Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαργαριτα εχεις απολυτο δικιο!Το ειχα πει και το καλοκαιρι, αν μπουν στο ποδοσφαιρο θα χασουμε το μπουσουλα και στο μπακετ.Δεν ειναι δυνατο να βαζουνε 25-30 εκατομμυρια το χρονο.Αντε να γινει μια χρονια και μετα θα φαμε τα μουτρα μας.

Δημοσ.

Οι πιο πολλοί όμως χεστήκαμε για το μπάσκετ.

Προτιμάμε να έχουμε καλό ποδόσφαιρο.

Στο μπάσκετ έτσι κι αλλιώς τα έχουμε πάρει όλα

Δημοσ.

ο καθενας εχει την αποψη του

στο ποδοσφαιρο ετσι κι αλλιως υπαρχουν ανθρωποι να μπουν ΑΝ ο Σωκος σταματησει να λεει "βαλτε τα λεφτα σας να τα διαχειριζομαι εγω". Με το μπασκε τομως ελαχιστοι ασχολουνται κι επισης ελαχιστοι το γνωριζουν. Ας αφουσουμε το μοναδικο 100% υγειες μας τμημα στην ησυχια του

Δειτε γκολαρα ο Μπελου

http://videos.sapo.pt/CLIE0MVl0Z6cNt0PDDRA

---------- Προσθήκη στις 14:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:15 ----------

χτες στο Ναο ηταν και ο ΜΕΓΑΛΟΣ Κριστιαν Καρεμπε

α ρε τι παιχτες απολαμβαναμε καποτε!!!

δε θα σε ξεχαοσυμε ποτε Καρεμπε καρεμπεεεε

Δημοσ.
Θυμάστε κάποιον ποδοσφαιριστή που να χει βγει να δηλώσει "ναι, έκανα θέατρο"; Ρε κανείς με παντελόνια;

Θυμάμαι ένα παλικάρι στο οποίο είχανε χρεώσει πέναλτυ, δήλωσε στον διαιτητή πως δεν του έκαναν φάουλ κτλ και έστειλε την μπάλα στο θεό κατά την εκτέλεση. Ή αυτό, ή το εκτέλεσε άλλος και ο τύπος έκανε αυτογκόλ, κάτι τέτοιο. Δε θυμάμαι ομάδες και ιστορίες, το θέμα είναι όμως πως έφυγε την επόμενη μέρα.

• Members
Δημοσ.

Ο Μανωλάς νομίζω είχε παραδεχτεί κάποτε πως είχε κάνει θέατρο (μιλάμε για περίοδο 93-94 αν θυμάμαι καλά). Μετά το τέλος του αγώνα βέβαια και όχι επιτόπου.

Επίσης, ο Φάουλερ είχε κάνει κάτι αντίστοιχο κάποτε, όπου ο διαιτητής πήγε να βγάλει κόκκινη στον τερματοφύλακα που τον ανέτρεψε και εκείνος του είπε πως κάνει λάθος και πως η φάση ήταν καθαρή.

Όπως και να 'χει, οι περιπτώσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα μονόχειρα ξυλουργού... :P

Δημοσ.
Δηλώσεις Δημητριάδη για το πέναλτι στον Καφέ:

«Είδα με προσοχή τις φάσεις και δείτε την έκφραση του Ζεβλάκοφ στην φάση του πέναλτι. Είναι ξεκάθαρο το πέναλτι στον Καφέ. Ο Ζεβλάκοφ βρίσκει τον Καφέ.»

Να ρωτήσω κάτι τον αγαπητό κ. Δημητριάδη; Από πότε η έκφραση του προσώπου ενός ποδοσφαιριστή είναι κριτήριο για το αν η ανατροπή στην περιοχή είναι πέναλτυ ή όχι;

Ρητορική ερώτηση, απλά είπα να την κάνω, γιατί δεν πίστευα στα μάτια μου όταν το διάβασα, αφού είχα δει τη φάση 3 και 4 φορές. Είπαμε, μπορεί να είμαστε «αντίπαλοι» στα ποδοσφαιρικά, αλλά απένταντι στη ΜΑΛΑΚΙΑ οφείλουμε να είμαστε σύμμαχοι.

Δημοσ.

Και ο Νικολαΐδης είχε βάλει γκολ με το χέρι σε τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-Ιωνικός νομίζω, ο διαιτητής δείχνει σέντρα, ο Νικολαΐδης πάει και του λέει ότι το έβαλε με το χέρι και να το ακυρώσει, ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ και βγάζει κίτρινη στον Νικολαΐδη για χέρι με πρόθεση. Νομίζω όταν έγινε η φάση το σκορ ήταν 0-0. Epic fair, ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Αν το 'χε βάλει ο Καραγκούνης θα πανηγύριζε...

Δημοσ.

Λατρεμενος ο Ζιο, για παντα στις καρδιες μας :-):-)

θυμηθειτε φωτο

03.jpg

ενα ελαχιστο δειγμα

και ποιος μπορει να μη δακρυσει μ αυτο??

Δημοσ.

Απλα RESPECT ξερει μπαλα οσο ολοι οι παικτες της σουπα Ληγκ μαζι

Τα highlights που εχει κανει σε μια σεζον δεν εχουν γινει σε ολη την ιστορια του πρωταθληματος, εχω κανει 2 ωρο dvd με αυτα

Δημοσ.
μετα και τη χθεσινη εμφανιση με τον ΑΡΗ ειμαι λιγο επιφυλακτικος παντως..

Δε συγκρινονται αυτα τα ματς με το Final 4 ...

Το μυαλο των παιχτων ηταν στον F4 ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...