν. Σχετικα με το ποδοσφαιρο..ο κοκκαλης λεει σκεφτοταν χτες να αποχωρησει. Αμην! Δωσε το μαγαζι στον γιο σου (οχι στο ζαβο,στον Πετρο) και πηγαινε Μυκονο για μπανακι! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
thomasG4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Κωστας Νικολακοπουλος στο BLOG του: "ΚΑΤΑ τα άλλα, νομίζω πως δικαιώθηκα και για τον Δαλούκα. Εγγύηση δεν αποδεικνύεται για τον ΠΑΟΚ; Πέμπτο φετινό παιχνίδι που τον έπαιξε και πέμπτη νίκη του ΠΑΟΚ! Από τις πέντε, οι τρεις σε ντέρμπι.. Και πέμπτο παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον ομάδας Θεσσαλονίκης με Δαλούκα, με πέμπτη ήττα του Ολυμπιακού! ΟΧΙ, ο άνθρωπος δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα με τα σφυρίγματά του. Αλλά πρέπει να καταλάβετε πως η παρουσία ενός διαιτητή μπορεί να επηρεάσει και ψυχολογικά μία ομάδα. Όταν, δηλαδή, μία ομάδα βλέπει ότι με ένα συγκεκριμένο διαιτητή πάντα κερδίζει, έχει άλλη ψυχολογία από εκείνη που έχει αν παίζει με ένα διαιτητή, με τον οποίο σπάνια έχει καλά αποτελέσματα. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε…. Κ. Νικολακόπουλος" Του χρονου αν ειναι καντε ενα καταλογο με ποιους διαιτητες δεν θελετε να παιζετε γιατι εχετε ασχημα στατιστικα. Να σας παιζουν ρε παιδι μου διαιτητες που δεν σας προκαλουν ψυχολογικα προβληματα! Εστω και αν σας παιζουν υπερ 80-20 στο ημιχρονο(χθες). Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε! καλα ο ανθρωπος ειναι για πολλες μπατσες:eek:
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 καλα ο ανθρωπος ειναι για πολλες μπατσες:eek: Κι όμως, οι μπαρούφες του είναι πάντα φοβερά στοιχειοθετημένες! Ο άνθρωπος είναι προφέσορας λέμε!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 καλα ο ανθρωπος ειναι για πολλες μπατσες:eek: Το θεμα ειναι οτι στο Ελλαντα, αυτο το για "πολλες μπατσες" δεν μενει παντα στα λογια, ειδικα οταν μιλαμε για τον χωρο του "αθλητισμου". Θυμιζω περιπτωση Συριγου. Η αληθεια ειναι πως ο Νικολακοπουλος ειναι πολυ προκλητικος ακομα και για τους ιδιους τους Ολυμπιακους. Και ξεκαθαρα εδω δεν μιλαμε για δημοσιογραφια. Θα ηθελα πολυ να μαθω ποιοι ειναι αυτοι που πληρωνουν δημοσιογραφισκους για να αρθογραφουν τετοιες μ@λ@κιες σε σταθερη βαση.
Krokodilos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 δε ξέρω γιατι δε το αναφέρετε αλλα τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά την προκλητική στάση των παιχτών του ΠΑΟΚ απέναντι σε οπαδούς του ολυμπιακού. Σοβαρα? Οταν πριν καν αρχισει ο αγωνας 3 ατομα(φιλαθλοι) μπηκαν μεσα στον αγωνιστικο χωρο και επιτεθηκαν στον φροντιστη του ΠΑΟΚ και οταν μας πηρατε τις μπαλες της προθερμανσης και αναγκασατε τον Χαλκια να ξαναμπει μεσα στα αποδυτηρια αντι να κανει την προθερμανση του, αυτα δεν ηταν επεισοδεια???? Ποιος τα ξεκινησε αραγε? Αντε γιατι μερικα πραγματα εχουν και τα ορια τους και δεν μπορω να καθομαι να ακουω βλακειες! γιατί όταν τελείωσε το παιχνίδι , ναι έπεσε γιούχα , ναι έπεσε βρισίδι αλλα μέχρι εκεί. Επεσαν και μπουκαλια. Ποιος λοιπον τα ξεκινησε? Ο Ιβιτς κακως το επεστρεψε αλλα μην μου λες βλακειες οτι αυτος τα ξεκινησε. Γιατι ποσταρετε Νικολακοπουλο ηθελα να ξερα Γιατι τον πετυχα τυχαια και δεν πιστευα στα ματια μου με τις μπουρδες που λεει!:shock: Αυτος βασικα προτεινει να παιζουν τον Ολυμπιακο μονο διαιτητες με τους οποιους νικαει οταν τον παιζουν! ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!
eorptol Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Προκάλεσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ; Έλεος ρε παιδιά αν καθομασταν να χάσουμε θα ήταν όλα καλά ; Οι επιθέσεις στο φροντιστή ήταν στα πλαίσια του φαιρπλαυ ; Παληκαρισια. νίκη του ΠΑΟΚ ..... Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Προκάλεσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ;Έλεος ρε παιδιά αν καθομασταν να χάσουμε θα ήταν όλα καλά ; Οι επιθέσεις στο φροντιστή ήταν στα πλαίσια του φαιρπλαυ ; Παληκαρισια. νίκη του ΠΑΟΚ ..... Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Ναι, προκάλεσαν που σκόραραν! Άσε μωρέ, δε παλεύεται άλλο η καφρίλα. Ξέρουμε όλη τη λογική και τη συμπεριφορά του όχλου, ειδικά στα γήπεδα.
alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Να χαρω εγω μερικους εδω μεσα ποσο πολυ βλεπουν Ολυμπιακο .... Αντε να χουν δει 2-3 ματς και κανα 3-4 φασεις και εκφερουν και αποψεις με ειρωνεια ... Ο,τι να ναι ....
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ευτυχώς υπάρχει και ο αγώνας με τον Άρη για να εκπληρωθεί το όνειρο Κορνέδες – γίγας για απόλαυση δίχως τέλος Το μεγαλύτερο κατάντημα βέβαια δεν είναι η εικόνα διάλυσης του Ολυμπιακού. Το μεγαλύτερο κατάντημα είναι ότι μπήκαν οι Παοκτζήδες να μας την πουν για τα επεισόδια. Ποιοι, οι Παοκτζήδες που κάθε φορά που ανεβαίνει ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκη (και μόνο αυτός) γίνεται Βαγδάτη. ΠΑΟΚ< ρετσίνα, Μαλαματίνα Η χθεσινή νίκη πάντως ήταν δίκαιη, no matter Mr Nikovlakopoulos says
alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Και διαβαζω τωρα στα sites για την ατυχια του Ολυμπιακου που δε θα παιξει στα τελευταια ματς ο Μαρεσκα ... Δε μπορουσε να τις παρει τις καρτες πριν τα παιχνιδια με τον Παοκ για να μην μπορει να τον βαλει μεσα ο Μπαντοβιτς και να γλυτωσουμε απο αυτον ..... ??? Η ατυχια ηταν που τον ειχαμε στα κρισιμα παιχνιδια ... Απο εκει επρεπε να λειπει ...
Krokodilos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ευτυχώς υπάρχει και ο αγώνας με τον Άρη για να εκπληρωθεί το όνειρο Κορνέδες – γίγας για απόλαυση δίχως τέλος Το μεγαλύτερο κατάντημα βέβαια δεν είναι η εικόνα διάλυσης του Ολυμπιακού. Το μεγαλύτερο κατάντημα είναι ότι μπήκαν οι μΠαοκτζήδες να μας την πουν για τα επεισόδια. Ποιοι, οι μΠαοκτζήδες που κάθε φορά που ανεβαίνει ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκη (και μόνο αυτός) γίνεται Βαγδάτη. μΠΑΟΚ< ρετσίνα, Μαλαματίνα Οταν μαθεις να γραφεις το ονομα της ομαδας του ΠΑΟΚ, θα σου απαντησω. Ως τοτε και ως τη στιγμη που θα ευαισθητοποιηθει κανενας μοντ να σου διαγραψει το μηνυμα, θα εκφερω και εγω την ομαδα σου ως ΚΩλομπιακο και ελπιζω να μην υπαρχει μονο πλευρη αντιμετωπιση εναντιον μου. Ετσι λοιπον πες μου τι ακριβως εγινε φετος στο ΠΑΟΚ-ΚΩλομπιακος? Τιποτα μηπως? Αντιθετα χθες στο ΚΩλομπιακος-ΠΑΟΚ? Μηπως αυτα που ανεφερα για επιθεση στον φροντιστη και για ριψεις μπουκαλιων?
KWSN_Men Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 καλα ο ανθρωπος ειναι για πολλες μπατσες:eek: Τις έχει φάει πάντως το παιδί από τους επιστήμονες.
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish ---------- Προσθήκη στις 15:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:45 ---------- Ετσι λοιπον πες μου τι ακριβως εγινε φετος στο ΠΑΟΚ-ΚΩλομπιακος? Τιποτα μηπως? Αντιθετα χθες στο ΚΩλομπιακος-ΠΑΟΚ? Μηπως αυτα που ανεφερα για επιθεση στον φροντιστη και για ριψεις μπουκαλιων? Καμία σχέση οι 2 χαρακτηρισμοί, αλλά αφού θίχτηκες, no problem, διορθώθηκε. Δηλαδή από φέτος άρχισαν να γίνονται επεισόδια? Ε Krokodile? Πέρυσι ήταν όλα μέλι γάλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.