Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια εγω ξερετε με τι απορω ....

Αφου ο Μαρεσκα δε στριβει το παληκαρι και φαινεται αυτο , γιατι ο Μπαντοβιτς τον εχει ακομα ενδεκαδατο ...:rolleyes:

Κανει μπαμ η αχρηστια του ...

Γιατι δεν τον βγαζει ....

:rolleyes:

Δημοσ.

Απο οτι εχουμε δει σχεδον ολοι οι Λατιν παικτες που εχουν ερθει ειναι αλητηριοι απειθαρχοι και καλοπερασακηδες

Καλυτερα να ψαξουμε για τιποτα ΒορειοΕυρωπαιους για αμυνα κεντρο και απο Λατιν μονο κανα σουπερ μπαλαδωρο για την επιθεση

Δημοσ.
Ρε παιδια εγω ξερετε με τι απορω ....

Αφου ο Μαρεσκα δε στριβει το παληκαρι και φαινεται αυτο , γιατι ο Μπαντοβιτς τον εχει ακομα ενδεκαδατο ...:rolleyes:

Κανει μπαμ η αχρηστια του ...

Γιατι δεν τον βγαζει ....

:rolleyes:

Ελα μου ντε!Στον Ντατολο καλα κανει και τον αφηνει εκτος αλλα οταν καποιος ειναι τοσο μικρος ως προπονητικη προσωπικοτητα μονο στους αγνωστους λατινους μπορει να επιβληθει.

Βαλβερδε τελος γιατι πληγωθηκαν τα αισθηματα του προεδραρα επειδη βγηκε και ειπε οτι ειχε προταση το Μαρτη.Κριμα ρε γαμωτο και ειμασταν τοοοοσο κοντα:P

Δημοσ.

Linus ουτε να κλεψεις σου ειπα ουτε τπτ. Το οτι ο οσφπ επαιζε μισος χωρις τους καλυτερους του παιχτες ειναι γεγονος κι οχι δικαιολογια.

Μη φοβασαι δεν εχω σκοπο να μειωσω την κουπα σας. Αλλωσε σε 2 χρονια θα λενε ο παο το 2010 πηρε το πρωτ. , αυτο μενει.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Η ώρα που θα σας βλέπω στα πλεϋ ωχ αχ και βαχ και για ζαπινγκ θα έχει τη φιέστα του Παναθηναϊκού έφτασε. Κάτσε να βάλω και ένα χαμογελάκι για ξεκάρφωμα :lol:

Δημοσ.
Η ώρα που θα σας βλέπω στα πλεϋ ωχ αχ και βαχ και για ζαπινγκ θα έχει τη φιέστα του Παναθηναϊκού έφτασε. Κάτσε να βάλω και ένα χαμογελάκι για ξεκάρφωμα :lol:

Τράβα φώτος γιατί σε 6 χρόνια πάλι... :lol::P

Δημοσ.

Για να δουμε για να δουμε. Απολαυση ειστε παντως. Φαινεται να τη θελετε τη 2η θεση :)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Πωπω σφυρανε πεναλτι κατα του γαυρου μεσα στο τηγανι; Που δεν ηταν κιολας!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

ετσι οπως παιζουμε και τρια πεναλτυ να μας δωσει θα χασουμε-οι βαζελοι εχουν το αορατο τειχος,εμεις εχουμε το αορατο κεντρο. δε φταιει ο διαιτητς παντως, απο την οπτικη γωνια που ειχε φαινονταν σαν πεναλτυ.

Παντως οσο μπαχαλο και να ειναι μια ομαδα, οι πραγματικοι επαγγελματιες (νταρμπισαιρ, μελμπεργκ) παιζουν σοβαρα, καποιοι αλλοι σαν σκοκο και μπραβο ειναι που δημιουργουν προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...