Mika Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 οκ καταλαβα., αρνεισαι να δωσεις λινκ (προφανως η αστεια αναλογια οπαδων 1 προς 3 που επικαλεισαι δεν μπορει να επιβεβαιωθει απο καμια σοβαρη ερευνα). ετσι λεγε λεγε κατι θα μενει. Γκεμπελικες τακτικες
foufoutios Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Για να μιλησουμε και λιγο για αγωνιστικα.. Μέλμπεργκ, Ντουντού, Γκαλέτι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ραούλ Μπράβο, Ζαϊρί, Λεντέσμα, Πάντος, Πάρντο και Ντάτολο ειναι οι απουσιες για τον αγωνα της Κυριακης.. Πραγματικα φετος πρεπει να εγινε η χειροτερη προετοιμασια των τελευταιων δεκαετιων.. ---------- Προσθήκη στις 20:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:28 ---------- οκ καταλαβα., αρνεισαι να δωσεις λινκ (προφανως η αστεια αναλογια οπαδων 1 προς 3 που επικαλεισαι δεν μπορει να επιβεβαιωθει απο καμια σοβαρη ερευνα). ετσι λεγε λεγε κατι θα μενει. Γκεμπελικες τακτικες Δεν αρνουμαι.. βαριεμαι.. αναλογια 1 προς 3 ειπα για εφημεριδες, οχι για φιλαθλους.. μαθε να διαβαζεις και ασε τα υπονοουμενα και τους εξυπνακισμους.. δεν ειμαι απο τα ατομα που λενε κατι για να δημιουργουν εντυπωσεις.. αλλοι ειναι που τα κανουν αυτα εδω μεσα κατ επαγγελμα.. τωρα αν δεν ειναι 1 εκατομμυριο, ειναι 700 χιλιαδες η 1.300.000 δε μπορω να το ξερω.. την αποψη μου λεω συμφωνα με οσα εχω ζησει και εχω διαβασει τοσα χρονια.. Αν θες αναλογια φιλαθλων, μπορω να σου πω γυρω στο 2-2,5 προς 3-3,5
Erwdios Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 για πες λιγο λοιπον την αναλογια φιλαθλων... διοτι φως και πρωταθλητης πουλανε μαζι περι τις 35000 οταν ντερμπι και πρασινη πουλανε γυρω στα 8000. να υποθεσω οτι πιστευεις πως οι ολυμπιακοι ειναι 4-5πλασιοι των παναθηναικων ε; α ρε προπαγανδα Κάτσε ρε συ, γιατί να αποδείξουμε εμείς ότι ο Ολυμπιακός είναι η λαοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα? Αποδείξτε εσείς ότι ΔΕΝ είναι. Όσον αφορά τις εφημερίδες, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν εμπιστεύονται τις "αντικειμενικές" εξού και τα πολύ μεγάλα ποσοστά που συγκεντρώνουν οι οπαδικές. Όλοι βλέπουμε ότι οι "αντικειμενικές" γλύφουν πάντα όποιον είναι πάνω, ενώ προσπαθούν να τηρήσουν ισορροπίες με ανόητους τίτλους, όπως "Πρέσβης", "Πειραιώτης μάγκας" κι άλλες τέτοιες γραφικότητες με τα ανάλογα περιθώρια κωλοτούμπας. Κι αν για τον πρωταθλητή μπορούμε να πούμε ότι τον διαβάζουν οι κολλημένοι πιτσιρικάδες, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το ΦΩΣ, το οποίο τηρεί μία συντηρητική στάση και έχει κοινό που το διαβάζει δεκαετίες. Δεν είναι μόνο ο Νικολακόπουλος στο ΦΩΣ Τέλος, αν πιστεύεις ότι στους κόλπους του ΠΑΟ δεν υπάρχουν πρόβατα συμπεραίνοντας από τους αριθμούς των οπαδικών, τότε μάλλον θα πρέπει να ρίξεις και μια ματιά στους αριθμούς των αντικειμενικών.
Mika Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Φουφουτιε, δεν μιλησα με υπονοουμενα, ξεκαθαρα μιλησα. προπαγανδιζεις. μπαινει εδω μεσα γραφεις οτι οι πωλησεις των εφημεριδων εχουν σχεση με την αναλογια φιλαθλων. μολις εσκασαν οι επισημες ερευνες το γυριζεις και λες οτι εισαστε 1.500.000 παραπανω. λινκ δεν εχεις να δωσεις οποτε τωρα που στριμωχνεσαι το ριχνεις κι αλλο. Κάτσε ρε συ, γιατί να αποδείξουμε εμείς ότι ο Ολυμπιακός είναι η λαοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα. Αποδείξτε εσείς ότι δεν είναι. μισο ρε ερωδιε. εγω δε ζητησα κατι τετοιο. του λες του αλλου για την κυκλοφορια των εφημεριδων και αμεσως ζηταει λινκ. το παιρνει και ως φυσικη εξελιξη του ζητιεται λινκ που να επιβεβαιωνει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ γραφομενα.
alexis333 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δε παλευεστε πραγματικα .... Εχετε καταργησει καθε ειδους λογικη ... Καθεστε και μετρατε φιλαθλους λες και θα βγει τπτ..
foufoutios Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Λογικο δεν σου φαινεται εσενα ο αριθμος πωλησεων και ο αριθμος φιλαθλων να εχει μια λογικη αναλογια? απ τη στιγμη που ειναι περισσοτεροι οι φιλαθλοι, θα ειναι περισσοτερες και οι φυλλαδες που πωλουνται.. εσυ εμεινες στο 1,5 εκατομμυριο και οχι στο ενα.. τοση πιστευω ειναι η διαφορα, τοση σου λεω.. το λινκ μπορεις να το βρεις και μονος σου, δε θα κατσω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.. ολοι οι εξυπνακηδες και οι παντογνωστες εδω μεσα μαζευτηκαν.. εσυ μιλαγες πριν για 35000 πωλησεις και τελικα ειναι γυρω στις 18000 αυτο δε σε πειραξε που μπορει και να μετρηθει επισημα.. ο αριθμος φιλαθλων σε ετσουξε.. και ξαναλεω, ο λογος για τον οποιο εκανε αυτες τις συγκρισεις ειναι για να δειξω οτι το οτι πουλανε τοσα φυλλα καθε μερα, δε σημαινει ντε και καλα πως ολοι οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου ειναι λαλακες και πιστεουν τον πρωταθλητη και τις μαιμουδες. που το δυσκολο?
Erwdios Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 μισο ρε ερωδιε. εγω δε ζητησα κατι τετοιο. του λες του αλλου για την κυκλοφορια των εφημεριδων και αμεσως ζηταει λινκ. το παιρνει και ως φυσικη εξελιξη του ζητιεται λινκ που να επιβεβαιωνει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ γραφομενα. Κοίτα, απογραφή οπαδικού πληθυσμού δεν μπορεί να γίνει, αλλά οι οπαδικές εφημερίδες είναι ένας γνώμονας και μπορείς να υπολογίσεις λίγο τι παίζει. Εγώ πιστεύω/ έχω τη συναίσθηση ότι η διαφορά είναι από 500.000 έως 1 μύριο και το βλέπω και λίγο στον κοινωνικό μου κύκλο που οι περισσότεροι είμαστε Ολυμπιακοί. Θεωρώ ότι ο foufoutios υπερβάλλει λίγο στους αριθμούς, αλλά επαναλαμβάνω, το γεγονός ότι δεν υπάρχει μετριοπαθής εφημερίδα φιλοπαναθηναϊκών συναισθημάτων, ενώ υπάρχουν και δύο παρατάξεις μέσα στην ΠΑΕ, κάνουν αναξιόπιστη την οποιαδήποτε ενημέρωση. Εκτιμώ πάντως ότι οι οπαδοί του ΠΑΟ που διαβάζουν Sday είναι περισσότεροι από αυτούς του Ολυμπιακού.
foufoutios Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 το παιρνει και ως φυσικη εξελιξη του ζητιεται λινκ που να επιβεβαιωνει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ γραφομενα. μονο που το δικο σας λινκ δεν επιβεβαιωνε τις 35000 πωλησεις που ελεγες..!! αρα ποιος δημιουργει εντυπωσεις? στα ΝΕΑ ειχε βγει η ερευνα και ειναι δυσκολο και βαρετο να την βρω.. αν θες ψαξε μονος σου.. οπως ειπα γυρω στο εκατομμυριο πιστευω τη διαφορα.. μπορει να υπερβαλλω αλλα ειναι γνωμη μου, δεν την επιβαλλω.. το να χαρακτηριζομαστε ομως με αιτιολογια οτι πωλουνται περισσοτερες κοκκινες φυλλαδες ειναι τουλαχιστον ακυρο
Erwdios Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ελάτε ρε παίδες τώρα, σαν τα πιτσιρίκια κάνετε. Βρες το εσύ, όχι βρες το εσύ. Με ένα googling άμεσα αποτελέσματα
foufoutios Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 http://www.mediasoup.gr/node/320 βρηκα ενα λινκ που κανει αναφορα στην ερευνα.. αν κανεις τις πραξεις, γυρω στο εκατομμυριο βγαινει.. σιγουρα δεν ασχολειται ολος ο πληθυσμος της Ελλαδας με τις ομαδες για να προλαβω τα σχολια.. οποτε οσοι ασχολουνται τακτικα θα εχουν μια διαφορα των 600-700 χιλιαδων. εφημεριδες μπορουν να αγορασουν ολοι ομως ---------- Προσθήκη στις 21:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:06 ---------- με προλαβε ο ερωδιος.. απλα βαριομουνα και δεν ειχα λογο να το κανω.. ΥΓ : τραγικο το πως εφτασε η κουβεντα στο ποιοι ειναι περισσοτεροι μιλωντας απλα για αναλογια πωλησεων.. ΥΓ 2 : καλη συνεχεια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Καθόλου καλά δεν ξεκινήσαμε, πρωί Κυριακής. Καζούρα, ναι. Σπόντες για "βλάκες", "στερημένους" και δε συμμαζεύεται, όχι. Πόσο δύσκολο είναι να το εμπεδώσετε; Χίλιες φορές τα ίδια πράγματα.
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δε γινεται πια αλλο, καντε κατι, ενα ευχελαιο ισως!! στην προθερμανση ενοχλησεις ο Νικλητσιωτης και μολις γυρισε το ποδι του Ματ
Tilemaxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Άλλη μια μίζερη χρονιά έλαβε τέλος. Ήταν μια απάντηση σε όλα τα παπαγαλάκια που δήλωναν: "μια χαρά είναι η ομάδα, θα στρώσει". Αν θέλουμε να δούμε τον πραγματικό Ολυμπιακό του παρελθόντος η μόνη λύση είναι να φύγει ο δικτάτορας-Κόκκαλης και να διώξουν όλους τους φετινούς "βασικούς". (Πλήν άμυνας). Πρέπει η ομάδα να αποκτήσει παίκτες-ηγέτες, και όχι άμπαλους μισθοφόρους. Δεν γίνεται η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα να έχει χειρότερο ρόστερ απο τον ΠΑΟΚ. Και προπαντώς δεν γίνεται ενας σοβαρός σύλλογος να αλλάζει κάθε χρόνο προπονητή. Ελπίζω του χρόνου κάτι να αλλάξει.
alexis333 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Τπτ δεν ελαβε τελος ακομα .... Τα δυσκολα ερχονται τωρα ... Τα πλευ οφ τα ξεχασες ... Κατσε να ρθουν τπτ διπλα μες στο Καραισκακη να γελασουμε ... Ακομα δεν ειδαμε τπτ ...
Στέλιος7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Αν δεν φυγει ο Κοκκαλης η αν δεν θελησει να επενδυσει ξανα θα ερθουν πολυ δυσκολα χρονια.Εγω παντως τον κοβω να μην σκοπευει να κανει τιποτα απο τα 2.Περαστικα μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.