Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε με αφορα τι γραφει ο Πρωταθλητης και αντιστοιχα η Ντερμπι ....

Κακώς... ο Πρωταθλητής κάνει την βρώμικη δουλειά.

Αν εξαιρέσεις τα καφριλίκια για τους πράσινους που είναι για πολύ λίγους, τα υπόλοιπα έχουν τον στόχο τους.

Ένα πρωτοσέλιδο made by θείος, ένα σύνθημα της ντουντούκας made by θείος, πάρτο κάτω το κεφάλι του προπονητή.

Οι συγκρίσεις ανάμεσα στις κάφρικες εφημερίδες δεν στέκουν. Τσέκαρε τις πωλήσεις ;)

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κακώς... ο Πρωταθλητής κάνει την βρώμικη δουλειά.

Αν εξαιρέσεις τα καφριλίκια για τους πράσινους που είναι για πολύ λίγους, τα υπόλοιπα έχουν τον στόχο τους.

Ένα πρωτοσέλιδο made by θείος, ένα σύνθημα της ντουντούκας made by θείος, πάρτο κάτω το κεφάλι του προπονητή.

Οι συγκρίσεις ανάμεσα στις κάφρικες εφημερίδες δεν στέκουν. Τσέκαρε τις πωλήσεις ;)

Και σου ξαναλεω δε με ενδιαφερει τι γραφουν ...

Και ποτε δεν τις αγοραζω ...

Εχω ματια και βλεπω και κρινω δε χρειαζεται να διαβασω τον Πρωταθλητη να μου τα πει οπως αυτος θελει ...

Δημοσ.

E τουλαχιστον περναμε και πρωταθληματα τοσα χρονια εσεις με τον τζιγγερ δεν πρεπει να μιλατε καθολου...

Ας μην θυμηθουμε 1 εκι = 10 ριμπο :devil:

Δημοσ.
E τουλαχιστον περναμε και πρωταθληματα τοσα χρονια εσεις με τον τζιγγερ δεν πρεπει να μιλατε καθολου...

Ας μην θυμηθουμε 1 εκι = 10 ριμπο :devil:

To ξέρω ότι το μόνο που σας απασχολεί είναι η κούπα...

Για αυτό αρχίσατε να τσινάτε :whistle:

Δημοσ.

Μετρα λιγο και την αναλογια φιλαθλων/πωλησεων Linus.. ψιλα γραμματα για σενα ε..? Και η εφημεριδα του ΑΟ Καματερου, 3 εφημεριδες το μηνα πουλαει..

Μια χαρα τσιμπατε, μια χαρα σας δουλευει ο θειος και λοιπες παπαριες.. Καλο ειναι να μην γενικευεις και να μη συγκρινεις με τους γνωστους που ισως να εχεις και στα λενε αυτα και σου δινουν τετοιες εντυπωσεις..

Δημοσ.
Μετρα λιγο και την αναλογια φιλαθλων/πωλησεων Linus.. ψιλα γραμματα για σενα ε..? Και η εφημεριδα του ΑΟ Καματερου, 3 εφημεριδες το μηνα πουλαει..

Μια χαρα τσιμπατε, μια χαρα σας δουλευει ο θειος και λοιπες παπαριες.. Καλο ειναι να μην γενικευεις και να μη συγκρινεις με τους γνωστους που ισως να εχεις και στα λενε αυτα και σου δινουν τετοιες εντυπωσεις..

Μέτρα την εσύ, που έχεις νούμερα των φιλάθλων και πες μου. Κοίτα μόνο μην μου βγάλεις την μισή Ελλάδα κόκκινη ;)

Να σου θυμίσω τα "Αν ακούσω γιούχα έφυγα?" :whistle:

Να μαντέψω αν θα ακούγονταν γιούχα στην φιέστα εάν πέρνατε την κούπα φέτος? :whistle:

Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να συζητήσουμε με τους γνωστούς μου από θείους και τα λοιπά. Άντε καμια Κυριακή πριν τους αγώνες να προσκυνήσουμε τον Σισέ και να σπάσουμε πλάκα με κανα λατινοαμερικάνο :-D

Δημοσ.
Μετρα λιγο και την αναλογια φιλαθλων/πωλησεων

για πες λιγο λοιπον την αναλογια φιλαθλων... διοτι φως και πρωταθλητης πουλανε μαζι περι τις 35000 οταν ντερμπι και πρασινη πουλανε γυρω στα 8000. να υποθεσω οτι πιστευεις πως οι ολυμπιακοι ειναι 4-5πλασιοι των παναθηναικων ε;

α ρε προπαγανδα

Δημοσ.
Μέτρα την εσύ, που έχεις νούμερα των φιλάθλων και πες μου. Κοίτα μόνο μην μου βγάλεις την μισή Ελλάδα κόκκινη ;)

Να σου θυμίσω τα "Αν ακούσω γιούχα έφυγα?" :whistle:

Να μαντέψω αν θα ακούγονταν γιούχα στην φιέστα εάν πέρνατε την κούπα φέτος? :whistle:

Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να συζητήσουμε με τους γνωστούς μου από θείους και τα λοιπά. Άντε καμια Κυριακή πριν τους αγώνες να προσκυνήσουμε τον Σισέ και να σπάσουμε πλάκα με κανα λατινοαμερικάνο :-D

Εχει ηδη γινει ερευνα που προσδιοριζεται ο αριθμος φιλαθλων της καθε ομαδας.. ψαξε βρες την.. ωρα ειναι να μας πεις οτι ο ΠΑΟ εχει περισσοτερους..

Ακουστηκε οτι το ειπε αλλα δεν κατεβηκε ποτε οταν εγινε η παραδοση της κουπας.. αυτο κατι δειχνει.. προφανως "ξεχνας" τις γιουχες που εχει φαει κατα καιρους..

Δε μιλαγα για την οικογενεια σου.. Για γνωστους σου Ολυμπιακους που ισως πιστευουν αυτα λεω.. Τσιμπαμε με λατινοαμερικανους και τρωμε ο,τι λεει ο θειος.. Λες και εσεις δεν χαιροσασταν με μεταγραφες παλτων..

---------- Προσθήκη στις 19:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:56 ----------

για πες λιγο λοιπον την αναλογια φιλαθλων... διοτι φως και πρωταθλητης πουλανε μαζι περι τις 35000 οταν ντερμπι και πρασινη πουλανε γυρω στα 8000. να υποθεσω οτι πιστευεις πως οι ολυμπιακοι ειναι 4-5πλασιοι των παναθηναικων ε;

α ρε προπαγανδα

Αυτα με το ποσο πουλανε οι φυλλαδες μπορεις να μου το στειλεις σε καποιο λινκ? η ετσι το λετε? 4πλασιοι δεν ειμαστε.. αλλα 1 - 1,5 εκατομμυριακι διαφορα πρεπει να το εχουμε.. επισης το να αγοραζουν καποιοι εφημεριδα συγκεκριμενου "χρωματος" για να ενημερωνονται για μεταγραφες κλπ δεν παιζει? πρεπει ντε και καλα να πιστευει ολα οσα γραφονται?

Δημοσ.
Εχει ηδη γινει ερευνα που προσδιοριζεται ο αριθμος φιλαθλων της καθε ομαδας.. ψαξε βρες την.. ωρα ειναι να μας πεις οτι ο ΠΑΟ εχει περισσοτερους..

Ακουστηκε οτι το ειπε αλλα δεν κατεβηκε ποτε οταν εγινε η παραδοση της κουπας.. αυτο κατι δειχνει.. προφανως "ξεχνας" τις γιουχες που εχει φαει κατα καιρους..

Δε μιλαγα για την οικογενεια σου.. Για γνωστους σου Ολυμπιακους που ισως πιστευουν αυτα λεω.. Τσιμπαμε με λατινοαμερικανους και τρωμε ο,τι λεει ο θειος.. Λες και εσεις δεν χαιροσασταν με μεταγραφες παλτων..

Μπορεί να μην έχει περισσότερους, αλλά οι αναλογίες αν τις βάλεις κάτω δύσκολα θα σου βγουν σωστές.

Δικαιολογίες. Αν ήταν να πέσει χοντρή γιούχα θα έπεφτε.

Ούτε εγώ μίλησα για την οικογένεια μου. Τον δικό σας θείο ενοούσα :lol:

Αυτα με το ποσο πουλανε οι φυλλαδες μπορεις να μου το στειλεις σε καποιο λινκ? η ετσι το λετε? 4πλασιοι δεν ειμαστε.. αλλα 1 - 1,5 εκατομμυριακι διαφορα πρεπει να το εχουμε.. επισης το να αγοραζουν καποιοι εφημεριδα συγκεκριμενου "χρωματος" για να ενημερωνονται για μεταγραφες κλπ δεν παιζει? πρεπει ντε και καλα να πιστευει ολα οσα γραφονται?
'

Όχι και 1.500.000, το νούμερο είναι πιθανότατα εξαψήφιο. Μα και το αντίστοιχο ποσοστό των άλλων, για τις μεταγραφές κλπ την αγοράζει, οπότε πάλι δεν βγαίνει η αναλογία ;)

Δημοσ.

Λοιπον απόσο εψαξα στον google και παρολο που βγηκαν προπερσινα αποτελεσματα (δεν μπορεσα να βρω κοντινες πωλησεις)

Λοιπον εχουμε και λεμe:

Φως και πρωταθλητης:20-25000 πωλησεις

Derby με πρασινη και αθλητικη ηχω(εκλεισε πριν 2-3 χρονια)7-8000 πωλησεις

Sportday + goal + φιλαθλος:30000 πωλησεις

Οι διαφορες ειναι μεγαλες αλλα στο youtube δεν υπαρχουν video πριν και μετα τα ντερμπι με κοκκινες εφημεριδες :-)

Απλα το λεω για να δειξω οτι τις περισσοτερες φορες οι δικες σας εφημεριδες προπαγανδιζουν.

EDIT: Το λινκ http://www.cosmo.gr/Media/Hellas/177864.html

Δημοσ.

Βρηκα και εγω φετινα, ευχαριστω.. γυρω στα 180000 πρωταθλητης και φως και γυρω στα 6000 derby και πρασινη.. 1 προς 3 αναλογια στο περιπου

Ολες οι εφημεριδες προπαγανδιζουν.. αναλογα με το "χρωμα" και το ποιος τους πληρωνει..

Αυτο που με πειραξε εμενα ειναι η σιγουρια του Linus οτι τρωμε κουτοχορτο και πιστευουμε οσα λεει ο Σωκος επειδη πουλανε τοσα αντιτυπα οι "κοκκινες" εφημεριδες.. Λες και δεν εχει δει οσα λεμε εδω μεσα και το κραξιμο.. Λες και δεν εχει δει γιουχες στο γηπεδο κατα Κοκκαλη.. αυτες οι ανακριβειες με τρελαινουν και οι γενικολογιες

Δημοσ.

Αυτο που με πειραξε εμενα ειναι η σιγουρια του Linus οτι τρωμε κουτοχορτο και πιστευουμε οσα λεει ο Σωκος επειδη πουλανε τοσα αντιτυπα οι "κοκκινες" εφημεριδες.. Λες και δεν εχει δει οσα λεμε εδω μεσα και το κραξιμο..

Το παρόν νήμα δεν το διαβάζεις εσύ και άλλοι 3 που ποστάρουν, το διαβάζουν ένα σωρό ακόμη άτομα. Δεν μίλησα για συγκεκριμένα μέλη. Αν το έκανα θα έβαζα αντίστοιχα nick, οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αρπάζεσαι.

Δημοσ.

το λινκ για τις εφημεριδες το πηρες, το λινκ που λεει οτι εχουμε 1.5 εκατομυριακι διαφορα θα μας το δωσεις; αν και με τη λογικη σου εισαστε κοντα 4 πλασιοι. για δωσε κανα λινκ λοιπον

Δημοσ.
Το παρόν νήμα δεν το διαβάζεις εσύ και άλλοι 3 που ποστάρουν, το διαβάζουν ένα σωρό ακόμη άτομα. Δεν μίλησα για συγκεκριμένα μέλη. Αν το έκανα θα έβαζα αντίστοιχα nick, οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αρπάζεσαι.

αυτα που εγραφες ηταν γενικολογα.. δε μιλησες για συγκεκριμενα μελη αλλα μας τσουβαλιασες ολους μαζι.. σαν να τρωμε ολοι κουτοχορτο και να μην ξερουμε τι μας γινεται..

το λινκ για τις εφημεριδες το πηρες, το λινκ που λεει οτι εχουμε 1.5 εκατομυριακι διαφορα θα μας το δωσεις; αν και με τη λογικη σου εισαστε κοντα 4 πλασιοι. για δωσε κανα λινκ λοιπον

Με τη λογικη μου ειμαστε 1 εκατομμυριο περισσοτεροι (οχι οσοι ασχολουνται τακτικα, οσοι δηλωνουν).. η αναλογια στις εφημεριδες ειναι 1 προς 3 και το οτι υπαρχει αυτη η διαφορα δεν οφειλεται στο οτι ειμαστε προβατα (τουλαχιστον οχι η πλειοψηφια).. το λινκ μπορεις να το βρεις και μονος σου. το ειχαμε ποσταρει και εδω μεσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...