konnak Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αδερφέ, τί σε κάνει να νομίζεις ότι οι δικές σου παρατηρήσεις είναι πιο εύστοχες από τις δικές μου? Εγώ μίλησα για μπάλα και για ορθογραφία, εσύ μιλάς μόνο για εμένα. Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου (ναι και οι ξεκάρφωτες ακόμα) κουβαδάκι, παραλία, πλουτς. Και κάποια στιγμή να φιλοτιμηθείς να μας πεις από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν κατέχουμε ένα άθλημα. Μάλλον από το κεφάλι σου. ΟΚ ΕρειστικΕρώδιε, εγώ φταίω που έχασα τα τελευταία λεπτά προσπαθώντας να κάνω ένα ποστ-σχόλιο για την κατάσταση των οπαδικών τόπικ το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς, έκανα λάθος. Προφανώς κάποιος θα σας πληρώνει, γιατί τέτοια εμμονή από ανθρώπους που έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους δεν εξηγείται αλλιώς. Καλή συνέχεια στην ωραία ατμόσφαιρα που έχετε δημιουργήσει. Θυμάμαι μια φορά και έναν καιρό που ακόμα και ο punky μπορούσε να γράψει σ' αυτά τα τόπικ χωρίς να του σπάνε τ' αρχίδια από αυτή την ηλίθια αντιπαράθεση "οι δικοί μας χουλιγκάνοι είναι καλύτεροι, γιατί έτσι" "όχι, οι δικοί σας είναι χειρότεροι γιατί τότε αυτό" κ.ο.κ. Να χαίρεστε τα τόπικ σας και συγνώμη που υπάρχουν και οι πιο λογικές φωνές.
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τηλεμαχε, Ερωδιε, thx.. Konnak συγκινήθηκα.. Συγγνωμη ρε συ. Δυστυχως εχουμε ελλειψη απο υπερλαμπρα πνευματα σαν το δικο σου, μονο καφρους, χουλιγκανς και ρεμαλια εχουμε στα οπαδικα νηματα..
alexis333 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ο Σισε γιατι ειχε τα καλυτερα χαφ, ο Λετο γιατι του ανοιγαν χωρους, ο Τζορβας γιατι ειχε γερη αμυνα και γενικα ολοι οι παικτες του Παναθηναικου δεν λενε και πολλα γιατοι οι αλλοι 10 τους κανανε μαγκες.Καλα τα λεω? Ενταξει τωρα πλακα μας κανεις... Συγκρινεις τα φετινα χαλια του Ολυμπιακου με το φετινο γυμνασμενο Παο με τους καλυτερους παιχτες στο πρωταθλημα και το πιο πληρες ροστερ χωρις τραυματισμους ( γιατι και εγω αν δεν ειχα τον τραυματισμο του Ντουντου και του Γκαλετι και τους συνεχομενους τραυματισμους καθε μερα και διαφορετικων παιχτων δε θα ειχα τετοια χαλια, θα ειχα μεν χαλια αλλα οχι ετσι ..) Που επισης δεν εχω κανει προπονηση σωστη ολη τη χρονια και οι παιχτες σερνονται σε καθε ματς ... Ενταξει παω πασο... Νικησες .... Μπραβο ....
konnak Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Γιατι επιθετικοτητα? Επειδη ετσι σε συμφερει? Σου ξαναλεω, πριν αρχισεις τα κηρύγματα περι επιχειρηματων δημοτικου κτλ, κοιτα αυτα που γραφεις εσυ πρωτα, και μετα κανε υποδειξεις. Έγραψε διαβάζοντας την ανάλυσή σου για τον αγώνα ότι πιστεύω ότι δεν κατέχεις το άθλημα. Ξαναδιαβάζοντάς την συνεχίζω να το πιστεύω. Το ότι δεν σου αρέσει δε σημαίνει ότι συνιστά πρόκληση. Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να αντιπαραβάλω μια δική μου ανάλυση για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας Μπαρτσελόνα στο ίδιο τόπικ. Συμφωνώ ότι ίσως να φάνηκε άσχημο το σχόλιο την στιγμή που το πόσταρα, ακριβώς μετά την ήττα σας. Το σχόλιο όμως, όσο και να χτυπιέσαι, δεν ήταν προκλητικό. Αν κάποιος μου μιλήσει για σκάκι και μου πει "είναι καλύτερα να ανταλλάσσεις την βασίλισσα στην αρχή για να σου φεύγει το άγχος" και εγώ του πω "δεν το κατέχεις το παιχνίδι", θα το θεωρήσεις και αυτό προκλητικό; Χμμ, μάλλον εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις.
Erwdios Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ΟΚ ΕρειστικΕρώδιε, εγώ φταίω που έχασα τα τελευταία λεπτά προσπαθώντας να κάνω ένα ποστ-σχόλιο για την κατάσταση των οπαδικών τόπικ το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς, έκανα λάθος. Προφανώς κάποιος θα σας πληρώνει, γιατί τέτοια εμμονή από ανθρώπους που έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους δεν εξηγείται αλλιώς. Καλή συνέχεια στην ωραία ατμόσφαιρα που έχετε δημιουργήσει. Θυμάμαι μια φορά και έναν καιρό που ακόμα και ο punky μπορούσε να γράψει σ' αυτά τα τόπικ χωρίς να του σπάνε τ' αρχίδια από αυτή την ηλίθια αντιπαράθεση "οι δικοί μας χουλιγκάνοι είναι καλύτεροι, γιατί έτσι" "όχι, οι δικοί σας είναι χειρότεροι γιατί τότε αυτό" κ.ο.κ. Να χαίρεστε τα τόπικ σας και συγνώμη που υπάρχουν και οι πιο λογικές φωνές. Σε λάθος άτομο αναφέρεσαι για τα περί χουλιγκανισμού. Η λογική φωνή σου τη λέει σε εμένα επειδή τη λέω με τη σειρά μου σε έναν ομοϊδεάτη σου. Να τη βράσω αυτή τη λογική φωνή. Δεν την έχω ανάγκη, βρίθει το forum από λογικές φωνές τέτοιου είδους. Μπήκες σε ένα thread να σχολιάσεις, το δικό μου σχόλιο. Τί λογική βλέπεις σε αυτό, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
konnak Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Σχολίασα ότι σχόλιο για δύο ορθογραφικά λάθη του άλλου σε ένα τόπικ για τον Ολυμπιακό είναι άστοχο. Έχω το δικαίωμα; ΥΓ: Chris χαίρομαι που, όπως είπες, εσύ δεν ειρωνεύεσαι, ούτε δημιουργείς κλίμα. ΟΚ, θα τα πω στους άλλους, εγώ το υπέρλαμπρο πνεύμα.
Erwdios Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φυσικά, εφόσον σχολιάσεις και κάτι περί του θέματος συζήτησης, αλλιώς είσαι off topic. Να μπαίνω εγώ λοιπόν σε thread που γράφεις εσύ και να λέω ότι στην κάθε σου αντιπαράθεση, δεν χρησιμοποίησες τα σωστά επιχειρήματα, αλλά για το θέμα καθ'αυτό, μούγκα. Θα σου φαινόταν normal ή εμπαθές?
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Έγραψε διαβάζοντας την ανάλυσή σου για τον αγώνα ότι πιστεύω ότι δεν κατέχεις το άθλημα. Ξαναδιαβάζοντάς την συνεχίζω να το πιστεύω. Το ότι δεν σου αρέσει δε σημαίνει ότι συνιστά πρόκληση. Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να αντιπαραβάλω μια δική μου ανάλυση για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας Μπαρτσελόνα στο ίδιο τόπικ. Συμφωνώ ότι ίσως να φάνηκε άσχημο το σχόλιο την στιγμή που το πόσταρα, ακριβώς μετά την ήττα σας. Το σχόλιο όμως, όσο και να χτυπιέσαι, δεν ήταν προκλητικό. Αν κάποιος μου μιλήσει για σκάκι και μου πει "είναι καλύτερα να ανταλλάσσεις την βασίλισσα στην αρχή για να σου φεύγει το άγχος" και εγώ του πω "δεν το κατέχεις το παιχνίδι", θα το θεωρήσεις και αυτό προκλητικό; Χμμ, μάλλον εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις. Που σου ειπα οτι ηταν προκλητικο? Οταν λες για καποιον οτι δεν κατεχει το αθλημα, με 0 επιχειρηματα απο την πλευρα σου, ε λογικο να μου φανει καπως οτι ερχεσαι στο νημα του ΟΣΦΠ και αρχιζεις να εγκαλεις τους υπολοιπους επειδη εχουν επιχειρηματα επιπεδου δημοτικου..! Δε συμφωνεις? Επισης, οταν αρχιζεις να μοιραζεις συμβουλες, στους κατωτερους χουλιγκανς, φανατικους, αρρωστους και ποιος ξερει τι αλλο, συμφορουμιτες σου, προσπαθωντας να τους πατροναρεις, ε λογικο να δεχτεις καζουρα..
konnak Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Περί του αγώνα έκανα το σύντομο σχόλιο ότι μετά το 20' δεν βλεπόσασταν. Τόσο από θέμα ταχύτητας, όσο και από θέμα επιλογών και οργάνωσης. Είναι φανερό ότι στα πλέι οφ παίζετε χωρίς προπονητή. Ταυτόχρονα θεώρησα σκόπιμο να σχολιάσω αυτή την κατάσταση αλληλομπηχτών που επικρατεί τελευταία - αν θυμάμαι καλά δεν είμαι ο πρώτος που το κάνει. Anyway, ας το αφήσουμε εδώ. Έχεις δίκιο ότι είναι offtopic, ίσως κάποια άλλη στιγμή πρέπει να συζητήσουμε γιατί και αν πρέπει να επικρατεί αυτό το κλίμα στο οπαδικά τόπικ. Και πρόσεξε, κάποια στιγμή την είχα πει και σε δικό μου για την ίδια συμπεριφορά (δεν θυμάμαι ποιος ήταν). Νομίζω ήταν πρόσφατα, όταν συγκρίναμε πράσινους και κόκκινους χουλιγκάνους.
alexis333 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Παντως ο Κοκκαλης πρεπει να τα εχει βαψει μαυρα ... Δευτερη χρονια μεσα σε 3 χρονια που δε παει Τσ. Λ. Φανατζομαι πως θα νιωθει ... Θα βριζει οποιον βλεπει μπροστα του .... Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη ... Και τα εχουμε χασει 2 φορες μεσα σε 3 χρονια ...
Dropsreef Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ΕΕΕΕΕΕΕΕ ρε π@υστη περιμενουμε τον ταξιαρχο να βγαλει αποφαση για το αν θα ξεκινησει ο αγωνας!
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Καμια διαφορα δεν εχουν οι πρασινοι με τους κοκκινους χουλιγκανους. Ας το αφησουμε δεν εχει νοημα, ηδη βαρεθηκα. Αν θελεις γραψε στο νημα της Ευρωλιγκας, να δω και μια αλλη αποψη..
konnak Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Που σου ειπα οτι ηταν προκλητικο? Οταν λες για καποιον οτι δεν κατεχει το αθλημα, με 0 επιχειρηματα απο την πλευρα σου, ε λογικο να μου φανει καπως οτι ερχεσαι στο νημα του ΟΣΦΠ και αρχιζεις να εγκαλεις τους υπολοιπους επειδη εχουν επιχειρηματα επιπεδου δημοτικου..! Δε συμφωνεις? Επισης, οταν αρχιζεις να μοιραζεις συμβουλες, στους κατωτερους χουλιγκανς, φανατικους, αρρωστους και ποιος ξερει τι αλλο, συμφορουμιτες σου, προσπαθωντας να τους πατροναρεις, ε λογικο να δεχτεις καζουρα.. Δεκτόν, δεν έπρεπε να κάνω το συγκεκριμένο σχόλιο σκέτο, χωρίς περαιτέρω ανάλυση. Mea culpa. Βιαζόμουν να κοιμηθώ για να ξυπνήσω πρωί και δεν το σκέφτηκα και πολύ (ή θεώρησα ότι θα το θυμόμουν την επομένη και θα έγραφα περισσότερα, δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια).
Erwdios Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Περί του αγώνα έκανα το σύντομο σχόλιο ότι μετά το 20' δεν βλεπόσασταν. Τόσο από θέμα ταχύτητας, όσο και από θέμα επιλογών και οργάνωσης. Είναι φανερό ότι στα πλέι οφ παίζετε χωρίς προπονητή. Ταυτόχρονα θεώρησα σκόπιμο να σχολιάσω αυτή την κατάσταση αλληλομπηχτών που επικρατεί τελευταία - αν θυμάμαι καλά δεν είμαι ο πρώτος που το κάνει. Anyway, ας το αφήσουμε εδώ. Έχεις δίκιο ότι είναι offtopic, ίσως κάποια άλλη στιγμή πρέπει να συζητήσουμε γιατί και αν πρέπει να επικρατεί αυτό το κλίμα στο οπαδικά τόπικ. Και πρόσεξε, κάποια στιγμή την είχα πει και σε δικό μου για την ίδια συμπεριφορά (δεν θυμάμαι ποιος ήταν). Νομίζω ήταν πρόσφατα, όταν συγκρίναμε πράσινους και κόκκινους χουλιγκάνους. Τις απόψεις σου τις ξέρω και τις εκτιμώ, απλώς ήταν λάθος το timing. Είναι λίγο τεντωμένα τα σχοινιά. Από εμένα ίσα βάρκα, ίσα πανιά, και ένα μεγάλο συγνώμη αν ήμουν ερειστικός.
konnak Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Καμια διαφορα δεν εχουν οι πρασινοι με τους κοκκινους χουλιγκανους. Ας το αφησουμε δεν εχει νοημα, ηδη βαρεθηκα. Αν θελεις γραψε στο νημα της Ευρωλιγκας, να δω και μια αλλη αποψη.. Θα το κάνω το βράδυ. Ναι, οι χουλιγκάνοι είναι ίδιοι. Προφανώς. Άρα, δε χρειάζεται και η αντιπαράθεση κάθε φορά που οι μεν κάνουν αυτό και οι δε κάνουν εκείνο. Από την ίδια δεξαμενή προέρχονται. Ερώτηση: φαντάζομαι ότι ακόμα και κάτω από ΑΕΚ να τερματίσετε βγαίνετε Europa League, έτσι; Δε μετράει (πλέον) το ότι ο Άρης ήταν φιναλίστ στο κύπελλο, σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.