foufoutios Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 "Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε αθλητική δραστηριότητα και πρόστιμο 3.000 ευρώ τον Κώστα Χριστοφιδέλη που είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Μία αγωνιστική σε Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό." http://sport24.gr/html/ent/854/ent.359854.asp Κριμα για τον πρωην ερυθρολευκο που του στιγματισαν την καριερα οι "επιστημονες" του ΠΑΟ..
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ενώ αν ήταν έξυπνος και είχε μείνει ερυθρόλευκος, θα διαφήμιζε Becel proactive τώρα...
johnnyestia Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ...Ή θα το έπαιζε πως είχε πρόβλημα στα νεφρά για να παίρνει τσάμπα λεφτά.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ...Ή θα το έπαιζε πως είχε πρόβλημα στα νεφρά για να παίρνει τσάμπα λεφτά. Όχι ρε, με μονάδα τεχνητού νεφρού δεν καρφώνεις καλά στη διαγώνιο...
foufoutios Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Αν ηταν ακομα στον Ολυμπιακο θα ειχαμε ακουσει τα απιστευτα.. προσπαθειστε τωρα να υποβαθμισετε το γεγονος και ριχτε το στον "χαβαλε".. ΥΓ : welcome back KWSN
Mika Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Αν ηταν ακομα στον Ολυμπιακο θα ειχαμε ακουσει τα απιστευτα.. καθε μα καθε φορα γραφεις αυτη τη φραση. και μετα γραφεις εσυ τα απιστευτα.
foufoutios Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 και πολυ καλα θα εκανα (αν την εγραφα καθε φορα) γιατι πολυ απλα καθε μα καθε φορα υπαρχουν 2-3 που μπαινουν μονο και μονο για να προκαλεσουν.. οταν γινεται κατι που αφορα τον Ολυμπιακο ή το υποβαθμιζουμε ή το ξεχειλωνουμε αναλογα με το τι μας συμφερει.. οταν γινεται κατι αντιστοιχο για τον ΠΑΟ αλλαζουμε γνωμη.. Αρα πολυ καλα θα εκανα αν το εγραφα! Και για πες μου τι απιστευτο εχω γραψει αφου το θετεις και προσωπικα το ολο θεμα? εχεις να πεις κατι για τον αποκλεισμο του αθλητη σας? για την ντοπα που πηρε και σας εφτασε στο πρωταθλημα και στο κυπελλο? αν οχι καλο θα ηταν να μη σχολιαζεις ασχετα θεματα..
Mika Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 βασικα κανεις αυτα που κατηγορεις τους αλλους οτι κανουν. πχ τωρα απο μια τιμωρια αθλητη που ποιος ξερει ποιος του δωσε το φαρμακο εσυ λες χαρακτηριστικα ότι "πηρε ντοπα και μας εφτασε στο κυπελλο." οπως εχω ξαναπει, προπαγανδιζεις. φουσκωνεις-φουσκωνεις και οτι μεινει
foufoutios Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 λες να του το εδωσε η μανα του? το ποιος προπαγανδιζει εδω μεσα και λεει παπατζες και προκαλει ειναι λιγο πολυ γνωστο.. και δε νομιζω να ανηκω σε αυτη την κατηγορια.. ο,τι γραφω ειναι ειδηση με αποδειξεις και οχι φημολογια.. αν δε σου αρεσει δε φταιω εγω γι αυτο.. επισης αν θυμαμαι καλα εσυ ησουν αυτος που μιλαγε για πωλησεις εφημεριδων κλπ και οπως αποδειχθηκε ηταν δικες σου εικασιες και οχι γεγονοτα.. αρα το ποιος "προπαγανδιζει" εδψ μεσα ξαναλεω ειναι λιγο πολυ γνωστο..
Mika Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 καλα δεν θα μπω παλι στο ιδιο τριπακι, τις αποδειξεις σου τις εχω ξαναδει, κανα φωτοσοπ απο Τζορβα και κανα γκαλοπ που να δειχνει αλλα αντι αλλων απο αυτα που υποστηριζεις. τελος απο μενα
foufoutios Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 μαλλον δεν τις εχεις δει και πολυ καλα.. υπαρχει και βιντεο για Τζορβα οσο και αν δεν θες να το πιστεψεις, οσο για το γκαλοπ κανε τα παραπονα στο στα ΝΕΑ οχι σε μενα.. καλη συνεχεια και να μας δεις το βραδυ στο ΣΚΑΙ
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 και πολυ καλα θα εκανα (αν την εγραφα καθε φορα) γιατι πολυ απλα καθε μα καθε φορα υπαρχουν 2-3 που μπαινουν μονο και μονο για να προκαλεσουν.. οταν γινεται κατι που αφορα τον Ολυμπιακο ή το υποβαθμιζουμε ή το ξεχειλωνουμε αναλογα με το τι μας συμφερει.. οταν γινεται κατι αντιστοιχο για τον ΠΑΟ αλλαζουμε γνωμη.. Αρα πολυ καλα θα εκανα αν το εγραφα! Και για πες μου τι απιστευτο εχω γραψει αφου το θετεις και προσωπικα το ολο θεμα? εχεις να πεις κατι για τον αποκλεισμο του αθλητη σας? για την ντοπα που πηρε και σας εφτασε στο πρωταθλημα και στο κυπελλο? αν οχι καλο θα ηταν να μη σχολιαζεις ασχετα θεματα.. Που να δεις και τι γραφοταν για το μπασκετ, πριν ξεκινησει η χρονια..
foufoutios Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 κατι θυμαμαι για διαστημικο μπασκετ του ΠΑΟ και οτι δεν θα υπαρχουμε πουθενα.. ενταξει, σιγουρα εχει φοβερη ομαδα ο ΠΑΟ και τοσα χρονια μας ειχε αφανησει.. αλλα δεν υπηρξαν παρα ενας-δυο που να αναγνωρισαν την προσπαθεια των Αγγελοπουλων και το οτι εριξαν λεφτα και φτιαξαμε ενα αξιολογο συνολο.. Τον Τσιλντρες αχρηστο και τσαμπα τα λεφτα, ο Τεοντοσιτς οτι θα μεινει ταλεντο, ο Σοφο οτι ειναι τελειωμενος και αλλα πολλα..
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Έτσι ρε, θέλω να μπαγλαρώνουν μόνο τους ντοπέ του Βάζελου. Για να γουστάρουμε.
Linus_21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Έτσι ρε, θέλω να μπαγλαρώνουν μόνο τους ντοπέ του Βάζελου. Για να γουστάρουμε. Τουλάχιστον οι δικοί μας είναι παρών στους ελέγχους από ότι φαίνεται, και δεν πηδάνε μάντρες όταν σκάνε μύτη οι ελεγχτές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.