Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμηθείτε τι γράφανε και λέγανε οι περισσότεροι δημοσιογράφοι όταν έγινε η κλήρωση και συγκρίνετε τα με την εικόνα της Μπορντω στο σημερινο παιχνιδι - απο τις πιο μετριες ομαδες που εχουν περασει στους 8 του Τσ. Λιγκ τα τελευταια χρονια.

Επίσης, είδα στα στατιστικά πως ο Ολυμπιακος είχε τρέξει περισσότερα χιλιόμετρα συνολικά σε σχέση με τη Μπορντω, παρ' ότι έπαιξε και κάποια λεπτα με παίκτη λιγότερο. Δεν υποτίθεται πως η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι χάλια;

Κατά τα άλλα τα γνωστα, έχετε αξιοπρεπεστατη αμυντικη γραμμή, ευρωπαϊκου επιπέδου (πλην Νικοπολιδη που πλεον εχει πέσει πολυ), όλο το παιχνιδι περνάει από το Μαρεσκα και αν δεν τραβήξει έχετε πρόβλημα, και επειδή δεν σας έφτανε ο Ζαιρι, έχετε και το Ντάτολο να έχετε 2 νούμερα στην ομαδα που νομίζουν πως ειναι ο Μεσι.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα πρωταθλητρια Γαλλιας δεν την λες και ομαδουλα.Ειχε και την καλυτερη αμυνα στους ομιλους.

Συμφωνω ομως οτι ενας Ολυμπιακος με Ντουντου-Λεντεσμα-Παπαδοπουλο στο κεντρο Γκαλετι και Ζαιρι στα ακρα και Μητρογλου μπροστα θα περνουσε.

Δεν εννοουσα αυτο ακριβως ...

Ουτε με αυτους που λες δε θα νικουσαμε παντως ....:lol:

Εγω λεω κανονικα χαφ ρε ,οχι αυτους που αναφερεις ....:P

(με εξαιρεση το Γκαλετι που ειναι κορυφαιος )

Δημοσ.

Δεν υποτίθεται πως η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι χάλια;

Ντάξ, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι αυτό είναι κλασικό Ελληνικό παραμύθι για όποτε δεν τραβάει μια ομάδα.

Μπορεί να ισχύει σε ένα βαθμό αλλά σε καμία περίπτωση όπως το παρουσιάζουν.

Δημοσ.
Δεν εννοουσα αυτο ακριβως ...

Ουτε με αυτους που λες δε θα νικουσαμε παντως ....:lol:

Εγω λεω κανονικα χαφ ρε ,οχι αυτους που αναφερεις ....:P

(με εξαιρεση το Γκαλετι που ειναι κορυφαιος )

Κοιτα αφου φτασαμε τοσο κοντα με Μαρεσκα(:eek:),Ντατολο(:eek:),Στολτιδη(:eek:) και τον σημερινο Λουα Λουα θεωρω οτι με αυτους που αναφερω περνουσαμε.Ενταξει και εγω θελω να γυρισει ο Τουρε αλλα δεν γινεται:P

Δημοσ.
Κοιτα αφου φτασαμε τοσο κοντα με Μαρεσκα(:eek:),Ντατολο(:eek:),Στολτιδη(:eek:) και τον σημερινο Λουα Λουα θεωρω οτι με αυτους που αναφερω περνουσαμε.Ενταξει και εγω θελω να γυρισει ο Τουρε αλλα δεν γινεται:P

Χαχα...

Ωραιος ...:P

---------- Προσθήκη στις 00:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ----------

Ο Ντατολο ειναι χειροτερος κι απο τον Λετο οπως το βλεπω εγω ...:X

:lol:

Δημοσ.
Χαχα...

Ωραιος ...:P

---------- Προσθήκη στις 00:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ----------

Ο Ντατολο ειναι χειροτερος κι απο τον Λετο οπως το βλεπω εγω ...:X

:lol:

Ειναι απειθαρχος στο παιχνιδι του, οποτε δεν μπορει να δειξει αυτα που ξερει.Θα παει στον Παο του χρονου και θα στρωσει:lol:

(ασχετο)Ρε παιδια η Παοκαρα γιατι φωναζει;Η πρωτη αποβολη συμφωνω πως ηταν αυστηρη αλλα οταν εχεις κανει 1-2 φασεις σε ολον τον αγωνα δεν πρεπει να φερεσε λες και σου εκλεψαν νικη που αξιζες.Απαραδεκτη η διοικηση του Παοκ.

Δημοσ.
Ειναι απειθαρχος στο παιχνιδι του, οποτε δεν μπορει να δειξει αυτα που ξερει.Θα παει στον Παο του χρονου και θα στρωσει:lol:

Βασικα σημερα (και οχι μονο σημερα αλλα στα περισσοτερα ματς ) δε βοηθησε πουθενα ...

Τπτ λεμε....

Ακομα και στην τριπλα που ο Ντατολο ειναι ας πουμε καλος,ε ο Λετο ειναι χιλιομετρα καλυτερος ....

Δημοσ.
Βασικα σημερα (και οχι μονο σημερα αλλα στα περισσοτερα ματς ) δε βοηθησε πουθενα ...

Τπτ λεμε....

Ακομα και στην τριπλα που ο Ντατολο ειναι ας πουμε καλος,ε ο Λετο ειναι χιλιομετρα καλυτερος ....

Και ξαναλεω πως να βοηθησει οταν δεν ξερει τι θεση παιζει;Κατα τα αλλα ναι, αλλο παικτη περιμενα και εγω.Σιγουρα δεν ειναι αυτος που μας τον παρουσιαζαν, αλλα οταν δεν εχεις φραγκο και θες μονο δανεικο οι επιλογες σου περιοριζονται.

Δημοσ.

Παλεψαμε αλλα οπως φαινεται μεχρι εκει φτανουμε για φετος.. Οσο και να προσπαθησουν φαινεται πως κατι δεν παει καλα.. Κατι κραταει τους παιχτες πισω..

Σιγουρα εχει ευθυνη ο Νικοπολιδης στο πρωτο γκολ αλλα η εμφανιση δεν ηταν αρκετη για εκτος εδρας προκριση. Αν ημασταν η ομαδα των προηγουμενων χρονων ισως και να περναγαμε αυτη τη Μπορντο..

Μαρεσκα, Ντατολο για τα μπαζα για ακομα μια φορα.. Στολτιδης προσπαθησε αλλα δε μπορει πια.. Απαραδεκτος ο Νταρμπι για τη δευτερη κιτρινη! και ο Μπαντοβιτς κοιμοταν και παλι.. Για μενα θα πρεπει να ξεκιναει Μητρογλου και να κανει αλλαγη στο 70 τον Νταρμπι..

Οπως και να εχει αυτο ηταν για φετος.. Παμε για το ντερμπι!

ΥΓ : τον Λουα ξεχασα που ηθελε μια μπαλα μονος του και σημερα.. μονο που δεν επαιζε με τον Πανθρακικο..

ΥΓ2 : και ενα ενδιαφερον αρθρο που εχω ξεχασει εδω και μερες να παραθεσω.. (ειδικα η δευτερη πραγραφος)

http://gerakas.org.gr/site/20/02/2010/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B7-2/

Δημοσ.

τι εγινε με τον Μητρογλου και εγραφαν σημερα οι εφημεριδες οτι ενοχληθηκαν οι συμπαικτες του απο τον πανυγηρισμο του;

Δημοσ.

μαλιστα... μπορει να γινει πολυ μεγαλος επιθετικος ο μικρος αλλα παρα εχουν παρει τα μυαλα του αερα μου φαινεται

Δημοσ.

πφφφφφφφφφ...

(είμαι έτοιμος να γράψω στο thread του οσφπ.... μπρρρρρρρρ...):P

Καλή προσπάθεια χθες, φάνηκε και πάλι ό,τι μερικές ευρωπαικές ομάδες δεν είναι τα φόβητρα που νομίζουμε συχνά-πυκνά..

Διαβάζοντας όμως τα σχόλια σας νομίζω πως χρεώνεται τον αντιπαθέστατο-αντωνάκη περισσότερο απ'ότι του αναλογεί.. μην ξεχνάμε πως είναι ο πρώτος υπαίτιος που πήρατε την πρόκριση από τους ομίλους και γενικά ο, κατά την προσωπική μου άποψη, καλύτερος παίχτης σας αυτά τα χρόνια.. γενικά η αλήθεια είναι πως καλά θα ήταν για τον ίδιο να σκεφτεί την έξοδο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...