MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Για τον ίδιο λόγο, που δεν πιάνονται οι βατοπεδινοι και ζιμενικοί. Γιατί ξέρουν να φυλάνε τα νώτα τους. Το να δίνουν σε κάποιο 4 φάουλ και μετά να μην παίρνει 5ο με την καμία, πως το βλέπεις? τι 5ο με την καμια? Για μια φαση διαμαρτυρεστε για 5ο φαουλ. Οχι με την καμια λοιπον, λες και εριχνε ξυλο επι 5 λεπτα και δε του δινανε φαουλ. 1 φαση ηταν. Και σου ξαναειπα οσο εσυ εχεις να μιλας για μια φαση, εγω εχω αλλες 3. Τις οποιες οταν στις λεω κανεις τον κινεζο αποτι βλεπω και αναμασας τα ιδια και τα ιδια. Μην επανερχομαστε λοιπον. Αρκετα Καλο βραδυ.
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Κύριοι, μην μπλέξουμε τα πολιτικά με τα αθλητικά, παρακαλώ πολύ. Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις ότι ειπώθηκε χάριν αστεϊσμού, αλλά αν θεωρείς ότι εναντιώνεται στους κανόνες του insomnia περί πολιτικής, καλά έκανες και το διέγραψες. Απλώς ήθελα να δηλώσω το πόσο παροπλισμένος ήταν ο Αλβέρτης σε σχέση με τις επιτυχίες που του αποδίδουν
DeathBoy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 τι 5ο με την καμια? Για μια φαση διαμαρτυρεστε για 5ο φαουλ. Οχι με την καμια λοιπον, λες και εριχνε ξυλο επι 5 λεπτα και δε του δινανε φαουλ. 1 φαση ηταν. Και σου ξαναειπα οσο εσυ εχεις να μιλας για μια φαση, εγω εχω αλλες 3. Τις οποιες οταν στις λεω κανεις τον κινεζο αποτι βλεπω και αναμασας τα ιδια και τα ιδια. Μην επανερχομαστε λοιπον. Αρκετα Καλο βραδυ. Εσύ που λες άσχετο τον Γιαννάκη που είσουν όταν παίρναμε το Ευρωπαικό στο ΜπάσκεΤ? και την δευτερη θέση στο Παγκόσμιο?
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Βαριέμαι να ψάχνω τα πρωτοσέλιδα με Γκονζάλες κ.τ.λ.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Βαριέμαι να ψάχνω τα πρωτοσέλιδα με Γκονζάλες κ.τ.λ. ευτυχώς που τελικά αυτός φιγουράριζε στα δικά σας πρωτοσέλιδα...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Γιατί, υποτίθεται ότι πιστεύουμε αυτά τα πρωτοσέλιδα;
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Γιατί, υποτίθεται ότι πιστεύουμε αυτά τα πρωτοσέλιδα; με την σεζόν να έχει τελειώσει και το mac vs pc κλειδωμένο;;;; μια χαρά τα πιστεύουμε
telegamesvg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ρε συ πρόεδρα, το σερ Τάκης Λεμονής γιατί το έδιωξες το έρμο; Γι' αυτά που θέλεις μια χαρά δεν ήταν; Για αυτα που θελει οποιος προπονητης και να περασε απο τον Ολυμπιακο ηταν καλος. Για μενα πλεον ο ποιο ιδανικος ειναι ο Αλεφαντος . Τουλαχιστον αγαπαει τον Ολυμπιακο , θα παιρνει πρωταθληματα και θα περναμε ωραια ολη την εβδομαδα , λογω δηλωσεων κ.λ.π
Tuko Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Σε σχέση με τον Σόλιντ που έχανε 1-0 από τον Βάζελο και έκανε αλλαγή στο 88' κι έβαζε Μπόρχα, 100 φορές καλύτερος είναι ο Αλέφας. Αυτό ξαναπές το, ο Αλέφας τουλάχιστον τα λέει έξω από τα δόντια, δε μασάει μία, μόνο τον πρόεδρα γλύφει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αλλά τι να κάνουμε, του έχει αδυναμία
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 με την σεζόν να έχει τελειώσει και το mac vs pc κλειδωμένο;;;; μια χαρά τα πιστεύουμε Χεχε! Πάντως εμένα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο Leto. Το αντίθετο μάλιστα. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά που ζητάει η Λίβερπουλ. Ίσως η ιστορία με τον ΠΑΟ, που έκανε λέει προσφορά 6 εκατομμύρια (μην χάσει τέτοιον υπερπαίκτη), να είναι Managerοκόλπο για να διατηρηθεί ψηλά η τιμή του παίχτη. Ο χαρακτήρας του Leto, δηλαδή, δεν επηρεάζει καμία ομάδα στην απόφασή της; Ή δεν υπάρχουν άλλοι παίχτες αντίστοιχης ποιότητας και μάλιστα σε μικρότερη τιμή (και χωρίς τον χαρακτήρα που λέγαμε); Γενικά μου φαίνεται παράλογο να σφάζονται στην ποδιά του οι ομάδες.
alexdelpiero Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Kοιτα ο κυρ νικος απο γνωσεις κ κοουτσαρισμα αλλο τιποτα.Απλα ειναι παρορμητικος στην συμπεριφορα του κ εχει πεσει πανω σε ασχετους δημοσιογραφους που αντι να ακουνε τι τους λεει το πριμενουν στη γωνια για να ακουσον μηπως πει κανα λαθος ονομα η τιποτα περιεργο πανω στη κουβεντα για να αρχισουν τα αστειακια...
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 6 εκατομμύρια θα τον άφηνα να τον πάρουν εγώ πάντως και θα έφερνα τον Παλάσιο..
elven Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Kοιτα ο κυρ νικος απο γνωσεις κ κοουτσαρισμα αλλο τιποτα. Η σειρά νομίζω είναι : 1.Αλέφαντος (150 χρόνια μπροστά) 2.Δανιήλ (100 χρόνια μπροστά) . . . 3.Μουρίνιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.