MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Παρε κανενα αγχολυτικο σε πρωτη φαση γιατι τα πολλα caps σημαινουν αγχος Μετα πες μου ποιος προπονητης επαιξε πρωτος πικ εν ρολ στην Ευρωπη. Αν εσυ επαιζες ως πιτσιρικι πικ εν ρολ στο δημοτικο το 1991 (epic sdoing), δεν καθιστα τον Ομπραντοβιτς μυρουδια και ανικανο. ΥΓ. Το συστημα που σου μαθαινανε πιτσιρικι που το 4 και το 5 ανεβαινανε στην κορυφη της ρακετας να κανουν σκριν στο 2 και το 3, και μετα ξαναρολαρανε στη ρακετα, ωστε να βγει ειτε ελευθερο σουτ, ειτε να παρει καλη θεση ο ψηλος, ουδεμια σχεση εχει με το πικ εν ρολ. ΥΓ2. Στο ΝΒΑ παιζουν κι αλλα γ@μ@τα συστηματα που οδηγουν τις ομαδες σε 140ρες. Γιατι δεν τα εφαρμοσαν ποτε στην Ευρωπη αναρωτηθηκες ποτε σου? Και γιατι αφου το παιζε τη δεκαετια του 90 ο Στοκτον με τον Μαλοουν χρειαστηκε ενας Ομπραντοβιτς για να βαλει τον Διαμαντιδη-Σαρας να το κανει με τον Μπατιστ, οταν υπαρχουν τοσοι καλοι προπονητες σε ολοι την Ευρωπη? Αναρωτησου λοιπον, γιατι απο μπασκετικη κριση δεν τα πατε καλα και κανετε λαθος παραληληισμους μερικοι.
EKTELESTES Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Άσε τις βλακείς περι αγχολυτικών και πιάσε καμιά πάνα μη κατουρηθείς από τη χαρά σου Να διαβάζεις έχεις μάθει; Τον Μαλόουν και τον Στόκτον τους έχεις ακούσει ποτέ; Είπες "ΕΠΙΝΟΗΣΕ". Δεν είπα ποτέ ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ανίκανος, κλασσικός βάζελος προσθέτεις λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ και κάνεις ΓΑΡΓΑΡΑ τα δικά σου. Μην ακούς τόσο ΜΠΑΤΗ, σε έχει επηρεάσει τρελά. 1ον ακόμα και στο δημοτικό ήξερα καλύτερο μπάσκετ απ όσο ξέρεις εσύ τώρα ( και ήξερες ποτέ ) και 2ον κανένας προπονητής δε μου έδειξε ποτέ να κάνω Pick n' Roll, είχαμε αυτούς τους...αγνώστους σε σένα.. Stockton & Malone να μας..μαθαίνουν αυτά που εσύ είδες 1η φορά 10 + χρόνια αργότερα... Κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Άκου ΕΠΙΝΟΗΣΕ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ !!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Άσε τις βλακείς περι αγχολυτικών και πιάσε καμιά πάνα μη κατουρηθείς από τη χαρά σου Να διαβάζεις έχεις μάθει; Τον Μαλόουν και τον Στόκτον τους έχεις ακούσει ποτέ; Είπες "ΕΠΙΝΟΗΣΕ". Δεν είπα ποτέ ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ανίκανος, κλασσικός βάζελος προσθέτεις λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ και κάνεις ΓΑΡΓΑΡΑ τα δικά σου. Μην ακούς τόσο ΜΠΑΤΗ, σε έχει επηρεάσει τρελά. 1ον ακόμα και στο δημοτικό ήξερα καλύτερο μπάσκετ απ όσο ξέρεις εσύ τώρα ( και ήξερες ποτέ ) και 2ον κανένας προπονητής δε μου έδειξε ποτέ να κάνω Pick n' Roll, είχαμε αυτούς τους...αγνώστους σε σένα.. Stockton & Malone να μας..μαθαίνουν αυτά που εσύ είδες 1η φορά 10 + χρόνια αργότερα... Κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Άκου ΕΠΙΝΟΗΣΕ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ !! Αμα λεω εγω οτι εχεις αγχος και ουτε καν διαβαζεις το ποστ μου...Μπαινεις στη διαδικασια να ξαναγραψεις ακριβως τα ιδια πραγματα, απλως με εντεινομενη την προσωπικη σου επιθεση προς εμενα, ενω εγω ηδη σου απαντησα προηγουμενως (ειτε συμφωνεις, ειτε διαφωνεις, δε στο απαγορεψε κανεις αυτο) σε οτι μπασκετικο καταφερες να πεις με μπασκετικα επιχειρηματα, αναμεσα στα caps και τους χαρακτηρισμους. Τεσπα, βαριεμαι τις ελληναραδικες αντιπαραθεσεις, με ατομα που αδυνατουν να συζητησουν και το γυρνανε σε προσωπικες επιθεσεις. Απο e-penis σκιζετε εδω μεσα παντως και στον τροπο που μιλατε, και στον τροπο που γραφετε, και στον τροπο που απευθυνεστε σε οποιον διαφωνειτε. caps, χαρακτηρισμοι, ξαναcaps και ξαναχαρακτηρισμοι, bold+caps+colors, συνθετουν ενα εξαιρετικο epenis-τικο ποστ λοιπον. Μπορεις να θεωρησεις οτι νικησες! Καλο βραδυ.
EKTELESTES Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Άμα είχες αλλάξει την χοντράδα που είχες πετάξει ( και εσύ έκανες 1ος επίθεση με 2η χοντράδα + το ανόητο ποστ περι αγχολυτικών και κουραφέξαλα, εγώ στο 1ο ποστ καζούρα κάνω και όχι επίθεση ) δε θα είχα κάνει το ποστ, γιατί σαφώς και συμφωνούμε ότι είναι από τους κορυφαίους ευρωπαίους προπονητές. Άλλά να μου λες ότι ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΠΙΚ Ν' ΡΟΛ! Πες το αλλιώς, "εφάρμοσε, το δούλεψε καλά κλπ κλπ" μη μου λες ΕΠΙΝΟΗΣΕ και με κουφαίνεις!.. Και συνεχίζεις να επιμένεις. Τα Caps Lock είναι για να τονίζουν κάποια πράγματα, αντί για έντονα γράμματα πχ.Αυτά τα ολίγα.
foufoutios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλα ρε παιδια ηρεμηστε λιγο.. Δεν εχετε και τιποτα να κερδισετε.. Σιγουρα ο Ομπραντοβιτς ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μπασκετικες μορφες που ειχε ποτε η Ευρωπη. Σιγουρα ηταν καινοτομος και πολυ μπροστα οταν ανελαβε τον ΠΑΟ και τον εφτασε εκει που τον εφτασε. Σιγουρα ευνοηθηκε και απο την ανυπαρξια του Ολυμπιακου τοσα χρονια, τουλαχιστον για πρωταθληματα και κυπελλα. Σιγουρα ειναι καλυτερος του Γιαννακη, κρινομενος και απο τα αποτελεσματα. Σιγουρα η προσαρμογη του συστηματος πικ εν ρολ εκανε τον ΠΑΟ την ομαδα που ειναι και εφερε τις κουπες που εφερε.. Σιγουρα ομως για εμενα το συστημα του ΠΑΟ ειναι μονοδιαστατο και προβλεψιμο.. Πικ εν ρολ, αν δεν πιασει γινεται πασα στον ελευθερο παικτη απο τις αλλαγες στα μαρκαρισματα και σουτ.. Μετα απο αρκετα χρονια τον πηραν χαμπαρι και μπορεσαν να το αντιμετωπισουν σε ενα βαθμο (εχω την εντυπωση οτι ο Γιαννακης εφτιαξε καποια συστηματα μονο για το πικ εν ρολ του ΠΑΟ) οποτε δεν υπαρχει για εφετος τουλαχιστον "το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που παιζουν πεντε παικτες και στο τελος κερδιζει ο ΠΑΟ".. Αυτα απο εμενα αν και δεν ξερω και πολλα απο μπασκετ.. αν ειπα καμια κοτσανα διορθωστε με.. καληνυχτα
kirileman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Και ποιός νοιάζεται για το πικ εν ρολ, ξαναμαναλέω... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
vlachaquito Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγω μπορει να ειμαι ασχετος, ωστοσο αναρωτιεμαι τι μπορει να ειναι καποιος που υποστηριζει την αποψη οτι ο Ζοτς δεν χαρακτηριζεται απο ευελιξια στα επιθετικα του συστηματα. 15 χρονια τωρα, δεν κανει και κατι αλλο, απτο να επινοει και ενιοτε να διδασκει συστηματα στην υπολοιπη Ευρωπη (βλεπε πικ εν ρολ). Και ερχεστε τωρα εσεις, αφου χασαμε 4 σημαντικα ματς με διαφορα 3-4 ποντων και μας βγαλανε εκτος Ευρωλιγκας/κυπελλου, να παρατηρησετε οτι ο Ζοτς εχει προβλημα στην επιθετικη αντιμετωπιση ενος παιχνιδιου. Μαλιστα. Καλα ρε παιδια ηρεμηστε λιγο.. Δεν εχετε και τιποτα να κερδισετε.. Σιγουρα ο Ομπραντοβιτς ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μπασκετικες μορφες που ειχε ποτε η Ευρωπη. Σιγουρα ηταν καινοτομος και πολυ μπροστα οταν ανελαβε τον ΠΑΟ και τον εφτασε εκει που τον εφτασε. Σιγουρα ευνοηθηκε και απο την ανυπαρξια του Ολυμπιακου τοσα χρονια, τουλαχιστον για πρωταθληματα και κυπελλα. Σιγουρα ειναι καλυτερος του Γιαννακη, κρινομενος και απο τα αποτελεσματα. Σιγουρα η προσαρμογη του συστηματος πικ εν ρολ εκανε τον ΠΑΟ την ομαδα που ειναι και εφερε τις κουπες που εφερε.. Σιγουρα ομως για εμενα το συστημα του ΠΑΟ ειναι μονοδιαστατο και προβλεψιμο.. Πικ εν ρολ, αν δεν πιασει γινεται πασα στον ελευθερο παικτη απο τις αλλαγες στα μαρκαρισματα και σουτ.. Μετα απο αρκετα χρονια τον πηραν χαμπαρι και μπορεσαν να το αντιμετωπισουν σε ενα βαθμο (εχω την εντυπωση οτι ο Γιαννακης εφτιαξε καποια συστηματα μονο για το πικ εν ρολ του ΠΑΟ) οποτε δεν υπαρχει για εφετος τουλαχιστον "το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που παιζουν πεντε παικτες και στο τελος κερδιζει ο ΠΑΟ".. Αυτα απο εμενα αν και δεν ξερω και πολλα απο μπασκετ.. αν ειπα καμια κοτσανα διορθωστε με.. καληνυχτα Σου απανταει ο φουφουτος.. Α, και ετσι για το ξεκαθαρισμα, το πικ εντ ρολ δεν το εφυηρε ο ζελικο, αλλα βγηκε στην εποχη των 90 και μας το διδαξε (οπως ειπς πολυ σωστα ο μπαναρισμενος εκτελεστης, αλλα με πολυ λαθος τροπο) οι μαλον-στοκτον... http://en.wikipedia.org/wiki/Pick_and_roll Σιγουρα ομως στην Ευρωπη το τελειοποιησε ο ζοτς...
foufoutios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Σου απανταει ο φουφουτος.. Φουφουτιος παρακαλω.. Με γιωτα Α, και ετσι για το ξεκαθαρισμα, το πικ εντ ρολ δεν το εφυηρε ο ζελικο, αλλα βγηκε στην εποχη των 90 και μας το διδαξε (οπως ειπς πολυ σωστα ο μπαναρισμενος εκτελεστης, αλλα με πολυ λαθος τροπο) οι μαλον-στοκτον... http://en.wikipedia.org/wiki/Pick_and_roll Σιγουρα ομως στην Ευρωπη το τελειοποιησε ο ζοτς... Ουσιαστικα και χωρις να ξερω μπασκετ, παντα θυμαμαι τον ΠΑΟ να παιζει το ιδιο παιχνιδι.. Και αναρωτιομουνα "γιατι στο διατανο δε μπορουν να τους σταματησουν?" "ολο το ιδιο κανουν" !!!!! Αρα ή η ασχετοσυνη μου ειναι τεραστια ή απλα ο ΠΑΟ παιζει το ιδιο συστημα κατα κορον εδω και χρονια..
johnnyestia Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Χωρίς να είμαι/δηλώνω μπασκετικός, θεωρώ πως ο ΠΑΟ έχει εντάξει το πικ ν ρολ στην επίθεσή του ως δεδομένο συστατικό αυτής. Όπως πχ θεωρείται δεδομένο ένα απλό σκριν ή ένα μπλοκ άουτ στην άμυνα για το ριμπάουντ.
foufoutios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Και κατι ασχετο με τα προηγουμενα.. Ειχε παρει αδεια ο Λουα για να παει Γαλλια να δει τη γυναικα του και το νεογεννητο παιδι του (να του ζησει) και τελικα δεν πηγε και εμεινε απο μονος του Αθηνα για να κανει θεραπεια.. Σιγουρα σκεφτηκε και την ανανεωση του συμβολαιου αλλα οπως και να εχει ηταν πολυ σωστη και επαγγελματικη κινηση.. Επισης ο Ντατολο θα μεινει εκτος για καμια εβδομαδα συμφωνα με το ιατρικο τιμ της Αργεντινης και οχι ενα μηνα οπως ελεγε ο αντζεντης του.. Πολυ ψηλα τον εχει παρει αυτος τον αμανε και καποιος πρεπει να του το κοψει εγκαιρα..
wizzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Βασικά, τον αμανέ πρέπει να τον κόψουν στον ατζέντη του. Ας του πει κάποιος ότι τα ιατρικά ανακοινωθέντα τα εκδίδει το εκάστοτε ιατρικό team της ομάδας και όχι ο κάθε τυχαίος μανατζαραίος.
Dropsreef Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 ο προεδρας μας δεν εβγαινε με δηλωσεις κατα του παναθηναικου την περιοδο που ο παναθηναικος εχει δανεικους Manucho Gonçalves και τον Hélder Postiga την περιοδο 2008 και μας ελεγε αυτα τα κανουν αλλοι εμεις δεν δανειζομαστε παιχτες? Ε ας γευτει τωρα την γλυκα του να μην σου ανηκει ο παιχτης
margaritagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Και κατι ασχετο με τα προηγουμενα.. Ειχε παρει αδεια ο Λουα για να παει Γαλλια να δει τη γυναικα του και το νεογεννητο παιδι του (να του ζησει) και τελικα δεν πηγε και εμεινε απο μονος του Αθηνα για να κανει θεραπεια.. Σιγουρα σκεφτηκε και την ανανεωση του συμβολαιου αλλα οπως και να εχει ηταν πολυ σωστη και επαγγελματικη κινηση.. Δε ξερω με ποιο σκεπτικο το εκανε, παντως ο ανθρωπος γουσταρει να παιζει μπαλα οπως γουσταρει και την ομαδα μας. Δε μπορω να ξεχασω οταν ειχε τραυματιστει, ποσο νωριτερα γυρισε, κοντρα στις προβλεψεις, απο την καψα του για μπαλα. Καλο ειναι να χουμε τετοιυς στην ομαδα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.