Dropsreef Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Επειδή έχουμε τέτοιους δασκάλους είμαστε μπανανία. johnnyestia μαλλον ειμαστε μπανανια επειδη υπαρχουν ανθρωποι που κανουν σχολια οπως τα δικα σου!
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 [/color]Παιδιά, για τα 3 ποντα τα είπαμε ήδη. Ήταν ελεύθερα γιατί κλασσικά ο Γιαννάκης έπαιζε ζώνη....αν έπαιζε από την αρχή Man to man θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι. Τώρα το γιατί έχει πουλήσει τόσα παιχνίδια αυτός ξέρει μόνο. Όταν σου λείπουν 2 ψηλοί κοιτάς να θωρακίσεις τη ρακέτα σου. Με τη ζώνη κατάφερε να προστατεύσει και τους Σόφο - Βούισιτς από τα φάουλ και να τους κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι. Δεν φταίει ο Γιαννάκης που στο τέλος ο Χαλπερίν χέστηκε πάνω του και δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε ελεύθερο σουτ και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Και ξεκολλάτε με τον Γιαννάκη. Οι βάζελοι τον προορίζαν για επόμενο προπονητή τους και οι κοντοί έστρεψαν τον κόσμο εναντίον του, επειδή αποφάσισε να δοκιμάσει στον Ολυμπιακό. Οι βάζελοι έχουν λόγο να τον χλευάζουν, εμείς τι λόγο έχουμε?
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τον ίδιο λόγο που είχαμε όλοι όσοι τον βρίζαμε όταν ήταν στην Εθνική - και πριν πάει στον Ολυμπιακό: για το ότι αποτελεί πάντα το ταβάνι της ομάδας που προπονεί, και δεν μπορεί να πάρει το 100% της ικανότητας των παικτών του γιατί - let's face it - είναι μέτριος σαν προπονητής. Πιστεύω αν είχαμε άλλο προπονητή στην Εθνική θα είχαμε εκμεταλλευτεί πολύ καλύτερα το momentum των καλύτερων μπασκετικών χρόνων μιας σύναξης εξαιρετικών παικτών και θα είχαμε περισσότερα να θυμόμαστε από ένα χρυσό σε Ευρωμπάσκετ και ένα ασημένιο σε Μουντομπάσκετ.
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Konnak, ειλικρινά, πιστεύεις ότι αν είχες τον Ομπράντοβιτς στην εθνική, θα χτυπούσες την Ισπανία? Και μία ωραία ανάλυση του αγώνα από τον Μελάγιες.
foufoutios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ελπιζω μονο να μην κρατησει τον Μπαντοβιτς του χρονου.. θα δουμε χειροτερα απο τα φετινα.. Συγχαρητηρια στην ομαδα μπασκετ για την προσπαθεια και τα θερμα συλληπητηρια πρωτα στον ανθρωπο Γιαννακη και μετα σαν κοουτς της ομαδας μας.. Δε χρειαζονται περαιτερω σχολια νομιζω για το σημερινο αγωνα..
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Την Ισπανία των τελευταίων Ολυμπιακών, όχι. Την Ισπανία του Μουντομπάσκετ του 2006 την είχαμε πιστεύω, ειδικά χωρίς Γκασόλ. Αλλά δεν την βρήκες και πάντα μπροστά σου, π.χ. τελευταίο Μουντομπάσκετ χάσαμε από τους Αργεντίνους. Και από την άλλη, υπάρχει και το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο κατάφερε και πήρε ο Καζλάουσκας με σαφώς αποδυναμωμένη ομάδα. Όχι ότι αποδεικνύει κάτι βέβαια, προσωπική εκτίμηση είναι αυτά που λέω. Με έναν καλύτερο προπονητή όμως επιπέδου Ομπράντοβιτς/Μεσίνα πιστεύω ότι το 2007 πχ. θα τους είχαμε κερδίσει τους Ισπανούς (οι οποίοι έχασαν μετέπειτα από τους Ρώσους). Άσχετο, πιστεύω ότι το κόμπλεξ με τους Ισπανούς θα το ξεπεράσουμε μόνο αν τους πετύχουμε σε τελικό πάλι. Και τους νικήσουμε.
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σε εκείνο το παιχνίδι το 2007 αν θυμάμαι καλά, μας είχαν καθαρίσει τα κοράκια σαν αυγό. Ότι καραγκιοζιλίκι των ισπανών, το σφύριζαν υπέρ τους. Δεν έχασες λόγω απόδοσης εκείνο τον αγώνα, τον έχασες λόγω γηπεδούχου... Και οι Ρώσοι τους κέρδισαν επειδή είχαν έναν υπερπαίχτη. Ούτε την Ισπανία του μουντομπάσκετ είχαμε, ειδικά μετά από εκείνον τον αγώνα που πεθάναμε για να φτάσουμε τελικό. Ο Καζλάουσκας πήρε χάλκινο σε ένα ευρωμπάσκετ όπου όλες οι ομάδες,πλήν Ισπανίας, κατέβηκαν αποδυναμωμένες και με δευτερότριτες επιλογές στα ρόστερ τους. Αυτό δεν μειώνει βέβαια την επιτυχία του χάλκινου, αλλά για να λέμε τα πράγματα με τ' ονομά τους, δεν είχε η συγκεκριμένη διοργάνωση την αίγλη παλαιοτέρων.
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλά, για το τελευταίο Eurobasket συμφωνώ, με Καλαμπόκη και Γλυνιαδάκη το πήραμε, lol.
johnnyestia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τι έγινε λέει? Πλακώθηκε ο Ντάτολο με τον Μπάντοβιτς γιατί δεν τον έβγαλε αλλαγή όταν του έκανε νόημα πως δεν μπορούσε να συνεχίσει? Και μετά έκατσε σε μια γωνία στα αποδυτήρια και έβαλε τα κλάματα?
kirileman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το χθεσινό θέαμα ήταν αποκρουστικό στο 2ο ημίχρονο. Μεταβατική περίοδος είναι, θα το ανεχτούμε για λίγο ακόμα, αλλά δεν ξέρω σε ποιά ακριβώς κατάσταση θα μεταβούμε. Κακό μας κάνει η συντήρηση των ελπίδων για πρωτάθλημα παρά καλό. Θα πρεπε να είχαν αρχίσει εδώ και καιρό τα πλάνα για τη δημιουργία νέας ομάδας, όχι για μια εκ βάθρων νέα ομάδα, αυτό είναι χαζό, αλλά τα πλάνα για την ενίσχυσή της εκεί που πονάει! Προφανώς η κεφαλή έχει το μυαλό της αλλού...
Dropsreef Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 εχω ομαδα που εχει αλλαξει 3 προπονητες μεσα στην ιδια σεζον,εχω ομαδα που απο το 60' και μετα δεν μπορει να παρει τα ποδια της,εχω ομαδα που σε καθε αγωνιστικη προκυπτει και ενας μυικος τραυματισμος,εχω ομαδα που για μιση αγωνιστικη περιοδο επαιζα με εναν επιθετικο,εχω ομαδα που παιχτες με προσωπικοτητα οπως γκαλετι-ντουντου ειναι εκτος αρκετο καιρο,εχω μια ομαδα που κινειται με αυτοματο πιλοτο καθως ο προεδρας μαλλον τα εχει παρατησει,εχω μια ομαδα που με μια λεξη ειναι ντελο εντελως,εχεις ομαδα που ειναι η πληρεστερη των τελευταιων ετων,με πολυ καλη φυσικη κατασταση και παρο ολα αυτα εισαι με +2 μπροστα!και υπαρχει και ενα παιχνιδι μεταξυ μας που ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει
dark Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλά τα λες αν και για την ακρίβεια δεν είχαμε ποτέ προπονητή φέτος Ο Κετσπαγια ήταν περίπου αλλά δεν πρόλαβε, ο Ζήκος δεν ήταν καν προπονητής όπως επίσης και ο Μπάντοβιτς Για το τσίρκο αυτό υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος και μόνο Κανονικά έπρεπε ήδη να έχει έρθει προπονητής έστω και ανεπίσημα και να σχεδιάζει για του χρόνου και όχι να περιμένουμε αν το χάσουν και το φετινό οι αντίπαλοι να το πάρουμε και να πούμε άρα είναι καλός ο Μπάντοβιτς ας τον κρατήσουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.