KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Και πού έγραψα εγώ για Άγιαξ, Βιγιαρεάλ και ρέστα? Φέτος λοιπόν μέχρι στιγμής σε γλεντάω εγώ σε κύπελλο, στην Ευρώπη κάπου τρύπωσες και δεν εμφανίστηκες (πρέπει να καθαρίζει κι ο οργανισμός μία στις 2 χρονιές) και έχουμε και πρωτάθλημα. Για φέτος λοιπόν, είσαι μισός πελάτης. Αν ξαναγίνω εγώ το συζητάμε. Στη μπάλα πάντως είσαι κανονικός πελάτης με τιμολόγιο και απόδειξη παροχής. Μίλησα εγώ για volley. Στο thread του Ολυμπιακού είμαι, νομίζω ότι μπορώ να ανοίγω συζητήσεις που αφορούν τον Ολυμπιακό χωρίς να ζητάω την άδεια σου. Διαφωνείς? Καλά, μιλάτε για μπάσκετ; Για μπάσκετ; Για ΜΠΑΣΚΕΤ???????????????? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Και πού έγραψα εγώ για Άγιαξ, Βιγιαρεάλ και ρέστα? Στα "δικα σου κολυβα" μηπως?Φέτος λοιπόν μέχρι στιγμής σε γλεντάω εγώ σε κύπελλο, στην Ευρώπη κάπου τρύπωσες και δεν εμφανίστηκες (πρέπει να καθαρίζει κι ο οργανισμός μία στις 2 χρονιές) και έχουμε και πρωτάθλημα. Για φέτος λοιπόν, είσαι μισός πελάτης. Αν ξαναγίνω εγώ το συζητάμε. Καθε χαλασμενο ρολοι 2 φορες τη μερα δειχνει σωστη ωρα. Μίλησα εγώ για volley. Στο thread του Ολυμπιακού είμαι, νομίζω ότι μπορώ να ανοίγω συζητήσεις που αφορούν τον Ολυμπιακό χωρίς να ζητάω την άδεια σου. Διαφωνείς? Ενταξει. Στα τρεξιματα που εισαι? ---------- Προσθήκη στις 19:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:25 ---------- Όχι, το τρολάρισμα που κανείς από χθες δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το λεβελ! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Πες οτι δεν σε χαλασε και ασε τα σαπια. Κατα βαθος, πολυ βαθος, το γουσταρεις.
Erwdios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ενταξει. Στα τρεξιματα που εισαι? Ευρωπαϊκά εκεί που είσαι κι εσύ. Για πες, στο πόλο? Καθε χαλασμενο ρολοι 2 φορες τη μερα δειχνει σωστη ωρα. Σωστά. Αυτό λοιπόν συνέβη σε πρωτάθλημα-κύπελλο στη μπάλα.
johnnyestia Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αρκετά με την καζούρα. Πιστεύω πως το παρακάναμε. Όσο να 'ναι, το να χάνεις σε έναν τελικό τον οποίο περίμενες πως και πως από την αρχή της χρονιάς είναι πολύ επώδυνο. Ειδικά όταν αυτό συμβαίνει προς τέρψιν των οπαδών και της Μπαρτσελόνα, και της Παρτιζάν, και της ΤΣΣΚΑ και φυσικά του αιώνιου εχθρού Παναθηναϊκού.
kirileman Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αρκετά με την καζούρα. Πιστεύω πως το παρακάναμε. Γιατί το λες αυτό; Έχετε ακόμα πολλά περιθώρια αυτοεξευτελισμού και να κάνετε το τόπικ ακόμα πιο πουτάνα. Αλήθεια το γουστάρω, σε αυτό είχε δίκιο ο αποπάνω... almost.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μην το ψάχνετε. Η Μπαρτσελόνα έφτασε στον τελικό ισοπεδώνοντας α) τη Σιένα, β) τον Παναθηναϊκό, γ) τη Ρεάλ, δ) την ΤΣΣΚΑ (την τελευταία μάλιστα, με τα ίδια της τα όπλα και σε αργό ρυθμό) και το πήρε ποδοπατώντας τον Ολυμπιακό. Δηλαδή έπαιξε με ΟΛΑ τα φαβορί για Φ4 κατά τη διάρκεια της χρονιάς κι έδειξε φανερά καλύτερη. Ποιο από τα φαβορί συνάντησε ο Ολυμπιακός στο δρόμο για τον τελικό?
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μην το ψάχνετε. Η Μπαρτσελόνα έφτασε στον τελικό ισοπεδώνοντας α) τη Σιένα, β) τον Παναθηναϊκό, γ) τη Ρεάλ, δ) την ΤΣΣΚΑ (την τελευταία μάλιστα, με τα ίδια της τα όπλα και σε αργό ρυθμό) και το πήρε ποδοπατώντας τον Ολυμπιακό. Δηλαδή έπαιξε με ΟΛΑ τα φαβορί για Φ4 κατά τη διάρκεια της χρονιάς κι έδειξε φανερά καλύτερη. Ποιο από τα φαβορί συνάντησε ο Ολυμπιακός στο δρόμο για τον τελικό? Την Πρόκομ
vlachaquito Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Να μιλαει ο ολυμπιακος για μπασκετ, ειναι το λιγοτερο αστειο.. Το να μιλαει ο παναθηναικος για την φετινη χρονια (μεχρι τωρα) ειναι το λιγοτερο αστειο... Με λιγα λογια, μαγκες μας τα πρηξατε, πειτε και τπτ αλλο......
Erwdios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Με λιγα λογια, μαγκες μας τα πρηξατε, πειτε και τπτ αλλο...... Του «έκλεισε» το σπίτι Το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην A1 βόλεϊ των ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός, που νίκησε 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό μέσα στο κλειστό της Γλυφάδας, σε ένα συγκλονιστικό ματς και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών. Την Τετάρτη στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» οι ερυθρόλευκοι με νίκη παίρνουν το πρωτάθλημα. «Μπρέικ τίτλου» κατάφερε να πετύχει ο Ολυμπιακός, σε ένα ματς όπου τα συναισθήματα άλλαζαν συνεχώς. Ο Παναθηναϊκός, κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφερε και πήρε το τρίτο σετ ανατρέποντας διαφορά 12 (!) πόντων, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στα χρονικά του βόλεϊ. Παρά το ψυχολογικό αβαντάζ των γηπεδούχων όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τη δική τους αντεπίθεση και πήραν την πολύτιμη νίκη τελικά με 3-2 σετ. Σε «μονομαχία» Μίλκοβιτς – Αγκάμεζ εξελίχθηκε το τάι μπρέικ, αλλά στο τέλος πανηγύρισαν οι Πειραιώτες. Με ψυχή και ηρωισμό εμφανίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά λύγισαν στο τέλος, με τις απουσίες των Χριστοφιδέλη, Πανταλέοντα να είναι αισθητές. http://www.sport-fm.gr/article/229108
Erwdios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το καλοκαίρι οι παραλίες θα γεμίσουν κόκκινες μπάλες βόλεϋ Το Ακρωτήρι να' ναι καλά και θα έχουμε 2-3 παίκτες καβάτζα του χρόνου. Έτσι, διασκέδασε την πίκρα σου. Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατής, είναι μεγάλη πίκρα. Και κάθε χρόνο να σου σπάει ο πρωταθλητής την έδρα, αυτό κι αν είναι πίκρα. Τώρα βέβαια θα πάει και η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων στη νέα σαιζόν, οπότε διπλό το κακό. Περαστικά. Και του χρόνου φουντούνια.
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το καλοκαίρι οι παραλίες θα γεμίσουν κόκκινες μπάλες βόλεϋ Τελικα ρε Johny πες μας,ενδιαφέρεσαι για τον σύλλογο Παναθηναϊκό,ενδιαφέρεσαι μόνο για το ποδόσφαιρο και το μπασκετ του Παναθηναϊκού ή μηπως ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά όταν και μόνο όταν νικάει ο Παναθηναικός! Οταν πηρε το γυναικειο τμημα βόλεϊ του παναθηναικου το νταμπλ ησουν ολος χαρα με σχολια μπραβο στις κοριτσαρες καταπληκτικη στιγμη ο γυρος του θριαμβου των κοριτσιων στην φιεστα......... Τωρα μετα την νικη του Ολυμπιακου στο βολει διακρινω μια ειρωνεια! Τι ισχυει τελικα?Εγω στοιχηματιζω οτι ανηκεις στην τριτη κατηγορια!Ακομα και αν κοιμηθει ο θεος και μας νικησετε στο πολο αντρων θα βγεις και θα γραψεις "τον βουλιαξαμε τον πελατη"
Erwdios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Τελικα ρε johny πες μας ενδιαφερεσαι για τον συλλογο παναθηναικο,ενδιαφερεσαι μονο για το ποδοσφαιρο και το μπασκετ του παναθηναικου ή μηπως ενδιαφερεσαι αποκλειστικα οταν και μονο οταν νικαει ο Παναθηναικος! Οταν πηρε το γυναικειο τμημα βολει του παναθηναικου το νταμπλ ησουν ολος χαρα με σχολια μπραβο στις κοριτσαρες καταπληκτικη στιγμη ο γυρος του θριαμβου των κοριτσιων στην φιεστα......... Τωρα μετα την νικη του ολυμπιακου στο βολει διακρινω μια ειρωνεια! Τι ισχυει τελικα?Εγω στοιχηματιζω οτι ανηκεις στην τριτη κατηγορια!Ακομα και αν κοιμηθει ο θεος και μας νικησετε στο πολο αντρων θα βγεις και θα γραψεις "τον βουλιαξαμε τον πελατη" Προφανώς εννοούσα να ποστάρεις γενικότερα για τον αγώνα του βόλλευ και όχι για να απαντήσεις σε εμένα. Πριν και όσο παιζόταν το παιγνίδι άκρα του τάφου σιωπή, με το που παίχτηκε ο τελευταίος πόντος διπλό χτύπημα και στα δύο θρέντ.... Δεν τον ενδιαφέρει το βόλλευ σαν άθλημα. Τον ενδιαφέρει σε οπαδικό επίπεδο. Κάνει μπαμ. Εγώ γενικά παρακολουθώ και βόλλευ και πηγαίνω και σε κανέναν αγώνα όταν ξεκλέβω χρόνο, επειδή μου αρέσει και σαν άθλημα. Αμφιβάλλω αν ο johny έχει πατήσει έστω σε έναν. Επειδή λοιπόν δεν πόσταρα πριν τον αγώνα (όχι, δεν θα γίνω σαν κι εσένα johny), σημαίνει ότι ασχολούμαι περιστασιακά με το άθλημα όπως εσύ? (είναι φανερό αυτό κι από τα περί beach volley)
kirileman Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δικαίωμά του, τον ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα του ακόμα και στο τάβλι. Αρκεί να είναι κανείς συνεπής σε αυτά που λέει και να μην το παίζει μια οπαδός και την άλλη φίλαθλος. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
dark Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μα είναι γνωστό ότι οι βάζελοι πανηγυρίζουν πάντα πριν τον αγώνα γιατί μετά είναι λίγο δύσκολο Ακόμα και στη μπάλα φέτος που κατεβαίναμε με τα τσικό με σκυμμένο κεφάλι έφυγαν 2 φορές
margaritagr Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ολοι Ρεντη την Τεταρτη να σηκωσουμε ακομα μια κουπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.