Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tωρα ειδα το εντιτ.

Λειπει το μυαλο απο το παιχνιδι του ΤΕοντοσιτς??? Πρεπει να γινει πιο ομαδικος??? Θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!!

Στην αμυνα συμφωνουμε. Αλλα αν επαιζε και αμυνα, θα μιλουσαμε για τον επομενο all star NBAer

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και τελος οφειλει να γινει πιο ομαδικος λογω της φυσεως της θεσης του. Αν ηταν 2ρι θα ελεγα οκ.

Ποσες ασσιστ να βγαλει το παλικαρι δηλαδη για να τον θεωρησεις ομαδικο?

Δημοσ.
ΟΚ υπερβαλεις πλεον, οποτε κανω τοπο στο παραληρημα ενθουσιασμου και ελπιδας.

Ο Τεοντοσιτς εδω και 3 χρονια ειναι ενας ελπιδοφορος πλει μεικερ που φετος απτο καλοκαιρι κανει μια καλη σεζον.

Οσο για το αν υπαρχει αλλο καλυτερο πλει μεικερ εφετος

Α. Εξαρταται πως το εννοεις το καλυτερο. Σε νουμερα? Σε ουσια στο παιχνιδι? Σε σταθεροτητα?

Β. Ξεχνας παντοτε οτι ο ΟΣΦΠ ειναι η ομαδα με το ευκολοτερο προγραμμα απο καθε αλλη ομαδα, αρα λογικο ειναι ΟΛΟ το ροστερ να εχει ανεβασμενη αποδοση εφοσον ο δυσκολοτερος αντιπαλος που εχει αντιμετωπισει ως τωρα ειναι η...Παρτιζαν.

Oxi midi, δεν θα συμφωνησω μαζι σου.. Το παλικαρι καθε χρονο κανει και καλυτερη χρονια, δεν λες ελπιδοφορο τον καλυτερο πλευ του ευρωπαικου!! Και χαλαρα οπως παει και της ευρωλιγκας...

Ειναι ο καλυτερος φετος.

Το μονο που του δινω αρνητικο, ερχετε στο επομενο QUOTE

Tωρα ειδα το εντιτ.

Λειπει το μυαλο απο το παιχνιδι του ΤΕοντοσιτς??? Πρεπει να γινει πιο ομαδικος??? Θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!!

Στην αμυνα συμφωνουμε. Αλλα αν επαιζε και αμυνα, θα μιλουσαμε για τον επομενο all star NBAer

Κατα την γνωμη μου δεν θα πιασει ποτε στο NBA.. Ειναι αργος και χωρις νευρο.. Η αμυνα ερχεται δευτερη, αλλα η ταχυτητα και το αλμα πρωτο. Κατα την γνωμη μου θα εξελιχτει σαν ενας καινουργιος μποντιρογκα... Παντοδυναμια στην Ευρωπη, αλλα NBA μακρυα και αγαπημενοι... Οχι οτι τον χαλαει τον ολυμπιακο.......

Δημοσ.
Δυστυχως δεν το ειδα σημερα το ματσακι..
Αξιζει να το δεις μονο κ μονο για την πασα που δινει στο τελος. Μαγεια.

Για τον ολυμπιακο, οντως συμφωνουμε με τον μιντι.. Θα την φαει την ψυχρολουσια και θα το φυσαει.. ηλπιζα ειλικρινα να ηταν απο την προκομ στο δευτερο παιχνιδι... Την εχει για την πλακα του, θα περνουσε ετσι και αλλιως αλλα τουλαχιστον θα σφιγγανε οι κολοι..
Το εαν θα φαει ψυχρολουσια ειναι ενα θεμα. Το αν εχει προβληματα στο παιχνιδι του (κυριως αμυντικα) ειναι ενα αλλο. Το οτι στο 80% των παιχνιδιων του ειναι τραγικος, ενα τριτο. ΤΙ απ ολα υποστηριζεις?
Και ειναι αδικια με τετοια ομαδα, και χωρις ουσιαστικο φαβορι (την ειδαμε και την μπαρτσα) να μην το σηκωσει στο παρισι..
Μην τρελαθουμε. Η Μπαρτσα δεν ειναι το φαβορι?? Επειδη εχασε ενα ματς απο τη Ρεαλ? Η οποια Ρεαλ παρεπιπτοντως θεωρω κ το χω ξαναπει οτι εχει το πιο δυνατο ροστερ φετος.

Ο τεοντοσιτς, τα εχω πει απο τοτε που επαιζε στην ζελεζνι και στην εφηβων σερβιας (oh yes chris, βλεπω ΚΑΙ ευρωπαικα εφηβων).
Ωραια και? Καλα κανεις, μακαρι να ειχα κ γω την ευκαιρια.
Ειχα απο τοτε προβλεψει οτι θα κανει μεγαλη καριερα, οταν τον πηρε ο ολυμπιακος, ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα με δικαιωνει καθε μερα.
Και εγω ειχα τις αμφιβολιες μου περυσι. Και στις αρχες φετος.
Μιντι, ειναι οντως το νουμερο 1 πλει της ευρωπης. Κυριως λογω της μετριας χρονιας του διαμαντιδη φυσικα, αλλα αν το σκεφτεις, εχει ολα τα φοντα να γινει νουμερο ενα χωρις αμφισβητηση. Του λειπει οντως η αμυνα, αλλα στην οργανωση πεφτεις πολυ εξω.. Εχει την διορατικοτητα του ρουμπιο, την ασσιστ του παπαλουκα (double double σημερα) και σουτ εφαμιλλο του λαkοβιτς.. και ολα αυτα στα 23 του..
Καλος χρυσος ο ΔΔ, υπερτερει σιγουρα σε αλλους τομεις και ειναι πιο πληρες πακετο (ακομα), αλλα την εξυπναδα, τις ασσιστ και το κρυο αιμα του Σερβου δεν τα χει. Και αυτα ειναι στοιχεια που δεν διδασκονται.

Για μενα ο ολυμπιακος επρεπε ηδη να τον ειχε ανανεωσει με συμβολαιο επιπεδου τζος και κλειζα.. τετοιους ασσους δεν τους βρισκεις ευκολα, και ειναι ο παικτης που χτιζεις αυτοκρατορια γυρω του...

Μα γυρω απ αυτον ειναι χτισμενος ο ΟΣΦΠ. Οσο ακουγα διαφορους ''περιεργους'' συγγαυρους να οριονται επειδη ο Γιαννακης δεν πηρε 2αρι, τους ελεγα και ξαναλεγα και

ματαξαναλεγα πως ο ΟΣφπ φετος θα τελειωνει τα παιχνιδια του με Παπαλουκα/Τεο. Δεν προκειται να παρει παικτη που θα του ''φαει'' χρονο.

---------- Προσθήκη στις 00:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:45 ----------

Κατα την γνωμη μου δεν θα πιασει ποτε στο NBA.. Ειναι αργος και χωρις νευρο.. Η αμυνα ερχεται δευτερη, αλλα η ταχυτητα και το αλμα πρωτο. Κατα την γνωμη μου θα εξελιχτει σαν ενας καινουργιος μποντιρογκα... Παντοδυναμια στην Ευρωπη, αλλα NBA μακρυα και αγαπημενοι... Οχι οτι τον χαλαει τον ολυμπιακο.......

Ναι για να παιξει αμυνα, αυτο κυριως εννοουσα, τη σωματικη του κατασταση. Επειδη το μυαλο το χει για να ναι ενταξει στα αμυντικα του καθηκοντα. Απλα υπολειπεται στους τομεις που εγραψες. Ωστοσο, δεν το αποκλειω καθολου να γινει πολυ καλος αμυντικος στην Ευρωπη, ή ακομα και να δοκιμασει στο ΝΒΑ (μηπως ο Σαρας ηταν κανενας φοβερος αμυντικος, ή ειχε τα τρελα σωματικα προσοντα?) καθως σιγουρα θα μπορεσει να δουλεψει το σωμα του στα επομενα χρονια.

Δημοσ.

wtf διαβασα οτι ο Τεοντοσιτς ειναι πιο μυαλωμενος στο παιχνιδι του απο τον Διαμαντιδη η κανουν πουλακια τα ματια μου?

Δημοσ.
wtf διαβασα οτι ο Τεοντοσιτς ειναι πιο μυαλωμενος στο παιχνιδι του απο τον Διαμαντιδη η κανουν πουλακια τα ματια μου?

Επισης,ο ΔΔ δεν εχει το κρυο αιμα του:-D

Δημοσ.

Πιο εξυπνος. Οχι πιο μυαλωμενος. Και απο τον ΔΔ και απο τον Παπαλουκα.

---------- Προσθήκη στις 01:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:10 ----------

Επισης,ο ΔΔ δεν εχει το κρυο αιμα του:-D

Ο Τεοντοσιτς ειναι ο ανθρωπος που αν βαλει buzzer beater σε τελικο Ευρωλιγκας, η αμεσως επομενη κινηση του θα ειναι να χασμουρηθει. :-)

Δημοσ.

Τι εννοεις πιο εξυπνος?

Τεσπα,χωρις να εχω τις γνωσεις σου στο μπασκετ,ουτε να εχω δει τοσα παιχνιδια,πιστευω οτι ειναι λιγο υπερβολικος.Οχι οτι δεν εχει ολα τα φοντα να γινει μεγαλος παιχτης ο μικρος.

Αν δεν εχει κρυο αιμα ο Διαμαντιδης ποιος εχει?

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/html/ent/760/ent.351760.asp δειτε το βιντεακι στο 1:20.

Ειναι παρα πολυ εξυπνος. Βγαζει πασες απιστευτες, με πολυ μεγαλο ρισκο. Εχω την αισθηση οτι αντιλαμβανεται το χωρο σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απ οτι ο ΔΔ. Και πασαρει για μενα ισως οχι τοσο αξιοπιστα (ακομα) οσο ο Παπαλουκας, αλλα εχει τα φοντα για να πασαρει τοσο θεαματικα, φαντεζι και εξυπνα, οσο ο Σαρας στα ντουζενια του.

Κρυο αιμα ειναι και ο ΔΔ. Αλλα οταν στα 23 σου εχεις τετοιους παικταραδες για συμπαικτες, και παιρνεις εσυ (και τα βαζεις) τα πιο κρισιμα σουτ, ενω εισαι ανυπαρκτος μπασκετικα σε υψηλο επιπεδο τα προηγουμενα χρονια λογω του νεαρου της ηλικιας σου, ε τοτε εισαι φονιας.

Δημοσ.

Αυτό που έχει ο Μίλος και δεν έχει κανένας άλλος πλέυ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι η σέρβικη πουτανιά. Κοινώς είναι παμπόνηρος και αυτό στο μπάσκετ μετράει πάρα πολύ. Αν σφίξει λίγο και την αμυνά του, όπως επίσης και τα πλαγιά του, θα αφήσει εποχή.

MVP ο Κλέιζα, τρίτος ο Τεόντοσιτς

Α ρε Κίντελ, λίγο μυαλό να είχες θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές φέτος. Λατρεμένος παίχτης.

Δημοσ.

οκ, μολις ειδα την πασα... οσο και να πεταει ο τζος, οση δυναμη και να βαζει ο κλειζα στα καρφωματα, πιστευω οτι το highlight της χρονιας στην Ευρωπη το εχει ο μιλος... απλα respect.....

Δημοσ.

Eγω το εγραψα...απλα respect..

Αν και μολις με πληροφορισε φιλαρακι οτι συμφωνα με τους νεους κανονισμους αυτο δεν επιτρεπεται..

Δημοσ.
Αλλα οταν στα 23 σου εχεις τετοιους παικταραδες για συμπαικτες, και παιρνεις εσυ (και τα βαζεις) τα πιο κρισιμα σουτ, ενω εισαι ανυπαρκτος μπασκετικα σε υψηλο επιπεδο τα προηγουμενα χρονια λογω του νεαρου της ηλικιας σου, ε τοτε εισαι φονιας.

ή απλα εχεις αχρηστους συμπαικτες :lol:

Δημοσ.
εδω εμεις ρε Midi διαβασαμε οτι ο τεοντοσιτς δεν ειναι ομαδικος :-D

Ομαδικος παιχτης δεν ειναι αυτος που παιρνει απονενοημενες προσπαθειες (κυριως τριποντων υπο πιεση) κατ εξακολουθηση, ειδικα οταν παιζει ασσος. Νταξει παιχτουρα ειναι, ωραιο σουτ εχει, αλλα δεν ειναι ουτε Τζορτζεβιτς, ουτε Μαρτσουλιονις.

Επισης. Πρεπει να εχει γινει της μοδας αποτι καταλαβαινω το euroleague.net αλλα επαναλαμβανω οτι το μπασκετ δεν ειναι μονο νουμερα, ειδικα οταν αυτα τα νουμερα εχουν χτιστει σε ματς οπου ο σπουδαιοτερος αντιπαλος απο ολους ηταν η Παρτιζαν.

Οι πολλες ασσιστ/παιχνιδι, σημαινουν δημιουργικοτητα, αισθηση χωρου και ενδεχομενως σωστη εκτελεση συστηματων, δεν σημαινουν οτι δε συνηθιζει να παιρνει χαζες προσπαθειες καταστρεφοντας το παιχνιδι της ομαδας του. Βεβαια μπορει να ειναι εντολη προπονητη αυτο που να τη φορτωνω στον παιχτη, αλλα τον εχω δει να το κανει και με Γιουγκοσλαβια και με ΟΣΦΠ αρα του το χρεωνω ως δικο του αρνητικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...