Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Στο Αλεξάνδρειο πάντα είχαμε πρόβλημα. Αλλά όπως είπε και ο Αλέξης οι ομάδες στα ευρωπαικά παιχνίδια μεταμορφώνονται.
Erwdios Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ο Άρης πάντα μας δυσκόλευε, αλλά ως εκεί. Χθες κοιτάξαμε να μην κουραστούμε και κυρίως να μην τραυματιστούμε. Από την Παρασκευή [ame]http://www.youtube.com/watch?v=v2gRSTofDsk[/ame]
Mika Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 παντως δεν μπορω να πω, τελευταιο ματς στο ΣΕΦ πριν το final 4 μαζευτηκε λαος να ξεπροβοδισει την ομαδα... NOT :Ρ
Erwdios Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 παντως δεν μπορω να πω, τελευταιο ματς στο ΣΕΦ πριν το final 4 μαζευτηκε λαος να ξεπροβοδισει την ομαδα... NOT :Ρ Πρωτομαγιά Mika, πρωτομαγιά. Σιγά μην πάει ο Έλληνας στο ΣΕΦ τέτοια μέρα και με τέτοιο καιρό. Εδώ δεν κατέβηκαν στο κέντρο να διαδηλώσουν που μας σφάζουν στο γόνατο. Κατακριτέο μεν, δικαιολογημένο δε (με βάση τη νοοτροπία μας ως λαός)
foufoutios Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μερικες απο τις δηλωσεις του Καρεμπε στον Πρωταθλητη : "Αν ο Ολυμπιακός μού προτείνει να αναλάβω θέση τεχνικού διευθυντή, θα αποδεχτώ άμεσα και φυσικά θα εγκαταλείψω κάθε άλλη δραστηριότητα. Θέλω να κάνω καριέρα από αυτό το πόστο και για να είναι πετυχημένη πρέπει να αφοσιωθείς 100% στην ομάδα. Αυτό θα κάνω κι εγώ. Θα έρθω να μείνω μόνιμα στην Αθήνα και θα ασχολούμαι από το πρωί ως το βράδυ με θέματα του Ολυμπιακού. Αν δουλέψω στον Ολυμπιακό, θα το κάνω με 100% αφοσίωση". "Έρχομαι και με λευκό συμβόλαιο. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά. Οτιδήποτε σχετικά με αμοιβή μου, περνά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα". Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω πως σκεφτεται ο θειος.. Χρειαζομαστε καποιον στη θεση του τεχνικου διευθυντη, λεει ενα ονομα σαν τον Καρεμπε οτι θα αναλαμβανε και τσαμπα (που λεει ο λογος) και αντι να του κανει προταση κατευθειαν, παραμενει στασιμος.. Αφου ρε μεγαλε δεν τραβαει ετσι το θεμα! γιατι δεν κανεις κατι? και τα αποδυτηρια θα "μαζευε" και μεταγραφες θα εκανε λογω γνωριμιων
adi32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλα δεν ξερεις οτι εχουμε τον Σαββα τον Νινι και τον Μποσκο? Τι να τους κανουμε κατι ασχετους σαν τον Κριστιαν ?
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αναβλήθηκε και σήμερα το derby. Γρρρρρρ και ήθελα τον Ερώδιο σήμερα ένα 2-0 έτσι να γουστάρουμε
kirileman Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αναβλήθηκε και σήμερα το derby. Γρρρρρρ και ήθελα τον Ερώδιο σήμερα ένα 2-0 έτσι να γουστάρουμε Το insomnia.app γιατί δεν έχει τα χεράκια βαθμολόγησης; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
margaritagr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 θυμαστε που μας επρηζαν ολες οι φυλλαδες για τα οικονομικα μας κ δυσκολα τα πραγματα κλπ;;; 95μυρια πρεπει να χωσουν οι πολυμετοχικοι για να καλυψουν την τρυπΑΡΑ Το 2008 η παε ειχε αποτιμηθει 200Μ και τωρα επεσε (σχεδον) στα μισα! Κι επειδη οπως φαινεται ολοι στα ιδια χαλια ειμαστε,ας χαλαρωσουμε κι ας ευχηθουμε απλα να γινουν οι σωστες κινησεις
johnnyestia Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 θυμαστεπου μας επρηζαν ολες οι φυλλαδες για τα οικονομικα μας κ δυσκολα τα πραγματα κλπ;;; 95μυρια πρεπει να χωσουν οι πολυμετοχικοι για να καλυψουν την τρυπΑΡΑ Το 2008 η παε ειχε αποτιμηθει 200Μ και τωρα επεσε (σχεδον) στα μισα! Κι επειδη οπως φαινεται ολοι στα ιδια χαλια ειμαστε,ας χαλαρωσουμε κι ας ευχηθουμε απλα να γινουν οι σωστες κινησεις , είσαι η παραπληροφόρηση η ίδια. 95 εκ. θα είναι το έλλειμμα για τα επόμενα 3 χρόνια, αν έχουμε 47 εκ σε συμβόλαια τον χρόνο (τώρα είναι 17), αγοράζουμε παίκτες αλλά δεν πάρουμε ούτε φράγκο από πώληση παικτών και εάν δεν βγούμε στο Τσάμπιονς λίγκ. Αν εσένα σου φαίνεται πως είναι πιθανό, πάσο. Τώρα αν πάρουμε κάνουμε συμβόλαια σε Γκοβού, Μαρτσένα, Κρολντρουπ, Κάρλστρομ και Ρικέλμε ώστε να φτάσουμε την πρώτη παραπάνω παραδοχή, εγώ δεν θα έχω πρόβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.