Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αιωνιο κομπλεξ εχουν μερικοι με τον ... αιωνιο.

τυχερη λεει η νικη με τη Ρομα. και η δευτερη νικη και αυτη τυχερη ε; πολλη τυχη ρε παιδακι μου :lol:

α ρε ελληναρα αθανατε, κατευθειαν να μειωσεις την ικανοτητα του απεναντι

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

@Tablet (offtopic)

Εχω mac ρε που**στη μου

Θα το πεταξω μου φαινεται

Λιγό καθυστερημένα, αλλά:

Νομίζω ότι για το MacOSX υπάρχουν προγράμματα που παίζουν sop links, αλλά και να μην υπάρχουν στη χειρότερη μπορείς πάντα να βάλεις Windows, οπότε τρέχεις όλα τα προγράμματα που υπάρχουν σε Mac και τελειώνει η ιστορία.

Κοινώς, μπορείς να τρέξεις περισσότερα από αυτούς που έχουν PC. Μην πιάνεσαι κορόιδο.

Δημοσ.

α ρε ελληναρα αθανατε, κατευθειαν να μειωσεις την ικανοτητα του απεναντι

Α γειά σου, πές τα. Τόσα χρόνια με την καραμέλα της διαιτησίας μόνο και μόνο για να υποβαθμίσει κάποιος την ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Τόσα χρόνια προσπάθεια απαξίωσης του ελληνικού πρωταθλήματος, όταν όλες οι μεγάλες ομάδες ανά τον κόσμο ξεκινούν με πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της χώρας τους.

Και λίγος πρωινός χαβαλές

prasinipanathinaikosoly.jpg

Δημοσ.

Πολυ καλο Νικο! ειδικα οι φωτο του Σωκου :-D πολυ γελιο!

"Ένας από τους θρύλους του ισπανικού μπάσκετ, ο Τζουάν «Τσίτσι» Κρέους, διευθυντής της Μπαρτσελόνα, μιλάει στο Sport24.gr για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας και το «el clasico» με τη Ρεάλ, αναλύει τα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των «8», θεωρεί σίγουρη την παρουσία του Ολυμπιακού στο Παρίσι, χρίζει τους «ερυθρόλευκους» φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, απαριθμεί τα ατού της ομάδας του Γιαννάκη και δίνει τη δική του εξήγηση για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού. "

http://sport24.gr/html/ent/268/ent.351268.asp

Τα πιστευει αυτα που λεει η τα λεει σαν τον Ονουφριο της Στανταρ για να κοιμηθουμε?

Δημοσ.

Ο χειροτερος φετος ολυμπιακος καταφερε να μην χασει κοντρα στην αξιομαχη προκομ... Τραγικος ως συνηθως με λιγα λογια... Αν συνεχισει ετσι, θα του κανει ενα κλισμα η παρτιζαν στο φ4 που θα το θυμαται για πολλα χρονια...

Υ.Γ. Α ρε θεε, που πας και δινεις το ταλεντο... εγω δεν μπορω να πηδηξω εφημεριδα, και ο γουντς ειναι απο τα καλυτερα τριαρια που εχει δει η ευρωπη τα τελευταια χρονια... τι να πω....

Δημοσ.
Τραγικος ως συνηθως με λιγα λογια...

Ειναι ο φετινος μπασκετικος Ολυμπιακος τραγικος και μαλιστα ως συνηθως?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Οταν εχεις τετοιο δυναμικο, και εχεις βγαλει μερικα καταπληκτικα παιχνιδια, τετοιες εμφανισεις ειναι το λιγοτερο τραγικες...

Δημοσ.
τετοιες εμφανισεις ειναι το λιγοτερο τραγικες...

Υπαρχει τεραστια διαφορα με την φραση τραγικος ως συνηθως απο την φραση καθολου καλοι σημερα(εστω τραγικοι οπως το αναφερεις και εσυ,αλλα σημερα ομως ε?)

Συμφωνω οτι η σημερινη εμφανιση δεν ηταν τοσο καλη,περισσοτερο αγχωδη εμφανιση θα την χαρακτηριζα αλλα δεν συμμεριζομαι την αποψη σου για τον φετινο μπασκετικο Ολυμπιακο"τραγικοι ως συνηθως"

Δημοσ.

Αηδία σήμερα οι διάφοροι μάγκες που παίζουν πρωτοσέλιδο τον τραυματισμό της Τυχερού για να αποποιηθούν των ευθυνών τους και των αφεντικών τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...