Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην του λες τέτοια και αμαυρώσεις το "καθαρότερο" πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων...

Δεν είδα για πιο βίντεο λές. Αν εννοείς του Καραγκούνη στο 0-1 , ήμουν στο γήπεδο . Βλέποντας όλο εκείνο το παιχνίδι δεν βγαίνει αυτό το συμπέρασμα , όσο περίεργο και να σου φαίνεται ότι όσο ο Καραγκούνης πλησιάζε προς την περιοχή οι αμυντικοί κάναν άμυνα με τα μάτια πηγαίνοντας προς τα πίσω και ο Τερματοφύλακας έβγαινε προς τα έξω. Τι να πώ δε ξέρω. Εκείνη την στιγμή έφευγα απο το γήπεδο για να γλιτώσω την κίνηση . Ρίξε το βίντεο να δώ

Δες το, 2 σελίδες πίσω. Το παιχνίδι εκείνο μύριζε Χ, σύμφωνα με την εικόνα των 2 ομάδων και όταν σκόραρε ο Καραγκούνης, δεν έγινε τπτ αντιληπτό. Το βράδυ που το έδειξε σε replay άρχισε να βρωμάει το πράγμα, γιατί ήταν εμφανές το "πάρε βάλε".

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ντάξει λολ, παραλογισμός.

Έρχεται ο ΠΑΟΚτζής να με κράξει γιατί λέω πως η ομάδα του δεν είναι παράρτημα.

3 λαλούν και 2 χορεύουν. :lol:

Δημοσ.
Κανε ομάδα εσύ γιατί ερχόμαστε πάλι κάτω ;) ΧεΧεΧε

Τι ομάδα να κάνω ρε? Δεν βλέπεις ότι έχω βαρέσει διάλυση? 5ος μπορώ να βγω και να πέσει ο κορνές βροχή? Ήμουν μικρός στα πέτρινα και δεν είχα προλάβει να ρίξω κορνέ, θα ρίξω φέτος, πολλά κουτιά. Αγαπημένος στόχος ο Ντιόγκο. ;) :lol:

Δημοσ.
Τι ομάδα να κάνω ρε? Δεν βλέπεις ότι έχω βαρέσει διάλυση? 5ος μπορώ να βγω και να πέσει ο κορνές βροχή? Ήμουν μικρός στα πέτρινα και δεν είχα προλάβει να ρίξω κορνέ, θα ρίξω φέτος, πολλά κουτιά. Αγαπημένος στόχος ο Ντιόγκο. ;) :lol:

Στα πέτσινα τι έριχνες ? Πυρσούς ?χαχαχαχαχα. να σου στείλω τρίγωνα μπαγιάτικα απο Πανόραμα ? Ειδικά οταν μπαγιατώσουν αρκετά έχουν κάτι γωνίες σαν ξουράφι B)

Α έρχετε και το cl με μπορντό , η οποία δεν είναι στα καλά της. Είδα τον αγώνα μπορντό - οσέρ 1-2. Τρικυμία πίσω οι άλλοι περάσαν αέρα και με ανατροπή. Λίγο αν παλέψουν τα αλάνια κανα θαύμα μπορείς.

Δημοσ.
Στα πέτσινα τι έριχνες ? Πυρσούς ?χαχαχαχαχα. να σου στείλω τρίγωνα μπαγιάτικα απο Πανόραμα ? Ειδικά οταν μπαγιατώσουν αρκετά έχουν κάτι γωνίες σαν ξουράφι B)

Στα πέτσινα έριχνα τουλούμπες. :lol:

Στείλε τπτ φρέσκα τρίγωνα Πανοράματος να μπουζουριάσουμε. Σιγά μην πετάξω τέτοιο γλυκό. :-D

Α έρχετε και το cl με μπορντό , η οποία δεν είναι στα καλά της. Είδα τον αγώνα μπορντό - οσέρ 1-2. Τρικυμία πίσω. Λίγο αν παλέψουν τα αλάνια κανα θαύμα μπορείς.

Καλά, αυτό να δω κ ας πεθάνω. Τον φετινό Ολυμπιακό να κάνει διπλό στη Γαλλία και να πηγαίνει αέρα στους 8. Επόμενος αντίπαλος από την κλήρωση η Λυών, η οποία τρίβει τα χέρια της από χαρά, όμως χάνει 1-0 εδώ μέσα με ατομική προσπάθεια Λεντέσμα :lol: και στο Ζερλάν, μετά από υπερπροσπάθεια, και 2 χαμένα πέναλτι της Λυών το παιχνίδι λήγει 0-0 και ο Ολυμπιακός στους 4. Μέχρις εκεί φτάνει η φαντασία μου, από εκεί και πέρα γίνεται διαστροφή και θα πρέπει να αλλάξουμε thread. :lol:

Δημοσ.
Κανε ομάδα εσύ γιατί ερχόμαστε πάλι κάτω ;) ΧεΧεΧε

Ας οψεται ο Σωκρατης που ειπε να το παιξει φιλανθρωπος :devil::P

προσεχε ομως γιατι θ ανεβουμε κι εμεις εκει πανω:-)

Δημοσ.

Ο Σωκρ όπως έχω προαναφέρει έχει σοβαρότερα προσωπικά προβλήματα για να ασχοληθεί φέτος με ΟΣΦΠ. Θα επιστρέψει όμως είτε αυτός είτε ο διάδοχος . ΛΟΛ ;) Ε ναι δεν θα είναι εύκολο. Κερνάμε τρίγωνα και γκολάκια ;) ωρα για καφέ. bb

Δημοσ.
Κερνάμε τρίγωνα και γκολάκια ;) ωρα για καφέ. bb

Μμμ τη τελευταια φορα παντως μαλλον σας μειναν στο δισκο:lol:

Οσο για τα τριγωνα..ευπροσδεκτα :-D:-D

Σοαβαρα τωρα εχουμε δρομο μεχρι τα πλει οφ, θα δουμε πως θα ναι η κατασταση

(αντε καλο καφε)

Φερτε Αλεφα ρε!!! Μονο αυτος ελειπε απ τη φετεινη ομαδα!!!

Δημοσ.

Εγω έχω ικανο το Κοκαλη να φέρει τον Αλέφαντο μέχρι τα πλευ-οφ για να τη σπάσει στους βάζελους. Έτσι θα μπορείτε, όταν σας λένε για τα 2 τελευταία πρωταθλήματα τους, να τους απαντάτε πως τα πήρανε με Αλέφαντο στο παγκο, σιγα το κατώρθωμα.

Πάντως, επειδή δεν έχετε συνηθίσει να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες (και φάνηκε και πέρσι με τον αποκλεισμο απο τα προκριματικα του cl) νομίζω πως θα δυσκολευτειτε πολυ να βγειτε δευτεροι.

Και btw, θα είναι γαματα αυτα τα πλευ-οφ. Θα παίξουν 2 φορες Αρης-ΠΑΟΚ (μετά τα χθεσινά), θα παίξει ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ (all time classic), αν στραβώσει λίγο για εσας το πραγμα θα πέσει τρελό κράξιμο, θα έχει πλάκα.

Οι μόνοι που μπαίνουμε χαλαροί και σε καλή κατάσταση είμαστε εμείς (που και να βγούμε cl μετά τις μεγαλειώδεις ευρωπαϊκες εμφανανίσεις των τελευταιων ετων και τους βαθμους που μαζέψαμε θα αποκλειστούμε απο το πρωτο γύρο).

Δημοσ.

Βλέποντας πάντως τον Μίνο, ξέρετε τον γνωστό δημοσιογράφο της ΝΕΤ να τρέχει και να ξανατρέχει να διαβάζει τα ...πολεμικά ανακοινωθέντα της διοίκησης του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα, με αυτό το περίλυπο ύφος, σούρχεται αν εισαι λίγο ευαίσθητος να κάτσεις να χάσεις όλα τα ματς να πάρει επιτέλους ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Δεν κατάλαβαν οι ΠΑΟΚτζήδες ότι δεν έπαιξαν τίποτα χθες, ότι σαν να μην μπήκαν καν στο γήπεδο ενώ ο Άρης διψούσε γιά εκδίκηση από το στραπάτσο τού πρώτου γύρου.Πάντως εμένα με έχει μπερδέψει ο διαιτητής Σπάθας.Δεν ξέρω τελικά ποιανού το καλό θέλει.Από οικογενειακή παράδοση προτίθεται να υπηρετήσει τον Ολυμπιακό(Γιατί το Αιγάλεω δεν προφταίνει!).Μιά εφημερίδα τον έγραψε πρωτοσέλιδο ΣπανΝΑθας! Τον σίγουρο είναι ότι δεν είναι ΠΑΟΚτζής.Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα τη στιγμή που ο χθεσινός ΠΑΟΚ ήταν σκιά και φάντασμα.Αν θέλεις κύριε δικέφαλε πρωτάθλημα έπρεπε να σκεφτείς τον τόσο κόπο που έχεις κάνει ως τώρα και να κατέβεις αποφασισμένος στο Χαριλάου.

Πώς νίκησες τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη? Μπαρτσελόνα είναι ο Άρης?Παίξε τη μπάλα σου και πάρε παραμάσχαλα μαζί με τον Άρη και τον διαιτητή.Αλλά..

Όλα αυτά μου θυμίζουν εποχές dvd στον ΠΑΟ γιά να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Να πώ και δυό λόγια γιά τον Ολυμπιακό γιά να μην είμαι εκτός θέματος.Ίσως να κάνει καλό στον Ολυμπιακό που δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα γιά να μπορέσει έτσι να δεί ορισμένες αλήθειες και να οργανωθεί εκ νέου.Θα έχει όμως δύσκολο έργο πλέον γιατί οι πολυμετοχικοί και ειδικά ο Βγενόπουλος έχει μεγάλα σχέδια.Καλό γιά όλους μας γιατί το επίπεδο μόνο να ανέβει έτσι μπορεί.

Νάστε καλά εκεί πιό πίσω.Γέλασα με τη ρίμα που λέει ο ένας πέτρινα καί πετάγεται ο άλλος και λέει και τα πέτσινα.Την αρχή δεν κατάλαβα είναι και αργά τώρα. Με έπιασε νευρικό γέλιο ασυναίσθητα.Χωρίς κάποιο υπονοούμενο.Έτσι απλά.Βλέπω εξάλλου ότι κι εσείς καλή διάθεση έχετε αν κρίνω από τις ατάκες σας και τα emoticons.

Άντε καλή μας νύχτα.

Δημοσ.
Παίξε τη μπάλα σου και πάρε παραμάσχαλα μαζί με τον Άρη και τον διαιτητή.Αλλά..

Αυτό στην πράξη δε γίνεται όταν οι ομάδες είναι παρόμοιας δυναμικότητας. Απορώ γιατί χρησιμοποιείται ως επιχείρημα, ίσως επειδή προσπαθούμε να εστιάσουμε στην ουσία που είναι τα αμιγώς αγωνιστικά με μια ρομαντική διάθεση. Δυστυχώς, όμως, η συμπεριφορά των διαιτητών κρίνει εν πολλοίς το αποτέλεσμα και τα εργαλεία είναι γνωστά (πέναλτυ, οφσάιντ κλπ). Ο Ολυμπιακός, φυσικά, δικαίως χάνει (έχασε) αυτό πρωτάθλημα, θεωρώ ότι δεν αξίζει ούτε καν τη δεύτερη θέση και αν δεν ήταν τα πλέιοφς, θα έπαιρνε τη θέση που του πρέπει. Όπως έχει γραφτεί ουκ ολίγες φορές, αυτό που τρομάζει δεν είναι η απώλεια του πρωταθλήματος αλλά το μέλλον που διαγράφεται ζοφερό. Φυσικά, καμιά ομάδα δε χάνεται, δεν κινδυνεύει να πέσει κατηγορία αλλά είναι πιθανό να διανύσει μια μακρά ή σύντομη (θα δείξει) περίοδο ισχνών αγελάδων. Μεγάλο μαγαζί είναι, αρκετά υγιές, με κόσμο, θα τον βρει το δρόμο του.

Από την άλλη, από την πλευρά του ΠΑΟ, δε βλέπω τρομερές επενδύσεις και άλματα προόδου. Περιμένω συντηρητική πολιτική, μεταγραφές και ανοίγματα τόσα ώστε μετά βίας να εξασφαλίζει το πρωτάθλημα και ... έχει ο Θεός! Φυσικά, το όλο οικοδόμημα χρειάζεται σαπόρτ, η νέα παράγκα χτίζεται, απλά οι ρυθμοί ήταν χαμηλοί φέτος διότι πρέπει να βρεις τηλέφωνα, να κάνεις γνωριμίες, να εξοικειωθείς κλπ. Η εμπειρία που αυτή τη στιγμή λείπει από τον Πατέρα, όταν αποκτηθεί θα δώσει άμεσα αποτελέσματα...

Δημοσ.
Φυσικά, το όλο οικοδόμημα χρειάζεται σαπόρτ, η νέα παράγκα χτίζεται, απλά οι ρυθμοί ήταν χαμηλοί φέτος διότι πρέπει να βρεις τηλέφωνα, να κάνεις γνωριμίες, να εξοικειωθείς κλπ. Η εμπειρία που αυτή τη στιγμή λείπει από τον Πατέρα, όταν αποκτηθεί θα δώσει άμεσα αποτελέσματα...

Αν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λες τότε δεν αξίζει καν να ασχολείται κανείς με το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικώς.

Δεν ξέρω τι μπορεί να παίχτηκε την περασμένη αγωνιστική αλλά αφού πάντα μέσα στις φημολογούμενες λαμογιές είναι η οικογένεια Σπάθα, χαθήκανε τόσοι νέοι διαιτητές να πάρουν τη θέση όσων έχουν λερωμένο ποινικό μητρώο?

Κάθε υγιώς σκεπτόμενος Έλληνας σίγουρα δεν θέλει να υπάρχει οικογενειοκρατία στην πολιτική.Γιατί να υπάρχει στο ποδόσφαιρο?

Σπάθας, Βασσάρας κ.λ.π?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...