Erwdios Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αφου δεν εχω ομαδα τι να πω ... Τι λες μωρέ? Τι κατεβάζει η κούρα σου πάλι και αμολάει το στόμα σου? Ασχολήσου εκεί με το ποδοσφαιράκι που σ'έχει κάνει ο Κόκκαλης το φουτανάκι του κάθε τυχάρπαστου κι άσε το μόνο υγιές τμήμα στην ησυχία του. Που να είχες κιόλας ε?
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ομαδα για τελικο βλεπεις εσυ αυτη... Βλεπεις να εισαι καλυτερος ... Αν ημουν καλυτερος και ευνοουσε τους αλλους ο διαιτητης οκ .. Αυτο εννοω ... Ελεος ρε Ερωδιε .... Ορεξη εχεις βραδυατικα ....
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Σου φαίνεται έτσι επειδή η Μπάρτσα είναι 10 επίπεδα πάνω. Αλλιώς μια χαρά είναι ο ΟΣΦΠ στο μπάσκετ.
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Σου φαίνεται έτσι επειδή η Μπάρτσα είναι 10 επίπεδα πάνω. Αλλιώς μια χαρά είναι ο ΟΣΦΠ στο μπάσκετ. Ναι ρε φιλε χαιρω πολυ... Αυτο λεω κι εγω ... Αν επαιζα και τους κοντραρα οκ να μιλησω για διατησια .. Τωρα τι να πω ... ?? Αλλα ο Ερωδιος ως γνωστον βιαστικος παντα δε μπορει αν δε πει κατι ....
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ενταξει εσυ θες να σου πουμε πως σημερα ημαστε η υπερομαδα και οτι χανουμε αδικα απο τη διαιτησια ... Και μετα λες πως μας εχει κανει ο Κοκκαλης φουτανακια στο ποδοσφαιρο .... Ο,τι να ναι ..
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πωπω χειρουργειο!!! ---------- Προσθήκη στις 23:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:05 ---------- Οππιος δε βλεπει οτι η διαιτησια μας βιαζει..τι να πω
kirileman Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Φως φανάρι είναι. Η πρόθεση της διαιτησίας φαίνεται από συγκεκριμένες κραχτές φάσεις, όχι από όλες.
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ναι οκ... Απλα αυτο που ειπα εγω ειναι πως πρωτα κοιταω την ομαδα μου ... Και φαινεται πως οι αλλοι ειναι πολυ πιο καλοι και αξια κερδιζουν δε φταει η διατησια ...
Erwdios Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ναι οκ...Απλα αυτο που ειπα εγω ειναι πως πρωτα κοιταω την ομαδα μου ... Και φαινεται πως οι αλλοι ειναι πολυ πιο καλοι και αξια κερδιζουν δε φταει η διατησια ... Αυτό είπες ή μήπως είπες ότι "δεν έχουμε ομάδα". Για βάλε το μυαλό σου να δουλέψει να καταλάβεις τη διαφορά.
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αυτό είπες ή μήπως είπες ότι "δεν έχουμε ομάδα". Για βάλε το μυαλό σου να δουλέψει να καταλάβεις τη διαφορά. Για σημερα μιλησα Ερωδιε... Για σημερα ... Μηπως βλεπεις να ημαστε καλυτεροι ... ??? Γιατι μονο εσυ μαλον θα το βλεπεις αυτο ...
kirileman Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εκεί που είχες τη ψυχολογία και πήγες να το γυρίσεις, ήρθε ένα διώξιμο της μπάλας πάνω στη στεφάνη και καπάκι τρίποντο. Τέλος.
Erwdios Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ποιος τους χεζει τους διαιτητες μορε ...Αν ειχα ομαδα να μιλουσα ... Αφου δεν εχω ομαδα τι να πω ... Μας εχουν παρει τα σωβρακα οι αλλοι .... 5 βαζουν αυτοι 2 εμεις και χαιρομαστε κι ολας .... Ξαναδιάβασε. Δεν θα μας τρελάνεις εσύ απόψε. Άσε τις υπεκφυγές και τα "απόψε". Ξαναδιάβασε.
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ας ελπισουμε του χρονου να μην υπαρχει γιαννακης και τοτε θα κερδισουμε και τη διαιτησια. Τωρα δε γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.