Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, ειδικά τον Σκουντή που από τότε που ανέλαβε ο Γιαννάκης τον Ολυμπιακό μόνο τη φανέλα δε φοράει όπου πάει, πολύ τον χάλασε... :lol:

Ειναι κουμπαροι βασικα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειναι κουμπαροι βασικα.

Το ξέρω.

Αυτό λέω.

Να μη λέμε λοιπόν ότι ο Σκουντής θέλει ο Ολυμπιακος του Γιαννάκη να αποτύχει.

Δημοσ.

Eιχα μια σκασιλα ρε συ τι θελει ο Σκουντης. Απ τη στιγμη που κινειται σε ενα αποδεκτο επιπεδο αντικειμενικοτητας οταν περιγραφει (οχι τυπου Μπατη για παραδειγμα), ας υποστηριζει οποιον θελει στο σπιτι του.

btw τωρα με τα ψηφιακα καναλια, θα εχουμε την επιλογη να mutαρουμε τον εκφωνητή και να ακουμε μονο ηχο απ το γηπεδο? 'Η δεν παιζει?

Δημοσ.
Eιχα μια σκασιλα ρε συ τι θελει ο Σκουντης. Απ τη στιγμη που κινειται σε ενα αποδεκτο επιπεδο αντικειμενικοτητας οταν περιγραφει (οχι τυπου Μπατη για παραδειγμα), ας υποστηριζει οποιον θελει στο σπιτι του.

btw τωρα με τα ψηφιακα καναλια, θα εχουμε την επιλογη να mutαρουμε τον εκφωνητή και να ακουμε μονο ηχο απ το γηπεδο? 'Η δεν παιζει?

Για το δεύτερο, θεωρητικά φαντάζομαι ναι. Στην πράξη δε νομίζω να γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Για το πρώτο, απαντούσα σε σχόλια που έγιναν εδώ.

Δημοσ.

ο Σκουντης δε γουσταρει τον οσφπ και φυσικα δε περιγραφει αντικειμενικα

αυτο μου λεγαν σημερα ολοι μου οι γνωστοι. "καλος ο αγωνας αν δεν ειχαμε τον Σκουντη θα ταν καλυτερα". ειδικα εκεινο το "οχι" που ειπε οταν εχασε ο Σερβος το τελευταιο σουτ:mad: μονο τα κλαμματα που δεν εβαλε:X

edit:και εκτος του οχι, αν συγκρινετε περιγραφες δικων μας ματς, και του παο, ε θα δειτε διαφορα

Δημοσ.

Νομιζω οτι ελεγε οχι σε καθε τριποντο που δεν εμπαινε...

Ενταξει το μονο σπαστικο χθες απο θεμα καλυψης του αγωνα ηταν η καθυστερηση εικονας...

Ελπιζω να φτιαχτει...

Δημοσ.
μια χαρα ευγενεστατος ηταν με τα ζωα ο Ντεγιαν.

Άκουσε τα μπινελίκια του κι όλα καλά, ούτε τον ακούμπησαν, ούτε τπτ.

Αλλά είπαμε πουλάει το παραμύθι ότι όλοι οι Ολυμπιακοί είναι χούλιγκανς.

Αν δηλαδή ήταν ο Τόμιτς σαν οπαδός σε αγώνα του F4 και τον πετυχαίναν τπτ βάζελοι απέξω, θα τον προσκαλούσαν για μπύρες.

Άντε και πολύ ασχοληθήκαμε με τον Μποντιρόμπα.

Δημοσ.
ο Σκουντης δε γουσταρει τον οσφπ και φυσικα δε περιγραφει αντικειμενικα

αυτο μου λεγαν σημερα ολοι μου οι γνωστοι. "καλος ο αγωνας αν δεν ειχαμε τον Σκουντη θα ταν καλυτερα". ειδικα εκεινο το "οχι" που ειπε οταν εχασε ο Σερβος το τελευταιο σουτ:mad: μονο τα κλαμματα που δεν εβαλε:X

edit:και εκτος του οχι, αν συγκρινετε περιγραφες δικων μας ματς, και του παο, ε θα δειτε διαφορα

Αν τον ακούσεις τα πρωινά στον Σέντρα σκορδοκαΐλα που έχει μην πει κάποιος κάτι κακό για τον μπασκετικό Ολυμπιακό και τον Γιαννάκη, θα καταλάβεις.

Και οι μεταδόσεις του δεν πάνε πίσω.

Βέβαια, το τι θες να ακούσεις εσύ, είναι άλλο θέμα.

---------- Προσθήκη στις 19:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:46 ----------

Άντε και πολύ ασχοληθήκαμε με τον Μποντιρόμπα.

Πονάει ο Ντέγιαν, πόσο πονάει... :-)

Δημοσ.
μια χαρα ευγενεστατος ηταν με τα ζωα ο Ντεγιαν.

Έχασε το δίκιο του στη σύγκριση των οπαδών Παρτιζάν/Παο και Ολυμπιακού. Εμπάθεια και μικρότητα έδειξε και εκείνος όπως και κάθε οπαδός, οι κάφροι εκμεταλλεύονται τη δύναμη του όχλου, εκείνος την αναγνωρισιμότητά του. 0 στο πηλίκο!

Δημοσ.
Έχασε το δίκιο του στη σύγκριση των οπαδών Παρτιζάν/Παο και Ολυμπιακού. Εμπάθεια και μικρότητα έδειξε και εκείνος όπως και κάθε οπαδός, οι κάφροι εκμεταλλεύονται τη δύναμη του όχλου, εκείνος την αναγνωρισιμότητά του. 0 στο πηλίκο!

Εχμ, ο Παπαλουκάς πέρυσι τι έκανε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...