Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάθε ρεκόρ σε πρόστιμα και τιμωρίες από την UEFA έχει «σπάσει» την τελευταία δεκαετία ο Ολυμπιακός, κάτι που κάποια στιγμή θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους ανθρώπους του!

......

υΤο εκπληκτικό είναι ότι από τα 88 εντός και εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει ατή τη δεκαετία ο Ολυμπιακός, έχει κληθεί σε απολογία και έχει τιμωρηθεί στα 54 από αυτά! Aυτό δε που προκύπτει με έναν απλό υπολογισμό είναι ότι κατά μέσο όρο κάθε ματς που παίζει στην Ευρώπη του στοιχίζει σε πρόστιμα... 10.452 ευρώ!

Το ακόμα πιο παράδοξο είναι ότι από αυτά τα 54 ματς στα οποία έχει τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός τα 15 είναι μακριά από την έδρα του, κάτι που επίσης είναι ασυνήθιστο για την UEFA. Tα τελευταία χρόνια εξάλλου οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρώτοι σε τιμωρίες σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Το Sentragoal παραθέτει τον επίσημο πίνακα με τα ματς και τις τιμωρίες του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία. Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης εδώ και πολύ καιρό στην UEFA για τη συχνότητα με την οποία αναφέρονται ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής.

Και βεβαίως μία ομάδα με τόσο συχνή -σχεδόν μόνιμη- παρουσία στα μεγάλα σαλόνια του Champions League θα έπρεπε ήδη να έχει αντιμετωπίσει ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα. Μία ομάδα που ήταν ούτως ή άλλως τιμωρημένη από την UEFA με τριετή αναστολή εδώ και ένα χρόνο.

Πηγη: sentragoal.gr

Αυτο θα πει να εισαι πρωτος σε ολα. Και εις ανωτερα.

Τα παραπανω εξαιρετικα αφιερωμενα στην μαργκεριταΤζιΑρ που καθολη τη διαρκεια της σεζον εδειξε μια ιδιαιτερη ευαισθησια στον τομεα των επεισοδιων και φροντιζε σε καθε αγωνιστικη να μας παραθετει τα εγκληματα που συνεβαιναν εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων (αρκει αυτα να προερχονταν απο τα ζωα με πρασινες φανελες).

Επισης για οσους υποστηριζουν οτι δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα στην ποιοτητα των φιλαθλων της μιας ομαδος και της αλλης, να τονισω οτι συμφωνω και το ενστερνιζομαι ως αποψη 100%. ΩΣΤΟΣΟ δεν μπορω να δεχτω οτι ο Ολυμπιακος βγαινει τυχαια εδω και μια δεκαετια πρωτος στην Ευρωπη σε χουλιγκανισμους, επεισοδια και τιμωριες. Κατι φταιει για αυτην την ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ, δε μπορει. Θες οτι καποιος απο πανω δεν σφιγγει το ζωναρι στα φαινομενα αυτα, θες οτι το ιδιο τα μετρα μεσα στο Καραισκακη ειναι αστεια, θες το ενα θες το αλλο, η πρωτια μαγκες μου για 10 συνεχομενα ετη, μονο συμπτωση δεν χαρακτηριζεται παντως.

Δημοσ.
Ok καταλαβαμε...

εμεις ειμαστε τα κακα παιδια εσεις τα αγνα παμε παρακατω!

Πρωτου προβεις σε ανουσια ποστς, σε προτρεπω να ξαναδιαβασεις την τελευταια παραγραφο του ποστ μου, γιατι σε καλυπτω πληρως πριν καν ποσταρεις!

Φυσικα αυτο το ποστ σου, ειναι η πολυ ευκολη απαντηση του καθε Ολυμπιακου, για να την παει αλλου την κουβεντα και να την "σκαπουλαρει"...Οπως λενε στο χωριο μου, "στριβειν δια του αραβωνος"...

@Στελιος7: Ναι εσεις πατε παντου οκ οκ. Ισως γιαυτο να ειστε και πρωτοι στην Ευρωπη στις τιμωριες ΚΑΙ για τα ματς εκτος εδρας -συμφωνα με την ΟΥΕΦΑ παντα-.

Επι της ουσιας: Στριβειν δια του αραβωνος εις διπλουν. Καθολου ιδιο μηκος κυματος το ενα αρθρο με το αλλο. Καταρχην το ενα ειναι επισημα στοιχεια της ΟΥΕΦΑ και το αλλο ειναι αποψεις ενος βαμενου ως το κοκαλο και φημισμενου για τον ανυπαρκτο βαθμο αντικειμενικοτητας του site-blog. Και επισης εσυ διαχωριζεις φιλαθλους με χρωματα, εγω αν διαβασεις κι εσυ την τελευταια παραγραφο, θα δεις οτι δεν κανω διαχωρισμο στους φιλαθλους, αλλα στην βουληση των ΠΑΕ. Αρα το μηκος κυματος εμου και εσενα μονο ιδιο δεν ειναι και σε παρακαλω μη με ανακατευεις με τις παρωπιδες σου για το ποιο οπαδιλικι ειναι καλυτερο, πρασινο η κοκκινο. Ευχαριστω.

Δημοσ.
Και συνεχιζω στο ιδιο μηκος κυματος http://www.redplanet.gr/html/ent/146/ent.266146.asp

ε ναι φαντάζομαι η διαφορά οφείλεται στο πόσο ανώτερος είναι ο πύρινος λαός του θρύλου ....

και όχι στο ότι ο ολυμπιακός έπαιζε αγώνα για όμιλο του CL , ενώ ο παναθηναικος μια χαμένη πρόκριση αφού ήθελε ένα 0-3 ,και με το μόνο που να είναι πλέον στο μυαλό των περισσοτέρων μετά το 1-3 να είναι το derby

μπεεεεε

Δημοσ.

@Στελιος7: Ναι εσεις πατε παντου οκ οκ. Ισως γιαυτο να ειστε και πρωτοι στην Ευρωπη στις τιμωριες ΚΑΙ για τα ματς εκτος εδρας -συμφωνα με την ΟΥΕΦΑ παντα-.

Επι της ουσιας: Στριβειν δια του αραβωνος εις διπλουν. Καθολου ιδιο μηκος κυματος το ενα αρθρο με το αλλο. Καταρχην το ενα ειναι επισημα στοιχεια της ΟΥΕΦΑ και το αλλο ειναι αποψεις ενος βαμενου ως το κοκαλο και φημισμενου για τον ανυπαρκτο βαθμο αντικειμενικοτητας του site-blog. Και επισης εσυ διαχωριζεις φιλαθλους με χρωματα, εγω αν διαβασεις κι εσυ την τελευταια παραγραφο, θα δεις οτι δεν κανω διαχωρισμο στους φιλαθλους, αλλα στην βουληση των ΠΑΕ. Αρα το μηκος κυματος εμου και εσενα μονο ιδιο δεν ειναι και σε παρακαλω μη με ανακατευεις με τις παρωπιδες σου για το ποιο οπαδιλικι ειναι καλυτερο, πρασινο η κοκκινο. Ευχαριστω.

Κατ αρχας οταν ειρωνευεσαι θα σε σε ειρωνευομαστε, πριν φτασουμε στο σταδιο να σε αγνοουμε(οπως εγινε και με εναν αλλον δικο σας).Οι οπαδοι του Παο και του Οσφπ που κανουν τα επεισοδια τα ιδια σκ..α ειναι ολοι.Δεν ειμαστε εμεις πιο χουλιγκαν απο εσας ουτε εσεις απο εμας.Εχουμε πιο πολλες τιμωριες γιατι η Παε δεν προστατευει την ομαδα.Ειναι γεγονος οτι πολλες φορες οι οπαδοι μας προκαλουνται απο τους αντιπαλους και δεν γινεται τιποτα για αυτο.

ε ναι φαντάζομαι η διαφορά οφείλεται στο πόσο ανώτερος είναι ο πύρινος λαός του θρύλου ....

και όχι στο ότι ο ολυμπιακός έπαιζε αγώνα για όμιλο του CL , ενώ ο παναθηναικος μια χαμένη πρόκριση αφού ήθελε ένα 0-3 ,και με το μόνο που να είναι πλέον στο μυαλό των περισσοτέρων μετά το 1-3 να είναι το derby

μπεεεεε

Μαζεψου:shifty:

Δημοσ.
Κατ αρχας οταν ειρωνευεσαι θα σε σε ειρωνευομαστε, πριν φτασουμε στο σταδιο να σε αγνοουμε(οπως εγινε και με εναν αλλον δικο σας).Οι οπαδοι του Παο και του Οσφπ που κανουν τα επεισοδια τα ιδια σκ..α ειναι ολοι.Δεν ειμαστε εμεις πιο χουλιγκαν απο εσας ουτε εσεις απο εμας.Εχουμε πιο πολλες τιμωριες γιατι η Παε δεν προστατευει την ομαδα.Ειναι γεγονος οτι πολλες φορες οι οπαδοι μας προκαλουνται απο τους αντιπαλους και δεν γινεται τιποτα για αυτο.

Tι κακο πραγμα η δυσκολια στην κατανοηση του γραπτου λογου. Εγραψα στο αρχικο ποστ μου κατι, το επανελαβα 2 φορες στο επομενο ποστ και μαλιστα πηρα και θεση συγκεκριμενη, και τελικα ερχεσαι να μου απαντησεις οτι ειρωνευομαι, ενω στην ουσια συμφωνεις κατα γραμμα με οσα εγραψα και ειτε δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις καν, ειτε διαβασες αλλα δεν κατανοησες...

Προφανως και το μηνυμα μου ηταν ειρωνικο αλλα καλο ειναι να προσεχουμε λιγο τι λεμε.

Δε τα λεμε. Η ΟΥΕΦΑ τα λεει.

Δημοσ.

Αυτο θα πει να εισαι πρωτος σε ολα. Και εις ανωτερα.

Τα παραπανω εξαιρετικα αφιερωμενα στην μαργκεριταΤζιΑρ που καθολη τη διαρκεια της σεζον εδειξε μια ιδιαιτερη ευαισθησια στον τομεα των επεισοδιων και φροντιζε σε καθε αγωνιστικη να μας παραθετει τα εγκληματα που συνεβαιναν εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων (αρκει αυτα να προερχονταν απο τα ζωα με πρασινες φανελες).

Απο αλλη διασταση ερχομαι εγω;:lol:

Και η Ουεφα λεει οτι ο Ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα, ας κανουμε την απονομη του τιτλου σημερα:X

Δημοσ.
Αν πάρουμε κι αυτόν καλά θα είναι

Μη δεν πάρουμε κανέναν πάλι ή τίποτα δανεικούς

Δε κάνουμε κάνα έρανο 2.000.000 Ολυμπιακοί από 20ε ο ένας να μαζέψουμε 40Μ να φτιάξουμε την ομάδα όπως πρέπει ?

εγώ είμαι μέσα..

Δημοσ.

Και η Ουεφα λεει οτι ο Ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα, ας κανουμε την απονομη του τιτλου σημερα:X

Η ΟΥΕΦΑ δεν παρακολουθει τις διαιτησιες των τελευταιων 13 ετων αρα λογικο να σε βγαζει καλυτερη ομαδα!

Δημοσ.
εγώ είμαι μέσα..

Και εγω να πω την αληθεια.

Η ΟΥΕΦΑ δεν παρακολουθει τις διαιτησιες των τελευταιων 13 ετων αρα λογικο να σε βγαζει καλυτερη ομαδα!

Ετσι σε θελω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...