EKTELESTES Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Eγω το εγραψα...απλα respect.. Αν και μολις με πληροφορισε φιλαρακι οτι συμφωνα με τους νεους κανονισμους αυτο δεν επιτρεπεται.. Η πάσα στο ταμπλώ στον εαυτό σου; Ούτε παλιά επιτρεπόταν, θεωρείται διπλή τρίπλα. Οπότε, θα πρέπει να το κάνεις ότι και καλά πας για σουτ ώστε να μη σου χρεώσουν διπλή τρίπλα όταν θα πάρεις το rebound Δε την έχω δει ακόμα, για να τσεκάρω ^^ ΑΚΥΡΟ - Πάσα του Τεό στον Κλέιζα τελικά; Δε βλέπω γιατί να απαγορεύεται, ούτε έχω ακούσει ποτέ να απαγορεύεται ( για ποιο λόγο αφού κάνεις την πάσα σε άλλον παίχτη; )
vlachaquito Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 μαλλον εννοει οτι δεν χρεωνετε σαν ασσιστ... αλλα σαν χαμενο σουτ-ριμπαουντ και καλαθι..
johnnyestia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Θα γίνω κακός, αλλά πάσες με ταμπλό βλέπεις ακόμα και σε μονάκια στις γειτονιές. Σιγά τα ωά. Ένα alley-oop με πάσα-σφήνα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό. Και δεν το κάνουν στις γειτονιές.
Chris_85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δε βλέπω γιατί να απαγορεύεται, ούτε έχω ακούσει ποτέ να απαγορεύεται ( για ποιο λόγο αφού κάνεις την πάσα σε άλλον παίχτη; ) Nαι οντως τραγικο που απαγορευεται. Βασικα απαγορευεται να πεταξεις ηθελημενα τη μπαλα στο ταμπλο, οχι η πασα σε συμπαικτη μεσω του ταμπλο (αυτα στην ευρωπη μονο το σερβακι τα σκεφτεται). ---------- Προσθήκη στις 22:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:45 ---------- Ο Τζος Τσίλντρες είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τις εμφανίσεις του στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Πρόκομ. Ο «Τσίλι» χτύπησε στο χθεσινό ματς σε μια προσπάθεια που έκανε για alley hoop, αφού ο Βάρντα του έβαλε το δάκτυλο στο μάτι. Αποτέλεσμα ήταν να τελειώσει τον δεύτερο προημιτελικό με 3/12 σουτ. Αλλά ο Αμερικανός δεν έψαξε για δικαιολογίες. Δεν παραπονέθηκε για πόνους στο μάτι. Ο 27χρονος φόργουορντ επισκέφθηκε το πρωί της Παρσκευής οφθαλμίατρο και στη συνέχεια πήγε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να κάνει σουτ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε ρεπό στους παίκτες του για σήμερα, αλλά ο Αμερικανός φόργουορντ δεν το εκμεταλλεύτηκε. Το αντίθετο μάλιστα. Πήγε και έκανε ατομική προπόνηση κι όταν τον αντιλήφθηκε ο γυμναστής της ομάδας, Ανδρέας Γκατζούλης, τον ρώτησε αν θέλει να τον βοηθήσει. Ο Τσίλντρες, όμως, του ζήτησε ευγενικά να φύγει. «Δεν θέλω κανέναν. Έκανα δύο άσχημα παιχνίδια για την ομάδα και δεν χρειάζεται να με βοηθήσει κανείς» είπε ο Τσίλντρες ο οποίος συνέχισε να κάνει δεκάδες σουτ. http://www.sport-fm.gr/article/223062 Να ποια ειναι η διαφορα με τον Γουντς. ---------- Προσθήκη στις 22:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:46 ---------- Θα γίνω κακός, αλλά πάσες με ταμπλό βλέπεις ακόμα και σε μονάκια στις γειτονιές. Σιγά τα ωά. Ένα alley-oop με πάσα-σφήνα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό. Και δεν το κάνουν στις γειτονιές. Εχεις προσπαθησει να βγαλεις ποτε πασα με ταμπλο σε 5on5 και μαλιστα σε επαγγελματικο επιπεδο? Στα 3ον3 της γειτονιας με τον μπαρμπα Μητσο που βαριεται να κυνηγησει τη φαση, οτι θελεις βγαινει.
johnnyestia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εχεις προσπαθησει να βγαλεις ποτε πασα με ταμπλο σε 5on5 και μαλιστα σε επαγγελματικο επιπεδο? Στα 3ον3 της γειτονιας με τον μπαρμπα Μητσο που βαριεται να κυνηγησει τη φαση, οτι θελεις βγαινει. Σε ανταγωνιστικά μονά 4ον4 ο,τι θες έχω κάνει. Πάσα με ταμπλό, πάσα κάτω από τα πόδια αντιπάλου στην κίνηση, ακόμα και καλάθι με πάσα βόλλεϋ έχω βάλει. Να κάνεις πάσα με ταμπλό δεν θέλει κάποιο skill. Να πάρεις απόφαση να κάνεις αυτή την μ@λακία θέλει. Άποψή μου φυσικά. Φυσικά δεν θεωρώ τον Τεόντοσιτς κακό παίκτη. Καταφέρνει να βγάζει φάσεις με πολύ μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας και φαντασίας. Απλά αυτή η φάση πραγματικά δεν μου λέει τίποτα.
alexis333 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ξερουμε πως θα κατεβουμε με Ξανθη .. ??? Με ποιους και με τι συστημα ... ---------- Προσθήκη στις 00:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:40 ---------- Και ο Πέντερσεν για αριστερά. Οι άλλοι της λίστας και ο Ντάτολο (BINTEO) Ωρε κατι γκολακια μανουλα μου .... :-D:-D
margaritagr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Νύχτα τρόμου για Ντάτολο http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/267805.html καλα αυτος τρεχοντας θα φυγει
foufoutios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Κριμα για το βολλει! Παλεψαμε αλλα στο τελος δεν ειχαμε καθαρο μυαλο.. Δε πειραζει, ηταν πολυ ωραιο ματσακι. Η αλλαγη προπονητη στα μεσα της σεζον ειναι παντα κατα της ομαδας.. Δε πειραζει, του χρονου θα παμε καλυτερα
Deponakias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 2 match ball ειχαμε και τα χασαμε... Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
EKTELESTES Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Σε ανταγωνιστικά μονά 4ον4 ο,τι θες έχω κάνει. Πάσα με ταμπλό, πάσα κάτω από τα πόδια αντιπάλου στην κίνηση, ακόμα και καλάθι με πάσα βόλλεϋ έχω βάλει. Να κάνεις πάσα με ταμπλό δεν θέλει κάποιο skill. Να πάρεις απόφαση να κάνεις αυτή την μ@λακία θέλει. Άποψή μου φυσικά. Φυσικά δεν θεωρώ τον Τεόντοσιτς κακό παίκτη. Καταφέρνει να βγάζει φάσεις με πολύ μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας και φαντασίας. Απλά αυτή η φάση πραγματικά δεν μου λέει τίποτα. Το θέμα μας δεν ήταν αυτό. Και εγώ έχω κάνει και κάνω ό,τι κουφό μπορείς να φανταστείς, συμφωνώ ότι δεν είναι τίποτα τρελό αυτό που καναν Τεό-Κλέιζα, άσχετα αν το βλέπεις σπάνια σε επαγγελματικούς αγώνες, ειδικά με φουλ άμυνα του αντιπάλου ( γιατί σε αιφνιδιασμό μπορεί να δεις διάφορα) 1) Το θέμα είναι ότι αν τη πετάξεις στο ταμπλώ και την πιάσεις ο ίδιος ( επίτιδες για πάσα δηλ, όχι rebound ) είναι διπλή τρίπλα. 2) Αν το θέμα ήταν για το αν μέτρησε ως ασσίστ ή όχι, κατ' εμέ ασσίστ πρέπει να μετρήσει ^^
Chris_85 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Σε ανταγωνιστικά μονά 4ον4 ο,τι θες έχω κάνει. Πάσα με ταμπλό, πάσα κάτω από τα πόδια αντιπάλου στην κίνηση, ακόμα και καλάθι με πάσα βόλλεϋ έχω βάλει. Να κάνεις πάσα με ταμπλό δεν θέλει κάποιο skill. Να πάρεις απόφαση να κάνεις αυτή την μ@λακία θέλει. Άποψή μου φυσικά. Φυσικά δεν θεωρώ τον Τεόντοσιτς κακό παίκτη. Καταφέρνει να βγάζει φάσεις με πολύ μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας και φαντασίας. Απλά αυτή η φάση πραγματικά δεν μου λέει τίποτα. Επομενως οχι.. Θελει τεραστιο skill να βγαλεις τετοια πασα σε αγωνα Ευρωλιγκας.
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 *18:23... Ένταση έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία rednews.gr Μπραβο ρε αλανια, ειστε μαγκες
Chris_85 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Tι εμαθα παλι για τον Τσιλι... Παει στην προπονηση της Παρασκευης στο Σεφ.. Δεν θελει βοηθεια ουτε καν για να του επιστρεφουν τη μπαλα στα σουτ..σαν μια μορφη αυτοτιμωριας. Και το σημαντικοτερο ολων? Κανοντας δυο μετρια (σε καμια περιπτωση ομως ασχημα/κακα) παιχνιδια με την Προκομ, αρνηθηκε να βαλει τη φορμα της ομαδας στην προπονηση, λεγοντας πως δεν τη βοηθησε αρκετα και δεν του αξιζει(!!!). Αν ισχυουν αυτα, μπραβο του.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μεγάλος παίκτης αλλά πάνω απ' όλα τεράστια προσωπικότητα ο Τσίλντρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.