Στέλιος7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, τότε Πράσινη=Πρωταθλητή ΧΑΛΑΡΑ Α)Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης, ολες πρεπει να κλεισουν η να σοβαρευτουν Β)Παλαιοτερα ναι, τα τελευταια χρονια ο Πρωταθλητης εχει καταφερει να ειναι ελαχιστα λιγοτερο για τα σκουπιδια απο την πρασινη, τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου εχει δωσει.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Α)Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης, ολες πρεπει να κλεισουν η να σοβαρευτουν Β)Παλαιοτερα ναι, τα τελευταια χρονια ο Πρωταθλητης εχει καταφερει να ειναι ελαχιστα λιγοτερο για τα σκουπιδια απο την πρασινη, τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου εχει δωσει. Ναι, ειδικά αυτά τα πρωτοσέλιδα με τις μαϊμούδες έδωσαν μαθήματα δημοσιογραφίας...
Στέλιος7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ναι, ειδικά αυτά τα πρωτοσέλιδα με τις μαϊμούδες έδωσαν μαθήματα δημοσιογραφίας... Αστοχα μεν,δεν θιγουν κανενα δε.
johnnyestia Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δοθείσης, λοιπόν, της ευκαιρίας να θυμίσω και γω με τη σειρά μου αυτά που ακούμε στη μπάλα από την αντίπερα όχθη όταν κατά καιρούς έχουμε διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, ότι "Αυτά που κάνετε στην Ελλάδα, λουστείτε τα τώρα και σεις στην Ευρώπη και μη μιλάτε"... Γιατί ό,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου, που έλεγε και μια πρώην μου! Τι λουζόμαστε στην Ευρώπη? 5(πέντε, five, cinq, cinque) Ευρωπαϊκά έχουμε πάρει Μου αρέσει που έχουν και τα μούτρα να μιλάνε για μπάλα. Οι, "1 πρωτάθλημα παίρνω, 6 χάνω". Δεν πειράζει, θα ξανάρθουν οι εποχές με τις τεσσάρες και τότε θα ξανατρέξουν στο καταφύγιο της διαιτησία για άλλοθι. Κάθε κουβέντα για μπάλα σταματάει στο ότι φέτος έκανα νταμπλ .-
Erwdios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Τι λουζόμαστε στην Ευρώπη? 5(πέντε, five, cinq, cinque) Ευρωπαϊκά έχουμε πάρει Κάθε κουβέντα για μπάλα σταματάει στο ότι φέτος έκανα νταμπλ .- Κάθε κουβέντα για μπάσκετ σταματάει στο ότι φέτος πήρα κύπελλο και είμαι δεύτερος στην Ευρώπη, αποκλείοντας την ομάδα που απέκλεισε το βάζελο. Ωραία λογική πάντως, δεν το είχα σκεφτεί να αμολάω ότι μου κατέβει πιο συχνά.
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 'Ολος ο καλος κοσμος στο μαγαζι μας!Ισως ειμαστε το πιο δημοφιλες thread τελικα! Στο μπασκετ ο Παναθηναικος εχει 5 Ευρωπαικα και εμεις δεν πρεπει να μιλαμε! Στο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος εχει φετος νταμπλ και επισης δεν πρεπει να μιλαμε!Ακομα ομως και οταν δεν ειχε νταμπλ παλι δεν επρεπε να μιλαμε γιατι μας ευνοουσε η διαιτησια! Στο βολεϊ κερδιασν το κυπελλο και ο Αγκαμεζ εχει γινει ο δυναστης μας οποτε παλι δεν μπορουμε να μιλαμε! Φιλοι μας Παναθηναϊκοι μας συγχωρειτε ειλικρινα!Δεν θα ξαναπουμε τιποτα!Μπορουμε να μιλαμε μονο για πολο! Οσο για τις κωλοφυλλαδες με πιανουν τα γελια οταν αρχιζουν και βγαινουν τα "καφρομετρα"!Οχι η πρασινη ειναι πιο καφρικη,οχι ο Πρωταθλητης ειναι πιο καφρικος!Σκατα ειναι ολα τους!Αν υπαρχει δημοσιογραφια στην Ελλαδα τοτε εμενα κατι μου διαφευγει.......
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Τα γνωστά, για νιοστή φορά: 1) Κάθε χρήστης είναι ελεύθερος να γράφει όπου θέλει, αρκεί να το κάνει κόσμια 2) Αν θεωρούμε πως κάποια παρέμβαση ξεφεύγει από τα όρια της κοσμιότητας, στέλνουμε αναφορά και αφήνουμε τους χαρακτηρισμούς κατά μέρος 3) Το παίρνουμε απόφαση πως στον απόηχο μιας ήττας, θα πέσει καζούρα και οπλιζόμαστε με ανάλογες αντοχές. Αν θεωρούμε ότι ένα σχόλιο ξεφεύγει από τα όρια, πάμε στο σημείο 2. edit -Κάτι ακόμη, με αφορμή report που στάλθηκε πριν από λίγο: Ακόμη και αν ήταν πρακτικά εφικτό να παρακολουθεί κάποιος το τι γράφεται στα αθλητικά, τα δεκάδες μηνύματα που δημοσιεύονται, ειδικά μετά από μεγάλους αγώνες, υπάρχουν και κάποιες ανθρώπινες αντοχές ως προς το πόσες φορές μπορείς να διαβάσεις τα ίδια αδιέξοδα επιχειρήματα προτού εναποθέσεις τις ελπίδες σου στην κοινή λογική και στο ότι δέκα άνθρωποι που συχνάζουν σε ένα χώρο επί μήνες, αν όχι χρόνια, θα έχουν μάθει δύο-τρια βασικά πράγματα (βλ. σημεία 1, 2 και 3 προηγουμένως). Που σημαίνει, ότι εφόσον υπάρχει πρόβλημα σε ένα μήνυμα, στείλτε αναφορά εγκαίρως, μην περιμένετε να δεχτεί ομοϊδεάτης σας παρατήρηση για να θυμηθείτε ότι κάποιος αλλόθρησκος έκανε τα ίδια νωρίτερα. Ευχαριστώ.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αστοχα μεν,δεν θιγουν κανενα δε. Ποιον θίγει δηλαδή το σημερινό της Πράσινης; Έχει κάτι που δεν είδα; Τα σερβίτσια σας πείραξαν;
Στέλιος7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Τα γνωστά, για νιοστή φορά: 1) Κάθε χρήστης είναι ελεύθερος να γράφει όπου θέλει, αρκεί να το κάνει κόσμια 2) Αν θεωρούμε πως κάποια παρέμβαση ξεφεύγει από τα όρια της κοσμιότητας, στέλνουμε αναφορά και αφήνουμε τους χαρακτηρισμούς κατά μέρος 3) Το παίρνουμε απόφαση πως στον απόηχο μιας ήττας, θα πέσει καζούρα και οπλιζόμαστε με ανάλογες αντοχές. Αν θεωρούμε ότι ένα σχόλιο ξεφεύγει από τα όρια, πάμε στο σημείο 2. edit -Κάτι ακόμη, με αφορμή report που στάλθηκε πριν από λίγο: Ακόμη και αν ήταν πρακτικά εφικτό να παρακολουθεί κάποιος το τι γράφεται στα αθλητικά, τα δεκάδες μηνύματα που δημοσιεύονται, ειδικά μετά από μεγάλους αγώνες, υπάρχουν και κάποιες ανθρώπινες αντοχές ως προς το πόσες φορές μπορείς να διαβάσεις τα ίδια αδιέξοδα επιχειρήματα προτού εναποθέσεις τις ελπίδες σου στην κοινή λογική και στο ότι δέκα άνθρωποι που συχνάζουν σε ένα χώρο επί μήνες, αν όχι χρόνια, θα έχουν μάθει δύο-τρια βασικά πράγματα (βλ. σημεία 1, 2 και 3 προηγουμένως). Που σημαίνει, ότι εφόσον υπάρχει πρόβλημα σε ένα μήνυμα, στείλτε αναφορά εγκαίρως, μην περιμένετε να δεχτεί ομοϊδεάτης σας παρατήρηση για να θυμηθείτε ότι κάποιος αλλόθρησκος έκανε τα ίδια νωρίτερα. Ευχαριστώ. Προσωπικα δεν καλυφθηκα.Το trolling πρεπει να γινει δευτερο ονομα της κατηγοριας "Αθλητικα"....Φυσικα δεν προκειται να το συνεχισω διοτι και το δικιο μου δεν θα βρω και θα βγω και χαμενος απο πανω.Κριμα διοτι υπαρχουν ατομα με σοβαρες αποψεις που εχει μεγαλο ενδιαφερον να τις διαβαζω, και ηταν και ενας λογος που αποφασισα να γινω ενεργο μελος.Για ποσο ακομα αυτο ειναι αλλη κουβεντα. Ποιον θίγει δηλαδή το σημερινό της Πράσινης; Έχει κάτι που δεν είδα; Τα σερβίτσια σας πείραξαν; Νομιζω ειναι προφανες.Καμια συγκριση με τις μαιμουδες. @Tilemaxx:Σχεδον κανεις θελω να ελπιζω αλλα δυστυχως τα πρωτοσελιδα υπαρχουν σε παρα πολλα site.
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ποιον θίγει δηλαδή το σημερινό της Πράσινης; Έχει κάτι που δεν είδα; Τα σερβίτσια σας πείραξαν; Αυτο το ΠΡΑΓΜΑ γιατι πραγμα ειναι και οχι εξωφυλλο ΔΕΝ ειναι δημοσιογραφια εβαλα δυο εξωφυλλα οποια βρηκα μπροστα μου!Υπαρχει διαφορα αναμεσα σε "ελευθερια του τυπου" και "ελευθερία της μαλακιας"
margaritagr Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Απλα εγω δε θυμαμαι τωρα τελευταια πρωτοσελιδα του Π με λεξεις οπως «σκασμος», η που να εχουν κεντρικο θεμα την ηττα του αντιπαλου. Στην πρασινη προχτες εγραφαν για το βολλευ και να μας κερδισουν στου ρεντη, κι οταν εχασαν βρηκαν να γραψουν για...διαιτησια Δε διαβαζω καμια φυλλαδα, εκτος σπανιων περιπτωσεων. Απλα και φιλοι παναθηναικοι εχουν πει οτι η πρασινη ειναι ενα κλικ ποιο σκουπιδι. Παντως το καλο για πρασινους και κοκκινους ειναι να μη διαβαζουν καμια απο τις 2
johnnyestia Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εμένα σαν Παναθηναϊκό με ενδιαφέρει να κλείσει η Πράσινη και το ντέρμπι. Για "πρωταθλητές" και φως ποσώς με ενδιαφέρει τι γράφουνε. Ενοχλούμαι όμως όταν βλέπω γαύρους να παπαγαλίζουν τα ανυπόστατα γραφόμενά τους που αφορούν τον Παναθηναϊκό.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ο Παναθηναικος στο μπασκετ δεν εχει να αποδειξει τιποτα. ο Ολυμπιακος ειναι αυτος που πασχιζει να αποδειξει κατι,επομενως οταν αποτυγχανεις για 2η φορα να παρεις το ευρωπαικο,αναμενομενη ειναι και η κριτικη (και η ειρωνια) που θα δεκτεις.
kirileman Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ο Παναθηναικος στο μπασκετ δεν εχει να αποδειξει τιποτα.ο Ολυμπιακος ειναι αυτος που πασχιζει να αποδειξει κατι' date='επομενως οταν αποτυγχανεις για 2η φορα να παρεις το ευρωπαικο,αναμενομενη ειναι και η κριτικη (και η ειρωνια) που θα δεκτεις.[/quote'] 1) Δεν παίζει μόνος του 2) Ειρωνεία από τη Μπάρτσα που το πήρε δεκτή, από αυτούς που δεν πέρασαν καν τελικό από που και ως που; 3) Σιγα σιγά χτίζονται οι αυτοκρατορίες, θα εδραιωθεί με το χρονο και θα το (ξανά)πάρει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.