Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο 90' Θα ισοφαρίσει η ΑΕΚ ...Θα δειτε...

Μακάρι, γιατί εγώ καλοκαιριάτικα προπροκριματικά ΤΣουΛου δεν κάθομαι να δω!!!

Δημοσ.
Στο 90' Θα ισοφαρίσει η ΑΕΚ ...Θα δειτε...

Ευσεβείς πόθοι βάζελων :P

Μαύρα χάλια, με το σκατό στην κάλτσα πάλι.

Μπάντοβιτς, ΣΚΑΣΕ

Δημοσ.

Εξαιρετικα.Ο θειος θα βαλει αλλα 10 μυρια στην τσεπη.Απο τη στιγμη που οι μεταγραφες μας θα ειναι επιπεδου δανεικων-ελευθερων και πουθεναδων απο το νοτιο Ουζμπεκισταν δεν θελω να βγουμε 2οι.Μην κουραζονται και οι μπαλαρινες μας Τεταρτη-Κυριακη.

Σαν πολυ δεν γκρινιαζω τελευταια;:lol:

Δημοσ.

Κάποιοι βιάστηκαν πάαααρα πολύ να μιλήσουν για τον Πατέρα ΞΑΝΑ. Κάποιοι έχουν καταντήσει ΠΟΛΥ γραφικοί. Κάποιοι εκτίθενται ΞΑΝΑ.

Καλό ματσάκι, δεν άξιζε κάτι καλύτερο η Άεκ. Έπρεπε να χε μαζέψει 3-4.

Δημοσ.
Κάποιοι έχουν καταντήσει ΠΟΛΥ γραφικοί.

Δες σε ποιο thread γράφεις και βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου.

Είπαμε, η κατάρα του να είσαι βάζελος...

Δημοσ.
Δες σε ποιο thread γράφεις και βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου.

Είπαμε, η κατάρα του να είσαι βάζελος...

Στο κατάλληλο thread πήγαινε το πόστ μου.

Το πρώτο μέρος του πόστ μου, απευθύνονταν σε όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για τον Πατέρα!! σε αγώνα ολυμπιακός-Άεκ

Και το δεύτερο για την ανυπαρξία της αντιπάλου του ολυμπιακού, που έπρεπε να χε μαζέψει 4.

Δεν σε καταλαβαίνω.

Δημοσ.

o dudu ποτε προλαβε να συμπληρωσει 7 καρτες???

4 μηνες ελειπε ελεος :-(

Σημερα φανηκε η διαφορα οταν ton εχουμε στην ομαδα...

Δημοσ.

Ακρως ηλιθιο να λειπει 4 μηνες και παρ ολα αυτα να χανει 2 αγωνιστικες λογω καρτων!Και ναι οντως υπαρχει διαφορα!Αν και σερνεται φετος σε σχεση με περυσι δειχνει ποσο χρησιμος ειναι για την ομαδα.

Ελα Linus πες μας για τον Πατερουλη.Ειμαι σιγουρος οτι εισαι στο σωστο τοπικ και θα κανουμε μια εποικοδομητικη συζητηση οπως παντα:lol:

Δημοσ.
Ακρως ηλιθιο να λειπει 4 μηνες και παρ ολα αυτα να χανει 2 αγωνιστικες λογω καρτων!Και ναι οντως υπαρχει διαφορα!Αν και σερνεται φετος σε σχεση με περυσι δειχνει ποσο χρησιμος ειναι για την ομαδα.

Ελα Linus πες μας για τον Πατερουλη.Ειμαι σιγουρος οτι εισαι στο σωστο τοπικ και θα κανουμε μια εποικοδομητικη συζητηση οπως παντα:lol:

Το 50-50 της προεδρίας Πατέρα, σήμερα δικαιώνεται. :lol:

:whistle:

Κάποιοι άλλοι βλέπουν εφιάλτες με τον Πατερούλη απ' ότι φαίνεται, και ακολουθούν πιστά την γραμμή των φυλλάδων τους που ξεκίνησε από τον Αύγουστο.

Βλέπεις πολλοί είχαν καταλάβει τι θα ακολουθήσει και προετοιμάστηκαν ;)

Δημοσ.

Αλλη ομαδα σημερα,καλυτεροι απο αλλες φορες κι ειδαμε οσες καθετες δε βλεπαμε ολο το χρονο!!

Ο Οσκαρ πολυ καλος ο Ντουντου εδειξε ποσο ελειψε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...