Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως τα ειπα εγω και δε το ξερω? ολη αυτη η προσπαθεια που κανει για να γινει αρρεστος (με καθε τροπο) φερνει και τα αντιστοιχα αποτελεσματα.. Σιγουρα δε φταιει αυτος αν ο αλλος ειναι λαλακας και παει στο γηπεδο για να τις παιξει αλλα δε βοηθαει λεγοντας οτι αδικουνταν η ομαδαρα του ΠΑΟ τοσα χρονια και επρεπε να ειχε παρει 6-7 πρωταθληματα.. (απο που και ως που κιολας).. ψευτοοπαδισμος και αγιος ο Θεος..

Μετα σας εφταιγε ο Κοκκαλης με τις προτροπες στους παικτες (ουτε καν δηλωσεις) "σπαστε τους και τα ποδια αν χρειαστει"

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μηπως τα ειπα εγω και δε το ξερω? ολη αυτη η προσπαθεια που κανει για να γινει αρρεστος (με καθε τροπο) φερνει και τα αντιστοιχα αποτελεσματα.. Σιγουρα δε φταιει αυτος αν ο αλλος ειναι λαλακας και παει στο γηπεδο για να τις παιξει αλλα δε βοηθαει λεγοντας οτι αδικουνταν η ομαδαρα του ΠΑΟ τοσα χρονια και επρεπε να ειχε παρει 6-7 πρωταθληματα.. (απο που και ως που κιολας).. ψευτοοπαδισμος και αγιος ο Θεος..

Μετα σας εφταιγε ο Κοκκαλης με τις προτροπες στους παικτες (ουτε καν δηλωσεις) "σπαστε τους και τα ποδια αν χρειαστει"

Το ότι, με το τέλος και μαθηματικά του πρωταθλήματος, στον Π αντί για αυτοκριτική των πάντων ασχολήθηκαν με το ζωικό βασίλειο(ουρακοτάγκους και χιμπατζήδες) δεν έπαιξε κανέναν ρόλο έτσι στην αναστάτωση αυτή? Το ότι ορισμένοι είναι εκτός τόπου και χρόνου, και νομίζουν ότι απευθύνονται σε μονοκύτταρους οργανισμούς δεν παίζει κανέναν ρόλο έτσι?

Το ότι έχουν καταντήσει espreso και ασχολούνται με τις προσβολές του Πατέρα προς Τζίγκερ, λες και μιλάνε για προσβολές της Μις Σαμπάνια 2010 προς την Σάσα Μπάστα δεν παίζει ρόλο έτσι??

Όσο και να προσπαθείτε να μειώσετε το γεγονός, ότι μία ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΦΡΙΚΗ εφημερίδα πουλάει τόσο τρελά, δεν αλλάζει το γεγονός οτι επηρεάζει ;)

Δηλαδή, αποκλείετε το παλικάρι που δεν κρατήθηκε να δείξει τον ανδρισμό του στο ματς των νέων τις προάλλες, να επηρεάστηκε ΚΑΙ από αυτά που βλέπει-διαβάζει-ακούει γύρω του?

Δεν γίνεται ρε φούστη μου, από παντού να μας ζαλίζουν τον έρωτα με άρθρα, δηλώσεις κηπουρών, πρωτοσέλιδα.... Δεν γίνεται να βγαίνουν κηπουροί και να λένε.. "Εμείς τους το χαρίσαμε" Ε όχι ρε μεγάλε, δεν μας το χάρισες εσύ(απο που κι ως που κιόλας το πετάς αυτό). Δεν είδα κανέναν σας να διαμαρτύρετε για αυτά τα μαργαριτάρια. Μην μου πείτε ότι αυτά δεν δυναμιτίζουν το κλίμα?

Και μετά να έχω και τον άλλον να γράφει, "Ε φταίει ο Πατέρας"

Μην προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς. Δεν είναι άγιος ο Πατέρας, αλλά δεν φταίει και για τα πάντα. Έχουμε ζήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια για να τα φορτώνουμε όλα σε αυτόν.

Δημοσ.

Οσο και να μην συμπαθω τον λινους,:-P εχει δικιο σε αυτο που λεει... ο φανατισμος του τυπου ειναι σε ολους, μια λεει ο πρασινος μια ο κοκκινος... φανατισμος μονομερης απλα δεν υπαρχει...

Δημοσ.
Ένταση, ρατσιστικά συνθήματα και ντου ενός οπαδού είχε το ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου. Όσο για το αποτέλεσμα, ισοπαλία με 2-2, σ' ένα αδιάφορο ματς, αφού οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα.

http://sport24.gr/html/ent/344/ent.355344.asp

.

δε πεταχτηκε μπουκαλι μονο στον Φετφα

κι ο Νικλητσιωτης εφαγε καποια στο κορνερ, ο οπαδος δεν εκανε ντου μονο μια φορα κι επισης ενας οπαδος πηγε να δειρει ενα παιδι της αποστολης που περιμενε τον πατερα του για να φυγει, ΕΛΕΟΣ δηλαδη

το χειροτερο ειναι οτι δε τα κανουν μονο μικροι αλλα και μεγαλυτεροι

Δηλ. ο τυπος αριστερα ,50 χρονων, τι παριστανει?

14114_435452190184_117418060184_5754314_4582882_n.jpg

Η κορυφαια παντως φωτο απο το "ντερμπι" ειναι ενας τυπος που κατουραει στις εξεδρες(!) κι ο σεκιουριτας τον κοιταζει μ ενα υφος..εχει μεινει μακακας

Δημοσ.

@Linus

Οταν ο Πατερας και ο καθε Πατερας (βλεπε Κοκκαλης, Βαρδινογιαννης, Ψωμιαδης κλπ) βγαινουν και κανουν τετοιες ηλιθιες και χωρις κανεναν λογο δηλωσεις μονο και μονο για να το παιξουν οπαδοι, τοτε ΝΑΙ ειναι ΚΑΙ αυτοι υπολογοι για τις συνεπειες.. Αλλα σου λεω εγω, αλλα λες εσυ.. Παλι για εφημεριδες μιλας, δε θα μπω ξανα στο τριπακι.. Το μονο που σου λεω ειναι να δεις και τα πρωτοσελιδα των πρασινων φυλλαδων.. Ιδια σκ@τα..

Οταν ελεγε ο Νικοπολιδης τους το χαρισαμε, εννοουσε οτι χασαμε πολλους βαθμους μεσα στο Καραισκακη, οχι οτι σας καναμε χαρη.. Καμια σχεση η μια δηλωση με την αλλη περι διαιτησιας..

Ξερω πως καταλαβαινεις πολυ καλα τι λεω απλα δεν θες να το παραδεχθεις στον εαυτο σου πρωτα απο ολα..

---------- Προσθήκη στις 16:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:37 ----------

Οσο και να μην συμπαθω τον λινους,:-P εχει δικιο σε αυτο που λεει... ο φανατισμος του τυπου ειναι σε ολους, μια λεει ο πρασινος μια ο κοκκινος... φανατισμος μονομερης απλα δεν υπαρχει...

Σε αυτο για τον Τυπο συμφωνω και εγω.. στο να προσπαθει να δικαιολογησει τους καφρους λεγοντας ποσο πουλαει η μια και ποσο η αλλη εφημεριδα δε μπορω να συμφωνησω.. εγω εκει αναφερθηκα, στις δηλωσεις απο επισημους και στις συνεπειες.. οχι στο τι γραφει μια κωλοφυλλαδα

Δημοσ.
Το ότι, με το τέλος και μαθηματικά του πρωταθλήματος, στον Π αντί για αυτοκριτική των πάντων ασχολήθηκαν με το ζωικό βασίλειο(ουρακοτάγκους και χιμπατζήδες) δεν έπαιξε κανέναν ρόλο έτσι στην αναστάτωση αυτή? Το ότι ορισμένοι είναι εκτός τόπου και χρόνου, και νομίζουν ότι απευθύνονται σε μονοκύτταρους οργανισμούς δεν παίζει κανέναν ρόλο έτσι?

Το ότι έχουν καταντήσει espreso και ασχολούνται με τις προσβολές του Πατέρα προς Τζίγκερ, λες και μιλάνε για προσβολές της Μις Σαμπάνια 2010 προς την Σάσα Μπάστα δεν παίζει ρόλο έτσι??

Όσο και να προσπαθείτε να μειώσετε το γεγονός, ότι μία ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΦΡΙΚΗ εφημερίδα πουλάει τόσο τρελά, δεν αλλάζει το γεγονός οτι επηρεάζει ;)

Δηλαδή, αποκλείετε το παλικάρι που δεν κρατήθηκε να δείξει τον ανδρισμό του στο ματς των νέων τις προάλλες, να επηρεάστηκε ΚΑΙ από αυτά που βλέπει-διαβάζει-ακούει γύρω του?

Δεν γίνεται ρε φούστη μου, από παντού να μας ζαλίζουν τον έρωτα με άρθρα, δηλώσεις κηπουρών, πρωτοσέλιδα.... Δεν γίνεται να βγαίνουν κηπουροί και να λένε.. "Εμείς τους το χαρίσαμε" Ε όχι ρε μεγάλε, δεν μας το χάρισες εσύ(απο που κι ως που κιόλας το πετάς αυτό). Δεν είδα κανέναν σας να διαμαρτύρετε για αυτά τα μαργαριτάρια. Μην μου πείτε ότι αυτά δεν δυναμιτίζουν το κλίμα?

Και μετά να έχω και τον άλλον να γράφει, "Ε φταίει ο Πατέρας"

Μην προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς. Δεν είναι άγιος ο Πατέρας, αλλά δεν φταίει και για τα πάντα. Έχουμε ζήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια για να τα φορτώνουμε όλα σε αυτόν.

Τι έγινε ρε παιδιά? Σας θίξαμε τον Πατέρα και αναστατωθήκατε?

Τον ηθικό αυτουργό των επεισοδίων στο ματς του ΟΑΚΑ με τα Γιάννενα που πυροβολούσαν τα "αγνά" παιδιά κάτι πιτσιρίκια του ΠΑΣ με πιστόλι από τα 10 μέτρα?

Τον ηθικό αυτουργό των επεισοδίων στο ματς ΠΑΟ - Ατρόμητος? (αντιεξουσιαστές ήταν)

Τον ηθικό αυτουργό των επεισοδίων στο ματς Ατρόμητος - ΠΑΟ? (κι εκεί αντιεξουσιαστές)

Τέλος τον ηθικό αυτουργό της αλητείας (μιλάω για τη γραμμή υπεράσπισης) εις βάρος της κοπέλας με το κομμένο νύχι?

Φυσικά και δεν είναι άγιος και όχι δε φταίει για τα πάντα. Για τα παραπάνω όμως ευθύνεται εξ' ολοκλήρου.

Και επειδή βαρέθηκα να διαβάζω για προκλήσεις του οπαδικού τύπου από άτομα με ασθενή μνήμη να παραθέσω 2-3 εξώφυλλα έτσι για το χαβαλέ που ουδόλως προκαλούν βία.

hprasinh1.jpg

derbym.jpg

hprasinh3.jpg

hprasinhm.jpg

Δημοσ.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε επίσημα πριν από λίγη ώρα ο σύλλογος με ανακοίνωσή του.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, τελικά, κάλυψε μόνος του το υπόλοιπο των δέκα εκ. ευρώ που απαιτούνταν μέχρι το ‘ταβάνι’ των 26 εκ. που είχε οριστεί αρχικά, βάζοντας συνολικά στα ταμεία των ‘ερυθρόλευκων’ κοντά στα 15 εκ. ευρώ.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=129999

Φερε τωρα και τους παιχτες που χρειαζομαστε. Αντε γιατι πολυ αφησαμε τους αλλους λασκα και δε κανει

Δημοσ.

Όχι και άσχετο θέμα οι δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις εφημερίδας με εξώφυλλο, μαιμούδες όταν εσύ μου αναφέρεις επεισόδια λόγω δηλώσεων κλπ.

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ χειρότερο τις δηλώσεις του κάθε Πατέρα, διότι αυτές όποιος θέλει τις παίρνει στα σοβαρά, από το να πετάς 1.5 ευρώ να αγοράσεις αυτό το πράμα, ώστε να σε πείσουν ότι για όλα τα τραγελαφικά στην ομάδα σου(αλλαγές προπονητών,ανύπαρκτες μεταγραφές, αστεία προετοιμασία κλπ) και για το τελικό αποτέλεσμα φέτος φταίγανε οι... μαιμούδες που δεν σας άφησαν. Είναι τουλάχιστον προκλητικό και ρίχει πολύ περισσότερο λάδι στη φωτιά, από τις δηλώσεις.

Όσον αφορά τους κηπουρούς. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι συνεντεύξεις αυτές ήταν για να προκαλέσουν. Δόξα το θεό, η ελληνική γλώσσα είναι αρκετά πλούσια, ώστε να μην αναγκαστούν να προκαλέσουν λέγοντας με ύφος "Εμείς τους το χαρίσαμε". Επίσης πιστεύω ότι δηλώσεις ποδοσφαιριστών, και συγκεκριμένα ποδοσφαιριστών με ιστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι πολύ πιο επικίνδυνες από αυτές των προέδρων.

Δημοσ.

Μισά τα λέτε.

...Τον άνθρωπο που έστειλε τους διαρρήκτες στο σπίτι του Ντάτολο.

Τον άνθρωπο που είχε συμφωνήσει με τον Λέτο από τον Σεπτέμβρη του 2008 και τον είχε βάλει να κλωτσάει μπάλες στον Ερνέστο για να χαλάσει το κλίμα της υπερδιαγαλαξιακής ομαδάρας του.

Τον φυσικό αυτουργό της μόλυνσης του πλανήτη με τέτοιες πουράκλες που καπνίζει.

Τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την παγκόσμια οικονομική ύφεση.

Τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την παγκόσμια τρομοκρατία.

Έλα, πες τα όλα Ερωδιέ, μην φοβάσαι :lol:

Δημοσ.
Μισά τα λέτε.

Τον άνθρωπο που είχε συμφωνήσει με τον Λέτο από τον Σεπτέμβρη του 2008 και τον είχε βάλει να κλωτσάει μπάλες στον Ερνέστο για να χαλάσει το κλίμα της υπερδιαγαλαξιακής ομαδάρας του.

Ξεχασες το σημαντικοτερο ολων...ηταν αυτος που επεισε τον κυπριο να μην συμμετασχει στην αμκ...

Δημοσ.
Μισά τα λέτε.

Για τα παραπάνω δεν ξέρω, ρώτα τον Βεργή, αλλά σίγουρα ευθύνεται και για την αύξηση κρουσμάτων trolling στο thread του Ολυμπιακού. :devil:

Δημοσ.
Μισά τα λέτε.

πες μου κατι

οταν βγαινεις και λες "οι φιλαθλοι του παο ειναι αγνα παιδια δε κανουν τετοια" δινεις βημα στος ανεγκεφαλους να συνεχισουν ή οχι?

κι οταν επιτρεπεις να βγει γραμμη "σιγα δεν επαθε τιποτα ενα νυχι εσπασε", τοτε εισαι σωστος?

Δημοσ.
Για τα παραπάνω δεν ξέρω, ρώτα τον Βεργή, αλλά σίγουρα ευθύνεται και για την αύξηση κρουσμάτων trolling στο thread του Ολυμπιακού. :devil:

Εγώ τις τελευταίες μέρες, μια χαρά συζήτηση έβλεπα στο τόπικ σας. Άλλοι πετάγονταν στο αντίστοιχο πράσινο, και.... κουτσομπόλευαν :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...