Chris_85 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εκρηκτικός» Ολυμπιακός! Τσίλντρες και Κλέιζα έχουν κάνει φέτος τα καλάθια της Ευρωλίγκα να... αναστενάξουν Τσίλντρες και Κλέιζα είναι από τους κορυφαίους της φετινής πορείας του Ολυμπιακού μέχρι το Final Four του Παρισιού. Η Ευρωλίγκα «υποκλίνεται» μπροστά τους και στο «εκρηκτικό» παιχνίδι τους (video). Στο video που παρουσιάζει τους φόργουορντ των τεσσάρων ομάδων της φετινής τελικής φάσης, ο Τζος Τσίλντρες αναφέρεται ως ένας «από τους καλύτερους σμολ φόργουορντ στην ιστορία της Ευρωλίγκα», ενώ για τον Λίνας Κλέιζα τα κοσμιτικά επίθετα περισσεύουν: «απίστευτος αστέρας», «ο πιο λαμπερός νέος φόργουορντ της χρονιάς». Αναφορά γίνεται επίσης και στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, τον άνθρωπο τον οποίο επιστρατεύει ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τις δύσκολες αποστολές στην άμυνα. Δείτε το video της Ευρωλίγκα για τους «ερυθρόλευκους» φόργουορντ, το οποίο τιτλοφορείται «Ένα εκρηκτικό μείγμα ταλέντου»... http://euroleague.infrontams.tv/loadVideo.php?action=watch&result=success&auth=false&eventUrl=rtmp://infrontfs.fplive.net/infrontfs/Flash/mp4:Euroleague/NEWS/20100420_FORWARD_OLYMPIACOS.f4v?token%3Dc3RhcnRfdGltZT0yMDEwMDQyMDE2MTQyNSZlbmRfdGltZT0yMDEwMDQyMDE2MTQ0NSZkaWdlc3Q9MDc0MDE3ZmZkOWYzODk1ZTU4NzQwY2RmZjBhNmZhZWM%3D&eventCode=20100420_FORWARD_OLYMPIACOS&videoName=NEWS To μοναδικο ζευγαρι παικτων στην Ευρωλιγκα που μπορει να εναλλάσσει θεσεις τοσο αποτελεσματικα.
foufoutios Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Θα σκεφτόσουν μία πρόταση από τον Ολυμπιακό; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλήσω υποθετικά. Τώρα είμαι καλά στο Βέλγιο έχω συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Ίσως αν υπάρξει κάποια πρόταση να την σκεφτώ. Αλλά για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω. Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Σε έχει προσεγγίσει κανείς; Ναι, εσύ(σ.σ γέλια).. Όχι δεν με έχει προσεγγίσει κανείς από την Ελλάδα για αυτό το θέμα. Ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε ο μάνατζερ μου μου έχει πει τίποτα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Πάντως τον γνωρίζω(σ.σ. τον Ολυμπιακό), τον αντιμετώπισα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει καλούς παίκτες και γενικά είναι μία καλή ομάδα. http://sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=8722&catid=8 τελικα ουτε οι δηλωσεις εγιναν..
Στέλιος7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 http://www.bam.gr/page.ashx?pid=2&aid=190311 Και εδω αναλυτικα τα παλτα που θελουμε να φερουμε( ο Καρλστρομ δεν μετραει γιατι δεν θα ερθει).Ενδεικτικα για τον Μορενο λεει οτι μαλλον δεν θα κανουμε προταση γιατι ειναι ρισκο η αποκτηση του και θελουμε σιγουρες επιλογες(εδω γελαμε και κλαιμε ταυτοχρονα) την ωρα που ολως τυχαιως η φιορεντινα δινει 8 μυρια.Διαβολικη συμπτωση. EDIT:Μερα χωρις δημοσιευμα για το Σκοκο γινεται; http://www.redplanet.gr/html/ent/445/ent.267445.asp
vlachaquito Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 εμμ μονο εγω ειδα το σημερινο πρωτοσελιδο της σπορτνται?? http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=21/4/2010&cid=1 ΜΙλαμε για τρελα γελια... η κλαμματα.... γελια απο τους αντιπαλους παντος ΣΙΓΟΥΡΑ....
Στέλιος7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 εμμ μονο εγω ειδα το σημερινο πρωτοσελιδο της σπορτνται?? http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=21/4/2010&cid=1 ΜΙλαμε για τρελα γελια... η κλαμματα.... γελια απο τους αντιπαλους παντος ΣΙΓΟΥΡΑ.... :lol::lol: Μου εφτιαξες τη μερα τωρα.Μπραβο προεδρε!Εδω κολλαει το "Για ακόμη μια φορά ο Σωκράτης Κόκκαλης απέδειξε ότι γνωρίζει τόση μπάλα όσο όλοι μαζί οι συνεργάτες του, οι οποίοι με τους χειρισμούς τους λίγο έλειψε να χάσουν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, όπως ο Βραζιλιάνος μέσα από τα χέρια τους." (σημερινο αρθρο σχετικα με Βαντερσον)
The_Edge Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 O οποίος Βάντερσον είναι 16 χρονών και σύμφωνα πάλι με σημερινά άρθρα θα προαχθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα και θα πιάσει θέση ξένου. Παρανοϊκό μου ακούγεται.
dark Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 :lol::lol::lol: Αυτό δεν πάει ούτε στα ανέκδοτα Μπράβο γέρο. Τώρα ησυχάσαμε Όποιος πάει και αγοράσει διαρκείας θα είναι το λιγότερο βάζελος
Linus_21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 :lol::lol::lol:Αυτό δεν πάει ούτε στα ανέκδοτα Μπράβο γέρο. Τώρα ησυχάσαμε Όποιος πάει και αγοράσει διαρκείας θα είναι το λιγότερο βάζελος Θα γεμίσει... πράσινους το Καραισκάκη. Κάθε χρόνο πιάνει το παραμυθάκι του γέρου, Βρίσκει και τα κάνει βλέπεις. Έμαθα ότι ήδη προετοιμάζεται και ο Ντιογκόλ για την (έχω χάσει το μέτρημα) ευκαιρία του....
dark Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ποιο παραμυθάκι πιάνει ? Τα τελευταία χρόνια δεν πηγαίναμε καν στις φιέστες και όσοι πήγαιναν τον έκραζαν
Linus_21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ποιο παραμυθάκι πιάνει ?Τα τελευταία χρόνια δεν πηγαίναμε καν στις φιέστες και όσοι πήγαιναν τον έκραζαν Και δεν έφυγε?
Dropsreef Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οταν οι οργανωμενοι ειναι "ανθρωπακια" βολεμενοι απο τον θειο τοτε πως θα κραξεις αυτον που σε ταιζει? Ομως εκτος απο τους οργανωμνεους υπαρχουν και χιλιαδες απλοι φιλαθλοι/οπαδοι του Ολυμπιακου που δεν ανηκουν στις ταξεις των οργανωμενων!Ε πιστεψε με απο αυτους εχει πεσει κραξιμο κατα καιρους και πολυ φοβαμαι οτι η εποχη που θα πεφτει ο κορνες συννεφο πλησιαζει(αν ακολουθησει τις φετινες ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ τακτικες)
foufoutios Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Κάθε χρόνο πιάνει το παραμυθάκι του γέρου, Βρίσκει και τα κάνει βλέπεις. Ελα μωρε λινους.. μην εισαι προκλητικος και στενομυαλος.. τι βρισκει και τα κανει? επειδη αγαπαμε την ομαδα μας και παμε γηπεδο? εχει φαει αρκετα κανταρια κραξιμο.. μη λεμε και ο,τι θελουμε.. φυσικα υπαρχουν και οι υπαλληλοι του αλλα η πλειοψηφια εχει ματια και βλεπει
Dropsreef Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Απλα ο Linus θεωρει οτι μονο οι οργανωμενοι εκφραζουν αποψη ενω εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε αποψη και δεν κραζουμε και δευτερον οτι ο Σωκος βρισκει και τα κανει επειδη το γηπεδο εχει παντα κοσμο!Απλα η φιλοσοφια των φιλαθλων/οπαδων του Ολυμπιακου ειναι διαφορετικη!Ακομα και στα "πετρινα χρονια" οπου η ομαδα ειχε 10 χρονια να παρει πρωταθλημα το τοτε Καραϊσκακη ηταν γεματο
alexis333 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Θα σκεφτόσουν μία πρόταση από τον Ολυμπιακό; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλήσω υποθετικά. Τώρα είμαι καλά στο Βέλγιο έχω συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Ίσως αν υπάρξει κάποια πρόταση να την σκεφτώ. Αλλά για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω. Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Σε έχει προσεγγίσει κανείς; Ναι, εσύ(σ.σ γέλια).. Όχι δεν με έχει προσεγγίσει κανείς από την Ελλάδα για αυτό το θέμα. Ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε ο μάνατζερ μου μου έχει πει τίποτα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Πάντως τον γνωρίζω(σ.σ. τον Ολυμπιακό), τον αντιμετώπισα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει καλούς παίκτες και γενικά είναι μία καλή ομάδα. http://sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=8722&catid=8 τελικα ουτε οι δηλωσεις εγιναν.. Μπορεις να μου πεις απο που μεσα απο το αρθρο βγαινει συμπερασμα πως δεν εκανε ουτε δηλωσεις ... ??? Οταν λεει πως δεν τον εχει προσεγγισει κανεις απο Ελλαδα εννοει πως δεν τον προσεγγισαν ανθρωποι απο τον Ολυμπιακο για να του κανουν προταση .... Εκτος κι αν λες κατι αλλο ... Παντως οπως διαβαζω εδω αυτος εχει κλεισει στη Γκλαντμπαχ .... ---------- Προσθήκη στις 14:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:44 ---------- Θα γεμίσει... πράσινους το Καραισκάκη. Κάθε χρόνο πιάνει το παραμυθάκι του γέρου, Βρίσκει και τα κάνει βλέπεις. Έμαθα ότι ήδη προετοιμάζεται και ο Ντιογκόλ για την (έχω χάσει το μέτρημα) ευκαιρία του.... Ρε φιλε μπορεις να μπαινεις στο δικο σου thread και να ειρωνευεσαι μονο τους δικους σου .. Αντε παρατα μας ... Ολο ειρωνευεσαι .... Για αθλητικα ποτε δε μιλας .... Μονο για εξωγηπεδικα και ειρωνειες εισαι εδω μεσα ... Αντε κατσε στο thread σου .... Μας εχεις ζαλισει μη πω και γω τι ...
Mika Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 "αντε κατσε στο thread σου"¨και λοιπα καλο ειναι να αποφευγονται, δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας κανονας που να απαγορευει να γραφεις στο thread αλλης ομαδας (εξ αλλου αλεξις333 εισαι τακτικος "πελατης" απεναντι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.