adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μπα δεν εχει τετοια προβληματα αφου ο μακροπνοος σχεδιασμος εχει γινει ηδη
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μπα δεν εχει τετοια προβληματα αφου ο μακροπνοος σχεδιασμος εχει γινει ηδη ο Χρυσικοπουλος ο πολιτικος μηχανικος εκανε το σχεδιάκι?Αντε δρομο λαλακες! (ενδιαφερον το διαγραμμα δεν απανταμε και σε πολλα ερωτηματα)
Linus_21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μπραβο ΖΩΑ! Όταν τα λέω εγώ με χώνετε. Γιατί τώρα δεν προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες? Μήπως γιατί τα λούστηκες? Χώσιμο στον Μποντιρόγκα, χώσιμο στους γαλανόλευκους, ντου στα επίσημα, ξύλο με τα ματ, ξύλο με την margarita και όλα αυτά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα..... Έχουν ξεφύγει
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Τα πηρα πολυ ασχημα σημερα με τους ανεγκεφαλουςΠερα τον οσων εγιναν ξατα την εισοδο, ειναι τραγικο να κανεις πλιατσικο και να καταστρεφεις πραγματα της ομαδας σου! Καηκαν ολα, δεν εμεινε τιποτα. Αν ειχαμε κι αλλους αγωνες, δε θα χαν ρουχα να βαλουν οι παιχτες, που λεει ο λογος. Να θες να φυγεις και να πηγαινεις σιγα σιγα μη φας σαβουρα επειδη ειχε νερα κατω! Α σιχτιρ πια πρεπει να φανε 2 χερια ξυλο για να σταματησουν. οσο για τη μπαλα,ευτυχως το μαρτυριο ελαβε τελος. Ο Σωκος ελπιζω να καταλαβε οτι αν δε κανει το σωστο, θα ναι ο επομενος που θα φαει το ξυλο. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Οταν σας τα λεγαμε για τον Τζορβα, τον λεγατε ψευτη. Οταν σας τα λεγαμε για το Βελγιο, μας λεγατε οτι κι εμεις κανουμε τα ιδια. Οταν σας τα λεγαμε για τον ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ, μας λεγατε οτι κι εμεις κανουμε τα ιδια. Οταν σας λεγαμε οτι ειστε με διαφορα η πρωταθλητρια ομαδα σε προστιμα απο οσες συμετεχουν στη διοργανωση, παλι μας λεγατε οτι και εμεις μια απτα ιδια ειμαστε. Με λιγα λογια αντι να δειτε τα χαλια σας στα γηπεδα (που μεταξυ μας, εχετε ξεφυγει παρα πολυ τελευταια), κανατε υπεκφυγες τυπου "ελα μωρε και ο γειτονας καμπουρα εχει, αρα γιατι να ασχοληθουμε με τη δικη μας καμπουρα). Λουστειτε τα τωρα, δεν στενοχωριεμαι για τη σημερινη ξεφτυλα (ακομα μια) των φιλαθλων σας.
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 @ Linus Ξερεις ποια ειναι η διαφορα?Θα σου μιλησω για εμενα προσωπικα:Για οτι εχει γινει σχετικα με τα γεγονοτα δεν εχω παρει θεση γιατι βαρεθηκα να ασχολουμαι με ζωα,κανιβαλους πες τους οπως θες. Αν ομως αυριο λεμε τωρα παει ενας παιχτης του Ολυμπιακου στην Παιανια και του την πεσουν αντιστοιχα ζωα και τρεξω πρωτος στο topic του Παναθηναικου και γραφω εχουν ξεφυγει ειμαι προκλητικος γιατι πολυ απλα τρεχω να προλαβω τα κακα μαντατα για τα κακα παιδια του Παναθηναϊκου! Φιλε μου στα ζωα και στους κανιβαλους δεν υπαρχουν χρωματακια (πρασινακια,κοκκινακια,κιτρινακια).Τα ζωα ειναι ζωα!Το οτι σου τα χωνουνε οπως λες δεν ειναι επειδη λες γεγονοτα που δεν ισχυουν!Ειναι επειδη δινεις "χρωμα" και οπαδικη προέλευση στα ΖΩΑ! Πιστευω να καταλαβαινεις την διαφορα edit: Τα ιδια ακριβως και για τον Midi Αντε ας βγει παλι το καφρομετρο για τα αγνα καιι πιο αγνα παιδακια και για τα κωλόπαιδα και πιο κωλόπαιδα!
Linus_21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 @ LinusΞερεις ποια ειναι η διαφορα?Θα σου μιλησω για εμενα προσωπικα:Για οτι εχει γινει σχετικα με τα γεγονοτα δεν εχω παρει θεση γιατι βαρεθηκα να ασχολουμαι με ζωα,κανιβαλους πες τους οπως θες. Αν ομως αυριο λεμε τωρα παει ενας παιχτης του Ολυμπιακου στην Παιανια και του την πεσουν αντιστοιχα ζωα και τρεξω πρωτος στο topic του Παναθηναικου και γραφω εχουν ξεφυγει ειμαι προκλητικος γιατι πολυ απλα τρεχω να προλαβω τα κακα μαντατα για τα κακα παιδια του Παναθηναϊκου! Φιλε μου στα ζωα και στους κανιβαλους δεν υπαρχουν χρωματακια (πρασινακια,κοκκινακια,κιτρινακια).Τα ζωα ειναι ζωα!Το οτι σου τα χωνουνε οπως λες δεν ειναι επειδη λες γεγονοτα που δεν ισχυουν!Ειναι επειδη δινεις "χρωμα" και οπαδικη προέλευση στα ΖΩΑ! Πιστευω να καταλαβαινεις την διαφορα edit: Τα ιδια ακριβως και για τον Midi Αντε ας βγει παλι το καφρομετρο για τα αγνα καιι πιο αγνα παιδακια και για τα κωλόπαιδα και πιο κωλόπαιδα! Να έρθεις και να αναφέρεις για τα καλόπαιδα μας. Γιατί η είδηση μπορεί να μου ξεφύγει. Δεν είμαι πάνω στο google news όλη μέρα, έχω και άλλα σημαντικότερα να ασχοληθώ. Βάλε ότι χρώμα θες. Εγώ δεν θα σε αποπάρω. Ούτε θα ψάξω να βρω δικαιολογίες γιατί ο Ρίβερς πέρασε από τον τάδε διάδρομο και όχι από τον άλλον σε ουδέτερο ευρωπαικό!! γήπεδο, ούτε για το τι δουλειά είχαν οι γαλανόλευκοι ολυμπιακοί(αλήθεια υπάρχουν?) στο ΟΑΚΑ σε εκδήλωση της PUMA. Τι χρώμα θες να βάλω σε αυτά τα επεισόδια. Τι χρώμα θες να βάλω σε επεισόδια που κάνουν σε γήπεδα που είναι μόνο ολυμπιακοί!!! Φαντάσου δηλαδή να ήταν και άλλοι μέσα. Μην αρχίσουμε να αναφέρουμε και για την φισούνα. Μην αναφέρουμε για τις μάχες σώμα με σώμα στο Καραισκάκη. Καλά σε αγώνες με Καβάλες, πετάτε ένα "Έεεε ένας τσοπάνης προσπάθησε να πάρει τα πανό μας, και για αυτό κάψαμε την πόλη και το γήπεδο". Στο ναό σας μέσα τι έγινε? Τι έγινε ρε παιδιά. Κανείς δεν πείρε χαμπάρι από όλα αυτά που έγιναν? Γιατί αναλώνεστε στο Vintra vs Olef? Γιατί ασχολείστε με τους Μπαμπινιότηδες που παρακαλάνε για αρνητικές ψήφους(σαν σε ριάλιτι) τη στιγμή που οι ίδιοι προκαλούνε μέχρι αηδίας?
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εγω Linus ξερει τι βλεπω?Τις ομορφιες των πρασινων να τρεξουν να τις δημοσιευσουν οι κοκκινοι πρωτοι και τις ομορφιες των κοκκινων να τρεξουν να τις δημοσιευσουν οι πρασινοι!'Ολο αυτο κατι σημαινει,ετσι? Και ξερεις ποιο ειναι το θέμα? Οτι υπαρχουν εκατερωθεν ατομα,επαναλαμβανω εκατερωθεν ατομα εδω μεσα στο forum που κρυβονται πολυ καλα με το προσωπειο της αγνοτητας και του συνθηματος "ειμαστε ολοι εναντια στην βια" αλλα ειμαι σιγουρος πως αν βρεθουν μπροστα σε μια συμπλοκη τυχαία ή σκοπίμως με εναν αιμοφερτο "αλλοθρησκο" θα φωναζουν παρτα ρε καριολι καλα να παθεις κωλοβαζελε/κωλογαυρε αντιστοιχα! Αυτα........ Τωρα σχετικα με επεισοδια που ηταν μονο Ολυμπιακοι μπορω να σου πω αντίστοιχα επεισοδια που ηταν μονο Παναθηναϊκοι!Θελεις να το παμε ετσι?Βρισκεις καποιο νοημα?
tzizzz Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 δε ξέρω γιατι δε το αναφέρετε αλλα τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά την προκλητική στάση των παιχτών του ΠΑΟΚ απέναντι σε οπαδούς του ολυμπιακού. γιατί όταν τελείωσε το παιχνίδι , ναι έπεσε γιούχα , ναι έπεσε βρισίδι αλλα μέχρι εκεί. ξαφνικα άρχισαν τις προκλητικές χειρονομίες οι κλασικοι 2 στόκοι του παοκ και είδαμε τα αποτελέσματα όλες οι φασαρίες που επεκτάθηκαν στην φυσούνα απο αυτούς ξεκίνησαν και ειδικότερα απο την τελείως ηλίθια κίνηση του Ιβιτς να πετάξει μπουκάλι προς τους οπαδούς. δλδ ρε μεγάλε τι νομίζεις οτι κάνεις? τι περιμένεις να ακολουθήσει μετά απο μια τέτοια ενέργεια? δεν δυναμιτίζεις έτσι την κερκίδα? πραγματικά ποιός ο λόγος? το θέμα εκτός απο τις φασαρίες, είναι οι διαστάσεις που τους δίνονται. του παναθηναικου που έμπαιναν στο ΟΑΚΑ "αντιεξουσιαστές" σε 2-3 συνεχόμενα παιχνίδια, θάφτηκαν στο πι και φι. του ολυπιακού θα προβάλονται καμιά εβδομάδα. κακός ολυμπιακός και πρέσβης φίλαθλου πνεύμαντος ο παο.. καταλάβατε? όσο για το παιχνίδι τι να πω. ανύπαρκτες και οι δυο ομάδες. κατάφερε ο κόκκαλης να διαλύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. σε βαθμό που με κάνει να καταλαβαίνω οτι ηλίθιοι είμαστε ολοι εμείς που ασχολούμαστε με τα τερτίπια 5-6 επιχειρηματιών, που τα κανονίζουν μεταξύ τους, χαρίζει ο ένας στον άλλο ότι θέλει - πάρε εκείνο - φέρε αυτο. μέγα πρωτοτυπία κόκκαλη που κατάφερε να έχει ομάδα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κλασικό εξτρέμ, να έχει αλλάξει 2 προπονητές σε μια σεζόν και ένα ιατρικό team που να φροντίζει σε μια χρονιά 18 παίχτες off! μετά απο 15 χρόνια πορείας, το καράβι βρήκε στεριά και περιμένει νεο καπετάνιο. σιγά μη χαλαστώ κιόλας για 22 μαλάκες που ο μικρότερος ΜΙΣΘΟΣ που πέρνει κάποιος απο αυτούς δεν θα τον δω εγω οσο θα δουλέυω.. cheeeers
Linus_21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 @Dropsreef Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, και ούτε με απασχολεί. Προσωπικά αν βρεθώ σε τέτοιο σκηνικό, θα την κάνω με ελαφρά. Όπου βλέπεις μάσα κάτσε κι όπου βλέπεις ξύλο τρέχα που λένε... δε ξέρω γιατι δε το αναφέρετε αλλα τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά την προκλητική στάση των παιχτών του ΠΑΟΚ απέναντι σε οπαδούς του ολυμπιακού.... ....που το μόνο που έκαναν ήταν να στοχεύσουν τον Ίβιτς με ότι είχαν μπροστά τους? ή να υποθέσω ότι, να πετάς ένα γεμάτο μπουκάλι στο κεφάλι είναι κάτι συνηθισμένο, που δεν αξίζει αναφορά. Πάλι καλά όμως που σπεύσαν να πάρουν εκδίκηση οι παίχτες του ολυμπιακού, για την τιμή τον οπαδών τους ρε γαμώτο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 @ LinusΞερεις ποια ειναι η διαφορα?Θα σου μιλησω για εμενα προσωπικα:Για οτι εχει γινει σχετικα με τα γεγονοτα δεν εχω παρει θεση γιατι βαρεθηκα να ασχολουμαι με ζωα,κανιβαλους πες τους οπως θες. Αν ομως αυριο λεμε τωρα παει ενας παιχτης του Ολυμπιακου στην Παιανια και του την πεσουν αντιστοιχα ζωα και τρεξω πρωτος στο topic του Παναθηναικου και γραφω εχουν ξεφυγει ειμαι προκλητικος γιατι πολυ απλα τρεχω να προλαβω τα κακα μαντατα για τα κακα παιδια του Παναθηναϊκου! Φιλε μου στα ζωα και στους κανιβαλους δεν υπαρχουν χρωματακια (πρασινακια,κοκκινακια,κιτρινακια).Τα ζωα ειναι ζωα!Το οτι σου τα χωνουνε οπως λες δεν ειναι επειδη λες γεγονοτα που δεν ισχυουν!Ειναι επειδη δινεις "χρωμα" και οπαδικη προέλευση στα ΖΩΑ! Πιστευω να καταλαβαινεις την διαφορα edit: Τα ιδια ακριβως και για τον Midi Αντε ας βγει παλι το καφρομετρο για τα αγνα καιι πιο αγνα παιδακια και για τα κωλόπαιδα και πιο κωλόπαιδα! Στα bold κανεις την κλασικη υπεκφυγη που τονισα στο post μου. Λες κατι αυτονοητο στο οποιο ΔΕΝ θα βρεις ανθρωπο να διαφωνει. Και πανω σε αυτο το αυτονοητο πλαθεις τη λογικη "αφου και ο γειτονας εχει καμπουρα σαν τη δικη μου, δε πειραζει, ειμαστε και οι 2 καμπουρηδες". Απο κει και περα αν ψαχνεις τον λογο που εγω προσωπικα αναφερομαι στις γελοιοτητες μερους των οπαδων σας, ειναι γιατι σε αυτο εδω στο φορουμ, η μαργαριτα (στην οποια απαντησα κιολας) και καποιοι ακομα, τρεχανε να μας πουνε οτι στο Καραισκακη η κερκιδα που πυροβολαγε, πεταγε φωτοβολιδες πετρες σουγιαδες και κεφαλια απο αποκεφαλισμενους λαγους, εσπαγε πουλμαν κλπ, ηταν ψεματα των βαζελων, του Τζορβα και (οπως μας ελεγε ενας ακομα γνωστος του φορουμ αυτου) του βαζελου ιατροδικαστη που εξετασε τον Τζορβα και εβγαλε πορισμα για ανω των 2 οπλων κατ'εντολη βαζελοκυκλων που λιμαινονται την σουπερλιγκα και δινουν εντολες. Μαρεσει πολυ λοιπον αυτη η ξεφτυλα, ποσο μαλλον οταν λογω απογοητευσης και ξενερας, ξεβρακωνετε εσεις οι ιδιοι απο μονοι σας τους οπαδους αυτους. Αυτους που τοτε καλυπταν μερικοι και πουλαγαν τρελα σε εμας οτι εχουμε παραισθησεις κλπ.
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Στα bold κανεις την κλασικη υπεκφυγη που τονισα στο post μου. Λες κατι αυτονοητο στο οποιο ΔΕΝ θα βρεις ανθρωπο να διαφωνει. Και πανω σε αυτο το αυτονοητο πλαθεις τη λογικη "αφου και ο γειτονας εχει καμπουρα σαν τη δικη μου, δε πειραζει, ειμαστε και οι 2 καμπουρηδες". Linus οριστε η απαντηση που ζητας οριστε και το καφρομετρο!Δεν χρειαζεται να απαντησω εγω κατι.Επιχειρηματα περι υπεκφυγης,περι καμπουρας!Οκ παω πασο!καποιοι δεν καταλαβαινουν η δεν θελουν να καταλαβουν που το μόνο που έκαναν ήταν να στοχεύσουν τον Ίβιτς με ότι είχαν μπροστά τους? ή να υποθέσω ότι, να πετάς ένα γεμάτο μπουκάλι στο κεφάλι είναι κάτι συνηθισμένο, που δεν αξίζει αναφορά Ουτε να πετας μαλαματινες ειναι συνηθισμενο,ουτε να πετας την φραπεδια στα μουτρα του παιχτη ενω κανει τακλιν ειναι συνηθισμενο!Θες να το παμε έτσι? Το θέμα είναι οτι ξερουν ποιος πεταξε το νερο,ποιος πεταξε την φραπεδια,ποιος πεταξε την μαλαματινα αλλα δεν κανουν τιποτα να προφυλαξουν το "μαγαζι" τους και το 95% του κόσμου που δεν έχει τέτοιος προθέσεις οταν πηγαινει στο γήπεδο αλλα απλα θελει να δει την ομαδα του Ελα Midi παμε παλι περι υπεκφυγών,περι στρουθοκαμηλισμού περι μπλα μπλα μπλα μπλα.....
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Γιατί ασχολείστε με τους Μπαμπινιότηδες ... Με ω ρε συ.
foufoutios Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ελα ρε παιδια! μην τα λεμε παλι! δυστυχως ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν και χουλιγκανους, καφρους, οπαδους που θα τα κανουν αυτα οποτε βρουν ευκαιρια μονο και μονο για να τα κανουν! το να μπαινετε στο αντιστοιχο thread καθε φορα και να λετε "να εσεις ειστε ετσι" "να εσεις ειστε γιουβετσι" "οχι εσεις ειστε χειροτεροι" δεν βγαζει πουθενα και δεν εχει κανενα απολυτως νοημα! λες και τα εκανε καποιος απο εμας εδω μεσα ολα αυτα.. το να υπερασπιζεστε βεβαια τους οπαδους που τα κανουν αυτα, ειναι περα απο καθε λογικη.. Το να περιμενετε να γινει κατι για να γραψετε την εξυπναδα σας ειναι ακομα πιο παραλογο και πιο γελοιο απο ολα τα παραπανω.. Μακαρι να ισχυσει η μεγαλυτερη ποινη 1 - 3 μηνες αποκλεισμος απο ΚΑΘΕ αγωνιστικη δραστηριοτητα και χρηματικο προστιμο (140.000 αν δεν απατωμαι) μηπως και καταλαβουν μερικα κωλοζωα οτι δεν ειναι μαγαζακι ο Ολυμπιακος και η καθε ομαδα ωστε να βγαζουν τα καφριλικια και τα κομπλεξ τους.. αρκετα και με αυτη την ιστορια ---------- Προσθήκη στις 02:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:03 ---------- Δεν ομιλούμε απλά για μια χαμένη χρονιά. Αν ήταν μόνο έτσι, δεν θα ήταν σκέτο φαρμάκι το ποτήρι. Εδώ, όμως, έχουμε να κάνουμε με τους τίτλους τέλους μιας αυτοκρατορίας. Αυτό έχει συμβεί στον Ολυμπιακό. Από μια χαραμάδα μπορεί να μπει αχτίδα ελπίδας, αισιοδοξίας, αλλά από πού; Από τον Ολυμπιακό της διοίκησης, τον Ολυμπιακό του αγωνιστικού χώρου; Από τον Ολυμπιακό των τριών προπονητών σε μια περίοδο; Από τον Ολυμπιακό που εδώ και χρόνια δεν μπορεί να βρει αριστερό χαφ και οι αναζητήσεις του είναι σε δανεικούς παίκτες με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα; Από τον Ολυμπιακό που χρυσοπληρώνει τρία αριστερά μπακ και ουσιαστικά δεν έχει κανέναν; Από τον Ολυμπιακό που ο ένας παράγοντας έχει το …δικό του τμήμα σκάουτινγκ και ο άλλος το δικό του. Από μια ομάδα που έχει την πιο αργή μεσαία γραμμή... Από μια ομάδα που αρκεί ένα γκολ, μια ωραία ενέργεια ενός παίκτη για να του αφιερώσουμε ύμνους και μετά να αναρωτιόμαστε που χάθηκε (ευθύνη και μεγάλη σε αυτό έχει ο τύπος). Από μια ομάδα που ως κύριο στοιχείο έχει στην ανάπτυξη της, την φιλοσοφία της, το άναρχο παιχνίδι τι μπορείς να προσδοκάς. Ο προπονητής το σκέφτεται να κάνει αλλαγή. Μπορεί να τσαντιστεί ο Μαρέσκα... http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/273226.html
chill Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 απο την τελείως ηλίθια κίνηση του Ιβιτς να πετάξει μπουκάλι προς τους οπαδούς Ένας οπαδός το ζήτησε πίσω, γι 'αυτό του το πέταξε ο Ίβιτς
antreaslam Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 φετος,σας εχω σεβαστεί, δεν εχω πει κουβεντα... Αλλά, η αλήθεια είναι ότι η 1η θέση στα Play off δεν εχει χαθεί ακόμα! Θα γίνει κοινή συνέντευξη τύπου, του κηπουρού, με τον σουηδό και τον βουντιόγκο, στην οποία θα αναφερθούν, στην απίστευτη πρόκληση που γνώριζαν από πριν (για το μπουκάλι του ίβιτς μιλάω), καθως ο σερβος τους προειδοποιούσε απο το 5ο λεπτό ότι θα πετάξει μπουκάλι, με αποτέλεσμα να χάσουν την αυτοσυγκεντρωση τους... Ετσι, επειδή οι αγωνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα, ο κηπουρος δακρυσμένος θα ζητήσει επαναληψη.... Ταυτόχρονα, η παε οσφπ, για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της,σαν σύλλογος και σαν ανωνυμη εταιρεία, θα προσφύγει στα ευρωπαικά δικαστήρια, καθώς ήταν το 1ο παιχνίδι εδώ και πολλούς μήνες, που ο μέλλμπεργκ ΔΕΝ πρόλαβε κόψει επίθεση αντίπαλου κάνοντας πέναλτυ, το οποίο και να του χαριστεί! Αυτό συνιστά κατάφορη αλλοίωση αποτελεσμάτος! Με τις συντονισμένες αυτές ενέργειες, ο οσφπ θα πάρει 12 βαθμούς δώρο, και το 13ο πρωτάθλημα! Edit: Προβλέπω ερχομό αλενατόρε για διετή προγραμματισμό, ώστε το 2012 να πάρει το τσου λου η ομαδα!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.