Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα είναι γνωστό ότι οι βάζελοι πανηγυρίζουν πάντα πριν τον αγώνα γιατί μετά είναι λίγο δύσκολο

Ακόμα και στη μπάλα φέτος που κατεβαίναμε με τα τσικό με σκυμμένο κεφάλι έφυγαν 2 φορές

Και που να δεις πως κυκλοφορούνε όλοι οι γάυροι πλέον...

Αν εξαιρέσεις βέβαια δυο τρεις, που προσπαθούν να σηκώσουν το κεφάλι στηριζόμενοι στο... βόλειμπολ,στη μη συμμετοχή μας στο final 4 και στις κούπες προηγουμένων ετών(χάρτινες ή μη), την ώρα που ακόμα γελάνε και οι πέτρες με το θέαμα που συνεχίζουν να παρουσιάζουν τα κουρασμένα-τραυματισμένα παλικάρια.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και που να δεις πως κυκλοφορούνε όλοι οι γάυροι πλέον...

Αν εξαιρέσεις βέβαια δυο τρεις, που προσπαθούν να σηκώσουν το κεφάλι στηριζόμενοι στο... βόλειμπολ,στη μη συμμετοχή μας στο final 4 και στις κούπες προηγουμένων ετών(χάρτινες ή μη), την ώρα που ακόμα γελάνε και οι πέτρες με το θέαμα που συνεχίζουν να παρουσιάζουν τα κουρασμένα-τραυματισμένα παλικάρια.

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ηρθαν οι φιλοι μας οι Παναθηναϊκοι οποτε ομοϊδεάτες μιλάμε μόνο για πολο καθως για ολα τα υπολοιπα αθληματα δεν μπορουμε να μιλαμε ειδικα φετος.Οποτε φίλοι ομοϊδεάτες μου να σας ενημερώσω στο πολο!Λαρισα-Ολυμπιακος 3-17 και διατηρήσαμε το αήττητο για φετος

Στο μπασκετ ο Παναθηναικος εχει 5 Ευρωπαικα και εμεις δεν πρεπει να μιλαμε!

Στο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος εχει φετος νταμπλ και επισης δεν πρεπει να μιλαμε!Ακομα ομως και οταν δεν ειχε νταμπλ παλι δεν επρεπε να μιλαμε γιατι μας ευνοουσε η διαιτησια!

Στο βολεϊ κερδιασν το κυπελλο και ο Αγκαμεζ εχει γινει ο δυναστης μας οποτε παλι δεν μπορουμε να μιλαμε!

Φιλοι μας Παναθηναϊκοι μας συγχωρειτε ειλικρινα!Δεν θα ξαναπουμε τιποτα!Μπορουμε να μιλαμε μονο για πολο!

Δημοσ.
Δεν τον ενδιαφέρει το βόλλευ σαν άθλημα. Τον ενδιαφέρει σε οπαδικό επίπεδο. Κάνει μπαμ. Εγώ γενικά παρακολουθώ και βόλλευ και πηγαίνω και σε κανέναν αγώνα όταν ξεκλέβω χρόνο, επειδή μου αρέσει και σαν άθλημα.

Αμφιβάλλω αν ο johny έχει πατήσει έστω σε έναν. Επειδή λοιπόν δεν πόσταρα πριν τον αγώνα (όχι, δεν θα γίνω σαν κι εσένα johny), σημαίνει ότι ασχολούμαι περιστασιακά με το άθλημα όπως εσύ? (είναι φανερό αυτό κι από τα περί beach volley)

:lol: :lol:

Η πλάκα είναι πως το βόλεϋ συγκεκριμένα είναι το μοναδικό άθλημα που βγάζει τον φίλαθλο μέσα μου γιατί είναι το μοναδικό ομαδικό άθλημα με το οποίο ασχολήθηκα σε αγωνιστικό επίπεδο στην τρυφερή προεφηβική και εφηβική μου ηλικεία.

:lol::lol:

Οι σαχλαμάρες που αραδιάσατε μερικοί για την πάρτη μου αγγίζουν τα όρια της προσωπικής επίθεσης. Εγώ όμως έχω κατανόηση για τον δύσκολο καιρό που περνάτε σαν γαύροι και επειδή σας αγαπάω δεν κρατάω κακία :-D

Δημοσ.
Δεν τον ενδιαφέρει το βόλλευ σαν άθλημα. Τον ενδιαφέρει σε οπαδικό επίπεδο. Κάνει μπαμ. Εγώ γενικά παρακολουθώ και βόλλευ και πηγαίνω και σε κανέναν αγώνα όταν ξεκλέβω χρόνο, επειδή μου αρέσει και σαν άθλημα.

Αμφιβάλλω αν ο johny έχει πατήσει έστω σε έναν. Επειδή λοιπόν δεν πόσταρα πριν τον αγώνα (όχι, δεν θα γίνω σαν κι εσένα johny), σημαίνει ότι ασχολούμαι περιστασιακά με το άθλημα όπως εσύ? (είναι φανερό αυτό κι από τα περί beach volley)

Μπαλα δεν, μπασκετ σιγουρα δεν (οκ κυπελλο big deal), γυναικειο βολλευ δεν, ε με καποιο αθλημα πρεπει να ασχοληθεις και εσυ εφετος:lol:

Του χρονου σε βλεπω να το γυρνας στο πινγκ πονγκ.

Δημοσ.

Μπαλα δεν' date=' μπασκετ σιγουρα δεν (οκ κυπελλο big deal), γυναικειο βολλευ δεν, ε με καποιο αθλημα πρεπει να ασχοληθεις και εσυ εφετος:lol:

Του χρονου σε βλεπω να το γυρνας στο πινγκ πονγκ.[/quote']

Μπάσκετ δεν; Τελείωσε ρε παιδιά το πρωτάθλημα; Πόσο πήγαν οι τελικοί γιατί τους έχασα; Α, και κάποια στιγμή αποφασίστε με ποιά λογική θα τη λέμε στον άλλον. Με βάση το παρελθόν ή με βάση την τρέχουσα χρόνια; Διαλιέχτε!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Μπάσκετ δεν; Τελείωσε ρε παιδιά το πρωτάθλημα; Πόσο πήγαν οι τελικοί γιατί τους έχασα; Α, και κάποια στιγμή αποφασίστε με ποιά λογική θα τη λέμε στον άλλον. Με βάση το παρελθόν ή με βάση την τρέχουσα χρόνια; Διαλιέχτε!

Ποιος ειπε οτι τελειωσαν οι τελικοι? Ειπα σχεδον σιγουρα δεν θα παρετε πρωταθλημα στο μπασκετ. Γνωμη μου ειναι, υποτιθεται τις γνωμες μας δε γραφουμε εδω? :D

Και αν τα βαλεις κατω, δηλαδη, το φετινο ματς στο ΟΑΚΑ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, σε συνδυασμο με το πλεονεκτημα εδρας που εχει ο ΠΑΟ, την αγωνιστικη κατασταση που βρισκονται οι 2 ομαδες αυτη τη στιγμη κλπ, ε ακομα και ο πιο αισιοδοξος Ολυμπιακος λογικο το βρισκω να το γυρναει ενστικτωδως στο βολλευ ανδρων για φετος και να νιωθει και υπερευχαριστημενος...

Επαναλαμβανω, η προβλεψη που κανω για το πρωταθλημα μπασκετ, ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη, δε σε αναγκαζει κανεις να την δεχτεις μεχρι να γινει πραξη :D

Δημοσ.

Αν καταφέρετε να πάρετε δύο παιχνίδια στη σειρά, θα φάω το καπέλο μου.

Ξέρω, είμαι παπατρέχας. Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να πει ότι το λέω από πριν και δεν είμαι κότα ή κορμοράνος να περιμένω το αποτέλεσμα για να μιλήσω.

Πιθανότερο αποτέλεσμα το 3-0.

Δημοσ.

Ξέρω, είμαι παπατρέχας. Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να πει ότι το λέω από πριν και δεν είμαι κότα ή κορμοράνος να περιμένω το αποτέλεσμα για να μιλήσω.

Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος ..

Λιγο οχι πολυ ...:P

Λεω εγω τωρα ...

Δημοσ.

May the best team win! Το καπέλο είναι απαραίτητο εν μέσω θέρους.

Δημοσ.

Και εσεις διαλεχτε με βαση του τι ειναι οριστικο στην φετινη χρονια

Δεν γινεται στο μπασκετ με αμετρητες φαπες τοσα χρονια, μετα το περσυνο καζο, να γυρναει ο αλλος να λεει 'σε επιασα μισο πελατη γιατι σου πηρα το Κυπελλο' και στο βολλευ να με επιασες παλι πελατη οταν εγω εχω παρει ηδη το Κυπελλο και το πρωταθλημα δεν εχει ληξει ακομα

Δημοσ.
Και εσεις διαλεχτε με βαση του τι ειναι οριστικο στην φετινη χρονια

Δεν γινεται στο μπασκετ με αμετρητες φαπες τοσα χρονια, μετα το περσυνο καζο, να γυρναει ο αλλος να λεει 'σε επιασα μισο πελατη γιατι σου πηρα το Κυπελλο' και στο βολλευ να με επιασες παλι πελατη οταν εγω εχω παρει ηδη το Κυπελλο και το πρωταθλημα δεν εχει ληξει ακομα

Σωστός, όταν διαλέξεις ανάμεσα σε αυτά που ανέφερα, θα διαλέξω και γω ένα από τα παραπάνω.

Δημοσ.

Δεν ειναι δυσκολο. Πελατειακη σχεση για μιση χρονια και ενα κυπελλο δεν γινεται. Και γιαυτο δεν σε αποκαλω πελατη στην μπαλα, οτι ενστασεις και αν εχω για το πως επαιρνες τους τιτλους. Εσεις μιλατε για πελατειακες σχεσεις με 1 Κυπελλο Ελαλδος

Καζουρα για την τρεχουσα χρονια μια χαρα γινεται.

Σειρα σου...

Δημοσ.

To κακο ειναι οτι στο μπασκετ θα την παθουν α λα Μπαρτσελονα με +15 διαφορες στο ΟΑΚΑ απο εκει που ενιωθαν φαβορι και τοπ ομαδα της Ευρωπης και θα ηρεμησουν αποτομα.

Συνεχιζουν να νομιζουν οτι εχουν ομαδαρα στο μπασκετ επειδη απλα τους ετυχε ενα αστειο προγραμμα στην Ευρωλιγκα μεχρι και τον ημιτελικο και επειδη πηραν με τα 1000 ζορια το κυπελο απεναντι σε εναν ΠΑΟ φαντασμα. Μονο που τωρα ο ΠΑΟ δεν ειναι οπως ηταν πριν 2 μηνες και επιπλεον υπαρχει και το πλεονεκτημα εδρας. Και ξερετε τι θα πει ΟΑΚΑ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...