Linus_21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ναι ολοι πολεμαμε τον Πατερα.Αλλη δουλεια δεν εχουμε νομιζεις.Δεν εχουμε βαζελοποιηθει ακομα. Εντάξει δεν λέω όλοι. Δεν απευθύνονταν σε όλους το πόστ μου. Όποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν, το παρέθεσα και παρακάτω κιόλας γιατί όπως φαίνεται μερικοί δεν κατάλαβαν για το ποιος ξεκίνησε το όλο θέμα περι Πατέρα. Δεν γίνεται όταν η ομάδα σου κάνει το καλύτερο δεκάλεπτο της χρονιάς, όταν έχει πατήσει την δύσμοιρη Άεκ, όταν είχε ήδη 2-3 δοκάρια, να μπαίνεις και να ποστάρεις για τον Πατέρα και το 50-50. Είναι το λιγότερο προκλητικό. Πώς να το κάνουμε δηλαδή. Αλλά εσύ απ ότι φαίνεται δεν το πρόσεξες το πόστ του αντικειμενικού, αλλά μόνο του τρολλ Linus που θέλει να καταστρέψει το thread
Erwdios Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εντάξει δεν λέω όλοι. Δεν απευθύνονταν σε όλους το πόστ μου. Όποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν, το παρέθεσα και παρακάτω κιόλας γιατί όπως φαίνεται μερικοί δεν κατάλαβαν για το ποιος ξεκίνησε το όλο θέμα περι Πατέρα. Δεν γίνεται όταν η ομάδα σου κάνει το καλύτερο δεκάλεπτο της χρονιάς, όταν έχει πατήσει την δύσμοιρη Άεκ, όταν είχε ήδη 2-3 δοκάρια, να μπαίνεις και να ποστάρεις για τον Πατέρα και το 50-50. Είναι το λιγότερο προκλητικό. Πώς να το κάνουμε δηλαδή. Αλλά εσύ απ ότι φαίνεται δεν το πρόσεξες το πόστ του αντικειμενικού, αλλά μόνο του τρολλ Linus που θέλει να καταστρέψει το thread To troll Linus δεν μπορεί να καταστρέψει κανένα thread, απλώς ψάχνει να τραβήξει προσοχή. One more time: Η κατάρα του να είσαι βάζελος.
Linus_21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 To troll Linus δεν μπορεί να καταστρέψει κανένα thread, απλώς ψάχνει να τραβήξει προσοχή.. Εσύ πάντως κατάφερες να το καταστρέψεις
Στέλιος7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εγω τι να πω οταν οι ανυπαρκτοι θυμουνται τον Γκαγκατση;Ακομα γελαω με το παραγκα-γκα
Linus_21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εγω τι να πω οταν οι ανυπαρκτοι θυμουνται τον Γκαγκαστη;Ακομα γελαω με το παραγκα-γκα Όταν γίνει ο Πατέρας Γκαγκάτσης θα το καταλάβεις, μην ανησυχείς.
Στέλιος7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Όταν γίνει ο Πατέρας Γκαγκάτσης θα το καταλάβεις, μην ανησυχείς. Για τον Αδαμιδη λεω....Γκαγκατσης δεν θα γινει ποτε.Δεν νομιζω να θεωρησει καποιος ποτε οτι μας εκλεψε πρωταθληματα ο Πατερας οπως κανατε εσεις.
Linus_21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Για τον Αδαμιδη λεω....Γκαγκατσης δεν θα γινει ποτε.Δεν νομιζω να θεωρησει καποιος ποτε οτι μας εκλεψε πρωταθληματα ο Πατερας οπως κανατε εσεις. Αν γίνουν αίσχη λογικό είναι να θεωρήσει κάποιος ότι το έκλεψε ο Πατέρας. Αν δεις να μας πηγαίνουν τραινάκι προς τον τίτλο, αν δεις να μου σφυρίζουν τα περίφημα ολυμπιακά πέναλτι, αν δεις να σε σφάζουν στο γόνατο, αν δεις να σηκώνω χάρτινες κούπες, αν δεις να σε αναγκάζουν να παίζεις κρίσιμο ματς πρωταθλήματος λίγες μέρες μετά από ευρωπαικό αγώνα και άλλα πολλά, θα έχεις κάθε δικαίωμα να το αναφέρεις.
Στέλιος7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αν γίνουν αίσχη λογικό είναι να θεωρήσει κάποιος ότι το έκλεψε ο Πατέρας. Αν δεις να μας πηγαίνουν τραινάκι προς τον τίτλο, αν δεις να μου σφυρίζουν τα περίφημα ολυμπιακά πέναλτι, αν δεις να σε σφάζουν στο γόνατο, αν δεις να σηκώνω χάρτινες κούπες, αν δεις να σε αναγκάζουν να παίζεις κρίσιμο ματς πρωταθλήματος λίγες μέρες μετά από ευρωπαικό αγώνα και άλλα πολλά, θα έχεις κάθε δικαίωμα να το αναφέρεις. Εχουν και ονομα τα πεναλτι;Ο παλιος καλος Linus.....
alexis333 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Φήμες για «εμπλοκή» των Αγγελόπουλων Αντε μπας και δουμε ασπρη μερα ...
Erwdios Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δηλώσεις Δημητριάδη για το πέναλτι στον Καφέ: «Είδα με προσοχή τις φάσεις και δείτε την έκφραση του Ζεβλάκοφ στην φάση του πέναλτι. Είναι ξεκάθαρο το πέναλτι στον Καφέ. Ο Ζεβλάκοφ βρίσκει τον Καφέ. Επειδή αυτοί έχουν μάθει να διαμαρτύρονται σε κάθε φάση, θεωρούν απίθανο κάποιος να δέχεται την απόφαση του διαιτητή αβίαστα, ακόμα κι αν είναι ψεύτικη και εις βάρος του... http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=131899
Στέλιος7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ειναι κριμα για αυτους που δεν τον μαζευει καποιος.Αλλα θα μου πεις και η διοικηση τους τα ιδια κανει.Και μην ξεχναμε οτι δεν ειναι καν αμφισβητουμενη φαση.Ξεκαθαρη η βουτια του Καφε.
margaritagr Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αντι να χαιρονται που η μπαλα σταματουσε στα δοκαρια κι οχι στα διχτυα μιλανε κ απο πανω Οσο για τοτς Αγγελο μακρια! Να μεινουν οι ανθρωποι εξει που ξερουν κ να χουν ολη τους την προσοχη στη σπυριαρα. 2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη πολυ δυσκολα μενουν
kirileman Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Θυμάστε κάποιον ποδοσφαιριστή που να χει βγει να δηλώσει "ναι, έκανα θέατρο"; Ρε κανείς με παντελόνια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.