Στέλιος7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μα δεν σου ειπα οτι συμφωνω να γινονται αυτα..Ειπα οτι συμφωνω οτι αυτα δεν ειναι τιποτα..Συμφωνησα με τον αντωνακη και με εσενα προ ολιγο Καταλαβες το πουλαω τρελα τωρα? Καλα εχουμε μπερδευτει λιγο.Εγω απεχθανομαι τα επεισοδια(ειμαι φαν ομως των καπνογονων, οταν ειμαι εκτος γηπεδου) τα προηγουμενα ποστ μου ηταν ειρωνικα.Και συμφωνω με τον kirileman, ειναι λιγο καπως να λες "ας κανουμε τα ιδια" ανεξαρτητα τι ειπε ο Νικοπολιδης.
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 αν συνεχισουμε ετσι θα το φαμε, πρεπει ν ανεβουμε
izerman76 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 αν συνεχισουμε ετσι θα το φαμε, πρεπει ν ανεβουμε Ποδοσφαιριστης Στολτιδης δεν υπάρχει. Πάντως ούτε στο χειρότερο εφιάλτη σας δεν θα περιμένατε αμυντικα χαφ Στολτιδη-Μαρεσκα-Παπαδόπουλο σε ντερμπι εκτος.
vagpap Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 sop://broker.sopcast.com:3912/74348 αλλά μου κάνει πολλές διακοπές και αλλάζει με το παοκ-αεκ
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 εκτος ο μελμπαργκ, στη θεση του ο Ζεβλα τεραστιο πληγμα ουφφφφφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.