kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αυτο το εχουν πει μερικοι εδω μεσα για το Σαριεγκι ...:lol:Ακομα γελαω ... Ρε συ, ποιά ήταν αυτή η ομάδα που τα Χριστούγεννα έψαχνε killer αμυντικό σαν το Μέλμπεργκ και που τελικά δεν πήρε με αποτέλεσμα να υπάρχει μουρμούρα; Θύμισέ μου...
foufoutios Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εδω τον εβριζαν μεχρι τον Δεκεμβριο και μετα τον κανανε ειδωλο.. κωλοτουμπες.. οταν τους μιλαγες για τρομερη φυσικη κατασταση που εχει ελεγαν δεν ειναι αρκετο, ειναι αχρηστος ειναι ειναι ειναι.. και τωρα εγινε killer..
alexis333 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ρε συ, ποιά ήταν αυτή η ομάδα που τα Χριστούγεννα έψαχνε killer αμυντικό σαν το Μέλμπεργκ και που τελικά δεν πήρε με αποτέλεσμα να υπάρχει μουρμούρα; Θύμισέ μου... Αστους μωρε ... Θυμηθηκανε τωρα επειδη εκανε ασχημα παιχνιδια στο τελος μετα τον τραυματισμο του να βγουν μερικοι να τον πουν αχρηστο ... Τοσο καιρο που κραταγε μια αμυνα μονος του δε βγηκε κανενας να πει τπτ .... Μερικοι λενε οτι τους συμφερει .... Ή απλα δε βλεπαν τον Ολυμπιακο και το λενε αυτο επειδη ειδαν 2-3 ματς στα πλευ οφ ... Και δε λεω εγω πως ο Βυντρα ειναι ασχετος .. Παιχταρα ειναι ... Πραγματικα εχει κανει τρομερη σεζον αλλα δε μπορεις να μηδενισεις το Μελμπεργκ που κραταγε μια αμυνα μονος του ολη τη χρονια επειδη τελειωσε ασχημα τη σαιζον μεσα στην ομαδα που λεγεται Ολυμπιακος ( ο Θεος να την κανει ομαδα ) ....
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 [/color] Περιμένω αποδείξεις τύπου "But look, η άμυνα του ΠΑΟ έφαγε τα λιγότερα γκολ"... αααααααααααρα, ο Βύντρα ήταν ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος. Καλα, σκαψε λιγο ακομα μπας και βρεις κανα κοκκο επιχειρηματος για το αναποδο και τα ξαναλεμε του χρονου ---------- Προσθήκη στις 20:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:59 ---------- Σε ποια ομαδα επαιζε ο ενας και σε ποια ο αλλος ....Ο Μελμπεργκ σε μια ομαδα που δεν ειχε παιχτες και ο αλλος επαιζε σε ομαδα με το καλυτερο και το πιο γυμνασμενο υλικο στην Ελλαδα ... Δε θελει πολυ για να τον κανουν ρεζιλι ολοι οι αμπαλοι του Ολυμπιακου .... Αυτο να καταλαβεις και θα δεις τη διαφορα ... Ο Σισε γιατι ειχε τα καλυτερα χαφ, ο Λετο γιατι του ανοιγαν χωρους, ο Τζορβας γιατι ειχε γερη αμυνα και γενικα ολοι οι παικτες του Παναθηναικου δεν λενε και πολλα γιατοι οι αλλοι 10 τους κανανε μαγκες.Καλα τα λεω?
konnak Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ελα ρε και εδω μιλαν με επιχειρηματα δημοτικου? Και εδω δεν κατεχουν το αθλημα? Τελικα εσυ κατεχεις και τα του ποδοσφαιρου ε? Αντε στο νημα της Ευρωλιγκας ακομα περιμενω να μου απαντησεις γιατι δεν ''κατεχω το αθλημα'' και να με θαμπωσεις με τις γνωσεις σου. Ρε κοιτα ποιοι βγαινουν και απο πανω.. Η επιθετικότητα που έλεγα. Γιατί και εσύ δε σχολιάζεις αυτά που έγραψα και θες να την πεις στον άλλο χρησιμοποιώντας άσχετα επιχειρήματα, επειδή απλά είναι αλλόθρησκος. Στο νήμα της Ευρωλίγκας η αλήθεια είναι τώρα είδα την απάντησή σου - εκείνο το βράδυ βγήκα μετά και δεν έτυχε να το ξαναδώ για να απαντήσω. Το σχόλιο εκείνο το έκανα γιατί η ανάλυσή σου για τον τρόπο λειτουργίας της Μπαρτσελόνα ήταν πολύ επιφανειακή θεωρώ και αρκετά λάθος, αν την πιάσεις να δεις αν στέκει μπασκετικά. Αν βρω χρόνο θα γράψω τι θεωρώ λάθος συγκεκριμένα. Αλλά έλεος ρε φίλε, μετά από 3 μέρες, εσύ εκεί έχεις κολλήσει; Και περιμένεις να την πεις στον άλλο για κάτι άσχετο, επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα... Εγώ σ' αυτό το φόρουμ 7 χρόνια που είμαι γραμμένος δεν έχω κάτι να αποδείξω. Ακόμα και στα οπαδικά τόπικ έχω προσπαθήσει να ηρεμήσω κάποιες φορές τα πνεύματα για να μπορούμε να κάνουμε μια κουβέντα σαν ενήλικοι που το ποδόσφαιρο ΔΕΝ είναι η ζωή μας, οπότε ποιος ο λόγος να τσακωνόμαστε γι' αυτό. Με τη σάρα και τη μάρα που έχει μαζευτεί τελευταία κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, γι' αυτό και δεν γράφω συχνά, και μου είναι δύσκολο και να τα παρακολουθήσω πλέον. Είναι πολλές οι φορές που τώρα τελευταία έχω πατήσει το "Last page" επειδή βλέπω τρελά σεντόνια ηλίθιας αντιπαράθεσης που κάποιοι λένε "καζούρα". Ξεκολλήστε τις ζωές σας από το ποδόσφαιρο και τις αντιπαραθέσεις για ομάδες που κάναμε στο δημοτικό και όλα θα είναι καλύτερα. Τσακώνεστε για ένα οικοδόμημα εκατομμυρίων που από τα συμφέροντα και τις δολοπλοκίες που υπάρχουν από πίσω δεν ξέρετε το παραμικρό (στημένα πχ.), και παρ' όλα αυτά μπορείτε να κάθεστε με τις ώρες να υπεραμύνεστε του Ολυμπιακού ή του Μέλμπεργκ. Μπορείτε να βλέπετε ποδόσφαιρο όπως κάθε άλλο θέαμα, χωρίς να χαλιέστε. Λες και αν πάρει CL ο Παναθηναϊκός θα γίνω εγώ καλύτερος, λες και το κατάφερο εγώ.
Erwdios Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Καζούρα μεν, ποδόσφαιρο δε. Δεν κάθισε να σου κάνει τον Μπαμπινιώτη. Το κλίμα αυτό της εκνευριστικής αέναης καζούρας ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά θεωρείς ότι ο άλλος που σχολιάζει την ορθογραφία (!) καταπολεμά αυτό το κλίμα;! Ίσα ίσα είναι και χειρότερος, αφού πάει την διαμάχη σε άλλο επίπεδο από απλώς ποδοσφαιρική καζούρα. Σε λίγο θα λέει ο ένας "εκεί εκεί στο Europa League" και θα του απαντάει ο άλλος "το iMac που έχεις είναι πανάκριβο και σε πιάσανε κότσο". Γι' αυτό πλέον αυτά τα τόπικ δεν παλεύονται, γιατί αν πας να γράψεις κάτι είναι σαν να μπαίνεις σε μια ατελείωτη μάχη που ακόμα και στο δημοτικό τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαμε ήταν καλύτερα. Αδερφέ, τί σε κάνει να νομίζεις ότι οι δικές σου παρατηρήσεις είναι πιο εύστοχες από τις δικές μου? Εγώ μίλησα για μπάλα και για ορθογραφία, εσύ μιλάς μόνο για εμένα. Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου (ναι και οι ξεκάρφωτες ακόμα) κουβαδάκι, παραλία, πλουτς. Και κάποια στιγμή να φιλοτιμηθείς να μας πεις από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν κατέχουμε ένα άθλημα. Μάλλον από το κεφάλι σου. Συγνώμη για το μουσικό διάλειμμα, που είχαμε μείνει? Α, ναι, ότι ο Βύντρα είναι καλύτερος του Μέλμπεργκ... ΧοΧοΧο
nikos21aek Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ο Μαλεζάς και ο Κοντρέρας ήταν οι πιο σταθεροί αμυντικοί του πρωταθλήματος.
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Γιατι επιθετικοτητα? Επειδη ετσι σε συμφερει? Σου ξαναλεω, πριν αρχισεις τα κηρύγματα περι επιχειρηματων δημοτικου κτλ, κοιτα αυτα που γραφεις εσυ πρωτα, και μετα κανε υποδειξεις. Απο κει και περα τα οσα γραφεις για τις ομαδες, ειναι μεν σωστα, δεν με αφορουν στο ελαχιστο ομως αν τα απευθυνεις σε εμενα.
margaritagr Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εδω στου ρεντη ακομα να αρχισει το ματς γιατι η αστυνομια λεει δεν ηταν ετοιμη για τοσο κοσμο(κανα αρκετοι ντου) εν τω μεταξυ μπαινοντασ μια πετρα μου περασε ξυστα ΖΩΑ!!!
Dropsreef Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μια ερωτηση και μετα μπορειτε να συνεχισετε το παραληρημα και τη "μητερα των μαχων" Βυντρα vs Μελμπεργκ Τι εγινε στο βολεϊ και δεν ξεκιναει ο αγωνας?
Erwdios Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δεν εγγυάται η αστυνομική δύναμη την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Κάποιος να πετάξει τους ηλίθιους όξω, έχουμε μια κούπα να σηκώσουμε.
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Το εχει καποιο ελευθερο καναλι ή ν αρχισουμε να ψαχνουμε για λινκς?
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Καλα, σκαψε λιγο ακομα μπας και βρεις κανα κοκκο επιχειρηματος για το αναποδο και τα ξαναλεμε του χρονου. Τα ξαναλέμε όποτε θες. Απλά να σημειώσω ότι το βάρος της απόδειξης πέφτει πάνω σε αυτόν που σκαρφίζεται και πετάει... την εξυπνάδα ότι ο Βύντρα ήταν φέτος καλύτερος από τον Μέλμπεργκ... ΕΙΔΙΚΑ στο δεύτερο γύρο, ΕΙΔΙΚΑ!!!
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Το εχει καποιο ελευθερο καναλι ή ν αρχισουμε να ψαχνουμε για λινκς? NovaSports 3. http://www.ellinarastv.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.