Tilemaxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μας τα έπρηξαν τότε. Απο αρχές Ιουνίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου παλεύαν να πάρουν τον Ντιούγκο.
alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μας τα έπρηξαν τότε. Απο αρχές Ιουνίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου παλεύαν να πάρουν τον Ντιούγκο. Ουουουου μαμα Ντιογκο...
margaritagr Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ο Δημητρης Μπαρμπαλιας συνεργαζεται με τον Ολυμπιακο?Ειχα διαβασει σε ενα αρθρο(δυστυχως δεν το βρισκω με τιποτα)για παιχτες που ειχε τσεκαρει και ειχε προτεινει παλαιοτερα και η εξελιξη τους ηταν ικανοποιητικη τις περισσοτερες φορες!Οι προτασεις του γιατι ποτε δεν εισακουονται απο την διοικηση? Αντιθετως οι προτασεις του Νινι ειναι σαν ευαγγελιο για τον Σωκο ναι, ειναι (υποτιθεται) σκαουτερ της ομαδας και τωρα τον εχουν να παρακολουθει τον Μορενο.. ο Σωκος αμα ακουσει για μπραζιλ τρελενεται. Πιστευει οτι θα βρει τον νεο Ρομπερτο Καρλος σε μικρη ηλικια και θα τον πουλησει κανα 20μυριο
wizzy Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 @foufoutios & margaritagr: Ευχαριστώ για την ανταπόκριση (κάποιες φορές νομίζω ότι είμαι σε πολλών τις ignore lists, τουλάχιστον τώρα διαψεύστηκα!). Νομίζω ότι πρέπει να προβληματιστεί το προπονητικό team της νέας περιόδου (όποιο και να είναι αυτό) με την περίπτωση του Diogo. Στο κάτω κάτω είναι μια επένδυση (όπως αναφέρεται και στο άρθρο που παρέθεσε η margaritagr είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ) η οποία θα κληθεί να αποδόσει τα αναμενόμενα (ίσως και παραπάνω, για να καλύψει το χαμένο έδαφος). Χωρίς βοήθεια (ψυχολογική κυρίως) θα κλαίει τα λεφτά του ο Σώκος. Εκτός και αν όντως αποφασίσει να αφήσει την ΠΑΕ στην τύχη της οπότε ο Diogo θα πάει άκλαφτος. Υ.Γ.: Είδε κανείς το πρωτοσέλιδο της "Γάτας" σήμερα; "Φέρνω Αντριάνο, πουλάω Diogo και Leonardo" γράφει. Που πα' ρε καραμήτρο....;
Erwdios Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 @foufoutios & margaritagr: Ευχαριστώ για την ανταπόκριση (κάποιες φορές νομίζω ότι είμαι σε πολλών τις ignore lists, τουλάχιστον τώρα διαψεύστηκα!). Νομίζω ότι πρέπει να προβληματιστεί το προπονητικό team της νέας περιόδου (όποιο και να είναι αυτό) με την περίπτωση του Diogo. Στο κάτω κάτω είναι μια επένδυση (όπως αναφέρεται και στο άρθρο που παρέθεσε η margaritagr είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ) η οποία θα κληθεί να αποδόσει τα αναμενόμενα (ίσως και παραπάνω, για να καλύψει το χαμένο έδαφος). Χωρίς βοήθεια (ψυχολογική κυρίως) θα κλαίει τα λεφτά του ο Σώκος. Εκτός και αν όντως αποφασίσει να αφήσει την ΠΑΕ στην τύχη της οπότε ο Diogo θα πάει άκλαφτος. Υ.Γ.: Είδε κανείς το πρωτοσέλιδο της "Γάτας" σήμερα; "Φέρνω Αντριάνο, πουλάω Diogo και Leonardo" γράφει. Που πα' ρε καραμήτρο....; Γιατί να είσαι σε οποιουδήποτε την ignore list εσύ? Εκφράζεις πάντα μετριοπαθείς απόψεις και δε νομίζω ότι έχει λόγο κάποιος να μη σε διαβάζει. Έτσι και δω κάποιον να κυκλοφορεί με τη Γάτα ανά χείρας σήμερα, θα τον χτυπήσω, μα τον Θεό.
margaritagr Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ο Τουρε ηταν Βραζιλιανος? λεπτομερεια Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο αρχηγός της Σταντάρ Λιέγης, Ιγκόρ Ντε Καμάργκο http://www.sport24.gr/html/ent/543/ent.356543.asp
dark Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δε βλέπω τίποτα ακόμα για Καστίγιο. Ας πούμε κάποιες ειδήσεις. Ο Νέρι θέλει να έρθει και πληρώνει και από την τσέπη του. Λέει ότι ήδη είναι στον Πειραιά με το 1μιση πόδι Έγινε πρόταση στο Ροναλντίνιο. Πολύ κοντά στο Ρονάλντο ο Ολυμπιακός κλπ
Linus_21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Είσαι τρελός, σιγά μην φτάσουν σε αυτό το σημείο από τώρα... Κάτσε να τελειώσουν τα πλέι οφ με το καλό... Με τον θείο να παίρνει μόνο δανεικούς και κάτι τελειωμένους ξενύχτηδες, μετά την είσοδο στους ομίλους,ακόμα και μετά την πρόκριση στους δεκάξι, περιμένεις να πιστέψει τώρα οποιοσδήποτε το οτιδήποτε?
foufoutios Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 @foufoutios & margaritagr: Ευχαριστώ για την ανταπόκριση (κάποιες φορές νομίζω ότι είμαι σε πολλών τις ignore lists, τουλάχιστον τώρα διαψεύστηκα!). Νομίζω ότι πρέπει να προβληματιστεί το προπονητικό team της νέας περιόδου (όποιο και να είναι αυτό) με την περίπτωση του Diogo. Στο κάτω κάτω είναι μια επένδυση (όπως αναφέρεται και στο άρθρο που παρέθεσε η margaritagr είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ) η οποία θα κληθεί να αποδόσει τα αναμενόμενα (ίσως και παραπάνω, για να καλύψει το χαμένο έδαφος). Χωρίς βοήθεια (ψυχολογική κυρίως) θα κλαίει τα λεφτά του ο Σώκος. Εκτός και αν όντως αποφασίσει να αφήσει την ΠΑΕ στην τύχη της οπότε ο Diogo θα πάει άκλαφτος. Υ.Γ.: Είδε κανείς το πρωτοσέλιδο της "Γάτας" σήμερα; "Φέρνω Αντριάνο, πουλάω Diogo και Leonardo" γράφει. Που πα' ρε καραμήτρο....; Δεν ειναι αλλοι και αλλοι σε ignore, θα ησουν εσυ που μιλας και σωστα και ομορφα? ο Ντιογκο δυστυχως εχει παρει την κατω βολτα.. τον εφαγαν οι μανατζαρεοι και οι δημοσιογραφοι που τον εκαναν να πιστευει πως ειναι ο επομενος Ροναλντο (ο χοντρος, οχι ο λεζαντας..)! Ζικο, μπουζουκια, γκομενιτσες κλπ κλπ ολοκληρωσαν το εργο.. Χαχα! πολυ καλο το ΥΓ! ακομα και ΑΝ ισχυει αυτο και ΑΝ καταφερει και πουλησει Ντιογκο και Λεοναρντο, θα παρει το δεξι @ του Αντριανο! τα υπολοιπα πως θα τα αγορασει? ---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:54 ---------- λεπτομερεια Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο αρχηγός της Σταντάρ Λιέγης, Ιγκόρ Ντε Καμάργκο http://www.sport24.gr/html/ent/543/ent.356543.asp ετσι μας ελεγαν και για τον Γιοβανοβιτς..
alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ετσι μας ελεγαν και για τον Γιοβανοβιτς.. Καταλαβαινεις πως απο το θελω να αγωνιστω στον Ολυμπιακο εως το ειμαι παιχτης του Ολυμπιακου εχει μεγαλη διαφορα ... Πρεπει να τα βρουν οι δυο μεριες σε πολλα θεματα ... Ο παιχτης απλα λεει πως με την καταλληλη προταση θα μπορουσε να ερθει ...
foufoutios Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Γιατι θελει μια εφημεριδα να εχει δηλωση καποιου παιχτη που λεει θελω η θα ηθελα να ερθω? για να γεμισει "ελπιδες" τον κοσμο οτι θα ερθει τελικα και να πουλησει.. ετσι εγραφαν και για Γιοβανοβιτς, οτι μονο τον Ολυμπιακο σκεφτομαι και λοιπες μπουρδες.. αυτο ειπα εγω.. προφανως υπαρχουν πολλα περισσοτερα που πρεπει να γινουν, απο μια δηλωση, για να φορεσει τη φανελα.. δεν καταλαβα το σχολιο σου ομολογω
alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Αφου οι δηλωσεις εχουν γινει... Ο παιχτης δηλωνει πως μπορει να παιξει για τον Ολυμπιακο ( αν τα βρουν φυσικα ) ... Τι θες να δλδ αποκρυψει τις δηλωσεις ... ?? Απο κει και περα το τι πιστευει ο καθε φιλαθλος και το αν τρωει κουτοχορτο ειναι αλλη ιστορια ...
foufoutios Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Και με τον Γιοβανοβιτς η ιδια ιστορια εγινε.. τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο που λεω? Το βραβείο "Αλφόνσο Φορντ" για τον πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκας κατέκτησε ο Λίνας Κλέιζα που είχε κατά μέσο όρο στα παιχνίδια πριν το Final Four, 17.25 πόντους. http://sport24.gr/html/ent/561/ent.356561.asp
alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Oλα τα καταλαβα .. Απλα η εφημεριδα μεταφερει τις δηλωσεις του Ντε Γκαμαργκο ... Που ειναι το περιεργο... ?? Τωρα αν οι φιλαθλοι πιστευουν σαν τα προβατα πως θα ερθει ο παιχτης επειδη εκανε μια δηλωση ε τι να πω εγω .... Ας παρουν χαμπαρι πως για να ερθει ενας παιχτης δεν αρκει μια δηλωση .... Πρεπει καποιος να τον προσεγγισει να του κανει μια προταση κτλ κτλ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.