Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως απορώ πως δεν έχει βρίσει κανείς ακόμη τους εκφωνητες - είναι αντίστοιχου επιπέδου με τους γελοίους της ΝΕΤ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

"Ζητάει φάουλ ο Μαυροκεφαλίδης, σπρώχτηκε αλλά ήταν μέσα στη φάση".

Έλεος.

Παίζετε βέβαια χωρις 2 βασικούς ψηλους, αλλά είναι εμφανής και η διαφορα του ΠΑΟ σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια - κατάλαβαν ότι εδω δεν τους παίρνει να χαλαρώσουν ούτε δευτερόλεπτο (μετά το πάθημα με τη Μπαρτσελόνα).

Βασικά ο Μπατής, ό,τι και να έχει γίνει, δίνει δίκιο στους διαιτητές. Χωρίς να λέω ότι υποστηρίζει τον ΠΑΟ. Γι' αυτόν, ΟΛΑ τα έχουν σφυρίξει σωστά κι απ' τις δυο μεριές. Σαν να παίζει διαιτητής ο ξάδερφός του, τι να πω! Ρε φίλε, μη σχολιάζεις τους διαιτητές, μαζί σου. Όχι όμως να σχολιάζεις και να μην βρίσκεις ποτέ λάθος!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βασικά ο Μπατής, ό,τι και να έχει γίνει, δίνει δίκιο στους διαιτητές. Χωρίς να λέω ότι υποστηρίζει τον ΠΑΟ. Γι' αυτόν, ΟΛΑ τα έχουν σφυρίξει σωστά κι απ' τις δυο μεριές. Σαν να παίζει διαιτητής ο ξάδερφός του, τι να πω! Ρε φίλε, μη σχολιάζεις τους διαιτητές, μαζί σου. Όχι όμως να σχολιάζεις και να μην βρίσκεις ποτέ λάθος!

Αδερφέ, στο bold κάνεις πλάκα.

Δημοσ.

Συμφωνω - καταλαβαίνω τη λογική να μην ασχολείται με τη διαιτησία αλλά δε γίνεται να μη παίρνεις θέση σε κάποιες φάσεις.

Δε καταλαβαίνω γιατί ο Ολυμπιακός δεν έκανε πιο συχνα φάουλ, αφου έχει τεράστιο πρόβλημα στις βολές.

Btw, ο Γιαννάκης έχει φτάσει σε εξωφρενικά σημεία γελοιότητας στη συμπεριφορα.

Δημοσ.
Πάντως απορώ πως δεν έχει βρίσει κανείς ακόμη τους εκφωνητες - είναι αντίστοιχου επιπέδου με τους γελοίους της ΝΕΤ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

"Ζητάει φάουλ ο Μαυροκεφαλίδης, σπρώχτηκε αλλά ήταν μέσα στη φάση".

Έλεος.

Παίζετε βέβαια χωρις 2 βασικούς ψηλους, αλλά είναι εμφανής και η διαφορα του ΠΑΟ σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια - κατάλαβαν ότι εδω δεν τους παίρνει να χαλαρώσουν ούτε δευτερόλεπτο (μετά το πάθημα με τη Μπαρτσελόνα).

Εμφανής η διαφορά όντως. Το 5ο του Βασιλόπουλου ανάποδα ας πούμε, κάρφωμα του Νίκολας με 3-4 βήματα (από το κέντρο καρφώνει), τεχνική ποινή για παράνομη είσοδο του Φώτση στο παρκέ, ΔΕΝ δίνεται, αλλά ο Γιαννάκης τρώει ΤΠ γιατί είναι ο... Γιαννάκης κι επειδή δεν τον ενημέρωσε κανείς για το τηλεοπτικό τάιμ άουτ λες και είναι ο επιστάτης.

Όσο για τον Μπατή, τι να πείς για τη συγκεκριμένη μαριονέτα - υπάλληλο του Δ. Γιαννακόπουλου ο οποίος αρθρογραφεί στην Πράσινη? Να βρωμίσουμε το στόμα μας?

Δημοσ.
Συμφωνώ. Και οι υπόλοιποι 13 να παν να γ@μηθούν...

Τώρα, ή δεν κατάλαβα καλά το παραπάνω ποστ ή έχουμε ξεφύγει τελείως...:-)

Καλα καταλαβες.Στο σημειο που βρισκομαστε Ατρομητος,Εργοτελης και Πανιωνιος δεν εχουν κανενα βαθμολογικο στοχο.Επομενως η ζημια "διορθωνεται" αν αδικηθουν και οι 3.Φαντασου να ειχαμε καθαρη διαιτησια στη Νεα Σμυρνη ενω λιγες ωρες πριν δεν δοθηκε πεναλτι κατα του ΟΣΦΠ.Το κακο θα ηταν πολυ μεγαλυτερο κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.

@VAssassin Ρε σας συμφέρει αυτό που γίνεται να το ξέρεις.Μην μιλάς καθόλου.

Όλοι ασχολούνται με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό.Τον ΠΑΟΚ τον έχουν τελείως ξεχασμένο και ας είναι στη διεκδίκηση.Ε έτσι ξεχασμένο που τον έχουν ίσως τον θυμηθούν μετά τα παιχνίδια με Άρη και ΑΕΚ που αν καταφέρει να κερδίσει θα στεφτεί και πρωταθλητής.

Δημοσ.

Στην εδρα τους παιζανε, εμεις με 2 απουσιαρες, καλα σφυριγματα, και χασαμε μονο με 7. Κακη η περιφερεια μας και τεραστια ευστοχια στα 3π ο παο.

Δε τρεχει τιποτα ομως. Πληρεις μπορουμε εκει μεσα να το σηκωσουμε.

Υγ.μιλαμε στεγνο καθαρισμα Βασιλοπουλου!

Δημοσ.
Καλα καταλαβες.Στο σημειο που βρισκομαστε Ατρομητος,Εργοτελης και Πανιωνιος δεν εχουν κανενα βαθμολογικο στοχο.Επομενως η ζημια "διορθωνεται" αν αδικηθουν και οι 3.Φαντασου να ειχαμε καθαρη διαιτησια στη Νεα Σμυρνη ενω λιγες ωρες πριν δεν δοθηκε πεναλτι κατα του ΟΣΦΠ.Το κακο θα ηταν πολυ μεγαλυτερο κατα τη γνωμη μου.

Σιγά το κακό. Θα έβγαιναν οι κλασικοί γραφικοί να μας πουν για τις παράγκες. Θα ίδρωνε το αυτί σου? Απλώς φέτος δεν γίνεται να αδικείται ο ΠΑΟ. Απλά τα πράγματα. ;)

Δημοσ.

Πράσινη παράγκα!! Ακούς εκεί να αδικούνται και να ευνοούνται όλοι ταυτόχρονα!!

Μόνο ένας πρέπει να ευνοείτε!! :lol:

Δημοσ.
Στην εδρα τους παιζανε, εμεις με 2 απουσιαρες, καλα σφυριγματα, και χασαμε μονο με 7. Κακη η περιφερεια μας και τεραστια ευστοχια στα 3π ο παο.

Δε τρεχει τιποτα ομως. Πληρεις μπορουμε εκει μεσα να το σηκωσουμε.

Υγ.μιλαμε στεγνο καθαρισμα Βασιλοπουλου!

Ναι μπορειτε.Καλη τυχη

Δημοσ.

Ναι μπορούμε, γιατί με μισή ομάδα καλύψαμε το +17 και κοντέψαμε να το ανατρέψουμε στο τέλος. Αν δεν έβαζες τα 15 τρίποντα τώρα ίσως μιλούσαμε για χαλαρή νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.

Οπότε τόση αλαζονεία δεν οφελεί, απο την στιγμή που είμαι 1/3 στους στόχους μου.

Δημοσ.

Δεν ηταν αλαζονεια σορρυ αλλα οταν μου λεει οτι δεν τρεχει τιποτα ενω ξερουμε οτι το πλεονεκτημα δινει 80% τιτλο...Δεν ειμαι αλαζονας σοβαρα..

Δημοσ.
Δεν ηταν αλαζονεια σορρυ αλλα οταν μου λεει οτι δεν τρεχει τιποτα ενω ξερουμε οτι το πλεονεκτημα δινει 80% τιτλο...Δεν ειμαι αλαζονας σοβαρα..

10 μέρες έλεγε πέρυσι αν θυμάσαι, είχε το 80% βλέπεις :-D

Δημοσ.

Και το 2008 με κάτι Τζάκσον και κάτι Γούντς κοντέψαμε να σας πάρουμε πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Γι' αυτό σου λεω. Στο τέλος κάνουν ταμείο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...