Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαια οταν μας περναγε πριονοκορδελα, και οχι απλα 2 σφυριγματακια, η διαιτησια με Ρεαλ και (λιγοτερο) με Μπαρτσελονα στο ΟΑΚΑ 'ελα τωρα που θα μιλησετε για διαιτησια'

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αδερφέ, πραγματικά δε ξέρω για τι πράγμα μιλάς γιατί δεν έχω δει καθόλου μπάσκετ φέτος. Αλλά οκ, αφού θες να το βγάλεις από μέσα σου...

Ά, έχω ένα δει ένα βιντεάκι στο youtube από τον αγώνα σας με το Μαρούσι στο πρωτάθλημα, λίγες μέρες αφότου σας είχε κερδίσει στην Ευρώπη. Απολαυστικό, να το δεις!

Δημοσ.

Δεν ήταν σύμπτωση που είδα το συγκεκριμένο βίντεο, δεν το βρήκα στη τύχη. Είχε γίνει μεγάλος ντόρος. Αναρωτιέμαι γιατί... Εσύ που βλέπεις μπάσκετ και γνωρίζεις καλά τα της διαιτησίας, ίσως μπορείς να με διαφωτίσεις.

Δημοσ.

Ο καιζερ εχει απολυτο δικιο... Το εγραψα και κατα την διαρκεια του χθεσινου αγωνα, αν καποιος πρεπει να θυμαται διαιτησιες απο ισπανους, αυτος ειναι ο παναθηναικος.. χειρουργεια κανονικα...

Δημοσ.

Φυλλαδες του κωλ@υ οπως η Πρασινη, ποτε θα παρεμβει κανας Εισαγγελεας για να τις κλεισει? Και μετα αναρωτιομαστε για τη βια στα ελληνικα γηπεδα..

Δημοσ.
Ο καιζερ εχει απολυτο δικιο... Το εγραψα και κατα την διαρκεια του χθεσινου αγωνα, αν καποιος πρεπει να θυμαται διαιτησιες απο ισπανους, αυτος ειναι ο παναθηναικος.. χειρουργεια κανονικα...

Δοθείσης, λοιπόν, της ευκαιρίας να θυμίσω και γω με τη σειρά μου αυτά που ακούμε στη μπάλα από την αντίπερα όχθη όταν κατά καιρούς έχουμε διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, ότι "Αυτά που κάνετε στην Ελλάδα, λουστείτε τα τώρα και σεις στην Ευρώπη και μη μιλάτε"...

Γιατί ό,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου, που έλεγε και μια πρώην μου!

Δημοσ.
Φυλλαδες του κωλ@υ οπως η Πρασινη, , o Πρωταθλητης, η Ντέρμπι, το Φως , η Ωρα και η Scoreποτε θα παρεμβει κανας Εισαγγελεας για να τις κλεισει? Και μετα αναρωτιομαστε για τη βια στα ελληνικα γηπεδα..

fixed ;);););)

Δημοσ.

Γνωστο το κομπλεξ της Πρασινης.Δυστυχως οι πολλες φαπες στο ποδοσφαιρο τους πονανε.Δεν πειραξει, ξυδι.

Το Φως ειναι 100 φορες πιο σοβαρο απο την Ροζ.

Δημοσ.

Μου αρέσει που έχουν και τα μούτρα να μιλάνε για μπάλα.

Οι, "1 πρωτάθλημα παίρνω, 6 χάνω".

Δεν πειράζει, θα ξανάρθουν οι εποχές με τις τεσσάρες και τότε θα ξανατρέξουν στο καταφύγιο της διαιτησία για άλλοθι.

Δημοσ.
Γνωστο το κομπλεξ της Πρασινης.Δυστυχως οι πολλες φαπες στο ποδοσφαιρο τους πονανε.Δεν πειραξει, ξυδι.

Το Φως ειναι 100 φορες πιο σοβαρο απο την Ροζ.

Και τα δύο είναι στον πάτο, με σκατά γουρουνιών πασαλημένα, αλλά το φως έχει καθαρό το δεξί νύχι?

Μου αρέσει που έχουν και τα μούτρα να μιλάνε για μπάλα.

Οι, "1 πρωτάθλημα παίρνω, 6 χάνω".

Δεν πειράζει, θα ξανάρθουν οι εποχές με τις τεσσάρες και τότε θα ξανατρέξουν στο καταφύγιο της διαιτησία για άλλοθι.

Δημοσ.
Και τα δύο είναι στον πάτο, με σκατά γουρουνιών πασαλημένα, αλλά το φως έχει καθαρό το δεξί νύχι?

Εστω και ετσι.Η Πρασινη ομως κατα τη γνωμη μου κερδιζει επαξια τον τιτλο της χειροτερης φυλλαδας.

Δημοσ.
Εστω και ετσι.Η Πρασινη ομως κατα τη γνωμη μου κερδιζει επαξια τον τιτλο της χειροτερης φυλλαδας.

Αν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, τότε Πράσινη=Πρωταθλητή ΧΑΛΑΡΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...