Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ θέλω να ξεκινήσει προκριματικά από τον Ιούλιο. Γιαυτό ρωτάω :devil:

Μη το ψαχνεις ...

Απο οποτε κι αν παιξουμε δε θα αποκλειστουμε σαν εσας ...:lol:

Δημοσ.

Η θεση στα πλευ οφ εχει σχεση με ποιον γυρο θα μπουνε στα προκριματικα, οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο νωρις.. Το οποιο σημαινει πιο νωρις προετοιμασια, πιο νωρις μεταγραφες και προγραμματισμος γενικα της χρονιας..

Τραγικο δλδ για τον ολυμπιακο αν πεσει χαμηλα, μια και ο προγραμματισμος θα συμπεσει με τα.. μπανια του κοκκαλη, και ξερουμε ΟΛΟΙ οτι τοτε ειναι νεκρη περιοδος για τον ολυμπιακο :-D

Δημοσ.
Μη το ψαχνεις ...

καλα ας σας πεσει οτι επεσε και σε μας και θα σου πω εγω αν θα αποκλειστειτε ή οχι

Δημοσ.
Μη το ψαχνεις ...

Κάτσε ρε Άλεξ γιατί θα τρελαθούμε τώρα.

Θα περνούσες Ατλέτικο θέλεις να πεις;

Δημοσ.

Έλα μωρέ πια Ατλέτικο. Αυτή που η Λίβερπουλ της έκανε πλάκα ... not

Ο θρύλος θέλει από Ανόρθωση και πάνω στην καθισιά του :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Μη το ψαχνεις ...

Οι σφαλιάρες που έτρωγες στο εξωτερικό, μετρίαζαν την κατάσταση με την σχετικά καλή έδρα σου. Πλέον αυτό δεν ισχύει, και η σφαλιάρες διαδέχονται η μία την άλλη, είτε εντός είτε εκτός.

Πριν λίγες σελίδες παραπονιόσουν για την πάρτυ μου, αλλά το trolling σου δεν έχει σταματημό.Το χαμογελάκι στο τέλος δεν ξεγελάει;)

Δημοσ.

Ο θρύλος θέλει από Ανόρθωση και πάνω στην καθισιά του :lol: :lol: :lol:

λαθος παραδειγμα Τζον. αν εβαζες Σεντ Ετιεν θα ταν οκ;)

Χωρίς τον Γιώργο Γκαλίτσιο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ και Άρη για τα πλέι οφ.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=131665

Νο προμπλεμ. Παντουρου ή Τορο(ευτυχως τουλαχιστον σ αυτη τη θεση ειμαστε κομπλε)

Δημοσ.
Κάτσε ρε Άλεξ γιατί θα τρελαθούμε τώρα.

Θα περνούσες Ατλέτικο θέλεις να πεις;

Δε ξερω ...

Ποδοσφαιρο ειναι ...

:P

Ασε με λιγο να τους πικαρω αφου βλεπεις πως κανουν ...

Λες και κατακτησαν το Τσαμπιονς λιγκ ...:lol:

Παιζαν μονοι τους σε ενα ολοκληρο πρωταθλημα και το κλειδωσαν και προτελευταια αγωνιστικη ...

---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:47 ----------

Οι σφαλιάρες που έτρωγες στο εξωτερικό, μετρίαζαν την κατάσταση με την σχετικά καλή έδρα σου. Πλέον αυτό δεν ισχύει, και η σφαλιάρες διαδέχονται η μία την άλλη, είτε εντός είτε εκτός.

Πριν λίγες σελίδες παραπονιόσουν για την πάρτυ μου, αλλά το trolling σου δεν έχει σταματημό.Το χαμογελάκι στο τέλος δεν ξεγελάει;)

Μερικοι εδω μεσα δε πανε καλα μου φαινεται ...

Καθολου καλα ....

Δημοσ.

Ποδόσφαιρο είναι συμφωνώ. Εσύ όμως αποκλείστηκες από την Ανόρθωση και έρχεσαι και μας την λες που αποκλειστήκαμε από Ατλέτικο.

Καλό πειραχτήρι είσαι και του λόγου σου :-)

Άντε μην σε ρωτήσω τώρα γιατί στο Anfield δεν άνοιξαν τα ποτιστικά :P

Δημοσ.
Ποδόσφαιρο είναι συμφωνώ. Εσύ όμως αποκλείστηκες από την Ανόρθωση και έρχεσαι και μας την λες που αποκλειστήκαμε από Ατλέτικο.

Καλό πειραχτήρι είσαι και του λόγου σου :-)

Άντε μην σε ρωτήσω τώρα γιατί στο Anfield δεν άνοιξαν τα ποτιστικά :P

Το Ανφιλντ δε χρειαζοταν ποτισμα οπως το Καμπ Νου προχτες ... :P

Δημοσ.

καλα εσεις δεν εχετε καταλαβει κατι, ή μαλλον δε του χετε δωσει σημασια

νομιζετε οτι τα φετεινα χαλια ηταν η "κανονικη" ομαδα, ενω στην ουσια ηταν ενας μισος-πληγωμενος ολυμπιακος. Ειναι δυνατον να μη τρως σφαλιαρες οταν δεν εχεις κανει προετοιμασια? οταν δεν εχεις προπονητη?(3 αλλαξαμε μεσα στη χρονια!) οταν εχεις συνεχως τραυματισμους?

1 φορα, δε σου λεω παραπανω, 1, δε παιξαμε με τη βασικη 11αδα!! Κι ασε ολους τους αλλους τραυματισμους και μεινε σε 3 μονο. Ολος ο πρωτος γυρος χωρις Νταρμπισιρ που ηταν υπεροπολυτιμος στο σκοραρισμα.

Ολος ο δευτερος χωρις Ντουντου και Γκαλετι

Για να σας ελειπαν κι εσας πχ Σιλβα-Σισε και θα βλεπαμε μετα τι θα γινοταν;)

Δημοσ.

Εχουν φαει ατελειωτες σφαλιαρες τοσα χρονια ...

Αστους να κανουν κι αυτοι μια φορα τη μαγκια τους ....

Δικαια πηραν πρωταθλημα και εχουν καθε λογο να το κανουν ...

Εγω δε τους κατηγορω ...

:-)

Δημοσ.

πρεπει να σε εχει τσουξει πολυ που εχασες το φετινο αλεξη. εδω και 3 εβδομαδες αναμασας τα ιδια και τα ιδια και δε λες να ηρεμησεις :lol:

Δημοσ.

Δε νομιζω να εχω πει τα ιδια τρεις βδομαδες τωρα...

Δεν εχω ασχοληθει μαζι σας τοσο καιρο ...

Απλα την αποψη μου την ξερεις για το πρωταθλημα και πως κανατε τον αθλο και το πηρατε...

Να ναι καλα το Τσ. Λ . που βλεπουμε λιγο μπαλιτσα και ξεφευγουμε απο τη σουπα λιγκ ...

Αλλους πρεπει να εχει τσουξει που εχουν αρχισει και μπαινουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και βγαζουν τα αποθημενα τους μεσα στο thread του Ολυμπιακου επειδη ειχαν συνεχομενες αποτυχιες τοσα χρονια απεναντι στις συνεχομενες επιτυχιες του Ολυμπιακου ....

Αν διαβασεις τα post θα καταλαβεις τι γινεται ...

Καθε μερα μπαινουν και ειρωνευονται οι Παναθηναικοι ....

Μηπως να το εβλεπες ετσι καλυτερα .... ??? :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...