Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tραγικος ο Κλειζα.....!:mad::mad: Δε γινεται να παιζεις στον Ολυμπιακο και να συμπεριφερεσαι ετσι. Αμα δεν εχει ορεξη για μπασκετ, ας το δηλωσει και ας παραιτηθει, απο κει πηγαν κ αλλοι..

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρω και εγώ πως τα κόλλησα? Μάλλον επειδή είδα εχθές ένα όνειρο πως ο Κόκκαλης είχε μια εταιρία που την έλεγαν Ιντραλότ και έλυνε και έδενε μέσα στον ΟΠΑΠ που είχε ένα παιγνίδι που το λέγανε Πάμε Στοίχημα. Και περιέργως αρκετοί στον κύκλο του είχαν θυσαυρίσει από το Στοίχημα, όπως ο Τσουκαλάς και η γυναίκα του Σαλονίκη.

Τώρα πλάκα μας κάνεις? Μου αρέσει πως η δικιά σου αθώα εξήγηση είναι πως απλά ξεπλένει χρήμα. Ξέπλυνε 11 εκ έτσι δηλαδή και δεν τρέχει τίποτα. :lol:

Για τον Βγενό και τον Πατέρα τι να σου πω? Αν είναι ή όχι τα καλύτερα παιδιά? Μπίζνες κάνουνε και έχουνε θυσαυρίσει με καράβια, βιομηχανίες και άλλες παραγωγικές διαδικασίες. Δεν πάνε στο πρακτορείο της γειτονιάς τους να περιμένουν να τους κάτσουν οι αγώνες. Αν ξέρεις πως κάνουν κάτι το μεμπτό πάντως να μας το πείς να το μάθουμε και εμείς.

Δημοσ.
Tραγικος ο Κλειζα.....!:mad::mad: Δε γινεται να παιζεις στον Ολυμπιακο και να συμπεριφερεσαι ετσι. Αμα δεν εχει ορεξη για μπασκετ, ας το δηλωσει και ας παραιτηθει, απο κει πηγαν κ αλλοι..

Τι έκανε πάλι?

Δημοσ.
Τι έκανε πάλι?

Απλα τον τελευταιο μηνα εχει βαρεθει να το χτυπαει το τοπι, προτιμα να βριζει διαιτητες, να μανουριαζει με αντιπαλους και να χαλαει ολη την προσπαθεια των υπολοιπων παικτων. Μπραβο μας. Με αλλο προπονητη απ την εξεδρα θα το εβλεπε το ματς.

Ειλικρινα, εχω βαρεθει να περιμενουμε να μην εχει νευρακια ο Κλειζα μπας και παιξει μπασκετ. Εχω βαρεθει να βλεπω μια πληρη αδιαφορια απ την πλευρα του. Και κυριως, εχω βαρεθει να βλεπω τον Μαυροκεφαλιδη να μπαινει στη θεση του και να παιζει 10 φορες πιο ουσιαστικα.

Και συν τοις αλλοις, με νευριασε αφανταστα που εφτυσε καθως εβγαινε στη φυσουνα προς τους οπαδους του Κολοσσου.. Σωπα ρε μεγαλε, ενα τοπι βαρας (κ αυτο οταν εχεις ορεξη), ποιος εισαι στην τελικη?? Τι παραδειγμα δινεις στα παιδακια που σε παρακολουθουν?? Ποια ειναι η συμπεριφορα σου απενταντι στα ατομα που πληρωνουν εισιτηριο για να σε δουν? Ο σεβασμος στο κοινο που παρακολουθει, ειναι,για μενα τουλαχιστον, απαραιτητη προυποθεση για να θαυμασω ενα παικτη. Και σημειωνω, ενα κοινο που δεν προκαλει και που μαλιστα ''συνυπηρχε'' και με δικους μας οπαδους.

Δημοσ.
τις προάλλες σου είπα: "Αφού σε ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σου εύχομαι να μην αλλάξεις άποψη στο πέρασμα του χρόνου."

scripta manent μου έλεγες ερωδιέ...αλλά δεν βλέπω να το εφαρμόζεις!!!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3259091&highlight=skimnos#post3259091

Δεν καταλαβαίνω το νόημα του post σου ειλικρινά. Που κολλάνε αυτά που έγραφα με τη συγκεκριμένη άποψη? Συμμερίζεσαι την άποψη της ΠΑΕ σου, ότι δηλαδή δικαιούσουν 6-7 πρωταθλήματα?

Δημοσ.

τι δεν καταλαβαίνεις;

εσύ έλεγες μόνος σου τις προάλλες ότι στα 4 από τα 12 είχες σπρώξιμο από τη διαιτησία για να οδηγηθείς στον τίτλο χωρίς να το αξίζεις (μαιμού δηλαδή) και στα υπόλοιπα 8/12 είχες μεν σπρώξιμο αλλά το άξιζες...

και έρχεσαι τώρα να μας πεις λίγο-πολύ ότι τα δικαιούσασταν όλα...

Τελικά τι πιστεύεις; Πες μου για να καταλάβω :)

scripta manent ερωδιέ χαχαχαχ

Δημοσ.
τι δεν καταλαβαίνεις;

εσύ έλεγες μόνος σου τις προάλλες ότι στα 4 από τα 12 είχες σπρώξιμο από τη διαιτησία για να οδηγηθείς στον τίτλο χωρίς να το αξίζεις (μαιμού δηλαδή) και στα υπόλοιπα 8/12 είχες μεν σπρώξιμο αλλά το άξιζες...

και έρχεσαι τώρα να μας πεις λίγο-πολύ ότι τα δικαιούσασταν όλα...

Τελικά τι πιστεύεις; Πες μου για να καταλάβω :)

scripta manent ερωδιέ χαχαχαχ

Γιατι εγω δεν βλεπω να λεει οτι δεν τα αξιζαμε;:lol:

Και γιατι δεν δινεις σημασια σε αυτο που λεει για την Παναθα;:devil:

Δημοσ.

οκ πάμε άλλη μία:

Ερώτησή μου: "Θεωρείς ότι 4/12 πρωταθλήματά σου τα πήρες με ...άλλους τρόπους. (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)"

Ερωδιός: "Θεωρώ ότι 4/12 πρωταθλήματα σπρώχτηκα περισσότερο από το επιτρεπτό από τη διαιτησία, κάτι που έχει κάνει και ο Παναθηναϊκός στο χρονικό διάστημα της κυριαρχίας του."

Ερώτησή μου: "Για τα υπόλοιπα 8/12 θεωρείς ότι ευνοήθηκες ελαφρά αλλά λόγω ανυπαρξίας των υπολοίπων ομάδων το πήρες δίκαια. (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)"

Ερωδιός: "Ναι, όπως και ο ΠΑΟ φέτος, εκμεταλλευόμενος την ουσιαστική ανυπαρξία των ανταγωνιστών του, παίρνει πρωτάθλημα χωρίς να είναι καλύτερος."

Οκ τώρα; :-D

Δημοσ.
οκ πάμε άλλη μία:

Ερώτησή μου: "Θεωρείς ότι 4/12 πρωταθλήματά σου τα πήρες με ...άλλους τρόπους. (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)"

Ερωδιός: "Θεωρώ ότι 4/12 πρωταθλήματα σπρώχτηκα περισσότερο από το επιτρεπτό από τη διαιτησία, κάτι που έχει κάνει και ο Παναθηναϊκός στο χρονικό διάστημα της κυριαρχίας του."

Ερώτησή μου: "Για τα υπόλοιπα 8/12 θεωρείς ότι ευνοήθηκες ελαφρά αλλά λόγω ανυπαρξίας των υπολοίπων ομάδων το πήρες δίκαια. (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)"

Ερωδιός: "Ναι, όπως και ο ΠΑΟ φέτος, εκμεταλλευόμενος την ουσιαστική ανυπαρξία των ανταγωνιστών του, παίρνει πρωτάθλημα χωρίς να είναι καλύτερος."

Οκ τώρα; :-D

Δεν λεει πουθενα ο ανθρωπος οτι τα κλεψαμε.Ας περιμενουμε να απαντησει να ξεκαθαρισει το θεμα:-).

Father:"Το έχω ξαναπεί ότι η διαιτησία φέτος ήταν 50-50, κάτι που δεν άρεσε στον μεγάλο μας αντίπαλο. Είδαμε όλοι φέτος ένα ισόνομο πρωτάθλημα, χωρίς να ευνοείται ή να αδικείται η μια ή η άλλη ομάδα. Αυτό έγινε. γιατί καθαρίσαμε το παρασκήνιο. Δεν πήγαινε άλλο. Κάποιοι άνθρωποι πήγαν στα σπίτια τους και καθάρισε το ποδόσφαιρο. Το φετινό πρωτάθλημα, όπως είδατε όλοι σας κρίθηκε μια αγωνιστική πριν από το τέλος, σε αντίθεση με άλλες σεζόν που γνωρίζαμε τον πρωταθλητή από τον χειμώνα".

Δηλαδη για το οτι ο Παο πηρε το πρωταθλημα 2 αγωνιστικες πριν το τελος φταει το 50-50 και οχι η μετριοτητα του;:lol:Τα αλλα προφανως και δεν τα σχολιαζω.Ειπαμε το αξιζες το πρωταθλημα, μην βγαινεις ομως να μιλας για 50-50.Και οι πετρες γελανε:X

Και αφου αυτο ειναι το 50-50 του χρονου που θα ερχεται ως πρωταθλητης ο Παο τι να περιμενουμε;:lol:

Δημοσ.

Πολυ καλο το γκολ που βαλαμε

Ο Ζεβλα καλυπτει στην αμυνα, κλεβει μπαλα κανει κουρσα, τη πασαρει, την παιρνει ο Οσκαρ, και με εξαιρετικη σεντρα απο μακρια,τη βαζει στην περιοχη και ο Ζεβλα σκοραρει με κεφαλια

Εν τω μεταξυ ο Ντιογκο τραυματιστηκε και βγηκε εκτος.

Οχι αλλο καρβουνο!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Ποσο μαζοχα πρεπει να ειναι καποιος για να δει παιχνιδια του Ολυμπιακου ...

Πραγματικα εχω βαρεθει...

Γελαω καθολη τη διαρκεια του ματς με αυτα που βλεπω ...

Δημοσ.

Πως να φυγει απο τη στιγμη που δεν υπαρχει σαλιο για μεταγραφη.. ???

Υπαρχουν τοσα συμβολαια που ληγουν φετος.

Απο τη μια λες ας φυγουν να πανε στο καλο οι αμπαλοι αλλα απο την αλλη λες αν φυγουν θα ερθουν καποιοι να τους αντικαταστησουν ???

:rolleyes:

Δημοσ.
απο την αλλη λες αν φυγουν θα ερθουν καποιοι να τους αντικαταστησουν ???

θα δειξει...

εν τω μεταξυ οι νεοι μας σηκωσαν την κουπα. Αν εχει παρακολουθησει παιχνιδια τους καποιος, θα χει δει οτι τα παιδια εχουν ταλεντο και δυνατοτητες. Ειναι κριμα πραγματικα απο μια τοσο καλη ομαδα να μη βγει ουτε ενας παιχτης.

Γιατι να παιζει ο πανιβλακας Ντομι κι οχι ο Βαλεριανος? Γιατι επρεπε να φαμε στην μαπα τον-κατα τα αλλα φιλοτιμο- Λεοναρντο, και να μη παρει παιχνιδια ο Σοιλεδης?

Για τον Κ.Παπ δε θυμαμαι ποιας ομαδας σκαουτερ δηλωσε οτι τον παρακολουθουν αλλα δεν προκειται να κανουν κινηση αφου δεν παιζει στην ομαδα του. Δηλ. και για τα χρηματα να το δεις μονο, αυτο που κανουν δε συμφερει.

imgv3b_r1HpvKIL1T.jpg

193402.jpg?w=400&f=bicubic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...