Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 3οι στο πρωταθλημα, αποκλεισμενοι απτο κυπελλο και συντομα και απτην Ευρωπη, ε νομιζω η χρονια ειναι ακριβως οπως την προβλεπατε στην αρχη της σεζον, τι λετε? Όχι ρε, αφού το CL το έχουμε σίγουρο. Οπότε... Profit!
Στέλιος7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Φυσικα και δεν μας συμφερει να παρουμε αποτελεσμα στην εδρα του Παο πλεον.Ο Παοκ ειναι πιο προσιτος αντιπαλος στα play-off. Επισης, ο Βαλβερδε, αν εχει συμφωνησει καλυτερο ειναι να ερθει τωρα απο το να περιμενουμε το ματς με τον Παο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Επισης, ο Βαλβερδε, αν εχει συμφωνησει καλυτερο ειναι να ερθει τωρα απο το να περιμενουμε το ματς με τον Παο. Ποσους προπονητες να αλλαξετε σε μια σεζον?
jason_rethymno Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ο εκφωνητής στην Ερα σπορ ήταν Καραγαύρος ή μου φάνηκε?
Erwdios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ρε τίποτα δεν τελείωσε. Έχετε ματς στο ΟΑΚΑ να πάρετε. Δουλεύετε για εμάς τώρα. Χ στο ΟΑΚΑ και άντε γεια πρωτάθλημα για τον βάζελο. Ο πιο αξιολύπητος Ολυμπιακός της δεκαετίας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Γέρο τους σκάουτερς σου ανά χείρας και ουστ, να πας να κάνεις απολογισμό της ζωής σου και να αφήσεις κανένα γιό σου να αναλάβει.
benign Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Με ολο το σεβασμο στον Ολυμπιακο που ειναι ο μεγαλος αιωνιος αντιπαλος μας,αλλα ετσι οπως παιζει ασχημα και με τους σημαντικοτατους τραυματισμους και ελλειψεις,που ισως επονται και αλλοι μετα τον αγωνα στο champion's league και χωρις τον Galletti ακομη και το Χ μεσα sto OAKA μου φαινεται πολυ αισiοδοξο. Δεν θα ημουν στεναχωρημενος σαν Ολυμπιακος φιλαθλος,εχει σαρωσει τα τελευταια χρονια ο Γαβρος,καποια στιγμη μοιραια θα υπαρχει και μια κακη χρονια,μια πτωση.
vaso7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ενα μάτσο χάλια η ομάδα σήμερα ΑΛΛΑ, τόσο κόσμο που τον βρήκε ο ηρακλής απορώ.... Και τέτοιο πάθος, με τον Παντελή όλως τυχαίως να συμφωνεί με τον Ρέμο την βδομάδα πριν τον αγώνα ενώ κόντευαν να ξεπεράσουν και το κυπριακό στις διαπραγματεύσεις. Πραγματικά όλοι τους και μόνοι μας, μόνο που αυτή τη φορά οι μαλακίες του προέδρου ήταν κραυγαλέες και δεν γίνεται να συμμαζευτούν!
VAssassin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Με ολο το σεβασμο στον Ολυμπιακο που ειναι ο μεγαλος αιωνιος αντιπαλος μας,αλλα ετσι οπως παιζει ασχημα και με τους σημαντικοτατους τραυματισμους και ελλειψεις,που ισως επονται και αλλοι μετα τον αγωνα στο champion's league και χωρις τον Galletti ακομη και το Χ μεσα sto OAKA μου φαινεται πολυ αισiοδοξο. Αν παίξετε όπως σήμερα, ούτε καν το διπλό δεν μου φαίνεται υπερβολικά αισιόδοξο.
benign Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Εμενα φιλε VAssassin μου φανηκε εξαιρετικη η ομαδα σημερα.Φυσικη κατασταση,συνεχης επιθετικοτητα,ακομη και η αμυνα βελτιωνεται.Μηπως ειδαμε αλλον αγωνα?Επτα γκολ επρεπε να ριξουμε στον Λεβαδιακακο.
johnnyestia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Αν παίξετε όπως σήμερα, ούτε καν το διπλό δεν μου φαίνεται υπερβολικά αισιόδοξο. Εννοείς με τον Λεβαδειακό? Το είδες το ματς?
VAssassin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ναι το είδα. Θα τολμήσω να πω πως δεν εντυπωσιάστηκα αλλά αν εσείς εντυπωσιαστήκατε, οκ, τι να πω. Μάλλον ξεχνάτε με ποιον παίζατε, τι ελλείψεις είχε και παρ' όλα αυτά σας κράταγε στο χ μέχρι το 64'.
Dropsreef Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Επισης, ο Βαλβερδε, αν εχει συμφωνησει καλυτερο ειναι να ερθει τωρα απο το να περιμενουμε το ματς με τον Παο. ελα να το!τσιμπησε το τυρακι που πεταξε ο Σωκρατης οτι θα σας φερω Ερνεστο! Το ειχα γραψει και σε σχολιο προχθες αν θυμαμαι καλα! Κλασικες συνταγες Σωκρατη.......!!!!! Δεν διαφωνουμε καπου ετσι?Ανηκει στην κατηγορια δηλωσεων "θα φερουμε καλυτερο απο τον Κουαρεσμα" και "Πολυ κοντα σε Μπεν Αρφα,υποθεση ωρων να κλεισει η μεταγραφη"
Στέλιος7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Παντως ο θειος πρεπει να βρει καποιον που μπορει να βαλει αμεσα 20-25 εκατομυρια αλλιως και το επομενο ειναι των πρασινων.Θελουμε 2 επιθετικους,1 Μπελουτσι,1 βαρβατο αριστερο χαφ, ισως αντικαταστατη του Ντουντου και τερματοφυλακα. Οσο ζω ελπιζω.Φετος ειδαμε το σκληρο προσωπο του Κοκκαλη και οποιαδηποτε μεταγραφικη φημη κατα 85% δεν ισχυει.Θελω να πιστευω ομως οτι εχει διαθεση να τον φερει.Σε 2-3 εβδομαδες θα ξερουμε.
benign Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Φιλε Vassasin, Εχετε τους αγωνες : 14-03-2010 Super League Aris 19 : 00 PAOK 21-03-2010 Super League PAOK 19 : 00 AEK 28-03-2010 Super League Larissa 19 : 00 PAOK 11-04-2010 Super League PAOK 19 : 00 Kavala 18-04-2010 Super League PAOK 19 : 00 Ergotelis Μεγαλα παιγνιδια με Αρη,ΑΕΚ και με Λαρισα που καιγεται για βαθμους και τελος μια Καβαλα που εχει βγαλει ματια φετος.Δεν νομιζω να βγειτε απο ολα αυτα τα ματς αλωβητοι.
VAssassin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν είπα εγώ ότι θα πάρουμε όλα αυτά τα ματς σίγουρα. Ας περιμένουμε να δούμε. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εγώ πιο πολύ φοβάμαι αυτό που έρχεται. Τα υπόλοιπα, κουτσά στραβά, κερδίζονται απ' τον καλό ΠΑΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.