Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...αντί να φωνάζουν άντε μαμήσου Κόκκαλη...

Ελπιζω μερικοι να ξυπνησουν, και να δουν οτι ο Κοκκαλης πουλησε το πρωταθλημα και κατεστρεψε οτι ειχε χτισει.Δεν τον βριζουν γιατι "θα φυγει ο προεδραρας και μετα χαθηκαμε" ενω στην πραγματικοτητα εθελοτυφλουν γιατι παρακατω δεν παει.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ο Μπαντο τι εκανε παλι σημερα... ΘΕΟΣ!!!

θελουμε να βαλουμε γκολ, η μπαλα δε μπορει να φτασει στην επιθεση, και παει και βαζει...Στολτιδη!!!!!! ελεος ανθρωπε μου!!!!!

Το πρωτάθλημα ήταν δοσμένο εξ' αρχής. Ο Μπάντοβιτς έπρεπε να βάλει την ταφόπλακα με την ασχετοσύνη του. Δεν μου φταίει αυτός για φέτος. Τόσο ξέρει, τόσο κάνει. Ο μέγας κωλόγερος μου φταίει. Και να το πω κι αλλιώς, δε με νοιάζει το πρωτάθλημα φέτος, με ενοχλεί η αποδόμηση της ομάδας.

Τα πρόβατα στο Καραϊσκάκη να είναι καλά, να ακυρώνεται γκολ offside και να βρίζουν τον κόρακα, για να γαργαλάνε τα αυτιά του αυτοκράτορα Σωκράτη και να ακολουθήσει τη βαζελομέθοδο. Η διαιτησία φταίει? Η διαιτησία. Αφού φταίει η διαιτησία, δεν φτιάχνω ομάδα, αφού έχω ομάδα και δεν με αφήνει η διαιτησία να παίξω μπάλα.

Αηδίασα με τα φετινά. Ούτε στα πέτρινα τέτοια οργή.

Erwdios εγω κρινω τον καθε αγωνα ξεχωριστα. Τα λαθη που εγιναν φετος ειναι γνωστα σε ολους μας, αλλα δε μπορω να τα επαναλαμβανω συνεχεια.

Εγώ θα τα επαναλαμβάνω συνέχεια. Για προσωπική ικανοποίηση και αποστασιοποίηση. Γιατί εγώ είχα σταματήσει να ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό από το 2005 και μετά και μου ξανακόλλησε το μικρόβιο αυτός ο κ@ριόλης ο Λεμονής με το όραμα που έδωσε στην ομάδα. Αυτό το όραμα πληρώνει ο Ολυμπιακός, καθώς ως γνωστόν το όραμα κοστίζει και ότι κοστίζει ξηλώνεται. (Λεμονής, Ίβιτς, Πέτρος)

Μην περιμένετε προκοπή όσο ο Κόκκαλης είναι στον Ολυμπιακό. Και όσο υπάρχει Κόκκαλης, τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα θα παραμένει στα σκατά χωμένο. Γιατί όταν το ταβάνι για να πάρεις το πρωτάθλημα είναι να νικήσεις τον Ολυμπιακό, τότε δεν χρειάζονται λεφτά, οπότε βολεύονται όλοι οι μεγαλομέτοχοι - λαμόγια της ΠΑΕ και ξοδεύουν όσο πρέπει και όχι όσο χρειάζεται.. Τέσπα, περαστικά μας και του χρόνιου φουντούνια.

Δημοσ.

Δε πιστευω να στεναχωρηθηκε κανεις με την ισοπαλια ...

Σιγα ρε ....

Ετσι κι αλλιως 5 βαθμους πισω ημασταν ...

Και να κερδιζαμε τι θα γινοταν ...

Χαμενο πρωταθλημα ηταν ...

Το θεμα ειναι να βγουμε δευτεροι και να παμε προκριματικα Τσ. Λ.

Εγω γελασα με την σημερινη ισοπαλια σε σχεση με την ηττα απο τον Ηρακλη που ημουν ετοιμος να δειρω ανθρωπο ..:-D

Γιατι απλα πριν το παιχνιδι με τον Ηρακλη διεκδικουσαμε πρωταθλημα ...

Τωρα διεκδικουσαμε τα @@ μας .... :lol:

Λοιπον παμε γερα για να ημαστε ετοιμοι για τα πλευ οφ με τον Παοκ ....

Δημοσ.

Ίσως γιατί δεν είχε άλλον επιθετικογενη????

Το βασικό πρόβλημα αυτής της ομάδας είναι οι συνεχής ελλέιψεις που αν συνδυαστούν με τις αλλαγές προπονητών και τους συνεχόμενους αγώνες ίδιων παικτών,οδήγησαν σε αυτό το πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά δεν την βλέπω τη έξοδο στα προκριματικά ch league με αυτή τη φυσική κατάσταση και αυτόν τον πάγκο.Εκτός και αν γυρίσει ο DuDu και ο άξονας παρουσιάσει κάτι διαφορετικό.

Πάντως σήμερα είμασταν πολύ άτυχοι και νομίζω φάνηκε η διαφορά της ομάδας που έχει προπονητή και της ομάδας που δεν έχει(Μπορεί να φανεί cult αλλά Αναστό ως το Καλοκαίρι δεν με χάλαγε).

Δημοσ.

Λοιπον παμε γερα για να ημαστε ετοιμοι για τα πλευ οφ με τον Παοκ ....

Και ομως αυτο δεν θα γινει.Διοτι ο Σωκρατακος δεν φερνει ΤΩΡΑ ενα προπονητη και να του πει κατσε κανε προετοιμασια μονο για τα play-off.

Επισης δεν βγαινει να πει "πουλησα το πρωταθλημα, συγνωμη".Δεν δινει οραμα για το μελλον.Και στην τελικη δεν πουλαει κιολας.

Δημοσ.
Ίσως γιατί δεν είχε άλλον επιθετικογενη????

Κι ο οσκαρ τι ειναι σεντερ μπακ?;)

---------- Προσθήκη στις 21:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:18 ----------

Και ομως αυτο δεν θα γινει.Διοτι ο Σωκρατακος δεν φερνει ΤΩΡΑ ενα προπονητη και να του πει κατσε κανε προετοιμασια μονο για τα play-off.

ακουγεται πολυ εντονα για Βαλ. μεσα στην επομενη βδομαδα

Δημοσ.
Κι ο οσκαρ τι ειναι σεντερ μπακ?;)

---------- Προσθήκη στις 21:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:18 ----------

Εγω οσο ειναι προεδρος ο Κοκκαλης δεν πιστευω τιποτα αν δεν πεσουν υπογραφες.Και τι να σου κανει ο Βλαβερδε αν δεν επενδυσεις 20-30 μυρια;Θα προπονει τον Οσκαρ και τον Λεοναρντο;

Εμενα Κοκκαλη δεν θα με κανεις μπασκετικο οσο και να προσπαθεις.Εγω δεν ειμαι πρασινος.

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα δεν ειδα το ματς.Μηπως ηταν ''υποπτα'' τα αυτογκολ?Αν μη τι αλλο ο Ολυ ειχε μεχρι τωρα πολυ καλη αμυνα.Αυτογκολ ο Μελ?

Μηπως επεσε συρμα να βοηθηθει ο Αναστο,εφοσον μαλλον ειχε απωλεσθει το πρωταθλημα?

Δημοσ.

Ωραία, θα πάρουμε Champions League.

Ξέρεις, την επόμενη εβδομάδα θα έχεις αποκλειστεί και από Τσου Λου και μετά πας στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ καταντήσαμε (με όλο το σεβασμό στους φίλους ΠΑΟΚτζήδες) να έχουμε μοναδικό σκοπό σε όλη τη σαιζόν να κερδίσουμε τον βάζελο. :devil:

---------- Προσθήκη στις 21:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:23 ----------

Συγνωμη αλλα δεν ειδα το ματς.Μηπως ηταν ''υποπτα'' τα αυτογκολ?Αν μη τι αλλο ο Ολυ ειχε μεχρι τωρα πολυ καλη αμυνα.Αυτογκολ ο Μελ?

Μηπως επεσε συρμα να βοηθηθει ο Αναστο,εφοσον μαλλον ειχε απωλεσθει το πρωταθλημα?

Δεν ήταν αυτογκολ με τη στενή έννοια. Ήταν γκολ που προήλθαν από κόντρες.

Δημοσ.

και μεσα σ ολα κατι χαρμοσυνο :-)

Η ομαδαρα μας των νεων δεν πρωταγωνιστει μονο στην Ελλαδα!

Κατεκτησε το 7ο διεθνες τουρνουα νεων που διοργανωσε η emirates στο Ντουμπαι!!!! Στον ημιτελικο κερδισαμε τη Μιλαν και σημερα το σηκωσαμε!!

Ελπιζω απ αυτα τα ταλεντα να καταφερουν να βγαλουν καναν παιχτη

Δημοσ.

Μαυρα χαλια για ακομα μια φορα.. Η μπαλα δε μπορουσε να παει στην επιθεση με στρωτα.. γιομα ή παιρνωμπαλακαιτρεχω και οπου βγει.. σιγουρα ημασταν ατυχοι με τα δυο γκολ απο κοντρα αλλα δεν αξιζαμε κατι παραπανω απ την ισοπαλια οπως και να εχει..

Σωστη η γιουχα στον Μαρεσκα. Ο ανθρωπος ειναι προκλητικος πλεον..

Μπαντοβιτς κανει ο,τι μπορει αλλα δεν ξερει.. Υπεβαλε παραιτηση η οποια δεν εγινε δεκτη την προηγουμενη εβδομαδα.. Κατι ηξερε ο γερος..

Συνεχιζουμε μηπως και βγουμε δευτεροι.. αλλιως καλοι ειμαστε και στο ΟΥΕΦΑ..

Ο ΠΑΣ ριχνει 5 στη Ρομα και μονο η Στανταρ μπορει να τον κερδισει

αυτη ειναι η λογικοι μερικων πρασινων (χωρις δοση χιουμορ).. :P

Δημοσ.

Σωστη η γιουχα στον Μαρεσκα. Ο ανθρωπος ειναι προκλητικος πλεον..

Foufoutie είναι πιο προκλητικός από τον Κόκκαλη?

Δημοσ.

Οχι φυσικα.. Γι αυτον τα λεμε απο το καλοκαιρι.. Ο Μαρεσκα δεν εχει δικαιολογια ομως. Ειναι επαγγελματιας και πρεπει να παιζει οπως και να εχει! Δε μπορει να κανει μουτρακια επειδη εφυγε ο Ζικο και εχασε το "παιξιμο"..

Διορθωση : οχι να παιζει αλλα να προσπαθει και να ιδρωνει.. αυτος κοβει βολτες και αν τυχει και περασει η μπαλα απο τα ποδια του την κραταει μεχρι να την χασει

Δημοσ.

Να τον εγκαλέσει λοιπόν και να του ρίξει πρόστιμο για προκλητική αδιαφορία.

Και να του φορτώσει και την κακή πορεία της ομάδας όλη τη χρονιά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...