Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"αντε κατσε στο thread σου"¨και λοιπα καλο ειναι να αποφευγονται, δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας κανονας που να απαγορευει να γραφεις στο thread αλλης ομαδας (εξ αλλου αλεξις333 εισαι τακτικος "πελατης" απεναντι)

Φιλε μου δε με πειραζει να μπαινει οποιοσδηποτε και να γραφει στο thread του Ολυμπιακου ...

Κι εγω τακτικος πελατης απεναντι ειμαι αλλα σεβομαι μερικα πραγματα ..

Οχι οπως τουτος εδω που εχω βαρεθει να ακουω τις ειρωνειες του ...

Μονο για να ειρωνευτει μπαινει ...

Αν μετρησεις οσα ποστ εχει κανει μονο ειρωνειες θα διαβασεις...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε φιλε μπορεις να μπαινεις στο δικο σου thread και να ειρωνευεσαι μονο τους δικους σου ..

Αντε παρατα μας ...

Ολο ειρωνευεσαι ....

Για αθλητικα ποτε δε μιλας ....

Μονο για εξωγηπεδικα και ειρωνειες εισαι εδω μεσα ...

Αντε κατσε στο thread σου ....

Μας εχεις ζαλισει μη πω και γω τι ...

Θα μιλήσω για ότι εγώ θεωρώ σημαντικό. Να μην ασχολείσαι μαζί μου. Αν ψάχνεσαι να γίνεις moderator στην θέση των moderator δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Δημοσ.

Στην πόρτα της εξόδου ο Λεντέσμα. Τι γίνεται με Μαρέσκα

Πλακα μας κανουν ...

Θα μεινει ο Μαρεσκα .... ???

Δε μπορω να ακουω τετοια ....

Θα παραιτηθω απο το να βλεπω τα ματς του Ολυμπιακου αν γινει αυτο ...

Μου τη δινει περισσοτερο κι απο τον Οσκαρ αυτος ο Μαρεσκα .... :mad:

Δημοσ.
Στην πόρτα της εξόδου ο Λεντέσμα. Τι γίνεται με Μαρέσκα

Πλακα μας κανουν ...

Θα μεινει ο Μαρεσκα .... ???

Δε μπορω να ακουω τετοια ....

Θα παραιτηθω απο το να βλεπω τα ματς του Ολυμπιακου αν γινει αυτο ...

Μου τη δινει περισσοτερο κι απο τον Οσκαρ αυτος ο Μαρεσκα .... :mad:

Δεν τους αρεσε ο Λεδεσμα που επαιξε 5 παιχνιδια επειδη ο Ζηκος προτιμουσε το Ντομι

Ο Μαρεσκα τους αρεσε που περπαταγε σε 30 παιχνιδια

Δημοσ.
Αλήθεια, τι σε ενόχλησε πιο πολύ εκείνο το βράδυ? Ο σχολιασμός του Μπατή ή η ήττα με κάτω τα χέρια?

Ο Μπατης.

Η ηττα δε μου εκανε αισθηση. Κρατουσε η χαρα απ το Κυπελλο + οτι επρεπε να αναστησουμε τον πεθαμενο για να δουμε καλους τελικους! :-)

Δημοσ.
Ο Μπατης.

Η ηττα δε μου εκανε αισθηση. Κρατουσε η χαρα απ το Κυπελλο + οτι επρεπε να αναστησουμε τον πεθαμενο για να δουμε καλους τελικους! :-)

τις "πρασινες" δικαιολογιες περι απουσιων και κορακιων ξεχασες.. :-)

ΥΓ : οταν λεω "πρασινες" εννοω 2-3 συγκεκριμενων πρασινων..

Δημοσ.
τις "πρασινες" δικαιολογιες περι απουσιων και κορακιων ξεχασες.. :-)

[green_mode-on] Eλειπε ο αυτος, ο αλλος, ο ταδε, ο κειδε, οι μεν κ οι δε.. Προπονηση πριν το παιχνιδι δε γινοταν, συγκεντρωση δεν υπηρχε, οι φιλαθλοι μας χτυπουσαν/φτυναν/πυροβολουσαν, τελειωσε και το gatorade-Τροπικα φρουτα στον παγκο.. Η τυχη δε μας πηγε, ο Ερμης ηταν αναδρομος, το ετος δισεκτο, ποσους σεντερ/4αρια να χουμε πια, η Λιτσα το χε πει, τα παντα ολα, oι διαιτησια παιζει Ρεαλ, σπρωχνει τους Ισπανους (αυτο ταιριαζει παντου), δε σκιστηκαμε να το παρουμε το παιχνιδι, δοκιμαζαμε σχηματα κτλ κτλ.. :P [/green_mode-οff]

Το περιεργο σ αυτο το ματς παντως ηταν πως βαλαμε 15 καλαθια περισσοτερα απ τον Παο και καταφεραμε και χασαμε.. :rolleyes:

Δημοσ.
Δεν τους αρεσε ο Λεδεσμα που επαιξε 5 παιχνιδια επειδη ο Ζηκος προτιμουσε το Ντομι

Ο Μαρεσκα τους αρεσε που περπαταγε σε 30 παιχνιδια

Eνταξει τωρα μη μου πεις οτι θελεις να μεινει ο Λεντεσμα στον Ολυμπιακο ....

Δεν κανει ουτε αυτος ρε συ ...

Θελουμε παιχτη εκει στανταρ ...

Απο κει αρχιζει ολη η μεταγραφικη περιοδος....

Δημοσ.

Ολοι να φυγουν αν προκειται να ερθουν καλυτεροι

Αλλα μαλλον θα φυγουν μερικοι και δε θα ερθει κανεις ή μονο τιποτα πιο ανυπαρκτοι οπως περισυ και χειροτερα

Δημοσ.
Ολοι να φυγουν αν προκειται να ερθουν καλυτεροι

Αλλα μαλλον θα φυγουν μερικοι και δε θα ερθει κανεις ή μονο τιποτα πιο ανυπαρκτοι οπως περισυ και χειροτερα

Kοιτα αν φυγει ο Μαρεσκα και ο Λεντεσμα και να μην ερθει και κανενας και παλι αδειαζει μια θεση για να παιξει ο Γ. Παπαδοπουλος ...

Απο αυτους καλυτερος ειναι ....:-D

---------- Προσθήκη στις 23:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:37 ----------

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, Μπαμπαγκίντα και Μπόρχα ετοιμάζονται για το δυναμικό comeback στο λιμάνι.

Για το Μπορχα μη γελας καθολου φιλε ...

Εχω δει κατι γκολαρες στο youtube εκει στη Γερμανια που παιζει ...

Ματια βγαζει ...:lol:

Δημοσ.

Να μην φυγει κανεις αν δεν ερθει αντικαταστατης!Να διωξουμε το Λεντεσμα και να παιζουμε με Γ.Παπ και Περιπατητη στα χαφ;Αστο καλυτερα!Αν φερει ο θειος παιχτη στη θεση του πρωτος εγω τον βαζω στο αεροπλανο.

alexis333 εσυ δικιο εχεις αλλα δυστυχως καποιος moderator δεν εχει ασχοληθει με την περιπτωση του.Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αγνοουμε τους ενοχλητικους(για ποσο ακομα δεν ξερω).

Δημοσ.

Ο Μαρεσκα θα πρεπε να φυγει μονο αν ερχοταν ενας παιχτης τουλαχιστον ιδιας αξιας.

Και μη διαβασω τπτ του στυλ «ποιας αξιας»

Γνωμη μου οτι του χρονου μ εναν ΣΩΣΤΟ προπονητη και ενα υγειες κλιμα, θα δουμε τον πραγματικο Μαρεσκα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...