alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Κάποιος έστειλε τα ΜΑΤ για αυτό. Το είπε κάποιος παραπάνω. Σαν να λεμε αυτο δλδ ... :lol: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fRTpFvFyb2c[/ame] Ρε θα σοβαρευτουμε ποτε στο Ελλαντα ή οχι .. ??
Linus_21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μακαρι να τον παρει ο Παο τελικα! Οσο για τα χτεσινα...τα χουμε πει καφροι Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Το είπα και σ' ένα άλλο παιδί σε άλλο νήμα, ας αφήσουμε τα μακάρι να τον πάρει ο Πάο/ολυμπιακός. Δεν νομίζω να έχουμε και πολύ καλύτερους μπροστά και οι δύο, ώστε να έχουμε την άνεση να τον μειώνουμε τόσο πολύ. Ας πάει με το καλό σε κάποια από τις δύο(αν πάει) και βλέπουμε. Μην αρχίζουμε τις κολοτούμπες μετά και φωνάζουμε Νάτσο Σκόκο οε οε οε οε οε.... Ρε θα σοβαρευτουμε ποτε στο Ελλαντα ή οχι .. ?? Εγώ δεν φταίω άλλος το πε
Erwdios Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Κάποιος έστειλε τα ΜΑΤ για αυτό. Το είπε κάποιος παραπάνω. Hello...Αυτό κατάλαβες; Τα σέβη μου. Τι δουλεία έχουν 5 διμοιρίες ματ έξω από το Καραισκάκη σε αγώνα μηδενικής επικινδυνότητας; Δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν; Και στο Καραισκάκη και στο κάθε Καραισκάκη σε μηδενικής επικινδυνότητας αγώνα.
Linus_21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Hello...Αυτό κατάλαβες; Τα σέβη μου. Τι δουλεία έχουν 5 διμοιρίες ματ έξω από το Καραισκάκη σε αγώνα μηδενικής επικινδυνότητας; Δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν; Και στο Καραισκάκη και στο κάθε Καραισκάκη σε μηδενικής επικινδυνότητας αγώνα. Hi! Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μηδενικής επικινδηνότητας! Ή μήπως ήταν? Και κατάλαβα σωστά?
wizzy Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Προς φιλάθλους ΟΣΦΠ: Μπορεί κάποιος να μου κάνει ένα χρονοδιάγραμμα συμμετοχής στο Ντιόγκο στο φετινό πρωτάθλημα; Κάτι σε στυλ: "έπαιξε στον αγώνα τάδε, τραυματίστηκε, έμεινε Χ διάστημα εκτός, έπαιξε ξανά στον αγώνα τάδε" κτλ κτλ. Έτσι, από περιέργεια. Όχι τίποτα άλλο, αλλά είμαι με την εντύπωση ότι φέτος σε όσους αγώνες έπαιξε, τραυματίστηκε και έμενε για κάνα μήνα εκτός.
guido Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Hello...Αυτό κατάλαβες; Τα σέβη μου. Τι δουλεία έχουν 5 διμοιρίες ματ έξω από το Καραισκάκη σε αγώνα μηδενικής επικινδυνότητας; Δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν; Και στο Καραισκάκη και στο κάθε Καραισκάκη σε μηδενικής επικινδυνότητας αγώνα. και στο Ατρόμητος - Πανθρακικός που ήμουν χθες είχε . που πιο πιθανό είναι να πλακωνόταν κανα ζευγαράκι σε κανα σπίτι απέναντι , παρά κάνεις στο γήπεδο.Εννοώ πως δεν υπάρχει κάτι περίεργο πίσω από την κίνηση αυτή . το ότι πολλές φορές καλο ειναι τα ματ να είναι πιο διακριτικά ώστε να μη προκαλουν τους κάφρους είναι δεδομένο . Αλλά και πάλι θα πει κανείς πχ ατρομητος - ολυμπιακος , πάιζαν ξύλο κανα 10 λεπτο μεσα μέχρι να ρθούν τα ΜΑΤ , που ηταν "διακριτικά" στου διαόλου την μανα. δεν υπάρχει σχεδιασμός και λογική μην την ψάχνεις . εκεί που πρεπει δεν ειναι και εκει που ειναι δεν πρέπει κτλ κτλ. απλά μην ξεχνάς κάτι. ο οπαδός ναι προκαλείται . ο κάφρος δεν προκαλείται .απλά γουσταρει
johnnyestia Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πατώ στην λογική του Ερωδιού και θα πω πως η ύπαρξη σεκουριτάδων επίσης προκαλεί τους οπαδούς και τους "αναγκάζει" να πετάνε κροτίδες. Να δω τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
skimnos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 είχα σκοπό να απαντήσω στον ερωδιό για ένα προηγούμενο θέμα όπου είχε παραδεχθεί ότι στα 4/12 πρωταθλήματα του ολυμπιακού είχε σπρωχθεί από την διαιτησία ενώ στα υπόλοιπα σπρώχθηκε ελαφρώς αν και καλύτερος. Τι να απαντήσω όμως; Άδικος κόπος! Οταν υπονοεί ότι για τα χθεσινά καφριλίκια στο Φάληρο φταίνε τα ΜΑΤ που πήγαν εκεί!!!!!! τι να συζητήσω ;;;;;;; Κρίμα ερωδιέ γιατί σε άλλα θέματα (εκτός αθλητισμού) έχεις συγκροτημένες απόψεις...
margaritagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Το είπα και σ' ένα άλλο παιδί σε άλλο νήμα, ας αφήσουμε τα μακάρι να τον πάρει ο Πάο/ολυμπιακός.Δεν νομίζω να έχουμε και πολύ καλύτερους μπροστά και οι δύο, ώστε να έχουμε την άνεση να τον μειώνουμε τόσο πολύ. Κοιτα και οι 2 ποναμε σ αυτη τη θεση, απλα δε θεωρω τον Σκοκο παιχτη που μπορει να μας ανεβασει επιπεδο. Κι αυτο γιατι ενω ξερει μπαλα, παιζει 1 στα 4 ματς. Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου
Erwdios Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Κρίμα skimne, κρίμα που προσπαθείς να με πείσεις ότι ο Παο άξιζε 7-8 πρωταθλήματα ακόμα κι όταν έβγαινε τρίτος ή πέμπτος. Και επειδή σε θεωρώ συζητήσιμο και σοβαρό άτομο, σταματάμε εδώ. Ο καθένας έχει την αποψή του, μη χαλάμε τσάμπα τις καρδιές μας. Εντούτοις να πω για τελευταία φορά ότι απέχει παρασάγκας το «σπρώχτηκα, όπως σπρώχνεται συνήθως ο πρωταθλητής» με το «δεν δικαιούμουν το πρωτάθλημα». Για τα καφριλίκια, συμφωνώ απόλυτα με τον guido. Για τον οπαδό η παρουσία των ΜΑΤ είναι αιτία, για τον κάφρο αφορμή. Και απορώ πώς εκείνος κατάλαβε τί εννοώ, ενώ οι υπόλοιποι όχι.
foufoutios Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Προς φιλάθλους ΟΣΦΠ: Μπορεί κάποιος να μου κάνει ένα χρονοδιάγραμμα συμμετοχής στο Ντιόγκο στο φετινό πρωτάθλημα; Κάτι σε στυλ: "έπαιξε στον αγώνα τάδε, τραυματίστηκε, έμεινε Χ διάστημα εκτός, έπαιξε ξανά στον αγώνα τάδε" κτλ κτλ. Έτσι, από περιέργεια. Όχι τίποτα άλλο, αλλά είμαι με την εντύπωση ότι φέτος σε όσους αγώνες έπαιξε, τραυματίστηκε και έμενε για κάνα μήνα εκτός. βρισκοντας πατημα σε αυτο, κανω μια μικρη αναφορα : 30/08/2009 μεχρι 3/10/2009 επαιξε σε 5 παιχνιδια και εβαλε 2 γκολ (στα 4 ως βασικος) 17/10/2009 τραυματιστηκε στο παιχνιδι με τον Αστερα Τριπολης στο 16' και εμεινε εκτος εως 20/12 20/12/2009 με τον Αρη μπηκε ως αλλαγη στο 70' 06/01 με ΑΕΚ ξεκινησε και εγινε αλλαγη στο 64' 10/01 με ΑΕΛ μπηκε στο 72' 17/01 με Καβαλα μπηκε στο 46' 24/01 με ΠΑΟΚ επαιξε σε ολοκληρο ματς! 31/01 με Πανιωνιο μπηκε στο 46' 07/02 με Λεβαδειακο εκτος 14/02 με Αστερα Τριπολης βγηκε 64 20/02 με Εργοτελη μπηκε στο 64 και επαθε θλαση στο 84. εμεινε εκτος μεχρι 27/03 28/03 με Ξανθη μπηκε στο 83' 11/04 με Πανθρακικο μπηκε στο 23' 18/04 με Αρη τραυματιστηκε παλι το γιδι και εγινε αλλαγη στο 35 θα μεινει εκτος για 3-4 εβδομαδες (ευτυχως) αρα καλα τα λες wizzy, ενα επαιζε, δυο τραυματιας ή εκτος ή αλλαγη (αν οχι περισσοτερο) ΥΓ : εννοειται πως δεν εβαλε κανενα γκολ στα υπολοιπα παιχνιδια, απο 17/10 εως σημερα! ΥΓ2 : αν εκανα και κανενα λαθακι συγχωρεστε με..
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Tυχεροι ημαστε παντως που δε θα παιξει στα πλευ οφ ο Ντιογο.. Πολυ τυχεροι θα ελεγα ...
margaritagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 @wizzy παρε κι ενα αρθρο http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=130484
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ο Νινιαδης τον προτεινε ειπαμε ? Παλτο 9 εκατομμυριων δυσκολα βρισκεις Μου ειχε καθησει στο λαιμο απο το καλοκαιρι που επι 3 μηνες λεγαμε μια εκλεισε μια χαθηκε
Dropsreef Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ο Δημητρης Μπαρμπαλιας συνεργαζεται με τον Ολυμπιακο?Ειχα διαβασει σε ενα αρθρο(δυστυχως δεν το βρισκω με τιποτα)για παιχτες που ειχε τσεκαρει και ειχε προτεινει παλαιοτερα και η εξελιξη τους ηταν ικανοποιητικη τις περισσοτερες φορες! Οι προτασεις του γιατι ποτε δεν εισακουονται απο την διοικηση? Αντιθετως οι προτασεις του Νινι ειναι σαν ευαγγελιο για τον Σωκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.