margaritagr Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ημασαταν ενα ρυθμο πσιω σημερα παντως ...Ηταν ολοφανερο ... δεν ηταν σε καλη βραδια οι περισσοτεροι αλλα κι εκει που νειωνεις σε 5, σφυριζει ο κορακας οτι να ναι. Η διαφορα ξαναμεγαλωνει κι αφηνει ο Υπνος να παει στους 16 μεχρι να παρει ταιμ αουτ.. Παει και βαζει τον Μιλος πανω στον ναβαρο αντι να ριξει Μπεβερλι(καποια στιγμη το καταλαβε) Κοιτανε ολοι να περασουν τη μπαλα μεσα και δε βρισκεται ενας ρε γαμωτο να πει οταν ο Σοφο εχει μεσα τη μπαλα εχοντας τραβηξει παιχτες, τοτε να τη πασαρει αμεσως εξω για να βγει ελευθερο 3ποντο. Ο αλλος σου χει περιορισει ολα τα οπλα κι εσυ δε μπορεις να κλεισεις εναν παιχτη.. Ειχαν ομως και τυχη δηλ σε καποιες φασεις εβαζαν καλαθια με τους δικους μας κρεμασμενους πανω τους. Ενταξει εκει δε μπορεις να κανεις τιποτα. Ειδικα μια φαση που σφυριχτηκε γκολ φαουλ χωρις να υπαρξει καν επαφη, ηταν σε να σου λεει «κοψε τα πολλα πολλα γιατι σημερα πρεπει να χασεις» Κατα τα αλλα η ομαδα ακομα δενει,κι υπαρχουν οι προυποθεσεις για να γινει ξανα πρωταγωνιστρια Σ
konnak Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το πάτε προς loser το θέμα πάντως με την Ευρωλίγκα, ε; Σε 4 τελικούς, 1 κατάκτηση (ΠΑΟ: 5 κατακτήσεις σε 6 τελικούς, και ο ένας χαμένος δεν είναι καν Ευρωλίγκα, είναι εκείνη η χρονιά με τη Σουπρολίγκα και τον διχασμό). Το αποψινό νομίζω δε σηκώνει και πολύ ανάλυση, αν και δεν σας τιμάει και πολύ η γκρίνια για τη διαιτησία. Έλεος ρε παιδιά, άλλο παιχνίδι βλέπαμε;
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μπλατ, Πασκουάλ, Μεσίνα, Πιανιτζιάνι... Μα καλά, τον Βούισιτς; Ζώνη;;; E σε παρακαλω, ειναι που αστοχουσαν αυτοι στα τριποντα, αλλα μας δημιουργουσαν ρηγματα και δεν παιρναμε τα ριμπαουντς. Οποτε σου λεει, βαζω μια ζωνη, μια που τα τριποντα τα χανουν, βαζω και τον καλυτερο ριμπαουντερ μου μεσα, που βοηθαει με το ταχυ του βημα και στα ντραιβς, και το κλειδωσα το ματσακι. Ειρωνευομαι φυσικα. Δε θελω να πω περισσοτερα γιατι ειμαι φορτωμενος, συγχαρητηρια στην ομαδα που εφτασε μεχρι εδω, και αυτο το εννοω. Οι παικτες, προσπαθησαν παρα πολυ, και γ αυτο και μονο τους αξιζει το χειροκροτημα. Ειμασταν χειροτεροι, χασαμε. Thats all.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Περεμπιπτόντως, λέγαμε κάποιες ψυχές ότι δεν παίξατε και κανένα δύσκολο παιχνίδι φέτος γι΄αυτό φτάσατε εδώ που φτάσατε, φωνάζατε. Ε, μάλλον φάνηκε ποιος είχε δίκιο τελικά...
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ειδικα μια φαση που σφυριχτηκε γκολ φαουλ χωρις να υπαρξει καν επαφη, ηταν σε να σου λεει «κοψε τα πολλα πολλα γιατι σημερα πρεπει να χασεις» Ρε μην ασχολειστε με την διαιτησια λεμε!Μονο κακο κανει και μονο "σταχτη στα ματια"ριχνει.Η Μπαρτσα ειναι πιο ΟΜΑΔΑ.Ακομα πιστευω οτι καποιες μοναδες μας σε ατομικο επιπεδο ειναι πολυ καλυτερες συγκριτικα με παιχτες της Μπαρτσα ομως σαν λειτουργια συνολου δεν ειμαστε καλυτεροι!Τοσο απλα!Χασαμε δικαια απο μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα!
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 μια ζωη μικροι θασαστε φιλοι ολυμπιακοι. αναρωτιεμαι αν θα πει τιποτα για την διαιτησια ο Γιαννακης ,οπως ειχε κανει και περυσι οταν εχασε στον ημιτελικο απο τον πρασινο θεο.χμ.
margaritagr Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μα δεν αμφισβητει κανεις οτι η Μπαρτσελονα ηταν καλυτερη κι οπως εγραψα και παραπανω, εμεις ακομα δενουμε απλα γεγονος ειναι οτι κι οι διαιτητες σφυριζαν Ισπανους
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Περεμπιπτόντως, λέγαμε κάποιες ψυχές ότι δεν παίξατε και κανένα δύσκολο παιχνίδι φέτος γι΄αυτό φτάσατε εδώ που φτάσατε, φωνάζατε. Ε, μάλλον φάνηκε ποιος είχε δίκιο τελικά... Η Μπαρτσελονα ειναι η καλυτερη ομαδα της τελευταιας 2ετιας. Παρτυ κανει καθε φορα και με εμας, και με εσας. Οποτε μαλλον δε φανηκε τπτ. ---------- Προσθήκη στις 01:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:43 ---------- Μα δεν αμφισβητει κανεις οτι η Μπαρτσελονα ηταν καλυτερη κι οπως εγραψα και παραπανω, εμεις ακομα δενουμε απλα γεγονος ειναι οτι κι οι διαιτητες σφυριζαν Ισπανους Τι δενουμε ρε συ Μαργαριτα? Προπονητικο τιμ, Μπεβερλυ, Βουισιτς, Χαλπεριν, Πενν ειναι προς αποχωρηση. Δηλαδη αλλα συστηματα, αλλη περιφερεια. Κ απ οτι φανηκε το περιφερειακο παιχνιδι ειναι αυτο που μετρα περισσοτερο στο μπασκετ. Τεραστια ατυχια οτι ο Χαλπεριν μας βγηκε τετοιος παικτης. Οταν τον πηραμε ειχε πολυ καλο προσπεκτ.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 δεν πειραζει του χρονου τωρα. λογικα ο Γιαννακης θα εχει μαθει απο τα λαθη του μεχρι τοτε.ξανα.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Η Μπαρτσελονα ειναι η καλυτερη ομαδα της τελευταιας 2ετιας. Παρτυ κανει καθε φορα και με εμας, και με εσας. Οποτε μαλλον δε φανηκε τπτ. ---------- Προσθήκη στις 01:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:43 ---------- Τι δενουμε ρε συ Μαργαριτα? Προπονητικο τιμ, Μπεβερλυ, Βουισιτς, Χαλπεριν, Πενν ειναι προς αποχωρηση. Δηλαδη αλλα συστηματα, αλλη περιφερεια. Κ απ οτι φανηκε το περιφερειακο παιχνιδι ειναι αυτο που μετρα περισσοτερο στο μπασκετ. Τεραστια ατυχια οτι ο Χαλπεριν μας βγηκε τετοιος παικτης. Οταν τον πηραμε ειχε πολυ καλο προσπεκτ. Η Μπαρτσελόνα ήταν πέρυσι η 3η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Διαφωνείς; Άλλος κέρδισε όταν έπρεπε. Για τον Χαλπερίν θυμάσαι τι λέγαμε ε; Για τον παντοφλάκια;
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εν τω μεταξυ η ειρωνια παει συννεφο απο ορισμενους.. Πραγματικα σας τιμαει αυτο να το ξερετε. Πειτε κ αλλα! Οχι τπτ αλλο, εβρεξε και στη βροχη βγαινουν ''διαφοροι''. Δεν ηταν εκπληξη επομενως. Αντε θα κοιμηθειτε με χαμογελο σημερα.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 δεν πειραζει του χρονου τωρα.λογικα ο Γιαννακης θα εχει μαθει απο τα λαθη του μεχρι τοτε.ξανα. Υπομονή. ---------- Προσθήκη στις 01:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ---------- Εν τω μεταξυ η ειρωνια παει συννεφο απο ορισμενους.. Πραγματικα σας τιμαει αυτο να το ξερετε. Πειτε κ αλλα! Οχι τπτ αλλο, εβρεξε και στη βροχη βγαινουν ''διαφοροι''. Δεν ηταν εκπληξη επομενως. Αντε θα κοιμηθειτε με χαμογελο σημερα. Σε παρακαλώ, η ατάκα περί σαλιγκαριών είναι δικιά μου και απαιτώ fees αν πρόκειται να την χρησιμοποιείς. Εξάλλου, τόσο καιρό ήμουν σε αναγκαστικές διακοπές, να μην του δόσω να καταλάβει;
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Η Μπαρτσελόνα ήταν πέρυσι η 3η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Διαφωνείς; Άλλος κέρδισε όταν έπρεπε. Για τον Χαλπερίν θυμάσαι τι λέγαμε ε; Για τον παντοφλάκια; Για τον Χαλπεριν ειχες δικιο. Ωστοσο περυσι ο Χαλπεριν δεν ειχε καμια σχεση με τον φετινο. Μα καμια σχεση. Και να φανταστεις ηταν στην second euroleague team πριν τον υπογραψουμε. Καλη επιλογη, αλλα δε μας βγηκε. Καθε χρονια και χειροτερος. Του χρονου, απ το να τον κρατησουμε, ας παω εγω να παιξω. Η κανα παιδι απ το εφηβικο. Πιο χρησιμοι θα μαστε. Περυσι αν την πετυχαινατε στον τελικο, δε θα στοιχηματιζα τα λεφτα μου σε σας. Αλλα ουτε θα την θεωρουσα και φαβορι, αν και σας κερδισε μεσα εξω με μεγαλη διαφορα. Εχασε ωστοσο απο την ΤΣΣΚΑ, επομενως ισως δεν ειχε το μεταλλο να σας κερδισει σε τελικο. Και τα 2 ενδεχομενα μου φαινονται πιθανα. Μα θα μου πεις την κερδισε η ΤΣΣΚΑ που την ειχα +20 στο ημιχρονο. Δεκτο. Απλως θεωρω πως δε σας βολευει το στυλ π παιζει η Μπαρτσα, πιστευω δηλαδη. ---------- Προσθήκη στις 01:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:55 ---------- Υπομονή. ---------- Προσθήκη στις 01:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ---------- Σε παρακαλώ, η ατάκα περί σαλιγκαριών είναι δικιά μου και απαιτώ fees αν πρόκειται να την χρησιμοποιείς. Εξάλλου, τόσο καιρό ήμουν σε αναγκαστικές διακοπές, να μην του δόσω να καταλάβει; Αληθεια?? Δεν το ηξερα. Δεν αναφερομουν ουτε σε σενα ουτε στον Καιζερ παντως. Αντε θα σκεφτω δικη μου, την επομενη φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.