guido Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 καλά αν δεν ακούσεις ακριβώς τις δηλώσεις κάποιου καλό είναι να μην τις σχολιάζουμε πχ θα ρωτήσουν έναν , θες να πας στον παναθηναϊκό; θα απαντήσει "κοίτα τώρα είμαι παίχτης του ολυμπιακού δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο , ειμαι καλά εδώ και θέλω να παραμείνω " , και την επόμενη θα το δεις πρωτοσέλιδο "ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ"
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αμόρφωτα παιδιά είμαστε. Τόσο αμόρφωτα που κατανοούμε τη διαφορά του "Ναι, μόνο εμείς τα κάνουμε, δε κοιτάτε τα δικά σας;" από το "Όλοι τα ίδια σκατά είναι δυστυχώς" και η "καφρίλα δεν γνωρίζει χρώματα". Τουλαχιστον τη διαφορα του "αφηνω κατι να περασει" με του "ναι, μαλακια αλλα θα πεταξω και ενα καρφι μην μου την πει ο βαζελος και πεσει το πρεστιζ μου στο Ινσομνια" την καταλαβαινεις ή μπα? ---------- Προσθήκη στις 21:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:04 ---------- ΥΓ 2 : Μακαρι οσοι ασχολουνται με τα επεισοδια, να εβλεπαν και τα δικα τους χαλια.. ο νοων νοειτω.. kirileman, ελεγες...?
kirileman Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Τουλαχιστον τη διαφορα του "αφηνω κατι να περασει" με του "ναι, μαλακια αλλα θα πεταξω και ενα καρφι μην μου την πει ο βαζελος και πεσει το πρεστιζ μου στο Ινσομνια" την καταλαβαινεις ή μπα? ---------- Προσθήκη στις 21:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:04 ---------- kirileman, ελεγες...? Είναι τρομερό. Αντί να στρέψεις τα βέλη σου απέναντι σε αυτούς που εξ αρχής χρωματίζουν τη βία κατά το δοκούν, τολμάς και τη "λες" σε εκείνους που προσπαθούν να τη δουν ως ένα φαινόμενο άχρωμο και ευρύτερο, κατηγορώντας τους μάλιστα ότι λειτουργούν όπως οι πρώτοι! Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε.
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Τεοντοσιτς ο mvp της Ευρωλιγκας. Κλειζα στην καλυτερη 5αδα και 1ος σκορερ, Τσιλι στην 2η καλυτερη πενταδα.
FilipposMD Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά, έλεος με αυτή την ιστορία. Επειδή εμφανίστηκε ο Μποντιρόγκα ή επειδή έκανε μια δήλωση ότι δε γουστάρει τον Ολυμπιακό, δικαιολογείται να τον βρίζουν; Έχουμε εθιστεί τόσο πολύ στην καφρίλα πλέον, που και το παραμικρό θεωρούμε ότι προκαλεί τον αθώο κοσμάκη να βρίσει, να πετάξει αντικείμενα και μπουκάλια. Αν είσαι πολιτισμένος, και ο πιο προκλητικός παίκτης δε θα σε κάνει να πετάξεις δυναμιτάκι ή να τον σκυλοβρίζεις μαζί με 100 άλλους σε μια ξένη χώρα. Αν πάλι είσαι κάφρος, και μόνο που θα τον δεις, θα "προκληθείς". Πολλά τα παραδείγματα και μια ζωή αυτοί οι βλάκες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον. Πράγμα που μου θύμισε κι αυτό το βιντεάκι (μην παρεξηγηθούν οι Παναθηναϊκοί, το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να έχει γυριστεί στο ΣΕΦ). Απλώς έχει πλάκα η και καλά κατευναστική ανακοίνωση "μην απαντάτε στις προκλήσεις των αντιπάλων" (προφανώς ότι τόλμησαν να έρθουν) και η περηφάνια του τύπου που ανέβασε το βίντεο.
Erwdios Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πράγμα που μου θύμισε κι αυτό το βιντεάκι (μην παρεξηγηθούν οι Παναθηναϊκοί, το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να έχει γυριστεί στο ΣΕΦ). Απλώς έχει πλάκα η και καλά κατευναστική ανακοίνωση "μην απαντάτε στις προκλήσεις των αντιπάλων" (προφανώς ότι τόλμησαν να έρθουν) και η περηφάνια του τύπου που ανέβασε το βίντεο. Αυτοί πάντως δεν είναι ζώα. Είναι αναρχικοί και αγνά παιδιά. Το έχει πει κι ο Πατέρας, τι να λέμε εμείς τώρα? Καλά, αυτό το "μην παρασύρεστε από τις προκλήσεις των αντιπάλων" κάποιος υπάλληλος της φαρμακευτικής των Χόμπιτς το λέει. Φαίνεται τα κολλίρια ήταν υπερκοστολογημένα τότε και δεν έβλεπε/άκουγε τί πραγματικά γινόταν.
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ΤΟΥΣ 8.000 ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! ΝΕΑ ΤΣΑΡΤΕΡ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΑ. http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=132518 εν τω μεταξυ Mvp της διοργανωσης ο Μιλος, στην καλυτερη 5αδα και πρωτος σκορερ ο Λινας στη 2η καλυτερη 5αδα ο τσιλι
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά, έλεος με αυτή την ιστορία. Επειδή εμφανίστηκε ο Μποντιρόγκα ή επειδή έκανε μια δήλωση ότι δε γουστάρει τον Ολυμπιακό, δικαιολογείται να τον βρίζουν; Έχουμε εθιστεί τόσο πολύ στην καφρίλα πλέον, που και το παραμικρό θεωρούμε ότι προκαλεί τον αθώο κοσμάκη να βρίσει, να πετάξει αντικείμενα και μπουκάλια. Αν είσαι πολιτισμένος, και ο πιο προκλητικός παίκτης δε θα σε κάνει να πετάξεις δυναμιτάκι ή να τον σκυλοβρίζεις μαζί με 100 άλλους σε μια ξένη χώρα. Αν πάλι είσαι κάφρος, και μόνο που θα τον δεις, θα "προκληθείς". Πολλά τα παραδείγματα και μια ζωή αυτοί οι βλάκες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον. Πράγμα που μου θύμισε κι αυτό το βιντεάκι (μην παρεξηγηθούν οι Παναθηναϊκοί, το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να έχει γυριστεί στο ΣΕΦ). Απλώς έχει πλάκα η και καλά κατευναστική ανακοίνωση "μην απαντάτε στις προκλήσεις των αντιπάλων" (προφανώς ότι τόλμησαν να έρθουν) και η περηφάνια του τύπου που ανέβασε το βίντεο. Ακριβως.. Γενικα οταν τα κανουμε εμεις ειναι καλα και οταν τα κανουν οι αλλοι οχι.. Σε οτιδηποτε και αν γινει ολοι ειναι ετοιμοι να υπερασπισουν (ετσι νομιζουν) την ομαδα τους και φυσικα τα ζωα που εχουν αναμεσα τους.. Γιατι ΟΛΕΣ οι ομαδες συντηρουν στις ταξεις τους ζωα που θα κανουν καφριλες.. Τωρα οσοι χαιρονται που τους εχουν και τους υπερσπίζονται καλα θα κανουν να αναρωτηθουν τους λόγους που το κανουν.
foufoutios Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 kirileman, ελεγες...? μονο που εγω απευθυνομουν σε εναν συγκεκριμενο εδω μεσα που εχει σαν χομπυ να σχολιαζει μονο τα επεισοδια του Ολυμπιακου και να χρωματιζει με κοκκινο λεξεις που τον βολευουν.. Αν θες μπορεις να ψαξεις για το τι εχω πει για τα επεισοδια που εχουν κανει οι δικοι μας καφροι.. μην απομονωνεις posts για να αποδειξεις κατι που θες.. το μονο που ειπα ειναι οτι θα ηθελα να δω καποιους "ευαισθητους" να ασχολουνται και να καταδικαζουν ολες αυτες τις συμπεριφορες και να μην ξεχνιουνται οταν τα κανουν οπαδοι της ομαδας τους..
Chris_85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Καλη επιτυχια στην ομαδα, απο περυσι ειμαστε ηδη ενα επιπεδο καλυτεροι σε ολους τους τομεις, οποτε οτι αποτελεσματα και να εχουμε απο δω κ περα, δε συντρεχει κανεις λογος ανησυχιας. Ειμαστε μεγαλη ομαδα και το θεμα δεν ειναι αν θα σηκωσουμε την Ευρωλιγκα, αλλα το πότε..
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μετά απο τέτοια εύκολη πορεία φέτος θα είναι κρίμα να φτάσουμε στην πηγή και να μην πιούμε νερό...
kirileman Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ομορφιές έμαθα έκανε πάλι ο κηπουρός. Και μόλις το είδα! Γουάου!!!!!!!
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ναι εκανε πατατια παλι .... Μεγαλη κι ολας ... Για να δουμε ... Αρχιζει ο δευτερος ημιχρονος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.