Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν μου επιτρεπεται, σημερα μολις ειδα τα γκολ που φαγατε απο τα Γιαννενα.

Μηπως να ψαχνατε και για τερμα σιγα-σιγα?

Ολοι θα πουνε "Τι να κανει ρε φιλε, αλλαξε πορεια και τον ξεγελασε"

Εγω λεω οτι εκτος αν σε 3 διαφορετικα καναλια μας δειξανε τα slow motion πλανα, και τα δυο ηταν σχετικα σιγανα, απο μακρια και με ομαλη πορεια(δλδ οκ, αλλαξε πορεια αλλα στην μεγαλη περιοχη, το εβλεπες που πηγαινει) και ο Αντωνακης το μονο που εκανε ηταν να στριψει το κεφαλι και να παρει την σταση σωματος "Οχι ρε φιλε,κριμα και αν πηγαινε αποδω το επιανα".

Σημαδι οτι ο χρονος περασε. Καποιος νεωτερος-και πιο φιλοδοξος-θεωρω οτι ειχε χρονο να κανει μια προσπαθεια να κινηθει προς την αλλη μερια, εστω για την προσπαθεια.

Συντομα θα τον δειτε να βαζει και το χερι κατω μετα απο εκτιναξη για να μετριασει την πτωση(αλλο ενα σημαδι οτι τα χρονια περασαν)

Το χέρι το έβαλε κι ο Χαλκιάς κάτω σήμερα στο πρώτο γκολ και δεν τον πήραν δα και τα χρόνια. :P

Από εκεί και πέρα, μήπως να αλλάξουμε μυαλά πρώτα (όχι εμείς, αυτοί που πρέπει) και μετά βλέπουμε και για τέρμα. Όταν δεν έχεις κέντρο και φτάνουν τα Γιάννενα στην περιοχή κατά κύματα λες και είναι Άρσεναλ, ε τότε τα τσαφ θα τα φας, μέσα στο παιχνίδι είναι.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι το δεύτερο γκολ, αν γυρνούσε να το κυνηγήσει μάλλον το έβγαζε αντί να κοιτάει σαν χάνος με κίνδυνο να πέσει πίσω. :lol:

Δημοσ.

To κέντρο μας είναι για τα πανηγύρια. Ο χειρότερος ΟΣΦΠ απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Που είναι οι παιχταράδες του παρελθόντος.

Απο τον αιώνιο αυτοκράτορα της Ελλάδας καταντήσαμε ομαδούλα που γελάει ο Αναστόπουλος μαζί μας και πέρνει το Χ χωρίς να ιδρώσουν οι παίκτες του. Ο Τηλυκράτης Λευκάδας έχει μακράν ταχύτερα χαφ απο τον ΟΣΦΠ.

Έκαναν την δυνατότερη έδρα της Ευρώπης μπουρδέλο, που πλέον έρχεται ο κάθε τελειωμένος και τσιμπάει βαθμούς.

Αν δεν δω κινήσεις ουσίας του χρόνου δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το τσιφλίκι του Σώκου.

Ούστ.

Δημοσ.

καραμελα το χεις κανει αυτο το βιντεο ερωδιε. μια χαρα μας κερδισανε οταν μπορεσανε πριν ενα μηνα

Δημοσ.
καραμελα το χεις κανει αυτο το βιντεο ερωδιε. μια χαρα μας κερδισανε οταν μπορεσανε πριν ενα μηνα

Μην είσαι αφελής. Τους το δώσαμε για να βγει ο ΠΑΟΚ δεύτερος. Μάτι βγάζει.

:lol::lol::lol:

:devil:

Δημοσ.

Καλά, ας μην ήταν τόσο ψηλά βαθμολογικά ο ΠΑΟΚ και θα βλέπαμε αν θα σας κερδίζαν. Καραμέλα, ξεκαραμέλα, εγώ τα τελευταία 20 χρόνια που παρακολουθώ συστηματικά μπάλα, δεν έχω ξαναδεί πιο εξόφθαλμο στήσιμο. Περάστε κόσμε...

Α, για την ιστορία το βίντεο παρατέθηκε ώς απάντηση στο 0-0 που πέταξε αφελώς ο estia.

Δημοσ.

Α, για την ιστορία το βίντεο παρατέθηκε ώς απάντηση στο 0-0 που πέταξε αφελώς ο estia.

Το 0-0 Ερωδιέ ήταν τελικό σκορ στον περυσινό αγώνα πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη ισοπαλία μάλιστα κόστισε στον ΠΑΟ την επαφή με την κορυφή.

Και μιας και συνεχίζεις να λες για τους χορηγούς, ακόμα περιμένω απάντηση γιατί οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ είναι της φίρμας που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από παράγοντα του οσφπ.

Πέρυσι 0-0, φέτος 2-1. Ποιος είναι ο αφελής τελικά?

Δημοσ.

XAXAXA. Τι σχέση έχουν οι φανέλες ? Αντε να λέγες για τους χορηγούς πάει και έρχεται. Κύριοι χορηγοί του ΠΑΟΚ :ΔΕΛΤΑ , ΜΟΛΤΟ = Vivartia = βγενόπουλος. Φιλιά

Δημοσ.

ναι 5η στην σειρά η Puma στους κύριους χορηγούς. Μιλάμε για ψύχουλα όμως σε σχέση με αυτά της ΔΕΠΑ και της Vivartia. Επειδή το θέμα πήγε στο 2-1 της Τούμπας , o συγκεκριμένος αγώνας θα ήταν ένα ωραιότατο χηναράκι και γιαυτό πηγαινε, παραδοσιακά. Απλά μπήκε ένα goal που δεν μπαίνει ούτε στο pro , και ένα απο 50 μέτρα μπαλιά. Συμβαίνουν και αυτά ;)

Δημοσ.

δηλαδη εσυ παραδεχεσαι οτι η ομαδα σου ειναι παραρτημα του Παναθηναικου αν καταλαβα καλα.

Δημοσ.

Παράρτημα του Παναθηναικου ήταν ο ΟΦΗ. Αλλον δεν έχει. ;) Το τι σκοπιμότητες παίζονται σχετικά με χορηγίες , ομάδες κλπ δεν το ξέρω γιατί δεν είμαι παράγοντας του ΠΑΟΚ. Αλλά το 2-1 της Τούμπας επειδή το αναφέρετε μερικοί έρχεται σε αντίθεση με όσους υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ τα δίνει στην πανάθα. Στην τελική βόλεψε και τον ΟΣΦΠ ο άσσος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...