foufoutios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Πρόκομ - Ολυμπιακός: 81-78 Πολυ ασχημο παιχνιδι το σημερινο.. Πολλα αστοχα σουτ και γενικα μια νευρικοτητα αδικαιολογητη. Η Προκομ επαιξε ανετα αφου δεν ειχε τιποτα να χασει,επαιρναν (ειδικα στο 1ο) ανετα τα ριμπαουντ και ειχαν τρομερη ευστοχια.. Θετικο που γυρισαμε το ματς απο -17 στους 2-3 ποντους.. Ο Τεοντοσιτς εκανε παλι κατι απιστευτα! Αν βρω βιντεακι θα το ποσταρω
alexis333 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τι χαλια ειναι αυτα μωρε ... Τρωμε τοσους ποντους απο την Προκομ .... Ελεος .... Και στα τρια παιχνιδια χαλια ημαστε ...
Dropsreef Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εμένα πάντως ο Γιαννάκης σήμερα με μπέρδεψε αρκετά!(Μην πεσουν καποιοι να με φανε οτι με μια ηττα αρχισα να κραζω)!Απλά κάποια κινησεις του περισσότερο μπέρδεψαν τους παίχτες μας παρά την αντίπαλη ομάδα
foufoutios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Οχι και στα τρια ρε συ Αλεξη.. Στο δευτερο παιζαμε για πλακα.. Η αληθεια ειναι πως δεν μας παει πολυ καλα τωρα τελευταια.. Ελπιζω να βελτιωθουμε και να σοβαρευτουμε στη συνεχεια γιατι βλεπω η Παρτιζαν να μας κανει σουρωτηρι.. Και εγω δεν ειδα πολυ καλες αντιδρασεις απο τον Γιαννακη σημερα.. Τον Σοφο γιατι τον κρατησε εξω τοσο πολυ? ειχε προβλημα? Και δυο ειδησεις απο το ποδοσφαιρο : Εκτός ομάδας Ντάτολο και Λούα Λούα! εκτος προπονησεων οι δυο τους και αναμενεται τιμωρια και για Νταρμπι.. Καλιο αργα παρα ποτε που λενε.. (αν και ειναι πολυ αργα τωρα) Γκαλέτι: "Ετοιμάζομαι για του χρόνου" http://sport24.gr/html/ent/664/ent.352664.asp
Linus_21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ένα πρωτάθλημα χάσατε, και η κατάσταση θυμίζει μπ#%^#%$ Ελπίζω να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Απώτερος σκοπός σας δηλαδή είναι ο υποβιβασμός του ΟΣΦΠ για να μείνετε στο παιχνίδι μόνο εσείς και η ΑΕΚ? Σοβαρά, πιάσαμε πάτο, πιο κάτω δεν γίνεται.
Στέλιος7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Επιτελους.Ας γινει ομως και κατι με τον Μαρεσκα!Οτι θελει κανει ο καθενας σε αυτη την ομαδα.Επρεπε να εχουμε κανενα σοβαρο προπονητη που κοβει κ**λους να καθονται ολοι σουζα. Tilemaxx γινεται και πιο κατω(Αεκ), αν δεν πουλησει ο Σωκος του χρονου θα τα δουμε ολα!
margaritagr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τα βρηκαν ΛΛ-Σωκος μπαινει αμεσα με 20Μ για να δουμε...
Linus_21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Απώτερος σκοπός σας δηλαδή είναι ο υποβιβασμός του ΟΣΦΠ για να μείνετε στο παιχνίδι μόνο εσείς και η ΑΕΚ? Σοβαρά, πιάσαμε πάτο, πιο κάτω δεν γίνεται. Όχι και υποβιβασμός.Δεν με χαλάει πάντως να βολοδέρνετε στις θέσεις 3-5 για λίγα χρονάκια...
kirileman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Όχι και υποβιβασμός.Δεν με χαλάει πάντως να βολοδέρνετε στις θέσεις 3-5 για λίγα χρονάκια... Καλό!!!!!!
Dropsreef Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ο Σώκος ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που επιζητούν την προβολή και θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο!Ακόμα και να μπει ο Λαυρεντιάδης αγοράζοντας το 45% των μετοχών δεν είμαι απολύτως βέβαιως ότι θα έχει ενεργή συμμετοχή στα ζητήματα της ΠΑΕ!Επίσης η κινηση του ΛΛ να στείλει ανθρώπους του(ο ένας εξ'αυτων γιος του στενού συνεργάτη του) στα αποδυτήρια της ΠΑΕ και να προσφέρουν πριμ για κατάκτηση νίκης δεν μου πολυγεμίζει το μάτι!Πολύ φοβάμαι μην γινει ο Ολυμπιακος οικογενειακή υπόθεση! Μακάρι να δούμε νεες ιδεες και στο ποδσφαιρικο τμημα!Αντιστοιχες ιδεες που βλέπουμε και στο μπασκετικό τμήμα!Αφοι Αγγελοπουλοι που δεν επεμβαινουν στο καθαρά αγωνιστικό τμήμα όμως είναι δίπλα στην ομάδα σε οτιδήποτε χρειαστεί! Ένας λοιπον προπονητής που θα τον αφήσουν να δουλέψει ελεύθερα,ένας τεχνικός διευθυντής με κύρος,αναγνωρισιμότητα και καλές δημόσιες σχέσεις(Κοβασεβιτς-Καρεμπε για εμένα) και ένας πρόεδρος που θα καθορίζει εξαρχής το συνολικό budget για μεταγραφές και τρέχοντα έξοδα!Ζητάω πολλα? (Παντως αυτο το πράγμα που γίνεται τόσο χρόνια να περιμένουμε πότε ο Κοκκαλης θα γυρίσει απο την Μύκονο,πότε απο την Αμερικη και ποιοιυς παίχτες θα πάρουμε αφου μάθουμε την κλ΄ρωση του champions league πρέπει επιτέλους να σταματήσει)
foufoutios Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Η ασιστ του Μιλος για οποιον δεν την ειδε http://bam.gr/page.ashx?pid=2&aid=190094 στο νουμερο 1 φυσικα
Στέλιος7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καμερα στα αποδυτηρια;Που νομιζουν οτι βρισκονται τα ζωα;Ειμαι εξαλλος πραγματικα.Δια βιου αποκλεισμος απο τα Ευρωπαικα κυπελλα τους χρειαζεται!
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καμερα στα αποδυτηρια;Που νομιζουν οτι βρισκονται τα ζωα;Ειμαι εξαλλος πραγματικα.Δια βιου αποκλεισμος απο τα Ευρωπαικα κυπελλα τους χρειαζεται! Πας καλά; Τις είδες τις μαζορέτες που έχουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.