Erwdios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 1) Δεν παίζει μόνος του2) Ειρωνεία από τη Μπάρτσα που το πήρε δεκτή, από αυτούς που δεν πέρασαν καν στους 8 από που και ως που; 3) Σιγα σιγά χτίζονται οι αυτοκρατορίες, θα εδραιωθεί με το χρονο και θα το (ξανά)πάρει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Fixed Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
johnnyestia Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εγώ πάλι πιστεύω πως οι οπαδοί της ομάδας που έχει κάνει συνήθεια την κατάκτηση Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (με την τελευταία μόλις πέρυσι) έχουν αυτοδικαίως το δικαίωμα στην καζούρα.
Erwdios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Κι εγώ λοιπόν πιστεύω πως οι οπαδοί της ομάδας που έχει κάνει συνήθεια την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, κατά συρροή και μάλιστα με εμφατικές νίκες εις βάρος του αιώνιου τριτοδεύτερου (με την τελευταία τεσσάρα μόλις πρόπερσι) και είναι στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, 2 φορές στα 3 χρόνια, έχοντας μάλιστα κερδίσει φέτος τον αιώνιο τριτοδεύτερο δις, έχουν αυτοδικαίως το δικαίωμα στην καζούρα.
foufoutios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 αλλο καζουρα, αλλο ειρωνια και προκληση.. εχει διαφορα.. anyway.. ακρη δε βγαινει, οποτε συνεχιστε την παρωδια αγνοωντας την επισημανση μου..
johnnyestia Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ερωδιέ, η ειδοποιός διαφορά είναι πως εγώ στην μπάλα την κούπα την καλή την σήκωσα. Εσύ αντίθετα στο μπάσκετ έφαγες φάπα από παλάμη 18 εκατοστών. Συνέχισε να μου μιλάς για μπάλα τώρα. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε βοηθάς να βρω το χαμένο μου χαμόγελο...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Κάθε κουβέντα για μπάσκετ σταματάει στο ότι φέτος πήρα κύπελλο και είμαι δεύτερος στην Ευρώπη, AΚΡΙΒΩΣ Αυτο που λες. Η κουβεντα σταματαει στην επιτυχια σου να παρεις το Κυπελλο και να ερθεις δευτερος. Οταν εμεις παμε Φ4 το κοντερ γραφει Κυπελλο. Και για να δειτε ρε παιδια ποσο αλτρουιστης ειμαι, οριστε, το παραδεχομαι,οι Ελληνικες ομαδες εχουν συνολο 6 Ευρωπαικα
Erwdios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ερωδιέ, η ειδοποιός διαφορά είναι πως εγώ στην μπάλα την κούπα την καλή την σήκωσα. Εσύ αντίθετα στο μπάσκετ έφαγες φάπα από παλάμη 18 εκατοστών. Συνέχισε να μου μιλάς για μπάλα τώρα. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε βοηθάς να βρω το χαμένο μου χαμόγελο... Johnyestia, η ειδοποιός διαφορά είναι, όπως πάντα, ότι εγώ τις κηδείες σου τις έκανα με δικά μου κόλυβα. Δεν περίμενα τον Χ, Ψ να έρθει να σου ρίξει τη φάπα, γιατί μπορούσα μόνος μου να σου κάνω το σβέρκο αεροδρόμιο, γύρω στα 13 χρόνια τώρα. Για πες τώρα πάλι τί έλεγες για φάπες? ---------- Προσθήκη στις 19:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:11 ---------- Και για να δειτε ρε παιδια ποσο αλτρουιστης ειμαι, οριστε, το παραδεχομαι,οι Ελληνικες ομαδες εχουν συνολο 6 Ευρωπαικα Και οι ελληνικές ομάδες στο βόλλευ έχουν σύνολο 2 ευρωπαϊκά. Κι εγώ αλτρουιστής.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Johnyestia, η ειδοποιός διαφορά είναι, όπως πάντα, ότι εγώ τις κηδείες σου τις έκανα με δικά μου κόλυβα. Δεν περίμενα τον Χ, Ψ να έρθει να σου ρίξει τη φάπα, γιατί μπορούσα μόνος μου να σου κάνω το σβέρκο αεροδρόμιο, γύρω στα 13 χρόνια τώρα. Για πες τώρα πάλι τί έλεγες για φάπες? Αγιαξ, Βιγιαρεαλ, Μπαρτσελονα, Παρτιζαν, Μαρουσι κτλ...Εχω βαρεθει να μου κανεις κηδειες με τα δικα σου κολυβα ΥΓ. Περσυ σε γλεντησα στο Κυπελο στα ισια, στο Πρωταθλημα στα ισια, στο Βερολινο στα ισια. Μεχρι να παιξουμε και οι 2 ΝΒΑ και να παρεις τιτλο στα ισια, εκει, δευτερος και με τη δικαιολογια στο στομα
Deponakias Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Και για να δειτε ρε παιδια ποσο αλτρουιστης ειμαι, οριστε, το παραδεχομαι,οι Ελληνικες ομαδες εχουν συνολο 6 Ευρωπαικα H αεκ δεν εχει παρει ευρωπαικο το 66 νομιζω??αρα ειναι 7
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 [/color] Και οι ελληνικές ομάδες στο βόλλευ έχουν σύνολο 2 ευρωπαϊκά. Κι εγώ αλτρουιστής. Μιλησα για βολλευ ή απλά ηθελες να πεταξεις αλλη μια δικαιολογια? ---------- Προσθήκη στις 19:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:16 ---------- H αεκ δεν εχει παρει ευρωπαικο το 66 νομιζω??αρα ειναι 7 Την καλη την κουπα(η ΑΕΚ ειχε Κυπελλουχων)
johnnyestia Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Johnyestia, η ειδοποιός διαφορά είναι, όπως πάντα, ότι εγώ τις κηδείες σου τις έκανα με δικά μου κόλυβα. Δεν περίμενα τον Χ, Ψ να έρθει να σου ρίξει τη φάπα, γιατί μπορούσα μόνος μου να σου κάνω το σβέρκο αεροδρόμιο, γύρω στα 13 χρόνια τώρα. Για πες τώρα πάλι τί έλεγες για φάπες? Δηλαδή τόσα χρόνια στο μπάσκετ άλλη ομάδα μου δίνει με συνέπεια τις κούπες, όχι ο οσφπ?
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αυτο το ΠΡΑΓΜΑ γιατι πραγμα ειναι και οχι εξωφυλλο ΔΕΝ ειναι δημοσιογραφιαεβαλα δυο εξωφυλλα οποια βρηκα μπροστα μου!Υπαρχει διαφορα αναμεσα σε "ελευθερια του τυπου" και "ελευθερία της μαλακιας" Για σήμερα δε μιλάμε;
Erwdios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αγιαξ, Βιγιαρεαλ, Μπαρτσελονα, Παρτιζαν, Μαρουσι κτλ...Εχω βαρεθει να μου κανεις κηδειες με τα δικα σου κολυβα ΥΓ. Περσυ σε γλεντησα στο Κυπελο στα ισια, στο Πρωταθλημα στα ισια, στο Βερολινο στα ισια. Μεχρι να παιξουμε και οι 2 ΝΒΑ και να παρεις τιτλο στα ισια, εκει, δευτερος και με τη δικαιολογια στο στομα Και πού έγραψα εγώ για Άγιαξ, Βιγιαρεάλ και ρέστα? Φέτος λοιπόν μέχρι στιγμής σε γλεντάω εγώ σε κύπελλο, στην Ευρώπη κάπου τρύπωσες και δεν εμφανίστηκες (πρέπει να καθαρίζει κι ο οργανισμός μία στις 2 χρονιές) και έχουμε και πρωτάθλημα. Για φέτος λοιπόν, είσαι μισός πελάτης. Αν ξαναγίνω εγώ το συζητάμε. Στη μπάλα πάντως είσαι κανονικός πελάτης με τιμολόγιο και απόδειξη παροχής. Μίλησα εγώ για volley. Στο thread του Ολυμπιακού είμαι, νομίζω ότι μπορώ να ανοίγω συζητήσεις που αφορούν τον Ολυμπιακό χωρίς να ζητάω την άδεια σου. Διαφωνείς?
kirileman Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μιλησα για βολλευ? Όχι' date=' το τρολάρισμα που κανείς από χθες δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το λεβελ! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.