kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μπορείς, τουλάχιστον, να διευκρινήσεις όταν λες "έχουν γνώση οι φύλακες" ποιούς ακριβώς εννοείς;
johnnyestia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Οι φύλακες είναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Μπορεί ο κόσμος του ΠΑΟ να έχει πέσει σε ένα κάρο επικοινωνιακές παγίδες αυτά τα χρόνια, αλλά η προπαγάνδα εναντίον της υπάρχουσας διοίκησης και συγκεκριμένα εναντίον του Πατέρα βαράει τοίχο.
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δεν θα ρωτήσω από ποιούς και γιατί έχει γίνει αυτή η προπαγάνδα γιατί είμαστε οφφτοπικ!
Chris_85 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ο χειροτερος φετος ολυμπιακος καταφερε να μην χασει κοντρα στην αξιομαχη προκομ... Τραγικος ως συνηθως με λιγα λογια... Αν συνεχισει ετσι, θα του κανει ενα κλισμα η παρτιζαν στο φ4 που θα το θυμαται για πολλα χρονια... Fail Δεν εκανε τοσο κακο παιχνιδι η ομαδα. Δεν ειναι ευκολο το Τοπ8, μην ξεχναμε οτι εδω παιζεται ολη η ευρωπαικη χρονια των ομαδων. Επισης δες τι νικες εχει παρει η Προκομ για να καταλαβεις πως δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα φετος. Το ''ως συνηθως'' το αφηνω ασχολιαστο, γιατι μαλλον δεν παρακολουθεις πολυ μπασκετ. Υ.Γ. Α ρε θεε, που πας και δινεις το ταλεντο... εγω δεν μπορω να πηδηξω εφημεριδα, και ο γουντς ειναι απο τα καλυτερα τριαρια που εχει δει η ευρωπη τα τελευταια χρονια... τι να πω.... Οντως πολυ καλος και βελτιωμενος σε σχεση με την πρωτη του σεζον. Αλλα δεν ειναι παικτης για τον Ολυμπιακο.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Εγώ θέλω Πέτζα του χρόνου. Μπορεί να τον φέρει?
Chris_85 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Πετζα ως βασικο 3αρι ή ως 3/4αρι που θα ερχεται απο τον παγκο κ θα παιζει 20λεπτα?
vlachaquito Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Fail Δεν εκανε τοσο κακο παιχνιδι η ομαδα. Δεν ειναι ευκολο το Τοπ8, μην ξεχναμε οτι εδω παιζεται ολη η ευρωπαικη χρονια των ομαδων. Επισης δες τι νικες εχει παρει η Προκομ για να καταλαβεις πως δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα φετος. Το ''ως συνηθως'' το αφηνω ασχολιαστο, γιατι μαλλον δεν παρακολουθεις πολυ μπασκετ. Εχω δει ολα τα φετινα παιχνιδια του ολυμπιακου στην Ευρωπη.. και του Παο.. και αρκετα και του μαρουσιου... και μερικα απο μπαρτσα-ρεαλ-παρτιζαν... εσυ??? Οταν αυτη η ομαδα σου φανηκε οχι τοσο κακη, αντιμετωπη με 2-3 παικτες της χειροτερης εκ των 8, τοτε καλα κανεις και εισαι ευχαριστημενος.. Το ως συνηθως πηγαινε στο 80% των αγωνων του φετινου ολυμπιακου, που ενω εχει ενα τετοιο δυναμικο, ενω στο 20% βγαζει φωτιες, αναλωνετε σε ατομικες ενεργειες και αμυνα με τα ματια.. Αν σου αρεσει αυτο το στυλ μπασκετ, τοτε μαλλον εσυ δεν παρακολουθεις πολυ....
margaritagr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 90-73 κι ειμαστε με το 1.5() ποδι στο παρισι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ο vlachaquito ειναι απο τους λιγους Ολυμπιακους με τους οποιους τυχαινει να εχω παρομοια αποψη για τον μπασκετικο Ολυμπιακο. Στο 1ο ματς πηρατε αλλη μια δυσκολη νικη απεναντι σε εναν αντιπαλο μονοχνωτο και με πολυ συγκεκριμενο και προβλεψιμο τροπο αναπτυξης. Δεν νομιζω οτι η Προκομ ειναι ομαδα που δικαιουται να ελπιζει σε νικη μεσα στο ΣΕΦ, οπως εγινε στο 1ο ματς. Το σημερινο δε το ειδα, αλλα ελπιζω η διαφορα να αντικατοπτριζει την εικονα ολου του αγωνα. Γενικα φετος ο ΟΣΦΠ μου δινει την εντυπωση οτι απο στιγμη σε στιγμη θα την φαει την ψυχρολουσια, αλλα ολο τυχαινει να μη βρισκεται ο καταλληλος αντιπαλος. Η μονη ψυχρολουσια ηταν αυτη με την Παρτιζαν και τη Μαλαγα και νομιζω οτι απο τοτε μεχρι σημερα συνεχιζει σε αρκετα ματς να ακροβατει σε παρομοιες αρνητικες εκπληξεις, που απλα γυρνανε τελευταια στιγμη. Να θυμισω Αρη κυπελο, να θυμισω πολλα παιχνιδια της Ευρωλιγκα και να θυμισω και το 1ο με Προκομ. Βεβαια ειναι υπερ των παιχτων του το γεγονος οτι σε τοσα ματς που εξελιχθηκαν δυσκολα, ειχαν το καθαρο μυαλο να τα παρουν στο τελευταιο λεπτο, γιατι δεν ειναι απλο, θελει στοφα νικητη για να επαναλαμβανεις τετοιου τυπου νικες. Δεν ξερω, ισως να πεφτω εξω, ισως ο ΟΣΦΠ να σηκωσει Ευρωλιγκα τελικα, αλλα αυτη τη στιγμη δεν μου εμπνεει την εμπιστοσυνη που θα επρεπε. Εχει αρκετη παραπανω ασταθεια αποση θα επρεπε να εχει την εποχη αυτη. Κατι που ειχε και ο ΠΑΟ και το πληρωσε προωρα, για να μην νομιζετε οτι τα λεω λογω ομαδας.
Chris_85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Aπλα respect στον καλυτερο πλευμεικερ - και αν συνεχισει ετσι σας υπογραφω και με τα 2 χερια, ΜVP - της φετινης Ευρωλιγκας. ---------- Προσθήκη στις 00:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:08 ---------- Εχω δει ολα τα φετινα παιχνιδια του ολυμπιακου στην Ευρωπη.. και του Παο.. και αρκετα και του μαρουσιου... και μερικα απο μπαρτσα-ρεαλ-παρτιζαν... εσυ??? Οταν αυτη η ομαδα σου φανηκε οχι τοσο κακη, αντιμετωπη με 2-3 παικτες της χειροτερης εκ των 8, τοτε καλα κανεις και εισαι ευχαριστημενος.. Το ως συνηθως πηγαινε στο 80% των αγωνων του φετινου ολυμπιακου, που ενω εχει ενα τετοιο δυναμικο, ενω στο 20% βγαζει φωτιες, αναλωνετε σε ατομικες ενεργειες και αμυνα με τα ματια.. Αν σου αρεσει αυτο το στυλ μπασκετ, τοτε μαλλον εσυ δεν παρακολουθεις πολυ.... Δηλαδη για να σε καταλαβω θεωρεις οτι στο 80% των παιχνιδιων του ο φετινος ΟΣΦΠ ειναι απλα τραγικος. Οκ. Ουδεν σχολιο. Υ.Γ.Δωστε μου ματια να βλεπω το Σερβακι. ---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:12 ---------- @ Μιντι Μην περιμενεις να δεις καμια ευκολη επικρατηση σε Τοπ8 απο καμια ομαδα. Φυσικα και ο ΟΣΦΠ εχει θεματακια με το παιχνιδι του, οπως καθε ομαδα. Ωστοσο απο αυτο το σημειο, μεχρι να φτασουμε να λεμε οτι στο 80% των παιχνιδιων ο ΟΣΦΠ ειναι τραγικος, υπαρχει αβυσσος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 O Tεοντοσιτς θελει ΠΟΛΛΗ δουλεια ακομα για να θεωρηθει το καλυτερο πλει μεικερ. Μην ξεχνας εξαλλου οτι ακομα και τη φετινη σεζον που ειναι η καλυτερη της καριερας του, ειναι εξαιρετικα ασταθης. Λειπει το μυαλο απτο παιχνιδι του, για να μιλαμε για κορυφαιο πλει μεικερ. Επισης λειπει η αμυνα στην οποια δεν υπαρχει. Και τελος οφειλει να γινει πιο ομαδικος λογω της φυσεως της θεσης του. Αν ηταν 2ρι θα ελεγα οκ.
Chris_85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Πλακα κανεις τωρα...Βρες μου εναν πλευ μεικερ που κανει καλυτερη χρονια απο τον Σερβο. Εναν. Οσο για το οτι ειναι ''εξαιρετικα ασταθης'' εγω θα ελεγα πως μαλλον ειναι ''εξαιρετικα συνεπης'' οταν τον χρειαζεται η ομαδα. Υ.Γ. Αν ο Τεοντοσιτς συνεχισει να δουλευει ετσι, θα μιλαμε για εναν απ τους κορυφαιους ασσους στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ. Υ.Γ.2 Την πασα με ταμπλω που εδωσε, την ειδατε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Πλακα κανεις τωρα...Βρες μου εναν πλευ μεικερ που κανει καλυτερη χρονια απο τον Σερβο. Εναν. Οσο για το οτι ειναι ''εξαιρετικα ασταθης'' εγω θα ελεγα πως μαλλον ειναι ''εξαιρετικα συνεπης'' οταν τον χρειαζεται η ομαδα. Υ.Γ. Αν ο Τεοντοσιτς συνεχισει να δουλευει ετσι, θα μιλαμε για εναν απ τους κορυφαιους ασσους στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ. Υ.Γ.2 Την πασα με ταμπλω που εδωσε, την ειδατε? ΟΚ υπερβαλεις πλεον, οποτε κανω τοπο στο παραληρημα ενθουσιασμου και ελπιδας. Ο Τεοντοσιτς εδω και 3 χρονια ειναι ενας ελπιδοφορος πλει μεικερ που φετος απτο καλοκαιρι κανει μια καλη σεζον. Οσο για το αν υπαρχει αλλο καλυτερο πλει μεικερ εφετος Α. Εξαρταται πως το εννοεις το καλυτερο. Σε νουμερα? Σε ουσια στο παιχνιδι? Σε σταθεροτητα? Β. Ξεχνας παντοτε οτι ο ΟΣΦΠ ειναι η ομαδα με το ευκολοτερο προγραμμα απο καθε αλλη ομαδα, αρα λογικο ειναι ΟΛΟ το ροστερ να εχει ανεβασμενη αποδοση εφοσον ο δυσκολοτερος αντιπαλος που εχει αντιμετωπισει ως τωρα ειναι η...Παρτιζαν.
Dropsreef Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Υ.Γ.2 Την πασα με ταμπλω που εδωσε, την ειδατε? κριμα που δεν την επιασε καλα ο Κλεϊζα να καρφωσει
vlachaquito Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δυστυχως δεν το ειδα σημερα το ματσακι.. Για τον ολυμπιακο, οντως συμφωνουμε με τον μιντι.. Θα την φαει την ψυχρολουσια και θα το φυσαει.. ηλπιζα ειλικρινα να ηταν απο την προκομ στο δευτερο παιχνιδι... Την εχει για την πλακα του, θα περνουσε ετσι και αλλιως αλλα τουλαχιστον θα σφιγγανε οι κολοι.. Και ειναι αδικια με τετοια ομαδα, και χωρις ουσιαστικο φαβορι (την ειδαμε και την μπαρτσα) να μην το σηκωσει στο παρισι.. Ο τεοντοσιτς, τα εχω πει απο τοτε που επαιζε στην ζελεζνι και στην εφηβων σερβιας (oh yes chris, βλεπω ΚΑΙ ευρωπαικα εφηβων). Ειχα απο τοτε προβλεψει οτι θα κανει μεγαλη καριερα, οταν τον πηρε ο ολυμπιακος, ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα με δικαιωνει καθε μερα. Μιντι, ειναι οντως το νουμερο 1 πλει της ευρωπης. Κυριως λογω της μετριας χρονιας του διαμαντιδη φυσικα, αλλα αν το σκεφτεις, εχει ολα τα φοντα να γινει νουμερο ενα χωρις αμφισβητηση. Του λειπει οντως η αμυνα, αλλα στην οργανωση πεφτεις πολυ εξω.. Εχει την διορατικοτητα του ρουμπιο, την ασσιστ του παπαλουκα (double double σημερα) και σουτ εφαμιλλο του λαkοβιτς.. και ολα αυτα στα 23 του.. Για μενα ο ολυμπιακος επρεπε ηδη να τον ειχε ανανεωσει με συμβολαιο επιπεδου τζος και κλειζα.. τετοιους ασσους δεν τους βρισκεις ευκολα, και ειναι ο παικτης που χτιζεις αυτοκρατορια γυρω του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.