Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την μέχρι τώρα πορεία σας στην Ευρωλίγκα, κρατήστε και μια πισινή. Δεν έχετε ακόμα παίξει με σοβαρή διεκδικήτρια και πιθανότατα το πρώτο τέτοιο crash test θα είναι στο Final 4, όπου λογικά θα περάσετε εύκολα (ελέω Πρόκομ). Περάσατε 1οι σε όμιλο με Μάλαγα στον 1ο γύρο και 1οι σε όμιλο με Κάχα Λαμποράλ στο Top-16 - δεν υπήρξαν σοβαρά test στην Ευρώπη μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό. Εγώ οκ δεν έχω την περσινή ομάδα, μα λόγω τραυματισμών μα λόγω λάθος επιλογών (Τέπιτς), ωστόσο έπαιξα 1ο γύρο με τη Ρεάλ του Μεσίνα σε φουλ φόρμα και Top-16 με Μπάρτσα. Έκατσαν και οι στραβές με Μαρούσι/Παρτιζάν και αποκλείστηκα, δεν λέω ότι άξιζα να περάσω. Εσείς κερδίσατε την Τσιμπόνα περίπου όπως έχασα εγώ απ' το Μαρούσι - ίδιο παιχνίδι απλά οι Κροάτες χάσαν τις βολές στο τέλος. Εμένα ο ΟΣΦΠ παρ' όλο το hype δεν μου φαίνεται σοβαρός διεκδικητής της Ευρωλίγκα, δεν το λέω για να σας πικάρω, απλά με τόσο άσχημη άμυνα (94 παθητικό στο Ζάγκρεμ, 98 σήμερα) δεν μπορείς να έχεις τέτοια αισιοδοξία. Επίσης θεωρώ τεράστιο μείον της ομάδας σας τον Γιαννάκη - παραλίγο να χάσετε δικό σας κύπελλο εξαιτίας κακής διαχείρισης στο τελευταίο λεπτό.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άμα είχε παίξει ο Γιαννάκης man to man από νωρίς θα το χε καθαρίσει και εύκολα ο ΟΛυμπιακός.

Αλλά έχει κάτι εμμονές κι αυτο το παλικάρι...

Κατα τα άλλα "κρα κρα κρα" :lol:

Επειδή συμβαίνουν κι αυτά, θα συμφωνήσω με Konnak, γιατί πιστεύω ότι είναι καιρός να το σηκώσει η Μπάρτσα πλέον.

Για το Γιαννάκη τα χουμε 1000πει.

Όσο για τον Μπατή, μόνο που δε κατουρήθηκε πάνω του απ τη χαρά του. Τέτοια καραγκιοζιλίκια σχόλια από πρώην επαγγελματία μπασκεμπολίστα δε περίμενα ( είχα και χρόνια νομίζω να τον ακούσω )

Δημοσ.

Κοίτα, η Μπάρτσα φέτος είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλους τους υπόλοιπους. Μετά οι άλλοι διεκδικητές βολοδέρνουν στα ίδια θεωρώ, Ρεάλ, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ πιστεύω θα είναι οι υπόλοιποι του Final 4. Απλά αν υποθέσουμε ότι θες να πάρεις την Ευρωλίγκα θα βρεις μπροστά σου τη Μπάρτσα. Ε με τέτοια άμυνα δεν έχεις ελπίδα, εκτός αν βρεθούν σε πολύ άσχημη βραδιά. Φέτος έχουν 2 ήττες σε όλη τη σεζόν (Πρωτάθλημα, κύπελλο Ισπανίας και Ευρωλίγκα) με σύνολο 4 πόντους διαφορά. Εκτός αν κάνουν κοιλιά τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα - είναι και losers :-).

Επίσης όσο υπάρχει Σίσκα στην ΤΣΣΚΑ μην την υποτιμάτε...

Δημοσ.

Konnak, ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει παιχνίδι χωρίς αύριο. Εγώ αυτό κρατάω. Κι αν η ομάδα είχε ένα @@δάτο δυάρι αντί για τον Χαλπερίν, θα την είχα χρήσει από τώρα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Δεν μου λέει τπτ η Μπαρτσελόνα, η οποία βασίζεται στο ατού μου, στο αθλητικό παιχνίδι. Κι εγώ τη θεωρώ φαβορί, αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την υπέρβαση φέτος. ;)

Δημοσ.

Επίσης σ' αυτό που λέτε για τα τρίποντα κάνετε ένα σοβαρότατο λάθος. Το πρόβλημα δεν είναι το ότι βάζαμε τα τρίποντα αλλά το ότι σουτάραμε ελεύθεροι. Τα περισσότερα από αυτά ήταν παντελώς ελεύθερα σουτ, πράγμα που σημαίνει πρόβλημα στην περιφερειακή σας άμυνα. Και φυσικά είναι λογικό, όταν στην περιφερειακή σου άμυνα κεντρικό ρόλο έχουν Τσίλντρες, Τεόντοσιτς. Και το ίδιο έχεις πάθει σε όλα τα παιχνίδια, με Τσιμπόνα, με Άρη, με Μαρούσι. Σκέψου λοιπόν τι πάρτι θα έστηνε η Μπαρτσελόνα που με εμάς τα έβαζαν χωρίς να βλέπουν ούτε το στεφάνι σε κάποιες περιπτώσεις.

---------- Προσθήκη στις 01:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:56 ----------

Erwdie, συμφωνώ, that remains to be seen. Με μία νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι κάθε ομάδα ανεβαίνει - ήδη κάνατε μία (τον τελικό κυπέλλου). Απλά ο Ολυμπιακός μου φαίνεται πιο πολύ ομάδα προσωπικών εξάρσεων και εξαρτημένος από βραδιές φορμαρισμένων παικτών παρά ομάδα με τη σημασία της λέξης. ΟΚ, μπορεί να σας αδικώ μετά το αποψινό που δεν είχατε Κλέιζα-Μπουρούση. Ειδικά ο πρώτος είναι σημαντικός συνδετικός κρίκος στην λειτουργία σας.

Δημοσ.

[/color]Erwdie, συμφωνώ, that remains to be seen. Με μία νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι κάθε ομάδα ανεβαίνει - ήδη κάνατε μία (τον τελικό κυπέλλου). Απλά ο Ολυμπιακός μου φαίνεται πιο πολύ ομάδα προσωπικών εξάρσεων και εξαρτημένος από βραδιές φορμαρισμένων παικτών παρά ομάδα με τη σημασία της λέξης. ΟΚ, μπορεί να σας αδικώ μετά το αποψινό που δεν είχατε Κλέιζα-Μπουρούση. Ειδικά ο πρώτος είναι σημαντικός συνδετικός κρίκος στην λειτουργία σας.

Μα είναι καλώς ή κακώς ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο έχουν στηθεί τα περισσότερα συστήματα φέτος. Όταν δεν βαριέται να παίξει ή δεν εκνευρίζεται, ρολάρει η ομάδα.

Και να σου το πω και αλλιώς, μιας και η σημερινή απόδση του ΠΑΟ, μου θύμισε το Ελλάδα - Αμερική. Αν αυτή την απόδοση την είχε πιάσει περυσι ο ΠΑΟ θα μιλούσαμε για 30+ διαφορά. Φέτος, ο Ολυμπιακός, με 2 βασικότατες ελλείψεις, κατάφερε να χάσει μόλιες με 7 πόντους διαφορά κι αν είχαν μπει 2-3 τρίποντα εκεί, γύρω στα 3 λεπτά από τη λήξη, μπορεί αν το χτυπούσε μέχρι τέλους. Ξέρεις πολλές ομάδες να επανέρχονται από το -17?

Τώρα η Μπάρτσα είναι ερωτηματικό. Πιστεύω ότι αν την πετύχουμε ημιτελικό στο F4 θα μας πετάξει έξω, αλλά πιστεύω ότι σε ενδεχόμενο τελικό, θα έχουμε εμείς το πάνω χέρι. Μένει να το δούμε, σε 2 μήνες. ;)

Δημοσ.
Επίσης σ' αυτό που λέτε για τα τρίποντα κάνετε ένα σοβαρότατο λάθος. Το πρόβλημα δεν είναι το ότι βάζαμε τα τρίποντα αλλά το ότι σουτάραμε ελεύθεροι.

Ρε συ ο τροπος αναπτυξης του παναθηναικου ειναι ο εξης και ολοι τον γνωριζουν!

Η pick n roll ή split out

Μας ελειπαν δυο παιχτες οι οποιοι προσφερουν σημαντικοτατη βοηθεια στην αμυνα

Ο μεν μουρουσης λογω ταχυτητας βγαινει και μαρκαρει στο τριποντο και καταστρεφει σε καποιο βαθμο το Pick n roll του παναθηναικου ο δε κλειζα λογω δυναμης και ταχυτητας δημιουργει παγιδες και μπλοκαρει το split out του παναθηναικου

Μπορει αρκετοι να μην το καταλαβαινουν αλλα οι συγκεκριμενοι παιχτες ειναι παιχτες-κλειδια στην αμυντικη λειτουργια της ομαδος!

Φυσικα και ο παναθηναικος θα ειχε ελευθερα σουτ!πως ειναι δυνατον αλλωστε!Αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη οχι τοσα πολλα!Ζητημα απο τα 30+ τριποντα τα 5-6 να ηταν υπο πιεση!

Δημοσ.
Ξέρεις πολλές ομάδες να επανέρχονται από το -17?

μ αρεσε σημερα η ομαδα που -αν και δεν ηταν καλη- εδειξε χαρακτηρα, και μειωσε τη διαφορα

αλλες χρονιες θα χε πεσει 30αρα

Ας παρουν εναν καλυτερο του Χαλμπεριν! Ελπιζω να το κανουν!

αυτο το αμαρκαριστο 3π που εχασε προς το τελος ηταν..:mad:

Δημοσ.

Καλα και η απουσια του Σαρας δεν ειναι λιγη...

Η Μπαρτσα ειναι λιγο loser στα final4 οποτε ο Ολυμπιακος για μενα εχει αρκετες ελπιδες.Πχ θεωρω πιο δυσκολη την Ρεαλ..

Δημοσ.

Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν ήξερε ότι λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση είχε φύγει από τη ζωή ο αδερφός του, Νίκος, από καρδιακό επεισόδιο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έμαθε το τραγικό γεγονός αμέσως μετά τη λήξη και ήταν συντετριμμένος.

Η μοίρα έχει χτυπήσει σκληρά την οικογένεια του προπονητή των ερυθρόλευκών αφού έχει χάσει και τα πέντε αδέλφια του.

sport-fm.gr

Συλλυπητήρια στον κοουτς

Δημοσ.

Κοίτα, το ότι επέστρεψες στο παιχνίδι δεν είναι αρετή δική σου, είναι πρόβλημα δικό μου! Φέτος έχει γίνει σε ΟΛΑ τα παιχνίδια με δυνατές ομάδες! Σε όλα τα do or die παιχνίδια είχα διαφορά διψήφια, και μάλιστα ακόμα και στην τελευταία περίοδο! Τώρα το γιατί συμβαίνει δεν έχει νόημα να το αναλύσω σε thread του Ολυμπιακού.

Πιστεύω ότι αν στον ημιτελικό αποφύγετε Μπάρτσα/Ρεάλ θα περάσετε στον τελικό. Όμως ακόμα και με τη Ρεάλ σας θεωρώ αουτσάιντερ - λόγω Μεσίνα (αν φτάσει εκεί βέβαια). Θα τα δούμε σε δυο μήνες.

Δημοσ.

Συλληπητήρια στον κόουτς.

5 αδέρφια έχει χάσει ο άνθρωπος κι ακόμα προσπαθεί, μέσα από τη δουλειά του, να διδάσκει αθλητικό πολιτισμό και ήθος.

Δημοσ.

5 αδέρφια έχει χάσει ο άνθρωπος κι ακόμα προσπαθεί, μέσα από τη δουλειά του, να διδάσκει αθλητικό πολιτισμό και ήθος.

Επειδή έχουμε τέτοιους δασκάλους είμαστε μπανανία.

Δημοσ.

Τώρα αν αυτό το θεωρείς σωστό σχόλιο για τον χαμό του άλλου τι να σου πω.

Το ξεφτιλίζετε τελείως το θέμα ώρες ώρες.

---------- Προσθήκη στις 01:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:24 ----------

Παιδιά, για τα 3 ποντα τα είπαμε ήδη.

Ήταν ελεύθερα γιατί κλασσικά ο Γιαννάκης έπαιζε ζώνη....αν έπαιζε από την αρχή Man to man θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι.

Τώρα το γιατί έχει πουλήσει τόσα παιχνίδια αυτός ξέρει μόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...