Στέλιος7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σιγά το κακό. Θα έβγαιναν οι κλασικοί γραφικοί να μας πουν για τις παράγκες. Θα ίδρωνε το αυτί σου? Απλώς φέτος δεν γίνεται να αδικείται ο ΠΑΟ. Απλά τα πράγματα. Τι ηθελες και τους μελεταγες;
antreas18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Tilemaxx ξερεις καλα και ξερω και γω οτι αυτα γινονται δυσκολα.Και μαλιστα με ολυμπιακο με περισσοτερα παιχνιδια απο δω και περα και ψυχολογικη κουραση και ουσιαστικα εμεις απο τωρα προτετοιμασια για τα playoff...Ταμειο ενοειται στο τελος.
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δεν ηταν αλαζονεια σορρυ αλλα οταν μου λεει οτι δεν τρεχει τιποτα ενω ξερουμε οτι το πλεονεκτημα δινει 80% τιτλο...Δεν ειμαι αλαζονας σοβαρα.. Αλαζόνας δεν ξέρω αν είσαι, είρωνας όμως είσαι. 10 μέρες έλεγε πέρυσι αν θυμάσαι, είχε το 80% βλέπεις Έλα ρε, ασχολείσαι και με τη σπυριάρα εσύ? Όπου φυσάει ο άνεμος. Tilemaxx ξερεις καλα και ξερω και γω οτι αυτα γινονται δυσκολα.Και μαλιστα με ολυμπιακο με περισσοτερα παιχνιδια απο δω και περα και ψυχολογικη κουραση και ουσιαστικα εμεις απο τωρα προτετοιμασια για τα playoff...Ταμειο ενοειται στο τελος. Κοίτα, αν υποθέσουμε ότι πήρες και κανά 2 ματσάκια με σπρώξιμο (Μαρούσι και Νιόνιο) κι αν υποθέσουμε ότι είσαι εκτός Ευρώπης και έχεις χάσει στο κύπελλο, συμπεραίνουμε ότι μέχρι στιγμής έχεις χειρότερη ομάδα (από αυτό που βλέπουμε τουλάχιστον) Συνεπώς, όταν ο Ολυμπιακός θα είναι πλήρης, δεν τίθεται θέμα κούρασης. Εσύ μην κουραστείς, που δεν έχεις καν τρίτο ψηλό να σου δώσει ανάσες.
Linus_21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αλαζόνας δεν ξέρω αν είσαι, είρωνας όμως είσαι. Έλα ρε, ασχολείσαι και με τη σπυριάρα εσύ? Όπου φυσάει ο άνεμος. Σπάνια(φάιναλ φορ ή vs γαύρο), απλώς ήθελα να εξηγήσω στο παλικάρι με τα λίγα που ξέρω, ότι το πλεονέκτημα έδρας δεν είναι και τόσο σημαντικό(δεν πάει καιρός που το σπάσαμε)... Δεν έχουμε δει και λίγα ματς που κρίνονται στον πόντο στην έδρα του καθενός...
Deponakias Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το παιχνιδι χαθηκε στο 3ο δεκαλεπτο οταν μειωσαμε στο +7 και μας το πηγαν στο +16 αερα... Αμα δεν γινοταν αυτο μπορει να ηταν και διαφορετικο σκορ,δεν πειραζει κοιταμε μπροστα εχουμε και euroleague μεσοβδομαδα...
Snolly Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Με τον ατρόμητο δεν το είδα. Με τον ΠΑΟ είδα τη φάση ανύπαρκτο πέναλτι δεν το λες, πολύ αστηρό το λες. Και εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα το έδινα και ας κυλάει πράσινο αίμα στις φλέβες μου.
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Με τον ατρόμητο δεν το είδα. Με τον ΠΑΟ είδα τη φάση ανύπαρκτο πέναλτι δεν το λες, πολύ αστηρό το λες. Και εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα το έδινα και ας κυλάει πράσινο αίμα στις φλέβες μου. Το έδωσε όμως ο Καλόπουλος, που κυλάει χλωροφύλλη μέσα του, όχι απλά πράσινο αίμα
Dropsreef Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 "μα ειναι αδυνατον να μπαινει μεσα ενας παιχτης χωρις καποιος απο την ομαδα να μην ειδοποιησει την γραμματεια" Ταδε εφη Μπατης Βγηκε το πορισμα :-D :-D :-D :-D
antreas18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αλαζόνας δεν ξέρω αν είσαι, είρωνας όμως είσαι. Κοίτα, αν υποθέσουμε ότι πήρες και κανά 2 ματσάκια με σπρώξιμο (Μαρούσι και Νιόνιο) κι αν υποθέσουμε ότι είσαι εκτός Ευρώπης και έχεις χάσει στο κύπελλο, συμπεραίνουμε ότι μέχρι στιγμής έχεις χειρότερη ομάδα (από αυτό που βλέπουμε τουλάχιστον) Συνεπώς, όταν ο Ολυμπιακός θα είναι πλήρης, δεν τίθεται θέμα κούρασης. Εσύ μην κουραστείς, που δεν έχεις καν τρίτο ψηλό να σου δώσει ανάσες. Ο ολυμπιακος μπορει ναναι πληρης,ναχει καλυτερη ομαδα(!),να ειναι πιο ξεκουραστος αλλα πρωταθλημα στο οακα και στην εδρα του ΠΑΟ δεν εχει σηκωσει ποτε.
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά φίλτατε. Και είναι τέτοια η διαφορά των 2 ομάδων φέτος που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον ΠΑΟ που βλέπουμε μέχρι τώρα. "μα ειναι αδυνατον να μπαινει μεσα ενας παιχτης χωρις καποιος απο την ομαδα να μην ειδοποιησει την γραμματεια" Ταδε εφη ΜπατηςΒγηκε το πορισμα :-D :-D :-D :-D Καλά, αυτός, αν έχαναν σήμερα, θα είχε πηδήξει από τα θεωρία. Είπε και την μαλακία του για την Τεχνική ποινή που έπρεπε να φάει ο Φώτσης και καθάρισε.
Snolly Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το έδωσε όμως ο Καλόπουλος, που κυλάει χλωροφύλλη μέσα του, όχι απλά πράσινο αίμα Εγώ όμως βγαινω εδω στο δικο σου θρεντ και το αναγνωρίζω.
Linus_21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το έδωσε όμως ο Καλόπουλος, που κυλάει χλωροφύλλη μέσα του, όχι απλά πράσινο αίμα Φυσικά κυλάει πράσινο αίμα μέσα του, για αυτό και τον έβαλαν να διευθύνει το συγκεκριμένο ματς για αυτό και έδωσε ένα τραβηγμένο πέναλτι.. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ένα ανθρώπινο λάθος, ή να μην είχε σωστή τοποθέτηση και να μην το είδε καλά, να του έκρυβαν το οπτικό πεδίο οι παίχτες και διάφορες άλλες τετοιες δικαιολογίες που ακούγαμε, όταν τα έδιναν αυτά διαιτητές που κυλούσε... κατακόκκινο αίμα(ξέρεις σαν αυτόν που κυκλοφορούσαν φότο με κόκκινα κασκόλ) και σαν κάποιους άλλους που δήλωναν άλλον τόπο κατοικίας για να μπορούν να σφυρίζουν αγώνες σας Θυμάσαι νομίζω τα πέναλτι που έδιναν....
margaritagr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ο οσφπ ειναι πολυ βελτιωμενος. Στο Σεφ κερδισαμε με 11, στο κυπελλο ημαστε σαφως καλυτεροι, στην Ευρωλιγκα συνεχιζουμε, κι ακομα και σημερα υπο αυτες τις συνθηκες, χασαμε μονο με 7. Δεν ειναι καθε μερα του Αι Γιαννιου να μπαινουν τοσα 3ποντα. Οποτε και το πλεονεκτημα εδρας, μπορουμε να το σπασουμε
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εγώ όμως βγαινω εδω στο δικο σου θρεντ και το αναγνωρίζω. Και μαγκιά σου, γι' αυτό σε παραδέχομαι.
Dropsreef Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τελικο Σκορ:98-91 Παναθηναικος Βολες:15/24 Διποντα:19/26 Τριποντα:15/32 Ολυμπιακος Βολες:22/27 Διποντα:24/38 Τριποντα:7/18 Τα στατιστικα του παναθηναικου δεν μπορεις να τα εχεις σε καθε αγωνα..... Υπομονη λοιπον και θα δουμε τον Ιουνιo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.