Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Και κατι τελευταιο. Θυμαστε που λεγαμε το καλοκαιρι πως γινεται ενας προπονητης 55 ετων να αλλαζει τη φιλοσοφια του εν μια νυκτι. Προφανως αποδειχτηκε πως τον πιεσαν οι παικτες ν' αλλαξει το πλανο της ομαδας. Και προφανως ο ιδιος ψαρευε σε θολα νερα, και δεν ηταν ετοιμος να διαχειριστει καταστασεις που θα προεκυπταν. Τελος παντων. ΓΙα μενα ο Γιαννακης ειχε κιτρινη καρτα για αλλες δηλωσεις που ειχε κανει, πηρε την κοκκινη την Παρασκευη. Αντε και καλος βουλευτης.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 οσο ειναι ο γιαννακης προπονητης,δεν προκειται να δειτε ευρωπαικο. εχετε καλο εμψυχο δυναμικο,προεδρους που πραγματι αγαπανε την ομαδα τους και ριχνουν ενα καρο λεφτα αλλα δεν εχετε προπονητη με αρκετα μεγαλα κακαλα για να σας φερει την κουπα. ο γιαννακης καλος ειναι,αλλα λιγος για το οραμα που εχουν οι προεδροι για την ομαδα τους.παρτε το χαμπαρι.
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Οσο για τον Κλειζα, σε ενα αλλο φορουμ που εγραδα πως πρεπει να του τραβηξει καποιος το αυτι, μετα το ματς με τον Κολοσσο που βαριοταν να παιξει μπασκετ, επαιρνε τεχνικες για πλακα, και εφτυνε προς την εξεδρα, με ειπαν αντιολυμπιακο. Ε χαρειτε τον τωρα. Ξαναλεω, σ αυτο το τουρνουα εγω καταλαβα τι παιχταρας ειναι ο Παπαλουκας και τι δυσκολιες εχει να αντιμετωπισει σ αυτη την ομαδα. Αν ηταν στην ΤΣΣΚΑ ισως να ειχε ενα τροπαιο παραπανω.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Για τον Χαλπεριν ειχες δικιο. Ωστοσο περυσι ο Χαλπεριν δεν ειχε καμια σχεση με τον φετινο. Μα καμια σχεση. Και να φανταστεις ηταν στην second euroleague team πριν τον υπογραψουμε. Καλη επιλογη, αλλα δε μας βγηκε. Περυσι αν την πετυχαινατε στον τελικο, δε θα στοιχηματιζα τα λεφτα μου σε σας. Αλλα ουτε θα την θεωρουσα και φαβορι, αν και σας κερδισε μεσα εξω με μεγαλη διαφορα. Εχασε ωστοσο απο την ΤΣΣΚΑ, επομενως ισως δεν ειχε το μεταλλο να σας κερδισει σε τελικο. Και τα 2 ενδεχομενα μου φαινονται πιθανα. Μα θα μου πεις την κερδισε η ΤΣΣΚΑ που την ειχα +20 στο ημιχρονο. Δεκτο. Απλως θεωρω πως δε σας βολευει το στυλ π παιζει η Μπαρτσα, πιστευω δηλαδη. ---------- Προσθήκη στις 01:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:55 ---------- Αληθεια?? Δεν το ηξερα. Δεν αναφερομουν ουτε σε σενα ουτε στον Καιζερ παντως. Αντε θα σκεφτω δικη μου, την επομενη φορα Απ΄όταν ήταν στο Ισραήλ όμως, ήταν γνωστός ότι εξαφανίζοταν. Και πολλοί μακαμπέοι είχαν χαρεί όταν έφυγε. Το έλεγα και τότε. Και φάνηκε και τότε. Και προφανώς ο παραγκωνισμός του τον ευνούχισε εντελώς. Σχετικά με την Μπαρτσελόνα κτλ, κάνεις συνεχώς ένα λάθος. Συγκρίνεις παιχνίδια διαφορετικών περιόδων και θεωρείς ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάλι το ίδιο. Οι φόρμες των ομάδων αλλάζουν, πολλές φορές άρδην. Ίδιος ήταν ο Παναθηναϊκός που έχασε από τον Πανελλήνιο και ίδιο αυτός που διέσυρε την Σιένα στην Ιταλία; Οι ίδιοι παίκτες έπαιζαν. Και δεν είχαν αλλάξει πχ κάποια έυστοχα σουτ μόνο. Ίδια στο κάτω κάτω η CSKA η φετινή που έχασε στην έδρα της από τη Ρόμα και που έφτασε τελικά στο F4;
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Να θεσω ενα ερωτημα? Αν λεω Αν ο Ολυμπιακος σπασει το πλεονεκτημα εδρας του Παναθηναϊκου και παρει πρωταθλημα,εχοντας κατακτησει ηδη το κυπελλο,έχοντας συμμετοχη στο τελικο της Euroleague θα ειναι αποτυχημενη η χρονιά?Αν συμβουν όλα αυτα το "ταμειο" για τον Γιαννακη πως θα ειναι?
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Η κατάρα του βάζελου. Τα έχουμε πει πολλάκις. Να μην είναι γαύρος; Αυτή είναι ευλογία, μη μπερδεύεσαι. ---------- Προσθήκη στις 02:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:07 ---------- Να θεσω ενα ερωτημα?Αν λεω Αν ο Ολυμπιακος σπασει το πλεονεκτημα εδρας του Παναθηναϊκου και παρει πρωταθλημα,εχοντας κατακτησει ηδη το κυπελλο,έχοντας συμμετοχη στο τελικο της Euroleague θα ειναι αποτυχημενη η χρονιά?Αν συμβουν όλα αυτα το "ταμειο" για τον Γιαννακη πως θα ειναι? Απολύτως θετικό. Στο Έβερεστ. Στον Άρη (τον πλανήτη). Ένα όνειρο.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Να θεσω ενα ερωτημα?Αν λεω Αν ο Ολυμπιακος σπασει το πλεονεκτημα εδρας του Παναθηναϊκου και παρει πρωταθλημα,εχοντας κατακτησει ηδη το κυπελλο,έχοντας συμμετοχη στο τελικο της Euroleague θα ειναι αποτυχημενη η χρονιά?Αν συμβουν όλα αυτα το "ταμειο" για τον Γιαννακη πως θα ειναι? πεταει ο γαιδαρος;. θεο θα τον κανουν οι οπαδοι του ολυμπιακου και οι προεδροι θα του στησουν αγαλμα.ας μην κρυβομαστε,ολοι ξερουμε οτι στο τελος της ημερας η κοντρα Παο-ΟΣΦΠ ειναι που δινει σκοπο στην ζωη των ελληνων φιλαθλων.ουτε ευρωπαικα κατσαρολια,ουτε παγκοσμια.
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Απ΄όταν ήταν στο Ισραήλ όμως, ήταν γνωστός ότι εξαφανίζοταν. Και πολλοί μακαμπέοι είχαν χαρεί όταν έφυγε. Το έλεγα και τότε. Και φάνηκε και τότε. Και προφανώς ο παραγκωνισμός του τον ευνούχισε εντελώς. Σχετικά με την Μπαρτσελόνα κτλ, κάνεις συνεχώς ένα λάθος. Συγκρίνεις παιχνίδια διαφορετικών περιόδων και θεωρείς ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάλι το ίδιο. Οι φόρμες των ομάδων αλλάζουν, πολλές φορές άρδην. Ίδιος ήταν ο Παναθηναϊκός που έχασε από τον Πανελλήνιο και ίδιο αυτός που διέσυρε την Σιένα στην Ιταλία; Οι ίδιοι παίκτες έπαιζαν. Και δεν είχαν αλλάξει πχ κάποια έυστοχα σουτ μόνο. Ίδια στο κάτω κάτω η CSKA η φετινή που έχασε στην έδρα της από τη Ρόμα και που έφτασε τελικά στο F4; Κοιτα για τον Χαλπεριν απο περυσι αν μου πεις οτι ηξερες οτι θα ειχε αυτη την εξελιξη, ε εισαι το λιγοτερο μαντης. Τιποτα δεν προμηνυε τετοια εξελιξη. Μιλαμε τον εβλεπα να τρωει τα νυχια του στον παγκο και κοντευα να δαγκωσω το τηλεκοντρολ απο τα νευρα. Τωρα για τη φορμα που λες, ουτε η Μπαρτσα ηταν εκτος φορμας. Σκεψου οτι με την ΤΣΣΚΑ χαναν τα αχαστα, και για 3 δεκαλεπτα ηταν μπροστα με ανεση. Τελος παντων, σε μια υποθετικη συζητηση μαλλον δεν θα καταληξουμε παντως. Αν θες να παραδεχτω πως τουλαχιστον δε θα παρουσιαζατε την εικονα που παρουσιασαμε εμεις σημερα, μεσα. ---------- Προσθήκη στις 02:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:12 ---------- Και ειδα ρε γαμωτο κινησεις πανικου σημερα απ τον Γιαννακη. Πανικου! Δεν ειχε ιδεα τι επρεπε να κανει και δοκιμαζε στα κουτουρου σχηματα! Ακου εκει με Πενν-Μπεβερλυ στην ιδια 5αδα!
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 πεταει ο γαιδαρος;. θεο θα τον κανουν οι οπαδοι του ολυμπιακου και οι προεδροι θα του στησουν αγαλμα.ας μην κρυβομαστε,ολοι ξερουμε οτι στο τελος της ημερας η κοντρα Παο-ΟΣΦΠ ειναι που δινει σκοπο στην ζωη των ελληνων φιλαθλων.ουτε ευρωπαικα κατσαρολια,ουτε παγκοσμια. Χαχαχα!Θα συμφωνησω μαζι σου!(σχετικα με ευρωπαϊκα και παγκοσμια) Ας ξεχασουμε ομως οπαδους και προεδρους!Ενας υγιης φιλαθλος της ομαδας οταν θα κανει το ταμειο (με την προυποθεση οτι η ομαδα παιρνει το πρωταθλημα) τι θα μπορουσε να καταλογισει στον coach Γιαννακης?
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Να θεσω ενα ερωτημα?Αν λεω Αν ο Ολυμπιακος σπασει το πλεονεκτημα εδρας του Παναθηναϊκου και παρει πρωταθλημα,εχοντας κατακτησει ηδη το κυπελλο,έχοντας συμμετοχη στο τελικο της Euroleague θα ειναι αποτυχημενη η χρονιά?Αν συμβουν όλα αυτα το "ταμειο" για τον Γιαννακη πως θα ειναι? Κοιτα η χρονια αν συμβουν αυτα θα ειναι σαφως πετυχημενη. Εκει που απετυχε ο Γιαννακης ειναι στο οτι δε μπορεσε να μας περασει το μηνυμα οτι μπορει να αντιδρασει αν του στραβωσει το ματς, οτι μπορει να κανει 2-3 τρικς να δυσκολεψει τον αντιπαλο, οτι στροφαρει στο κατω κατω ρε αδερφε. Και ας εχανε. Εγω προσωπικα ειμαι μεν στενοχωρημενος που εχασα, ειμαι πολυ περισσοτερο ομως επειδη καταλαβα πως οση υπομονη και να δειξουμε στον Γιαννακη, δεν ειναι ο προπονητης μας. Και αυτο για να τον καταλαβεις, πρεπει να τον δεις σε τετοιες καταστασεις, αν δεν θες να λεγεσαι προκατειλημμένος. Οποτε φτου κ απ την αρχη. Γιατι δυναστεια, οπως θελουν οι Αγγελοπουλοι, θα γινουμε, αρχιζοντας με το να βρουμε τον καταλληλο προπονητη. ---------- Προσθήκη στις 02:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:17 ---------- Διαβαζω δηλωσεις Γιαννακη. Πως γινεται ρε γαμωτο αυτο το μπασκετ να ειναι παντα θεμα ''καθαρου μυαλου'' και να μην αναφερεται σε λαθος τακτικες, λαθος αλλαγες, μειωμενη αποδοση συγκεκριμενων παικτων, λαθος συστηματα... Τιποτα. Δεν ειχαμε καθαρο μυαλο. Αυτο.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Κοιτα η χρονια αν συμβουν αυτα θα ειναι σαφως πετυχημενη. Εκει που απετυχε ο Γιαννακης ειναι στο οτι δε μπορεσε να μας περασει το μηνυμα οτι μπορει να αντιδρασει αν του στραβωσει το ματς, οτι μπορει να κανει 2-3 τρικς να δυσκολεψει τον αντιπαλο, οτι στροφαρει στο κατω κατω ρε αδερφε. Και ας εχανε. Εγω προσωπικα ειμαι μεν στενοχωρημενος που εχασα, ειμαι πολυ περισσοτερο ομως επειδη καταλαβα πως οση υπομονη και να δειξουμε στον Γιαννακη, δεν ειναι ο προπονητης μας. Και αυτο για να τον καταλαβεις, πρεπει να τον δεις σε τετοιες καταστασεις, αν δεν θες να λεγεσαι προκατειλημμένος. Οποτε φτου κ απ την αρχη. Γιατι δυναστεια, οπως θελουν οι Αγγελοπουλοι, θα γινουμε, αρχιζοντας με το να βρουμε τον καταλληλο προπονητη. ---------- Προσθήκη στις 02:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:17 ---------- Διαβαζω δηλωσεις Γιαννακη. Πως γινεται ρε γαμωτο αυτο το μπασκετ να ειναι παντα θεμα ''καθαρου μυαλου'' και να μην αναφερεται σε λαθος τακτικες, λαθος αλλαγες, μειωμενη αποδοση συγκεκριμενων παικτων, λαθος συστηματα... Τιποτα. Δεν ειχαμε καθαρο μυαλο. Αυτο. Γράφεις αλλού ότι τον έπεισαν οι παίκτες του να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Είναι σίγουρο ότι ήταν οι παίκτες; Γιατί έχω καταλάβει ότι οι Αγγελόπουλοι θεωρούν τους εαυτούς τους μικρούς γκουρού ας πούμε. Για το Γιαννάκη, τώρα το πήρες χαμπάρι ότι αν του φύγει το παιχνίδι από το πλάνο δεν έχει εναλλακτική, το έχει χάσει; Πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό είχε φανεί αυτό, μπαμ έκανε... ΥΓ: Οβερ εντ αουτ, ποιος πάει στο γραφείο αύριο...
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Διαβαζω δηλωσεις Γιαννακη. Πως γινεται ρε γαμωτο αυτο το μπασκετ να ειναι παντα θεμα ''καθαρου μυαλου'' και να μην αναφερεται σε λαθος τακτικες, λαθος αλλαγες, μειωμενη αποδοση συγκεκριμενων παικτων, λαθος συστηματα... Τιποτα. Δεν ειχαμε καθαρο μυαλο. Αυτο. Οταν λεμε καθαρο μυαλο εννοουμε την σε εισαγωγικα "ευστροφια" του παιχτη να διαβασει την φαση!Οταν λοιπον ενας παιχτης παει με το κεφαλι κατω απεναντι σε 3 ατομα και δεν εχει το καθαρο μυαλο να πασαρει σε καποιον αμαρκαριστο συμπαιχτη τοτε η φραση που ανεφερει ο Γιαννακης ισχυει!Και σημερα αυτο το πραγμα του ενας εναντιον τριων με το κεφαλι κατω το ειδαμε παρα πολλες φορες! Σχετικα με την μειωμενη αποδοση παιχτων ο προπονητης δεν μπορει να κανει κατι!Ετσι πιστευω! Σχετικα με τα συστηματα εχω την αισθηση οτι συστηματα στο μπασκετ(σε τοσο υψηλο επιπεδο) δεν υπαρχουν!π.χ Θα εφαρμοσει ενα συστημα ο Γιαννακης σε μια φαση,σε δυο φασεις ε την τριτη φορα(και πολυ λεω) ο Ομπραντοβιτς την εχει ψιλιαστει την δουλεια. Γενικοτερα ειμαι της αποψης "καλοδουλεμενη ομαδα" που ο καθε παιχτης γνωριζει οποιαδηποτε κινηση του συμπαιχτη του!Και αυτο για να συμβει απαιτει και σκληρη δουλεια και ομοιογένεια.Αποτελεσμα της ομοιογενειας ειναι ενα passing game που δυσκολα αντιμετωπιζεται απο οποιονδηποτε προπονητη Σχετικα με τις αλλαγες η πλεον ακαταλληλη κινηση για εμενα ηταν η ταυτοχρονη χρησιμοποιηση του 90210 με τον Πεν!Απο την αλλη ομως θα σου πω κατι:Κανεις απο εμας,μα κανεις ομως δεν ξερει το τι συμβαινει σε μια προπονηση!Εντελως αστοχη η χρησιμοποιηση του σαπιου Βουισιτς και την Παρασκευη και σημερα ομως ειλικρινα κανεις μα δεν ξερει τι αποδοση εχει αυτος ο παιχτης στην καθημερινες προπονησεις Νυχτες απο εμενα γιατι σε ενα 5ωρο εχει ξυπνημα
vlachaquito Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Τι εγινε, μονο εγω εμεινα δλδ?? Το λαθος που εγινε για μενα απο τον γιαννακη, ειναι τελειως διαφορετικης φυσεως.. Καταρχην, η ανανεωση του βουισιτς απο την αρχη της χρονιας. Το μονο που κατεφερε ηταν να κοψει την θεση απο τον..γλυνιαδακη, που σιγουρα θα εκανε κατι παραπανω.. Τρωει και θεση ξενου.. Φυσικα, η συνεχιση της συνεργασιας με τον χαλπεριν.. Δεν γινεται αυτο το χαλι να παραμενει στην ομαδα και να μην δινεται δανεικος.. Τριτον, η αδυναμια του να ηρεμισει την ομαδα οταν πελαγοδρωμει.. Ενω η ομαδα φαινεται δουλεμενη σε πολλα σημεια, και αμυντικα και επιθετικα, οταν αρχιζει να χανει την συγκεντρωση της, το ιδιο κανει και ο γιαννακης.. Με αποτελεσμα, να ελπιζουν ολοι σε μια αναλαμπη απο καποιον παικτη που θα ξυπνησει την ομαδα και θα την επαναφερει. Ενα πραγμα που γινεται στο 80% των αγωνων... Η επομενη μερα?? Καταρχην το πρωταθλημα ειναι χαμενο.. Η ψυχολογια ειναι στο ναδιρ, ερχεται το μαρουσι με αγριες διαθεσεις που θα επιπονησει την ομαδα ακομα περισσοτερο.. Στον τελικο θα βρει εναν παναθηναικο ξεκουραστο, με παρελαση μεχρι τους τελικους, και χωρις τραυματισμους.. Βουτηρο στο ψωμακι του ομπραντοβιτς δλδ... Το καλοκαιρι, ξεσκαρταρισμα χωρις τεραστιες αλλαγες. Κρατας κλειζα και τσιλντρες, διωχνεις πεν-χαλπεριν-βουισιτς αναβαθμιζεις τον μπεβερλυ, επιστρεφει ο πελεκανος που κανει μια πολυ καλη χρονια, παιρνεις πισω τον βουγιουκα (αν τελικα εχει δοθει δανεικος, δεν εχω καταλαβει ακομα) και μαζι με τον πολυ καλο μαυροκεφαλιδη, μπουρουση και σχορτσιανιτη φτιαχνεισ μια νεαρη και πολυ καλη φροντ λαιν, και χωνεις οτι λεφτα εχεις γλιτωσει απο τους αποχωρισαντες σε ενα δυαρι απο το nba που θα κανει τον ναβαρο μπροστα του να φαινεται παικτης αλανας.. Το εκανες με τον τσιλντρες, το εκανες με τον κλειζα, δεν βλεπω το λογω να μην γινει και με δυαρι τουμπανο. Μην ξεχναμε το πλουσιοπαροχο συμβολαιο του βουισιτς, καθως και τα τριπλασια χρηματα που θα παρει φετος ο ολυμπιακος απο την ευρολιγκα.. Οσο για προπονητη, κατα την γνωμη μου, αν το ονομα του δεν ξεκιναει απο κασ και τελειωνει σε λαουσκας, τοτε δεν αξιζει τον κοπο να γινει αλλαγη...
antreaslam Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε αυτός ο οσφπ να χτυπήσει αυτή την μπαρτσα. Ο οσφπ φορμαρίστηκε 2 μήνες πριν, με σκοπό να μπει στο φαιναλ4 και να πάρει το κύπελλο! Τα καταφερε! τωρα, αντιμετωπίζει το πρόβλημα που επακολουθεί! Το υλικό του ναι μεν ειναι καλό, αλλά είναι φορτωμένο δυσαναλογα (ανεπίτρεπτο ο βασιλόπουλος να παίρνει μόνο 2λεπτες συμμετοχες ας πουμε)! Την ιδια ωρα, που εχει 3 περιφερειακούς μετριότατους (πεν,μπεβερλι, χαλπεριν), και εναν κουρασμένο παπαλουκά, ενώ τον τεόντοσιτς, προσπαθησε να τον διώξει το καλοκαίρι (ανεπιτυχώς, ευτυχώς για τον οσφπ)! ΥΓ: ανελπιστα καλές εμφανισεις απο τον μπουρούση σε αυτό το φαιναλ4. Αλλά και απιστευτη γκρίνια, και απο αυτόν και απο τον παπαλουκά... (για μια διαιτησία, κακή, αλλά σε γενικό επίπεδο, όχι συγκεκριμένα εναντίον του οσφπ_)!
kirileman Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δυο ματς έχω δει από μπάσκετ φέτος (το F4) και θα δω το πολύ άλλο ένα (τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος). Η Μπάρτσα καλύτερη ομάδα, τι να λέμε τώρα; Απλά δεν ήταν αυτή η διαφορά δυναμικότητας. Με Τεό υγιή και ελαφρώς καλύτερη διαιτησία, θα είχε ελπίδες ο γαύρος, όχι γιατί η διαιτησία κρίνει το αποτέλεσμα με κάνα δυο ανάποδα αλλά γιατί καθορίζει τη ψυχολογία των ομάδων. Μετά το καλάθι σου φαίνεται βαρέλι. Αυτά τα λίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.